~ Miranda Kerr + OT ~ Część III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-17, 19:54   #331
Ewciak78
Zakorzenienie

Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Dla mnie każdy szampon to lipa, bo to po prostu detergent, który ma oczyścić włosy. Zawsze jak czytam wywiady ze stylistami, fryzjerami, osobami z branży, to mówią, że na szamponie można oszczędzić, a warto zainwestować w maskę lub odżywkę. Zgadzam się w 100%. Dla mnie nawet szampon Kerastase czy profesjonalne Wella itp. to pic na wodę.
Jedyne dobre to te bez SLS, czyli przeciwłupieżowe
Trzeba znaleźć właściwy szampon, chociaż to może zająć trochę czasu . Miałam kiedyś do czynienia ze zwykłym szamponem z Biedronki oraz z nieistniejącego już dyskontu Plus ( niestety oba produkty wycofane z oferty ) po zastosowaniu których odżywka lub maska psuły efekt. Tak samo mam z płynem Facelle i aloesowym szamponem Equilibra. W przeszłości stosowałam szampon Kerastese Bain De Force oraz Joico K - Pak Reconstructor - jak dla mnie rewelacja. Ale kiedy nałożyłem jeszcze maskę z tej samej serii włosy były przeciążona i oklapnięte. Szampon Clear który reklamuje Miranda ma min odżywiać cebulki włosów. Nie wypowiem się ponieważ jeszcze go nie mam ale na Facebooku panie piszą, że widać różnicę na włosach.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Kiedyś wstawiłam zdjęcia Mirandy w okularach i padło pytanie o jej ewentualne choroby oczu. Okazuje się, że niedawno przeszła operację twardówki i z tego powodu przesunęła swoją podróż do Australii. Niestety nie wiem kiedy ta operacja dokładnie miała miejsce ( autorka wywiadu dla Sunday Style o niej wspomina ) ale Miranda zapewniła, że rekonwalescencja przebiega dobrze i wkrótce ma zamiar wrócić do pracy. Może dlatego zniknęła na tak długo ? Prawdopodobnie nadal przebywa w Los Angeles.

Ewciak78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 22:39   #332
Lara 4
Raczkowanie

Miranda w ciemniejszym odcieniu włosówśliczniekla ski:
Lara 4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-17, 23:31   #333
Lara 4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Dla mnie każdy szampon to lipa, bo to po prostu detergent, który ma oczyścić włosy. Zawsze jak czytam wywiady ze stylistami, fryzjerami, osobami z branży, to mówią, że na szamponie można oszczędzić, a warto zainwestować w maskę lub odżywkę. Zgadzam się w 100%. Dla mnie nawet szampon Kerastase czy profesjonalne Wella itp. to pic na wodę.
Jedyne dobre to te bez SLS, czyli przeciwłupieżowe
Dla mnie dobry szampon to podstawa to pewnie indywidualne podejście jak do tej pory jeden szampon zrobił na mnie ogromne wrażenie niestety nie jest u nas do kupienia chyba że na ebay ale do tanich nie należy nazywa się Silk oil of marocco z organicznym olejkiem argonowym, to był mój pierwszy kosmetyk z tym olejkiem, po nim moje włosy były uniesione geste i grube a normalnie takie nie są teraz mam taka maskę http://www.lifeandlooks.com/Models.aspx?ModelID=17539 tez jest świetna i już pozostanę przy kosmetykach z olejkiem argonowym kiedyś używałam dużo kosmetyków fryzjerskich Wella i Loreal ale nie warto lepsze są te rosyjskie czy marokańskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shampoo.jpg (17,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-08-18, 07:27   #334
Sara00
Raczkowanie

Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III

Moja siostra mowi ze podczas studiow gdy miala wyklady roznych dermatologow oni twierdzili ze nie warto inwestowac w kosmetyki ktore pozostaja na nas tylko chwile(szampony zele itp.) a lepiej kupic lepszej jakosci kosmetyki pielegnacyjne czyli odzywki maski balsamy kremy itp. Wazne jest tez to by czytac sklad bowiem te drogocenne i dobre skladniki moga byc na koncu a na poczatku jakas chemia.

