Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-06, 17:19   #331
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

czesc

gocha zdrowka dla Ewci,
super, ze impreza udana,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 17:54   #332
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Hej

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Noooo..... dziś w faktach mówili, ze robicie zapasy, nie wychodzicie z domów, a szkoły są pozamykane temp ma być ok -35stopni, a odczuwalna nawet -50
Ale zdjęcia faktycznie to potwierdzały
To jak jest na prawdę???

Ale i tak zazdroszczę, widziałam zdjecia, Domino pewnie zadowolony
Faktycznie zasypalo nas z czwartku na piatek ale nie tak zle zeby nie bylo mozna z domu wyjsc. Poczatkiem grudnia mielismy wieksza burze sniezna niz ostatnio. No i dosc mrozno jest bo w ciagu dnia nawet po -12 w nocy ponad -25 ale nie jest tak zle. W koncu mamy styczne to czego innego sie spodziewac

Szkoly to tutaj zamykaja jak jest snieg po kostki bo sie boja ze autobusy beda mialy wypadek i dzieciakom sie cos stanie. Tak jak w piatek mialo zaczac sypac o 14 dzieciaki poszly do szkoly rano a o 10 juz ich ze szkoly wypuscili i rozwozili do domow

To jak pokazuja pogode u nas ( mowia o NY ) w polskich wiadomosciach to zdecydowanie przesada.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Żabcia, trzymajcie się tam, bo w tv to wygląda jak jakaś katastrofa...u nas deszcz i 7 stopni. Mój mąż cały weekend spędził grając w golfa...heheh w styczniu
Wlasnie tak jak pisalam do biki polska tv troche koloryzuje to co sie u nas dzieje ...

Cytat:
Dziś nam koleś od uzależnień opowiadał, że prowadził szkolenie dla nauczycieli odnośnie uzależnienia od tel. komórkowych przez nastolatki i szkolenie się nie odbyło, bo żaden nauczyciel się nie zgodził wyłączyć telefonu na czas szkolenia.
niezle

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

My roczek też za niecały miesiąc już...i powoli kombinuję, jak go zorganizować
Masz jakis pomysl na dekoracje? Tort robisz sama czy zamawiasz?

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Zaabcia ale Was zasypalo i zamroziło

Prosze trzymac kciuki, jutro na 10 mamy wizyte w szpitalu
Dzisiaj pada deszcz i juz ani sladu sniegu

Trzymala kciuki!

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

a wredoty @ ani widu ani słychu... super, już mam 54dc

----------
a test negatywny dalej?

Cytat:
Już się z samego rana zezłościłam
Przez 3 dni nie wchodziłam do kuchni, tylko po herbatę. Mąż tam urzędował. I została reszta bigosu z sylwestra, już w piątek mu mówiłam, żeby to wywalił, że ja nie mogę, bo mi się dźwiga.. Obiecał, że to zrobi. Teraz weszłam do kuchni, zaczęłam myć naczynia, patrzę, na piecyku ten garnek, podnoszę pokrywkę, a tak bigos w kolorze biało-zielonym, już puchaty..aż mnie cofnęło. Wywaliłam to, garnek umyłam, ale ten smród mam w nosie ciągle chłopy
Udusilabym!!!!!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
z wczoraj
ale cudnie!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Wrocilismy ze szpitala i mam srednie wiesciCzekamy teraz na termin zabiegu

Nie mam nastroju...
Tule .....

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

nooo cześć Żaboszku
nie zamarzniecie tam?

.
Eeee nie jest tak zle grzejemy sie nawzajem

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 17:59   #333
gucia6
Zakorzenienie

Ana, Zabcia, przeciez pisalam ze w koncu przylazla

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-06, 18:16   #334
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Faktycznie zasypalo nas z czwartku na piatek ale nie tak zle zeby nie bylo mozna z domu wyjsc. Poczatkiem grudnia mielismy wieksza burze sniezna niz ostatnio. No i dosc mrozno jest bo w ciagu dnia nawet po -12 w nocy ponad -25 ale nie jest tak zle. W koncu mamy styczne to czego innego sie spodziewac

Szkoly to tutaj zamykaja jak jest snieg po kostki bo sie boja ze autobusy beda mialy wypadek i dzieciakom sie cos stanie. Tak jak w piatek mialo zaczac sypac o 14 dzieciaki poszly do szkoly rano a o 10 juz ich ze szkoly wypuscili i rozwozili do domow

To jak pokazuja pogode u nas ( mowia o NY ) w polskich wiadomosciach to zdecydowanie przesada.
A to Ci kłamczuchy

Cytat:
nie widziałam nawet ;D
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 18:24   #335
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Żabciu ale zdjęcia, filmy i wywiady z mieszkańcami chyba nie kłamią no albo też kłamią

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

może to było z innego regionu, nie dokładnie z Twojego....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 18:32   #336
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
.
Nie doczytalam , no to dobrze ze jest

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A to Ci kłamczuchy
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Żabciu ale zdjęcia, filmy i wywiady z mieszkańcami chyba nie kłamią no albo też kłamią

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

może to było z innego regionu, nie dokładnie z Twojego....
No wlasnie a z jakich stanow byly pokazane te filmy i zdjecia? Ja mowie o NY ze nic sie nie dzieje takiego co mozna by bylo nazwac katastrofa Zreszta w piatek wieczorem bylam w NJ i tam tez fakt byl snieg i cholernie mrozno ale bez przesady.

Wiem ze w Bostonie ludzie nie mieli pradu wiec przy takich minusowych temp nie mieli za wesolo. A mrozy teraz dotykaja bardziej Wisconsin i Minnesote.

Wiesz , tutaj wystarczy ze w tv powiedza ze idzie huragan i ludzie wykupuja cale sklepy. Ile razy bylo tak ze zabraklo mleka czy chleba. Do wszystkiego trzeba podchodzić z rozsądkiem.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 19:03   #337
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Żabciu przewinęłam fakty żeby sprawdzić, wiec tak, pokazywali Dakotę Północną, Indianapolis, Chicago, Minesotę, Sant Luis, Waszyngton...
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-06, 20:18   #338
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć babeczki

Blonde o kurcze.... współczuję, jaki zabieg?
Gosiu super, że impreza udana. A wiesz, zawsze myślałam, że przy ospie jest gorączką.

Coś jeszcze miałam napisać......

Moja Maja mnie dziś zaskoczyła. Podbiega do mniej z nową książeczką z wierszami Tuwima(teściowa jej wczoraj kupiła) i pokazuje , ze chce abym jej czytała. Usiadłyśmy i się jej pytam który wierszyk dziś poczytamy a ona otwiera na murzynku Bambo i woła "Bambo" i to tak tak ładnie, wyraźnie. Padłam. Pierwszy raz słyszałam jak mówi Bambo i fakt, skąd zapamiętała tytuł, książeczkę ma od wczoraj.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 21:22   #339
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika,
Cytat:
A to chyba nie o zdolności chodzi Emilia po prostu nie ma techniczno-fizjologicznych możliwości, żeby sikać tak, żeby gdzieś na boli się rozlewało
nie zrozumiałam :/

Żabciu, jakby w tv powiedzieli że spokojnie przechodzicie zime to nie byłoby sensacji a tak... mają o czym gadać wysyłam Wam ciepło

Madzia, brawa dla Majeczki

to ja się pochwalę jak moje dziecko przechodzi naukę nocnika... zrobił nam kupę do wanny może uznał to za duży nocnik?!!
Stary 2014-01-06, 21:33   #340
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

to ja się pochwalę jak moje dziecko przechodzi naukę nocnika... zrobił nam kupę do wanny może uznał to za duży nocnik?!!

Butter mam jeszcze pytanko Spotkałaś się w ogóle z tym testem krótka skala inteligencji wg M. Choynowskiego? Bo poszukuję interpretacji wyników. Nigdzie nie mogę tego znaleźć.

