Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 09:11   #331
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

u mnie w przychodni jest odrebne okienko dla osob ktore robia podwojny cukier i dla ciezarnych , ale mimo tego widzialam czesto wzrok osob stojacych w dlugasniej kolejce jak przychodzilam w ciazy i stawalam za jedna max dwoma osobami...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:14   #332
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
agatko skończmy ten już temat, bo nasza dyskusja nie ma sensu.
a no nie ma...ja nie mam podstaw a TY nie jesteś moim lekarzem...

Cytat:
Napisane przez 0smerfetka Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny...
pisze do Was bo tez stracilam mojego synka w 14 tygodniu ciazy, mialam krwiaka... minelo rowno 2 miesiace... moge sie do was przylaczyc? czytam was od niedawna ale jakos nie moge sie odnalezc.
Witaj

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Wizytę mam o 16:00.
trzymam za wizytę...

Ja dziś też nie czuję się najlepiej...;/

Eliza ja badania już robiłam i nic mi z nich nie wyszło a skoro mam swoją przyczynę to tego się trzymam...nie szukam dalej chociaż może powinnam...

Rena jestem z Tobą całym sercem! Ty wiesz

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:17   #333
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha to moje ulubione powiedzonko z młodych lat. Ogólnie ciężarne mnie irytowały wtedy haha. Mam za swoje. Kara za głupie gadanie
Przypomniała mi się moja koleżanka ze studium medycznego, stałyśmy w kolejce w aptece. Na szybie była kartka i wymienione osoby, które nie mają obowiązku stać w kolejce, m.in. ciężarne. Koleżanka zażartowała "o to ja nie powinnam stać bo jestem w ciąży". Facet za nami nachyla się do niej i mówi "nie wygląda pani". A ona odwraca się do niego, lustruje od góry do dołu (a facet miał baaaardzo pokaźny brzuszek) i mówi: "Ale pan wygląda!"

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:20   #334
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się moja koleżanka ze studium medycznego, stałyśmy w kolejce w aptece. Na szybie była kartka i wymienione osoby, które nie mają obowiązku stać w kolejce, m.in. ciężarne. Koleżanka zażartowała "o to ja nie powinnam stać bo jestem w ciąży". Facet za nami nachyla się do niej i mówi "nie wygląda pani". A ona odwraca się do niego, lustruje od góry do dołu (a facet miał baaaardzo pokaźny brzuszek) i mówi: "Ale pan wygląda!"
na początek dnia jak znalazł

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:21   #335
Kubek29
Zadomowienie

Pszczółka i osmerfetka - Witajcie !

Twardy brzuch jest gdy macica sie "wypycha" do przodu i jest autentycznie jak kamień. Nie sposob przeoczyć.

Reszta "twardnien" to chyba nasze strachy i wymysly. W szpitalu położne sie z moich"twardnien" śmiały- prosiłam dosyć czesto o macanie brzucha bo mi sie wydawało...

Moje dziecko wczoraj odkrylo, Ze stopa mozna grzebać w wątrobie
Jak zacznie to skończyć nie moze a ja prawie rycze z bólu.

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-11-07 o 09:23
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:21   #336
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
u mnie w przychodni jest odrebne okienko dla osob ktore robia podwojny cukier i dla ciezarnych , ale mimo tego widzialam czesto wzrok osob stojacych w dlugasniej kolejce jak przychodzilam w ciazy i stawalam za jedna max dwoma osobami...
O dobry pomysł z tym okienkiem drugim. U nas jest jedno. Jeszcze jest ciasno, duszno i śmierdząco.. :p

Wczoraj był u nas kolega. Mówił że w pracy ma koleżankę która poroniła 8 razy... W końcu trafiła na lekarza który kazał jej żyć w zgodzie z naturą i jeść ekologiczne jedzenie. No i zaraz rodzi.. Nie wiadomo czy śmiać się czy co...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 09:28   #337
Kubek29
Zadomowienie

Rena, nikomu tu nie chodzi o dawanie złudnej nadziei, nikt nie twierdzi tez ze bedzie dobrze.
Tylko wszystkie wlasciwie kestesmy zgodne, ze to jeszcze nie czas by "odpuścić".
Organizm to niestety nie jest zaprogramowana maszyna...