Ja swoja droga chyba kupie sobie jakis szampon Alterry bo mam obecnie fajny ale sie konczy a kupilam go za granica.
Sara00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 08:58   #335
Ananeczka
Raczkowanie

Dot.: Odp: ~ Miranda Kerr ~ Część III

Dziewczęta, w jaki sposób/gdzie można w USA kupić kosmetyki Kora Organic?
Pomijając sklep on-line. Orientujecie się moze?
Ananeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 11:41   #336
PinkVanille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewciak78 Pokaż wiadomość
Ja nie mam konta na Facebooku, Twitterze, Pintereście, Instagramie, Flickr czy Youtube ( musiałam się niestety zarejestrować na Tumblr aby móc oglądać zdjęcia Mirandy ale się tam nie udzielam). Nie czuję się w związku z tym jakaś wyobcowana. Owszem zaglądam na w/w portale ale tylko w związku ze swoimi zainteresowaniami. Czesto można natknąć się na artykuły w których ktoś wyśmiewa wpisy umieszczane przez Polaków typu : piję kawę, idę siku, nudzi mi się, synek ma kolkę. Fajnie, że na Facebooku można znaleźć np. fan page jakiegoś zespołu, pisarza, modelki, informacje o nowościach w kinie, ciekawostki kosmetyczne itp. Ale oglądanie na profilu znajomych stu zdjęć niemowlęcia w śpioszkach, które prawie niczym się od siebie nie różnią a potem " lajkowanie " fotki żeby koleżanka się nie obraziła - uważam za stratę czasu. Nie rozumiem takiego obnoszenia się ze swoim życiem prywatnym i żebrania o komentarze, plusiki, gwiazdki albo wirtualne prezenty. Nic dziwnego, że jak się w realu idzie na spotkanie klasowe to rozmowa się nie klei. Ale w wirtualnym świecie z czatu idą iskry
całkowicie mogę się pod tym podpisać, obiema rękami nawet. Też nie mam konta na portalach społecznościowych, z tych samych powodów.

PinkVanille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 18:13   #337
Lara 4
Raczkowanie

Znalazłam dzisiaj fajny blog wnętrzarski
http://bambetle.co.uk/dekoracja-plan...l-przyjaciele/
Co u Was kochani ciekawego? bo ja mam strasznie słabiutki dzień

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-18, 19:00   #338
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sara00 Pokaż wiadomość
Moja siostra mowi ze podczas studiow gdy miala wyklady roznych dermatologow oni twierdzili ze nie warto inwestowac w kosmetyki ktore pozostaja na nas tylko chwile(szampony zele itp.) a lepiej kupic lepszej jakosci kosmetyki pielegnacyjne czyli odzywki maski balsamy kremy itp. Wazne jest tez to by czytac sklad bowiem te drogocenne i dobre skladniki moga byc na koncu a na poczatku jakas chemia.
Zgadzam się w 100% i też to słyszałam i czytałam.
Cytat:
Napisane przez Lara 4 Pokaż wiadomość
Znalazłam dzisiaj fajny blog wnętrzarski
http://bambetle.co.uk/dekoracja-plan...l-przyjaciele/
Co u Was kochani ciekawego? bo ja mam strasznie słabiutki dzień
Co się stało? Slabiutki z jakiegos powodu czy tak po prostu?
U mnie mily weekend, wlasnie wrocilam od znajomych. Poszłam też oprawić w szkła nowe okulary, w koncu bede jednoczesnie dobrze wyglądać i nie meczyc sie w soczewkach...
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-18, 21:46   #339
Lara 4
Raczkowanie

Ehhh zmęczona jestem bez powodumoim pieska-pieszczochą to pasuje bo uwielbiają z kimś leniuchować w łóżkuale nadchodzi nowy tydzień nowe możliwosćii tak sobie przypomniałam wpis na którymś blogu o wczesnym wstawaniu chyba od Ewciaka ja akurat nie mam wielkich problemów ze wstawaniem ale żeby tak 5 czy 6 rano!! no ale właśnie to mogłaby być świetna pora na ćwiczenia bo za kazdym razem jak mam czas na jakąś aktywnosc czy naukę języka coś mi akurat się przytrafi, ktoś wpadnie pogadać , nagle muszę gdzieś pojechać etc. to tak samo jak umyję podłogę zawsze ktoś mnie wtedy odwiedza (wchodzi w butach) i od tego nie ma wyjątków
http://www.youtube.com/watch?v=O4PDiR8dOm8
Stary 2013-08-19, 08:00   #340
Ewciak78
Zakorzenienie

Lara ja też tak mam od kilku dni , jestem strasznie zmęczona i zła jak osa. Wszyscy mi schodzą z drogi . Na niczym nie mogę się skupić, mam strasznego niechcieja. Dodam, że wszystko leci mi z rąk Nie wiem czy to nadchodząca pełnia albo coś nie tak z wodą.