Stary 2014-01-06, 21:54   #341
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz , tutaj wystarczy ze w tv powiedza ze idzie huragan i ludzie wykupuja cale sklepy. Ile razy bylo tak ze zabraklo mleka czy chleba. Do wszystkiego trzeba podchodzić z rozsądkiem.
No, to tak, jak u nas, jak 2 dni z rzędu sklepy są zamknięte
Wszędzie część ludzi wpada w taki szał, tylko powody różne.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Butter mam jeszcze pytanko Spotkałaś się w ogóle z tym testem krótka skala inteligencji wg M. Choynowskiego? Bo poszukuję interpretacji wyników. Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Madziu, nie spotkałam się z tym testem, z testów inteligencji dla dzieci znam tylko Wechslera.
Czy to jest test psychologiczny? Bo sądząc po nazwisku Choynowskiego to tak. Jeśli tak jest, to po pierwsze nie możesz go stosować , a po drugie nigdzie, oprócz podręcznika do testu, nie znajdziesz interpretacji wyników

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 21:58   #342
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, nie spotkałam się z tym testem, z testów inteligencji dla dzieci znam tylko Wechslera.
Czy to jest test psychologiczny? Bo sądząc po nazwisku Choynowskiego to tak. Jeśli tak jest, to po pierwsze nie możesz go stosować , a po drugie nigdzie, oprócz podręcznika do testu, nie znajdziesz interpretacji wyników
w tytule mam zapisane, że to test pracowni psychometrycznej pan (T-10). jak to nie mogę stosować? dlaczego?

Nie strasz mnie

mam już gotowy ten test zrobiony (robiłam go na studiach, wtedy babeczka nam je dała i kazała je przeprowadzić + zrobić to studium indywidualnego przypadku.

Stary 2014-01-06, 22:15   #343
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
w tytule mam zapisane, że to test pracowni psychometrycznej pan (T-10). jak to nie mogę stosować? dlaczego?

Nie strasz mnie

mam już gotowy ten test zrobiony (robiłam go na studiach, wtedy babeczka nam je dała i kazała je przeprowadzić + zrobić to studium indywidualnego przypadku.
Madziu, dlatego, że nie masz uprawnień do diagnozowania inteligencji takie uprawnienia w Polsce mają tylko psychologowie. Jeśli to oczywiście test stricte psychologiczny.

Poza tym, test do którego nie masz norm ani interpretacji jest o kant d.u.py rozwalić...
Ja, tak jak Ci mówię, nie znam tego testu, ale zerknij TUTAJ - slajd chyba 24, 25 i zobacz co tam napisali

poza tym nie wiem, po co Wam kobita dała test bez norm i interpretacji...

Hania

Stary 2014-01-06, 22:28   #344
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter test dostałam od kobiety na studiach mgr - wtedy miałam interpretacje a teraz chcę go użyć znowu. Ten mam opisany. Ale jakby babeczka chciała ode mnie skalę wyników to lipa bo jej nie mam. Wiesz o co mi chodzi?

Stary 2014-01-06, 22:35   #345
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter test dostałam od kobiety na studiach mgr - wtedy miałam interpretacje a teraz chcę go użyć znowu. Ten mam opisany. Ale jakby babeczka chciała ode mnie skalę wyników to lipa bo jej nie mam. Wiesz o co mi chodzi?
Tak, ja wiem o co Ci chodzi.
Szukałam na necie czegoś o tym teście..On chyba jest jakiś mega stary, nie umiem go znaleźć nigdzie szczerze powiedziawszy, tak, jakby nie można go było nigdzie kupić
Z którego masz go roku?Masz tam napisane?

Ty go użyłaś w tej pracy na rozwojową? Zastanawiam się, czy się babka nie doczepi Ci do tego. Psychologowie są wyczuleni na punkcie używanych testów
Ale dalej podkreślam, że nie znam tego testu...
A masz w tej pracy zastosowane jeszcze inne testy?

Hania

Stary 2014-01-07, 06:38   #346
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Nie doczytalam , no to dobrze ze jest
no dobrze, że jest
mąż aż wczoraj się dziwił, że tak się cieszę na @ ... chociaż już coś przebąkiwał, że będzie mały Australijczyk

Cytat:
Moja Maja mnie dziś zaskoczyła. Podbiega do mniej z nową książeczką z wierszami Tuwima(teściowa jej wczoraj kupiła) i pokazuje , ze chce abym jej czytała. Usiadłyśmy i się jej pytam który wierszyk dziś poczytamy a ona otwiera na murzynku Bambo i woła "Bambo" i to tak tak ładnie, wyraźnie. Padłam. Pierwszy raz słyszałam jak mówi Bambo i fakt, skąd zapamiętała tytuł, książeczkę ma od wczoraj.
brawo dla Majeczki
a powiem Ci, że dzieci potrafią zaskakiwać

my tak z Sandrą nieraz mieliśmy, że coś jej opowiadaliśmy, jeden raz tylko, a po paru tygodniach ona mówi jakies słowo, które wtedy użyliśmy

a co do chwalenia to i ja się pochwalę
Rita ma kolejny ząbek, niestety idą jej wszystkie piątki na raz, więc ostatnio budzi się z krzykiem w nocy albo popłakuje, jest rozgadana (mówi "Rita mała aduła" ), rozśpiewana, roztańczona i rozrabiaka
W domu pieluszek już praktycznie nie używamy, w żłobku niestety nie zgłasza potrzeb

A Sandra jest cwaniara
Stary 2014-01-07, 07:22   #347
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie poweekedowo!

Strong fajnie, że jesteś! Powodzenia w zrzucaniu kg!
Ja mam plan znowu zacząć się ruszać, ale za chole.re mi się nie chce!

I nie wiem co więcej napisać.
Całą noc dziś nie spałam, jestem zupełnie do niczego dzisiaj!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 07:26   #348
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie poweekedowo!

Strong fajnie, że jesteś! Powodzenia w zrzucaniu kg!
Ja mam plan znowu zacząć się ruszać, ale za chole.re mi się nie chce!

jeździj rowerem do pracy

ja w tym miesiącu postaniowiłam nie kupować biletu i wczoraj przejechałam 40 km ... mam tylko nadzieję, że taka łagodna aura utrzyma się przez kolejne 3 tygodnie ... przynajmniej żeby chociaż nie padało

a czemu nie spałaś?

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2014-01-07 o 07:28
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 07:34   #349
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zle spałam...

Madza, Gucia

Czesc...

Dzis juz na dobre powracamy do przedszkoli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 08:03   #350
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Nie nadrabiałam Was, przepraszam. W weekend nie zaglądałam na Wizaż za bardzo, a teraz muszę wziąć się do roboty.

Gocha, super fotki

Na czwartek umówiłam się na USG nadgarstka z tym moim guzem. Mam zamiar się wziąć za siebie

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 08:17   #351
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Masz jakis pomysl na dekoracje? Tort robisz sama czy zamawiasz?
Żabciu śreednio mam pomysł...myślę cały czas. Tort będę zamawiać...teraz siedzę i gdybam, jaki wybrać...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 08:28   #352
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
yyy np. +7 hahahaha
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Na czwartek umówiłam się na USG nadgarstka z tym moim guzem. Mam zamiar się wziąć za siebie
Tez mam taki plan!!!Już nawet dziś poczyniłam pierwsze kroki zapisując się do neurologa oby tak dalej haha

Czesc

Jest godzina 9:30 a ja mam już obiad prawie zrobiony a teraz popijam kawe i przeglądam ogłoszenia. Daje sobie trochę czasu na ogarniecie siebie i spokojne szukanie pracy. W najgorszym wypadku wroce do tego co robiłam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 08:28   #353
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
jeździj rowerem do pracy

ja w tym miesiącu postaniowiłam nie kupować biletu i wczoraj przejechałam 40 km ... mam tylko nadzieję, że taka łagodna aura utrzyma się przez kolejne 3 tygodnie ... przynajmniej żeby chociaż nie padało

a czemu nie spałaś?
nie mam roweru
ale myślę, żeby kupić teraz przez zimę

Nie mam pojęcia czemu... chyba się nieco stresowałam pracą. Pierwszy kwartał tego roku będzie ciężki i chyba mi się nazbierało. Do tego oglądałam dokument o Brzezińskim i późno się skończył.