Domyślam sie ze Ci cholernie cieżko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 09:58   #338
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość

Kubek, oczywiście Ci współczuję, ale tak fajnie to zabrzmiało
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:05   #339
BERBIE
Zakorzenienie

agatko tutaj nikt nie jest niczyim lekarzem, ale poruszanych jest wiele tematów związanych z zabiegami i lekami, więc nie wiem skąd ta złość

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Wizytę mam o 16:00. Nie dam rady pójść do laboratorium... Słabo mi jak stoję i czuje że zemdleje. Ech
pomyśl o tym, że dziś będziesz miała pewnie usg i zobaczysz swojego maluszka. ty chodzisz prywatnie?
Stary 2013-11-07, 10:10   #340
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a no nie ma...ja nie mam podstaw a TY nie jesteś moim lekarzem...
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
agatko tutaj nikt nie jest niczyim lekarzem

hmmmm zwłaszcza że w sprawie heparyny dla Berbie było tu kilku lekarzy... Agatko, kij ma dwa końce...:pr osi:

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:25   #341
anitaxas
Zadomowienie

Pszczółka i 0smerfetka witajcie przykro mi, że tyle cierpienia spotkało kolejne z nas.. Zostańcie z nami i wbijajcie bez obaw z każdym tematem!

Jana schizujesz! zdecydowanie za bardzo Nie stresuj tak maluszka - trochę luzu i dobrego humoru mamusi też mu się należy, a nie tylko ciągłe stresy i smuty
A ja leżysz na płasko, jeszcze jeśli z wyprostowanymi nogami to nie dziwię się że czujesz "napięty" brzuch. Leż na boku z ugiętymi nogami i będzie dobrze.

Elizka
kciuki za dzisiejszą wizytę!!! Nie mogę pojąć tego Twojego nakręcania się na ruchu Ty niecierpliwcu

Cytat:
Kubek - bidulko zapewne nie jest to przyjemne. Ale jeszcze troszku..

Rena wierzę, że jest Ci bardzo ciężko i że przejście kolejnych dni niepewności będzie trudne, ale znajdź w sobie kochana jeszcze odrobinkę sił Tulę z całych sił!

Izka j
ak tam to przeziębienie? mam nadzieję, że zwalczyłaś w zarodku.

Kucyk_truskawkowy za wizytę!!!! A jak bardzo masz podniesione te leukocyty? bo one w ciąży rosną.

Barbi jak się dzisiaj czujesz? plamienia są? mdłości, rzygi?? jakieś inne atrakcje

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hmmmm zwłaszcza że w sprawie heparyny dla Berbie było tu kilku lekarzy...
Ja już Barbi za to przeprosiłam, ale jeszcze publicznie sama się zbiczuję za to niepotrzebne nakręcanie i wciskanie się tam gdzie nie miałam prawa ani kompetencji
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 10:29   #342
201704210903
Konto usunięte

znajoma miała to darmowe in-vitro - kosztowało ją 2.5 tys - ponoć to mało, bo jej kolezanka zapłaciła 4
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:38   #343
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
na początek dnia jak znalazł
Cieszę się, że poprawiłam Ci humor

Cytat:
No co, musi jakoś poznawać otaczający świat

Cytat:
Wczoraj był u nas kolega. Mówił że w pracy ma koleżankę która poroniła 8 razy... W końcu trafiła na lekarza który kazał jej żyć w zgodzie z naturą i jeść ekologiczne jedzenie. No i zaraz rodzi.. Nie wiadomo czy śmiać się czy co...
Raczej ta ekologia to był dodatkowy punkt obok badań i leków

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
znajoma miała to darmowe in-vitro - kosztowało ją 2.5 tys - ponoć to mało, bo jej kolezanka zapłaciła 4
Niom, całkiem prywatnie to chyba ponad 10 tys.

Właśnie BERBIE jakieś haftowanko już było?

A ja jestem w błogim zawieszeniu i spokoju Niby gdzieś tam krążą obawy i strach, ale póki co oficjalnie jestem w ciąży, pełna nadziei i dobrze mi z tym Leże sobie cały dzień, zaraz tylko pójdę jednej krowie dać zastrzyk w dupsko i dalej spaaać

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.

