|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
Si juz na wylocie, ale pozostale, o ktore pyt, Diamonds, J'adore edt miniaturka i mgielki bardzo chetnie wymienie, zaraz przejrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Zanim dostalam Diamonds z wymianki, w miedzy czasie udalo mi sie go spr i wydal mi sie jakis taki nijaki, slaby w porownaniu z wersja Intense, ktora mam i uwielbiam, ale teraz psiknelam sobie na nadgarstek z tego flakonika wymiankowego i odbieram go zupelnie inaczej, jest sliczny i bardzo trwaly i latem, gdzie wersja intense czasami moze okazac sie zbyt mocna, ten moze sie spr idealnie, dlatego chyba go jednak sobie zostawie ![]() Jak kiedys cos wynajdziesz u mnie Escade, to ja bardzo chetnie Diamonds to i tak za malo za Escade, a ona mi sie najbardzie podoba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#332 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
kochana, jednak zrezygnuję.
dostałam lepszą ofertę(perfumy, które ostatnio sobie zamarzyłam), poza tym okazało się, że TŻ planuje mi kupić setkę klasycznego Amorka, więc nie będę niweczyć tych pięknych planów. pozdrawiam, może jeszcze kiedyś będziemy mieć szansę się wymienić.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

dostałam lepszą ofertę(perfumy, które ostatnio sobie zamarzyłam), poza tym okazało się, że TŻ planuje mi kupić setkę klasycznego Amorka, więc nie będę niweczyć tych pięknych planów.
pozdrawiam, może jeszcze kiedyś będziemy mieć szansę się wymienić.