Stary 2013-08-19, 08:06   #341
Ewciak78
Zakorzenienie

Frankie znowu podprowadziła Flynnowi wózek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f53b8192086911e3803b22000aaa07e6_7[1].jpg (63,0 KB, 10 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 08:36   #342
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Lara ja też tak mam od kilku dni , jestem strasznie zmęczona i zła jak osa. Wszyscy mi schodzą z drogi . Na niczym nie mogę się skupić, mam strasznego niechcieja. Dodam, że wszystko leci mi z rąk Nie wiem czy to nadchodząca pełnia albo coś nie tak z wodą.
Pełnia na pewno, znow sie pol nocy rzucalam w lozku zamiast spac :/
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 09:13   #343
Lara 4
Raczkowanie

Cytat:
Heh coś z tym musimy zrobić mnie się nawet zdarzyło zasnąć w dzień a strasznie tego nie lubię, szkoda że nie ma na to skutecznej pigułki ale już bez wymówek zamawiam dzisiaj magnez i yerba mate bo tak nie można ja mam plany!
Frankie jest śliczna
Stary 2013-08-19, 09:37   #344
Ewciak78
Zakorzenienie

Ja w dzień nie mogę zasnąć a w poprzednim tygodniu bez przerwy się pokładałam. Wystarczyło dosłownie parę minut a już kopę nóżkami ( tak nazywam stan wzdrygania się tuż przed zaśnięciem ). Na dodatek przyplątało mi się przeziębienie a u nas panuje angina. Miałam remont, byłam zgrzana, zaliczyłam mnóstwo przeciągów, zimnej wody i nic a kilka dni później siedzę sobie w ciepełku i : apsik

Zaczęłam czytać 3 książki i na skutek nerwacji nie dokończyłam żadnej z nich.

W takich dniach najlepiej wleźć pod koc i puszczać Friendsów do oporu bo inaczej nie przejdzie ale też mam mnóstwo planów i dołuje mnie, że stoją w miejscu. Szkoda, że nie można sobie zrobić zastrzyków z serotoniny ( potocznie określana hormonem szczęścia ) bo jak unikam białych fartuchów tak chyba byłabym pierwsza w kolejce w ambulatorium niech pakują we mnie ile wlezie

Stary 2013-08-19, 09:56   #345
Lara 4
Raczkowanie

a ja zaraz za tobą a najlepiej jakby do wody dodali ja w każdy gorszy dzień puszczam ten serialto najlepsze lekarstwo
Stary 2013-08-19, 12:09   #346
BrightBlonde
Raczkowanie

Dziewczyny znacie może jakiś sklep internetowy (lub nie internetowy ) gdzie można nabyć rzeczy od Victoria's Secret?? (te reklamowane przez Mirandę i nie tylko )
Stary 2013-08-19, 12:18   #347
Agata_91
Raczkowanie

Miranda zawładnęła światem
http://www.boska.pl/newsy/4517/Aniol...l#galleryimage

Coraz głośniej robi się na polskich portalach o Mirandzie, cieszę się bardzo
Agata_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 13:13   #348
Lara 4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BrightBlonde Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie może jakiś sklep internetowy (lub nie internetowy ) gdzie można nabyć rzeczy od Victoria's Secret?? (te reklamowane przez Mirandę i nie tylko )
Ja bym szukała na Ebay VS ma też swój sklep internetowy ale nie wiem jak z płatnością i wysyłką mamy też sklepik w stolicy
Stary 2013-08-19, 13:17   #349
Ewciak78
Zakorzenienie