Edytowane przez wadera4
Czas edycji: 2013-11-07 o 10:41
Stary 2013-11-07, 10:46   #344
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A tak w ogóle...

"

2012-11-08, 08:42 #1295 Persephone_
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Cytat:
Napisane przez kooocur
Dzis dopiero 23 d.c.

Kochana, to mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo jeśli tak, to... będziemy ciążowymi siostrami

U mnie wczoraj (26dc) też wyszedł cień cienia, beta 53,51

Po południu lecę do lekarki

"

Rok temu zrobiłam test, dzisiaj dwie kreski właśnie mnie kopią
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 10:47   #345
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Wizytę mam o 16:00. Nie dam rady pójść do laboratorium... Słabo mi jak stoję i czuje że zemdleje. Ech

Cytat:
Dobrze mu dogadała:brzydal :
Cytat:

Masakra
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Izka j[/B]ak tam to przeziębienie? mam nadzieję, że zwalczyłaś w zarodku.
Czeka mnie dziś kuracja mlekiem z czosnkiem.Najgorsze że przez katar wogóle nie mam apetytu.
Cytat:

A ja jestem w błogim zawieszeniu i spokoju Niby gdzieś tam krążą obawy i strach, ale póki co oficjalnie jestem w ciąży, pełna nadziei i dobrze mi z tym Leże sobie cały dzień, zaraz tylko pójdę jednej krowie dać zastrzyk w dupsko i dalej spaaać
Takie nastawienie mi się podoba

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 11:21   #346
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Może przełóż wizytę w labie na inny dzień? Niech ktoś pójdzie z Tobą, żebyś się czuła bezpieczniej

Rena, Wadera Trzymamy kciuki za Wasze Fasolki

Iza Nie panikuj w związku z tymi cukrami, ja też takie miałam i diabetolog też mówił, że pod koniec ciąży tak się dzieje, że rosną pomimo diety i insuliny.

Witam nowe dziewczyny
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:00   #347
Kubek29
Zadomowienie

Ej dziewczyny, ja na te kręcenie stopa w wątrobie nie narzekam.
Boli mnie to, ale tez bawi

Pewnie jeszcze za tymi ciazowymi dolegliwsciami bede tęsknić
Zreszta sama chciałam, ba .. Marzyłam zeby takiego czasu doczekać...

Izka, tez dzisiaj bez apetytu jestem, jem... na sile.
Kuruj sie i nie daj sie żadnej chorobie

Wczoraj za to pojadlam pysznosci. Robiłam m.in. makaron z brukselka http://whiteplate.blogspot.com/2013/...brukselka.html tylko dałam makaron razowy z maki orkiszowej i wiecej brukselki, fety i suszonych pomidorów. Bardziej salatkowo wyszło. Pysznie

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Perse
Stary 2013-11-07, 12:04   #348
fiolusiek
Zakorzenienie

Kubek Czujesz, że jest już blisko?
Chciałabym tak teraz czasem Stasia włożyć do brzucha i pochodzić jak kangurzyca
Zazdroszczę Ci tego oczekiwania
Stary 2013-11-07, 12:05   #349
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj za to pojadlam pysznosci. Robiłam m.in. makaron z brukselka http://whiteplate.blogspot.com/2013/...brukselka.html tylko dałam makaron razowy z maki orkiszowej i wiecej brukselki, fety i suszonych pomidorów. Bardziej salatkowo wyszło. Pysznie [COLOR="Silver"]
Jakie pyszności

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-07, 12:21   #350
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Kubek Czujesz, że jest już blisko?
Chciałabym tak teraz czasem Stasia włożyć do brzucha i pochodzić jak kangurzyca
Zazdroszczę Ci tego oczekiwania
A ja Ci zazdroszczę, ze masz przy sobie Stasia

To oczekiwanie to taki dziwny czas...
Radość i lęk. Lekka masakra

Czy czuje ze juz blisko? Nie wiem jak wstaje to bolą mnie plecy i w pachwinach i dol brzucha ćmi.
Pozatym cisza... Juz nawet tych skurczow przepowiadajaych nie mam albo zglupialam i nie czuje ; )

W niedziele kończę 37 tydzień.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jakie pyszności
Cukier był po tym ładny.
A danie mega proste i szybkie.

I brukselke (i inne wzdymacze) trzeba jesc poki mozna

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-11-07 o 12:22
Stary 2013-11-07, 12:25   #351
fiolusiek
Zakorzenienie

Kubek Pamiętam dla mnie te dni przed tp były mega stresujące, nie umiałam się nimi cieszyć, nie wierzyłam do końca, ale teraz z perspektywy czasu wspominam to z sentymentem i wracam do wspomnień i smsów od dziewczyn.
Naciesz się teraz TŻtem, bo już niedługo będziecie w trójeczkę
Stary 2013-11-07, 12:40   #352
zebrawpaski
Zakorzenienie

rena, gdzie jesteś?

kubeczku- moje dziecko też mi załatwiło dzisiaj wątrobę tylko, że działało oddrugiej strony, jak rano leżąc ze mną w łożku wstała i upadła na mój brzuch to nadal mnie boli, coraz bardziej boli...

jesteśmy po szczepieniu, na wadze niecałe 9kg
moje dziecko w 17 miesiącu życia nadal nie potroiło wagi urodzeniowej
rozwojowo i z badań wygląda, że wszystko ok

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 12:52   #353
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Czesc
Melduje ze bylam w labie po odbior wyników no i skorzystalam z okazji, aby polozna posluchala Maluszków
Badania mam kiepskie.. Tzn, d-dimery i fibrynogen poszly w gore, cos tam jeszcze z krzepliwoscia nie tak.. No i cholesterol mi wywalilo na 242 .. Ponad norme jest HDL (czyli ten "dobry") .. Jak sie tego pozbyc

Kucyk, fajny sen. Moze i u Ciebie okaże się w koncu ze są blizniaki

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Ja poczułam ruchy dopiro w 20 tc.
Kiepsko się czuje,męczy mnie katar i bierze przeziębienie.
Biedactwo, wez moze rutinoscorbin, gorąca herbatka i pod kocyk

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
Eliza na ruchy jeszcze czas, chociaż wiem jak się nie można doczekać
ja przy Olku próbowałam przekonać lekarz, że czuje ruchy w 12 tygpowiedział, ze nie da się nabraća wkręcałam mu na usg, że oooo poczułam jak się poruszył(a widziałam na ekranie)
ja naprawdę czułam ...

Ja czuje tylko jelita

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Elizka, ja poczułam ruchy (a nie jelita ) ok. 23 tc.

A co do twardnień - to masz rację. Byłam przerażona "twardym" brzuchem, a w szpitalu nastu lekarzy wyśmiało jego "twardość". Bardzo subiektywne uczucie.
Tak wlasnie myslalam. Dlatego ja nie fixuje sie na twardnienia, bo pewnie wiekszosc z nich to tylko nasza matczyna wyobraźnia

Cytat:
Trzymaj sie. Kciuki za wizyte

Cytat:
Eliza ja badania już robiłam i nic mi z nich nie wyszło a skoro mam swoją przyczynę to tego się trzymam...nie szukam dalej chociaż może powinnam...
U Ciebie byly polipy tak? Dobrze pamietam? Mam nadzieje ze to wyleczysz i wszystko bedzie dobrze

Cytat:
Twardy brzuch jest gdy macica sie "wypycha" do przodu i jest autentycznie jak kamień. Nie sposob przeoczyć.

Reszta "twardnien" to chyba nasze strachy i wymysly. W szpitalu położne sie z moich"twardnien" śmiały- prosiłam dosyć czesto o macanie brzucha bo mi sie wydawało...

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

Elizka
kciuki za dzisiejszą wizytę!!! Nie mogę pojąć tego Twojego nakręcania się na ruchu Ty niecierpliwcu
Fakt, cierpliwością nigdy nie grzeszyłam \

Ide wieczorem do lekarza, ciekawe co mi powie na te moje wyniki

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:22   #354
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Berbie tak chodzę prywatnie i pewnie usg będzie.

Anita mam leukocyty 13tys. Lekarka na IP powiedziała że jak na początek ciąży to dużo za dużo.

Wadera niezła ta Twoja koleżanka dobrze mu powiedziała.

Nie poszłam do labu. Pójdę z mężem w sobotę i powiem że jestem w ciąży. Nawet nie do ludzi tylko do okienka :p
Tam mnie znają babki juz po imieniu.

Eliza no to przykro mi że wyniki Ci się pogorszyły. Może lekarz zwiększy dawke clexane czy cuś

Ja pospałam jak dzidzi i tym sposobem jeszcze tylko nieco ponad 1,5h do wizyty

Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 13:58   #355
wadera4
Wtajemniczenie

Kucyku daj znać od razu po wizycie

A czemu Hosenka się nie odzywa

Edytowane przez wadera4
Czas edycji: 2013-11-07 o 14:11
Stary 2013-11-07, 14:22   #356
pszczolka30
Raczkowanie

Hejka
Jestem już po wizycie u hematologa. Jestem mega zaskoczona życzliwością, zrozumieniem i ciepłem jakim obdarzyła mnie pani doktor. Dostałam skierowanie na badanka jest ich sporo, ale się cieszę, że powoli ruszam z miejsca.

Powiedzcie mi czy lekarz rodzinny może dać skierowanie do Genetyka?

Pozdrawiam

3 Aniołek
26.04.2013 -

2 Aniołki
"Każde marzenie dane jest nam wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia".
pszczolka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 14:28   #357
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczolka30 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy lekarz rodzinny może dać skierowanie do Genetyka?
Pozdrawiam
Raczej tak ja brałam dla bratowej od rodzinnego.

Stary 2013-11-07, 14:36   #358
pszczolka30
Raczkowanie

Cytat:
Raczej tak ja brałam dla bratowej od rodzinnego.
Aha no to fajnie dzięki za info
A tak poza tym jak się czujesz?

3 Aniołek
26.04.2013 -

2 Aniołki
"Każde marzenie dane jest nam wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia".
pszczolka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 14:41   #359
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Berbie tak chodzę prywatnie i pewnie usg będzie.

Anita mam leukocyty 13tys. Lekarka na IP powiedziała że jak na początek ciąży to dużo za dużo.

Wadera niezła ta Twoja koleżanka dobrze mu powiedziała.

Nie poszłam do labu. Pójdę z mężem w sobotę i powiem że jestem w ciąży. Nawet nie do ludzi tylko do okienka :p
Tam mnie znają babki juz po imieniu.

Eliza no to przykro mi że wyniki Ci się pogorszyły. Może lekarz zwiększy dawke clexane czy cuś

Ja pospałam jak dzidzi i tym sposobem jeszcze tylko nieco ponad 1,5h do wizyty

Lezalam na patologii z dziewczyna, ktora miala leukocyty w okolicach 20tys. Ale to byl 3 trymestr. Wszystko sie dobrze skonczylo, nie martw sie.
Mnie tez podskoczyly leukocyty, choc nadal mieszcze sie w normie. Mam obecnie 9.5 tys, a przed ciaza mialam max 5tys. Wiec moze jak Ty mialas przed ciaza wysokie, to teraz Ci sie po prostu podniosły. To fizjologia jest.
Sprawdz sobie najlepiej jakas morfo sprzed ciazy i porownaj Bedzie dobrze
Moje wyniki nie sa najgorsze. Wiem ze d-dimery i fibrynogen lubia sie w ciazy podnosic. Mam nadzieje, ze to tez fizjologia.
O 17 wychodze do lekarza, mam nadzieje ze sie cos dowiem
Na pewno mnie opieprzy, ze jestem za gruba :P

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 14:53   #360
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczolka30 Pokaż wiadomość
A tak poza tym jak się czujesz?
Ja całkiem dobrze, martwię się za to o Renę

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Moje wyniki nie sa najgorsze. Wiem ze d-dimery i fibrynogen lubia sie w ciazy podnosic. Mam nadzieje, ze to tez fizjologia.
O 17 wychodze do lekarza, mam nadzieje ze sie cos dowiem
Na pewno mnie opieprzy, ze jestem za gruba :P
Będzie dobrze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości