|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wyzwanie SYLWESTER
Dziś pierwszy dzień intensywnych ćwiczeń i ciężko było, ale stwierdziłam, że skoro Wy dajecie radę to ja też sobie poradzę i jakoś dotrwałam do końca. Boję się tylko, że jutro będę mieć straszne zakwasy
kocim Dzięki za rady alekziz Jak ci się udaje wytrzymać bez alkoholu? Ja raz na miesiąc chociaż lampkę wina muszę się napić. Chyba masz baaaardzo silną wolę ![]() andziasi Ja również witam Kiedyś miałam tak jak Ty z tą psychiką bo wszyscy mówili, że by chcieli mieć taką figurę jak ja, a ja myślałam, że mówią tak bo chcą być mili i widziałam te swoje dodatkowe kilogramy. Teraz już naprawdę widać u mnie ten tłuszcz i nie słyszę już w ogóle komplementów na temat mojej figury ![]() pantherro Poczytaj sobie całe forum "Fitness" i na pewno coś znajdziesz dla siebie. Ja na razie zaczynam moje ćwiczenia więc nie mogę powiedzieć czy skutkują czy nie. |
|
|
|
|
#332 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=pantherro;43892475]ja bym chciala plaski brzuch i szczuplejsze rece
jakies rady? sprawdzone ... [QUOTE]na płaski brzuch to ja swego czasu Aerobiczną szóstkę weidera (A6W) robiłam 40 dni ćwiczeń codziennie ale brzuch miałam jak marzenie tylko miałam delikatnie obtłuszczony i może dlatego efekt był super. No i biegałam do tego. Ale są bardzo podzielone zdania co do A6W. Jeśli chodzi o szczupłe ręce to najlepiej ćwiczyć z hantelkami z małym obciążeniem ale więcej powtórzeń wykonywać. Tyle co z własnego doświadczenia wiem.---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda z dnia na dzień jest ciężej ale staram się nie poddawać. Do A6W dodałam 2 treningi z Mel B- nogi i pośladki. Zastanawiam się jednak czy czegoś innego nie zastosować, chciałabym też z wagi trochę polecieć a boje się, że przy tym jedynie wymodeluje sylwetkę ale tłuszczyk zostanie...
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłoby tak samo być w Polsce, ale tam tak naprawdę jak jeżdzę to spotkać się z rodziną, znajomymi, żadnych obowiązków, więc gorzej na tym wypadam, bo co innego robić, niż wyjść z przyjaciółką na piwo.![]()
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
teenage_girl, no powiem Ci że całkiem nieźle się pani wygląda
będzie skóra i mięśnie ja dziś bieżnię zaliczyłam ale i grzańca góralskiego też
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Ja przestałam się odzywać bo wszelkie moje plany wzięły w łeb wraz z nadejściem listopada
pochorowałam się dwukrotnie, więc ćwiczenia trochę zaniedbałam i dietę też ostatecznie. Ale od całych 3 dni już się pilnuje tylko w sobotę idę na babską imprezę i głupio będzie nie jeść...Widzę, że biegających tu sporo, podziwiam Was, dla mnie to znienawidzona aktywność, od razu coś mnie boleć zaczyna a to kolano, a to łopatka
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze możesz jeść, ale mało. Dla mnie jest najgorsze patrzyć na kogoś kto je, mówi np. "ale pyszne!", a ja nie mogę nic zjeść
|
|
|
|
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
chyba reanimacja wątku się powiodła
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
było nas dużo więcej, ale gdzie reszta dziewczyn...
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem, ale dołączam
ćwiczę od dwoch tygodni i naprawde kontroluje to, co jem. kolega ma w weekend urodziny, a ja ani alkoholu, ani czipsów, ani pizzy jjeśc nie bede. powiedzialam, zeby przygotował dla mnie wodę z cytryną
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
następna twarda babka do nas dołączyła muszę się wziąć za siebie bo aż tak silna nie jestem
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja też ostatnio zamiast drinków, coli itp. piłam wodę ale w zamian się najadłam i to tak konkretnie
|
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz i tak mnie czeka zmiana dietki przez anemię - na szczęście przy tym schorzeniu dieta jest zdrowa.ja już po 55 min bieżni jutro robię sobie luz od biegania bo nie będę miała możliwości...odbiję sobie w piątek Waga ani drgnie ale w lusterku o dziwo widzę leciutką zmianę na PLUS
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
55 minut na bieżni, podziwiam wagą nie ma co się przejmować, wyrzucić nawet jak będzie trzeba, bo cm ważniejsze a ja w sumie nawet przez ta diete i ćwiczenia przestałam imprezować, nawet jak jest okazja, to jakoś nie mam ochoty więc też dlatego tak łatwo poszło mi ze zrezygnowaniem z alkoholu, do domu też sobie nic nie kupuje, tak jak niektórzy lubią się wina napić, to ja go nie lubię jednak za miesiąc będę w Polsce, to będzie duża okazja, żeby przynajmniej ze znajomymi na piwo wyjść, wtedy sobie nie odmówię tylko żeby nie było żadnego efektu jojo, po tej mojej długiej przerwie ![]() tak w ogóle to dzień dobry!
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie!!!
Wczoraj dalam sobie w d.upke na treningu z moim bylym klubem, bylo tak czadersko, ze postanowilam chodzic 2x w tygodniu ale czuje, ze jak mnie zakwasy dopadna to bedzie ciezko Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#346 | |
|
Rozeznanie
|
alekziz, musiałabyś hektolitry piwa wypić żeby jojo było
jedyne co to po takim okresie abstynencji % szybciej do główki uderzą tylko z naszym polskim jedzonkiem musisz uważać sama wiesz ... bigosiki pierożki schaboszczaki itp. po tym w nadmiarze może wystąpić efekt jojowaty ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
to co to za "były klub" jeśli mogę spytać ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- a ja dzisiaj jednak na bieżnię wejdę bo nie wypaliło mi spotkanie z moją przyjaciółką
|
|
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobietki
Jak mam leniwy dzień to wskakuję chociaż na 20-30 min na stepper, a normalnie to czas na stepperze traktuję jako rozgrzewkę Udaje mi się nawet kontrolować słodyczowy nałóg... no dobra w ten weekend zjadłam torta będąc na urodzinach, ale to wyjątek i żeby zrównoważyć, to całą imprezę jadłam głównie sałatki Z alkoholi to wypiłam oczywiście szampana i kieliszek wódki, później udawałam, że piję podnosząc do toastu ciągle ten sam kieliszek z wódką ![]() ![]() Kurcze jak ja bym chciała mieć bieżnię w domu albo orbiterek !! ale za cholerke nie mam miejsca.Dzisiaj planuję stepper jak zawsze i do tego ćwiczenia z Ali, dawno z nią nie ćwiczyłam. http://www.youtube.com/watch?v=4MH_OjZSxxQ lub http://www.youtube.com/watch?v=Bx3wyL8ELbU Jeszcze nie wiem, który wybiorę.
|
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie z tym jedzeniem to najgorzej, a teraz jeszcze Święta będą, pewnie znowu wrócę z dodatkowymi kg no ale tak to jest, jak się nie ma na co dzień tych rzeczy, to później w Polsce się objadam ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
nie jestem w stanie jej słuchać w ogóle nie motywuje
|
|
|
|
#349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ponieważ dzieci nie mamy z małżonciem to mamy poświęcony jeden cały pokój (garderobę) na pokój ćwiczeń zarazem. Jest duży i oprócz ogromnej szafy, bieżni i ławki-siedziska nic w nim nie ma
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
andziasi, trenowałam kilka dobrych lat lekkoatletykę w miejscowym klubie, postanowiłam ich wczoraj odwiedzić po paru latach i cóż.....