A Daily Mail nazwał Mirandę Królową Soków Warzywnych

( nie mogłam się oprzeć apetycznemu zdjęciu zamieszczonemu w owym artykule )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg article-2386329-1B331413000005DC-765_634x340.jpg (35,1 KB, 10 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 13:40   #350
Ewciak78
Zakorzenienie

Ktoś napisał, że Babcia Kerr rządzi - racja

http://www.youtube.com/watch?v=9jmaTI26_Lo

Stary 2013-08-19, 13:40   #351
Lara 4
Raczkowanie

Przyjdzie nam się jeszcze troszkę pomęczyć pełnia w środę
http://www.rytmnatury.pl/kalendarz-k...drowie-i-uroda
Stary 2013-08-19, 15:01   #352
Ewciak78
Zakorzenienie

Video z sesji dla Sunday Style

http://vimeo.com/67485407#at=0

Stary 2013-08-19, 17:22   #353
Ringeril
Raczkowanie

Ćwiczyłyście może z Ewą Chodakowską? Skalpel, killer, turbo czy coś innego? Po jakim czasie zauważyłyście efekty?

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Miranda Kerr - Maybelline casting video - jakoś nigdy wcześniej nie widziałam tego filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=hVSrVnZhSkA

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Agata_91 Pokaż wiadomość
Miranda zawładnęła światem
http://www.boska.pl/newsy/4517/Aniol...l#galleryimage

Coraz głośniej robi się na polskich portalach o Mirandzie, cieszę się bardzo
Też się cieszę że polskie media coraz częściej piszą o Randzi Pamiętam jak jeszcze nie tak dawno temu artykuł o niej był rzadkością - a teraz oby więcej ich było

Edytowane przez Ringeril
Czas edycji: 2013-08-19 o 16:03
Ringeril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 17:45   #354
Ewciak78
Zakorzenienie

W swojej ostatniej sesji wygląda jak baletnica, taka delikatna i smukła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg go87g875.jpg (34,3 KB, 43 załadowań)

Stary 2013-08-19, 19:24   #355
Ringeril
Raczkowanie

Cytat:
W swojej ostatniej sesji wygląda jak baletnica, taka delikatna i smukła
Mieć figurę choć zbliżoną do figury Randzi Marzenie
Stary 2013-08-19, 19:58   #356
pixie088
Zakorzenienie

Troszkę czasu mnie tutaj nie było - już nadrabiam.
Okładka SUNDAY STYLE jest naprawdę świetna! Tak jak zresztą cała sesja - dołączy do grona moich ulubionych. To miłe, że wszystko nagle ruszyło. Obawiałam się, że po opuszczeniu VS mogą nadejść chude lata. A tu na przekór wszystkim już dawno się tyle dobrego u niej nie działo.
Za to zdjęcia z Pirelli dla mnie mocno średniawe. Ale cieszę się, że zaprosili właśnie Mirandę.

Co do portali społecznościowych - jestem uzależniona. Od jakiegoś czasu przestało się już pisać smsy. W czasach gdy każdy ma pod ręką smartfona w pełni wystarczy fejsbukowy czat. Do tego uwielbiam lajkować fanpage filmowe. Uchwycone kadry, cytaty, ciekawostki
Podobnie z instagramem - tam głównie skupiam się na graczach Barcelony. No i tumblr gdzie można znaleźć dosłownie wszystko. Najwięcej czasu spędzam przy animacjach.. ahhh

Edytowane przez pixie088
Czas edycji: 2013-08-19 o 19:59
pixie088 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:38   #357
karoltoja
Rozeznanie

dawno mnie nie bylo

tak przeglądałem posty, co do owsianki to ja wpierdzieam codziennie na śniadanie.

A co do tyego by wyglądać jak Miranda tzn mieć figurę to wszystko da się zrobić.
Można się przylożyć i zmienić swą figurę teraz jest idealny moment by zaczać, koniec wakacji, już niedługo będzie coraz chłodniej idealnie by zaczać działać , rozkręcić się do końca wakacji już na dobre by weszło w nawyk i ćwiczenie i jedzenie i w jesień , zime, wiosne pocisnąć z tematem oj w ten czas można naprawdę zrobić ogromną metamorfoze

moje ćwiczenie zostały docenione , dostałem pewną propozycję , mogę narazie tylko zdardzic , że bede miał trenera
wiecej szczegolow jak się wszystko rozwinie

w każdym bądz razie w najbliższym czasie wsumie w tym co napisałem wyżej czeka mnie ogromna metamorfoza , przemiana na plus

zobaczymy co z tego wyjdzie podziele sie napewno

ogladam filmiki tego kolesia/kolesiow , duzo rzeczy mozna sie dowiedziec
może to coś podpowie bardziej co mnie czeka
https://www.youtube.com/watch?v=Qcp5yDRz5XA

Edytowane przez karoltoja
Czas edycji: 2013-08-19 o 20:40
karoltoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:45   #358
Ewciak78
Zakorzenienie

FORBES opublikował listę najlepiej zarabiających modelek w 2013 roku:

1. Gisele Bundchen - $42 million
2. Miranda Kerr - $7.2 million
3. Adriana Lima - $6 million
4. Kate Moss - $5.7 million
5. Liu Wen - $4.3 million
6. Hilary Rhoda - $4 million
7. Carolyn Murphy - $3.6 million
8. Joan Smalls - $3.5 million
9. Candice Swanepoel - $3.3 million
10. Lara Stone - $3.2 million

Wszyscy są w szoku, Miranda rok temu znajdowała się na 7 pozycji

Stary 2013-08-19, 21:05   #359
Ringeril
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoltoja Pokaż wiadomość
dawno mnie nie bylo

tak przeglądałem posty, co do owsianki to ja wpierdzieam codziennie na śniadanie.

A co do tyego by wyglądać jak Miranda tzn mieć figurę to wszystko da się zrobić.
Można się przylożyć i zmienić swą figurę teraz jest idealny moment by zaczać, koniec wakacji, już niedługo będzie coraz chłodniej idealnie by zaczać działać , rozkręcić się do końca wakacji już na dobre by weszło w nawyk i ćwiczenie i jedzenie i w jesień , zime, wiosne pocisnąć z tematem oj w ten czas można naprawdę zrobić ogromną metamorfoze

moje ćwiczenie zostały docenione , dostałem pewną propozycję , mogę narazie tylko zdardzic , że bede miał trenera
wiecej szczegolow jak się wszystko rozwinie

w każdym bądz razie w najbliższym czasie wsumie w tym co napisałem wyżej czeka mnie ogromna metamorfoza , przemiana na plus

zobaczymy co z tego wyjdzie podziele sie napewno

ogladam filmiki tego kolesia/kolesiow , duzo rzeczy mozna sie dowiedziec
może to coś podpowie bardziej co mnie czeka
https://www.youtube.com/watch?v=Qcp5yDRz5XA
Od dzisiaj zaczynam Killera Chodakowskiej. Zdjęcia, które Ewa zamieszcza na FB są dla mnie motywacją. Mam nadzieję że uda mi się wytrwać i ubędzie kilka cm

Co do filmiku: lubię umięśnionych mężczyzn, ale ten chłopak jak dla mnie ma za bardzo rozbudowane mięśnie. Zdjęcie z 4:12 mnie przeraża Nie krytykuję - każdy ma inny gust. I tak wielki szacunek dla niego, że wytrwał i się nie poddał. Z pewnością jest motywacją dla wielu osób (wystarczy spojrzeć na komentarze).

Jak dla mnie to idealne ciało mężczyzny ma np. Zibi Bartman (nie pomyślcie sobie o mnie Bóg wie czego, ale specjalnie dla niego kupiłam Joy'a z poniższą sesją ).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 87ecb66184.jpg (44,6 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-08-19, 21:06   #360
Ewciak78
Zakorzenienie

Pixie zdjęcia do kalendarza Pirelli zostaną opublikowane dopiero w listopadzie, 21go w Mediolanie odbędzie się uroczysta prezentacja, więc wszystko jest owiane tajemnicą i nikt nie wie jak wyglądają. Ale znawcy techniki Lindbergha wróżą im podobieństwo do jego fotografii z lat dziewięćdziesiątych, kiedy robił zdjęcia Cindy, Helenie czy Naomi.

( Ciekawe czy Miranda przyleci do Włoch )

A co do portali to ja również z nich korzystam chociażby ze względu na materiały o Mirandzie. Tylko swoich prywatnych profili ze zdjęciami nie zakładam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości