![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Kiedyś wstawiłam zdjęcia Mirandy w okularach i padło pytanie o jej ewentualne choroby oczu. Okazuje się, że niedawno przeszła operację twardówki i z tego powodu przesunęła swoją podróż do Australii. Niestety nie wiem kiedy ta operacja dokładnie miała miejsce ( autorka wywiadu dla Sunday Style o niej wspomina ) ale Miranda zapewniła, że rekonwalescencja przebiega dobrze i wkrótce ma zamiar wrócić do pracy. Może dlatego zniknęła na tak długo ? Prawdopodobnie nadal przebywa w Los Angeles.
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Miranda w ciemniejszym odcieniu włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Moja siostra mowi ze podczas studiow gdy miala wyklady roznych dermatologow oni twierdzili ze nie warto inwestowac w kosmetyki ktore pozostaja na nas tylko chwile(szampony zele itp.) a lepiej kupic lepszej jakosci kosmetyki pielegnacyjne czyli odzywki maski balsamy kremy itp. Wazne jest tez to by czytac sklad bowiem te drogocenne i dobre skladniki moga byc na koncu a na poczatku jakas chemia.
Ja swoja droga chyba kupie sobie jakis szampon Alterry bo mam obecnie fajny ale sie konczy a kupilam go za granica. |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Dziewczęta, w jaki sposób/gdzie można w USA kupić kosmetyki Kora Organic?
Pomijając sklep on-line. Orientujecie się moze? |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Znalazłam dzisiaj fajny blog wnętrzarski
![]() http://bambetle.co.uk/dekoracja-plan...l-przyjaciele/ Co u Was kochani ciekawego? bo ja mam strasznie słabiutki dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie mily weekend, wlasnie wrocilam od znajomych. Poszłam też oprawić w szkła nowe okulary, w koncu bede jednoczesnie dobrze wyglądać i nie meczyc sie w soczewkach... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Ehhh zmęczona jestem bez powodu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=O4PDiR8dOm8 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Lara ja też tak mam od kilku dni
![]() ![]() ![]()
#341 |
Zakorzenienie
|
Frankie znowu podprowadziła Flynnowi wózek
![]()
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Pełnia na pewno, znow sie pol nocy rzucalam w lozku zamiast spac :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Frankie jest śliczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Ja w dzień nie mogę zasnąć a w poprzednim tygodniu bez przerwy się pokładałam. Wystarczyło dosłownie parę minut a już kopę nóżkami ( tak nazywam stan wzdrygania się tuż przed zaśnięciem
![]() ![]() Zaczęłam czytać 3 książki i na skutek nerwacji nie dokończyłam żadnej z nich. W takich dniach najlepiej wleźć pod koc i puszczać Friendsów do oporu bo inaczej nie przejdzie ![]() ![]()
#345 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny znacie może jakiś sklep internetowy (lub nie internetowy
![]() ![]()
#347 |
Raczkowanie
|
Miranda zawładnęła światem
![]() http://www.boska.pl/newsy/4517/Aniol...l#galleryimage Coraz głośniej robi się na polskich portalach o Mirandzie, cieszę się bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
A Daily Mail nazwał Mirandę Królową Soków Warzywnych
![]() ( nie mogłam się oprzeć apetycznemu zdjęciu zamieszczonemu w owym artykule )
#350 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9jmaTI26_Lo
#351 |
Raczkowanie
|
Przyjdzie nam się jeszcze troszkę pomęczyć pełnia w środę
http://www.rytmnatury.pl/kalendarz-k...drowie-i-uroda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Video z sesji dla Sunday Style
![]() http://vimeo.com/67485407#at=0
#353 | |
Raczkowanie
|
Ćwiczyłyście może z Ewą Chodakowską? Skalpel, killer, turbo czy coś innego? Po jakim czasie zauważyłyście efekty?
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Miranda Kerr - Maybelline casting video - jakoś nigdy wcześniej nie widziałam tego filmiku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=hVSrVnZhSkA ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Ringeril Czas edycji: 2013-08-19 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
W swojej ostatniej sesji wygląda jak baletnica, taka delikatna i smukła
![]()
#355 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Troszkę czasu mnie tutaj nie było - już nadrabiam.
Okładka SUNDAY STYLE jest naprawdę świetna! Tak jak zresztą cała sesja - dołączy do grona moich ulubionych. To miłe, że wszystko nagle ruszyło. Obawiałam się, że po opuszczeniu VS mogą nadejść chude lata. A tu na przekór wszystkim już dawno się tyle dobrego u niej nie działo. Za to zdjęcia z Pirelli dla mnie mocno średniawe. Ale cieszę się, że zaprosili właśnie Mirandę. Co do portali społecznościowych - jestem uzależniona. Od jakiegoś czasu przestało się już pisać smsy. W czasach gdy każdy ma pod ręką smartfona w pełni wystarczy fejsbukowy czat. Do tego uwielbiam lajkować fanpage filmowe. Uchwycone kadry, cytaty, ciekawostki ![]() Podobnie z instagramem - tam głównie skupiam się na graczach Barcelony. No i tumblr gdzie można znaleźć dosłownie wszystko. Najwięcej czasu spędzam przy animacjach.. ahhh ![]() Edytowane przez pixie088 Czas edycji: 2013-08-19 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Rozeznanie
|
dawno mnie nie bylo
![]() tak przeglądałem posty, co do owsianki to ja wpierdzieam codziennie na śniadanie. A co do tyego by wyglądać jak Miranda tzn mieć figurę to wszystko da się zrobić. Można się przylożyć i zmienić swą figurę teraz jest idealny moment by zaczać, koniec wakacji, już niedługo będzie coraz chłodniej idealnie by zaczać działać , rozkręcić się do końca wakacji już na dobre by weszło w nawyk i ćwiczenie i jedzenie i w jesień , zime, wiosne pocisnąć z tematem oj w ten czas można naprawdę zrobić ogromną metamorfoze ![]() moje ćwiczenie zostały docenione , dostałem pewną propozycję , mogę narazie tylko zdardzic , że bede miał trenera ![]() wiecej szczegolow jak się wszystko rozwinie ![]() w każdym bądz razie w najbliższym czasie wsumie w tym co napisałem wyżej czeka mnie ogromna metamorfoza , przemiana na plus ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie podziele sie napewno ![]() ogladam filmiki tego kolesia/kolesiow , duzo rzeczy mozna sie dowiedziec ![]() może to coś podpowie bardziej co mnie czeka ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Qcp5yDRz5XA Edytowane przez karoltoja Czas edycji: 2013-08-19 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
![]() FORBES opublikował listę najlepiej zarabiających modelek w 2013 roku: 1. Gisele Bundchen - $42 million 2. Miranda Kerr - $7.2 million 3. Adriana Lima - $6 million 4. Kate Moss - $5.7 million 5. Liu Wen - $4.3 million 6. Hilary Rhoda - $4 million 7. Carolyn Murphy - $3.6 million 8. Joan Smalls - $3.5 million 9. Candice Swanepoel - $3.3 million 10. Lara Stone - $3.2 million Wszyscy są w szoku, Miranda rok temu znajdowała się na 7 pozycji ![]()
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do filmiku: lubię umięśnionych mężczyzn, ale ten chłopak jak dla mnie ma za bardzo rozbudowane mięśnie. Zdjęcie z 4:12 mnie przeraża ![]() Jak dla mnie to idealne ciało mężczyzny ma np. Zibi Bartman (nie pomyślcie sobie o mnie Bóg wie czego, ale specjalnie dla niego kupiłam Joy'a z poniższą sesją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Pixie zdjęcia do kalendarza Pirelli zostaną opublikowane dopiero w listopadzie, 21go w Mediolanie odbędzie się uroczysta prezentacja, więc wszystko jest owiane tajemnicą i nikt nie wie jak wyglądają. Ale znawcy techniki Lindbergha wróżą im podobieństwo do jego fotografii z lat dziewięćdziesiątych, kiedy robił zdjęcia Cindy, Helenie czy Naomi.
( Ciekawe czy Miranda przyleci do Włoch ![]() A co do portali to ja również z nich korzystam chociażby ze względu na materiały o Mirandzie. Tylko swoich prywatnych profili ze zdjęciami nie zakładam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.