zostałam
|
|
#351 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Namaste bjutiful jogis haha ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#352 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba rozwieszę ogłoszenia my mamy trzy pokoje stąd znalazło się miejsce na bieżnię ale przy dwóch to ciężko było ją ulokować ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Mnie zakwasy dalej męczą, chodzić nie mogę, ale ćwiczę
Wczoraj niestety zjadałam paczkę chipsów przy moim serialu i teraz mam wyrzuty sumienia Będę musiała dziś je spalić bo już czuję jak się odkładają na moich boczkach. Ile ja bym dała za taką mini siłownię w domu! Zazdroszczę Ci andziasi. Ja mam malutki pokój w mieszkaniu i nawet nie ma miejsca na rowerek stacjonarny,a tak bym chciała taki mieć ![]() andziasi Masz jakąś konkretną dietę ustaloną przez lekarza czy sama ją ustaliłaś sobie? Ja meczę się z anemią już od ponad 2 lat i nic mi nie pomagało. Chodziłam od lekarza do lekarza i łykałam coraz to inne i droższe tabletki i nic
|
|
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
szyneczko
dopiero zaczynam się w to wszystko wdrażać, diety ustalonej póki co nie mam bo mój lekarz rodzinny odesłał mnie z kwitkiem twierdząc że wszystko idealne a ja od 5 miesięcy badam krew z której wychodzi anemia. A w poniedziałek jak zrobiłam to mi bardzo poleciały wyniki: wyszły takie same jak zaraz po operacji kiedy to stwierdzili niedokrwistość. Planuję iść do specjalisty ale zanim się do niego dostanę to czytam co powinno się jeść. Robię sobie tą kwasicę z czerwonych buraków bo podobno bardzo pomaga i planuję kupić sok z pokrzywy bo tez podobno dobry przy anemii. Ja się przeraziłam tą anemią bo zawsze miałam idealne wyniki badań krwi. Mam dwie koleżanki które od lat zmagają się z anemią ale z niedoboru żelaza i nic im nie pomaga a tabletki tylko na chwilę podnoszą parametry krwi. Ja prawdopodobnie mam jakś inną bo żelazo mam w górnej granicy normy, tak to jest jak mięsio kocha
|
|
|
#355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że masz jakąś dietę od specjalisty bo internistka mi powiedziała, że mam jeść dużo buraków i tyle. Już sobie odpuściłam leczenie tej anemii, mam nadzieję, że nie będę mieć z jej powodu jakiś cięższych chorób ![]() Dobra już nie robię offtopu ![]() Na razie mi z dietą i ćwiczeniami idzie dobrze, staram się wszystkiego przestrzegać i przykładać się do ćwiczeń na 100%. Szkoda tylko, że na efekty trzeba tyle czekać A Wam dziewczyny jak idzie?? |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z dieta dobrze, z cwiczeniami to samo, jednak nie cwicze jak narazie tyle co kiedys. Jakos zmotywowac sie nie moge i sily nie mam. To przez ta przerwe ktora mialam :/ ale mam nadzieje, ze wroce do formy
A tez jestescie takie przybite ostatnio? Ja taka chodze senna, nic mi sie nie chce, to i do cwiczen trudno jest sie tez zmotywowac . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
u mnie tragedia
|
|
|
#358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
tak tak basen mnie rozruszał
obym jutro nie osiadła na laurach
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a mi znowu brak motywacji do ćwiczeń przez tą pogodę... i ogólnie jakoś gorsze chwile mam, bo się strasznie grubo i brzydko czuję.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

jakies rady? sprawdzone ... [QUOTE]
tylko miałam delikatnie obtłuszczony i może dlatego efekt był super. No i biegałam do tego. Ale są bardzo podzielone zdania co do A6W. Jeśli chodzi o szczupłe ręce to najlepiej ćwiczyć z hantelkami z małym obciążeniem ale więcej powtórzeń wykonywać. Tyle co z własnego doświadczenia wiem.

zapuszczam się dalej
Mogłoby tak samo być w Polsce, ale tam tak naprawdę jak jeżdzę to spotkać się z rodziną, znajomymi, żadnych obowiązków, więc gorzej na tym wypadam, bo co innego robić, niż wyjść z przyjaciółką na piwo.

ale za cholerke nie mam miejsca.
27.06.2013 r.