Blonde fajnie, że wracacie do przedszkola

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 09:42   #354
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
yyy np. +7 hahahaha

Tez mam taki plan!!!Już nawet dziś poczyniłam pierwsze kroki zapisując się do neurologa oby tak dalej haha

Czesc

Jest godzina 9:30 a ja mam już obiad prawie zrobiony a teraz popijam kawe i przeglądam ogłoszenia. Daje sobie trochę czasu na ogarniecie siebie i spokojne szukanie pracy. W najgorszym wypadku wroce do tego co robiłam
u mnie to norma

Trzymam kciuki

Powodzenia w szukaniu pracy, spokojnie, znajdziesz cos

Cytat:
nie mam roweru
ale myślę, żeby kupić teraz przez zimę

Nie mam pojęcia czemu... chyba się nieco stresowałam pracą. Pierwszy kwartał tego roku będzie ciężki i chyba mi się nazbierało. Do tego oglądałam dokument o Brzezińskim i późno się skończył.

Blonde fajnie, że wracacie do przedszkola
Stary 2014-01-07, 11:18   #355
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu super, że impreza udana. A wiesz, zawsze myślałam, że przy ospie jest gorączką.
.
nie zawsze
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 11:24   #356
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
nie zawsze
Seba tez nie miał

Gotuje dzis fasolke po bretonsku
Stary 2014-01-07, 12:39   #357
onyks
Zakorzenienie

Cześć!

Staram si ę podczytywać żeby być na bieżąco, ale brak czasu uniemożliwia mi odpisywanie

Dziewczyny, proszę Was o kciuki dla mojego tż o 14.00 Ważą się jego losy w spr dot. pracy. Umieram ze stresu.

A Nataszka zaczęła chodzić! 5 styczna! Jak się puściła to przeszła cały korytarz Radość niesamowita. No i w piątek mamy roczek, ale nie wyprawiamy. Tzn. skromnie tylko najbliżsi przyjdą na torta i kawkę

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 12:56   #358
Ana***
Zakorzenienie

hej

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć!

Staram si ę podczytywać żeby być na bieżąco, ale brak czasu uniemożliwia mi odpisywanie

Dziewczyny, proszę Was o kciuki dla mojego tż o 14.00 Ważą się jego losy w spr dot. pracy. Umieram ze stresu.

A Nataszka zaczęła chodzić! 5 styczna! Jak się puściła to przeszła cały korytarz Radość niesamowita. No i w piątek mamy roczek, ale nie wyprawiamy. Tzn. skromnie tylko najbliżsi przyjdą na torta i kawkę
Brawo dla Nataszki!!!

i kciuki za tżta
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:16   #359
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Cześć!

Brawo dla Nataszki!

U nas Dominika pewnie szybciej zacznie chodzić niż Asia...narazie Dominika wstaje, "łazi" przy meblach lub odwraca się do nas i z oparciem w postaci naszych rąk robi kroczki...czasem mam wrażenie, że stoi sama, ale jeszcze nie łapie tak równowagi
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 13:46   #360
małaPaulina
Wtajemniczenie

hej
właśnie w sobotę robiłam test ciążowy,a nawet dwa i wyszły oba pozytywnie Mam nadzieje że będę mogła do was dołączyć ponieważ trochę się naszukałam forum na wizazu gdzie moglabym się zadomowić
Teraz tylko trochę boję się iść do ginekologa,zresztą chyba jest za wcześnie...
Kolejna sprawa jest taka że mam bardzo stresującą pracę (na słuchawkach w banku) i chciałabym jak najszybciej pojść na zwolnienie...
Pozdrawiam wszystkie mamy jak i przyszłe mamy

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości