![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
No nareszcie dziewczynki mam chwilunie,żeby coś napisać! Ostatnio byłam chorutka,a wczoraj we Wrocku na zakupach i dzisiaj też.....nalatałam się strasznie!!! Nóżki bolą okropnie. Ale kupiłam, to co chciałam! No i troszkę ponad program
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
malalka ![]() ale mi ochoty na tš ciemnš bułeczkę z tymi pysznymi dodatkami narobiła ![]() dobry pomysł na niadanko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie wyczytalam ze jak sie zje wieksze sniadanie to potem jest o wiele latwiej wytrzymac w ciagu dnia..gdyz nie ma takich napadow glodu. i w sumie to mi sie to sprawdza..wczesniej jadlam malutkie sniadanko,i potem kolo poludnia mnie lapal glod..a teraz po tej buleczce z serkiem i warzywami glodna sie zrobilam kolo 15 dopiero
![]() sproboj tego naughty-moze tobie tez tak bedzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysł ![]() poza tym moja dieta jest uboga w warzywa ![]() czas to zmienić ![]() ![]() ![]() dzięki malalka za super pomysł na niadanko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
![]()
nie ma za co, mam nadzieje ze bedzie smakowalo
![]() zamiast buleczki moze tez byc ciemny chlebek, ze 2 skibeczki.. ![]() ![]() jak ci sie znudzi twarozek to moze kup sobie serek Camembert TUREK light oczywiscie.. ![]() ![]() oooo sa jeszcze serki Figura,ale nie pamietam producenta.. Toska albo Turek.. chyba ;p w kazdym razie maja malo kalorii-opakowanie ma 125g a w 100ma zaledwie 65-70kcal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmm ![]() ![]() skorzystam z Twoich rad ![]() dziękuję i na pewno wypróbuję, bo Twoje niadanka sš zapewne o wiele lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
![]()
hehe bo ja uwielbiam jesc serki..kiedys one mnie zgubia.. ;p dobrze ze wymyslili wersje light..bo gdyby nie to to juz bym chyba przez drzwi nie przeszla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja w ogóle lubię jeć ![]() to zamykam drzwi od lodówki ![]() najlepiej wyrobić sobie dobre nawyki żywieniowe, ale na to potrzeba chyba dużo czasu, bo nie jest to łatwe ![]() ![]() staram się bardzo ograniczać spożycie kcal do 1000 dziennie i udaje się ![]() ![]() będzie dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
Ja tez chyba powinnam zamykać dzrzwi od lodówki xp Ale nie jest żle dziś jedynym grzeszkiem były dwa kawałki pizzy od brata ale szybciutko je spaliłam na basenie, więc chyba nie najgorzej mi idzie
![]() A co do wersji light to one nie zawsze są takie zdrowe jak piszą, ale przyznam że ostatnio też przerzuciłam się na jogurty light bo praktycznie smak taki sam no i jak juz licze te kalorie to wychodzi ich mniej ![]() Trzymcie się dziewczynki ![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
![]()
no, ja zupelnie wszystkiego light nie jesm..ale jak juz cos smakuje tak samo a ma mniej kal to zawsze lepiej..
![]() a poza tym zauwazylam ze przy serkach sa dosc duze roznice ![]() eh.. a kiedy ja wreszcie zaczne sie ruszac.. nie potrafie sie zmotywowac.. nastapi to pewnie dopiero jak przestane chudnac a wciaz bede na diecie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja włanie próbowalam skakać na skakance....no i na próbach się skończyło ![]() ![]() mi chyba dużo łatwiej ograniczyć jedzenie, niż zabrać się za ćwiczenia ![]() ale muszę w końcu zmobilizować się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
dieta , dieta, dieta
super trzymałam sie przez cały dzień - do wieczora ![]() dopóki nie zadzwonił mój brat, wisząc godzinę na telefonie zjadłam 3 banany, ale to jeszcze nic, bo później oglądałam "królestwo niebieskie" - cudowny film, i pochłonęłam pół opakowania Merci!!!!!!!!!!!!! jestem paskudna!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
JejQ...ja mam studniówke w tym roku:PP...i od wrzesnia przytyłam:PP Masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może po moim powyższym poście stwierdzisz, ze marudzę, skoro merci wcinam, ale te merci , to taka odskocznia od dość długiej diety ![]() ![]() no i ćwiczyć trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
![]()
heheh paris ja wczoraj tez troche poszalalam..ale ja raczej nie slodkim..bo dosc pozno wieczorem zjadlam ze 4 wafelki ryzowe i chyba z pol kg winogron
![]() od jutra juz sie bardziej pilnuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
włanie wstałam
![]() ![]() ![]() pije tradycyjnie herbatkę czerwonš sobie ![]() ![]() i pójdę do sklepu po paprykę i warzywa jakie ![]() ale póki co w piżamie siedzę a taaaaak mi się nie chce z domku wychodzić na to zimno do sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
Hehe ja też na basenie nie bylam dość długo ale stwierdziłam że to jedyny sport jaki mi odpowiada a samą dietą to ja raczej nie schudne, no i sport to zdrowie. Dlatego ćwiczmy dziewczyny nie dość że będziemy piękne to i zdrowe. Jak narazie postanowiłam sobie że będe odwiedzać basen raz w tygodniu, zobaczymy jak będzie w praktyce
![]() Raz na jakiś czas można sobie pozwolić na małe grzeszki, ja dopiero zaczynam więc o słodyczach nie ma mowy, ale też pewni nie wytrzymam długo. Jak narazie jestem z siebie dumna, no nielicząc tych dwóch kawałków pizzy zjedzonych wczoraj. Winogrona chyba nie mają dużó kalorii i są zdrowe, napewno lepsze to niż czekolada ![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
100g 68kcal hmm tak było napisane w tabeli ![]() ja też chyba 2 dni temu zjadlam winogrona , bo mialam ochote na co, co jest słodkie ![]() widze , że malalka tez przyszalała z winogronami ![]() ![]() ![]() ja wczoraj o 2 w nocy zjadlam 2 pieczywa wasa ![]() już tego błędu nie mogę popełnić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
e tam naughty takie pieczywko wasa nie zaszkodzi..ma tak malutko kalorii ze nie przytyjesz
![]() ja juz jestem po pysznym sniadanku hehe.. ![]() a co do winogron-to byly bardzo slodkie wiec nawet mi minela ochota na normalne slodkosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a winogronka- mniam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
no taaaak, tylko,ze winogronka byłyy w sklepie, a czekoladki w domu...
![]() ojj, wstalam godzinke temu , leń sie ze mnie robi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
ja włanie wróciłam ze sklepu
![]() kupiłam paprykę ![]() sałatę ![]() ogórka ![]() 1 pomarańczę ![]() i serek Turek ![]() ![]() zaraz robię sobie kanapeczkę a'la malalka ![]() ![]() oczywicie kanapka będzie bez tego pomarańcza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paris u mnie w domu nigdy nie ma słodyczy....bo zawsze było tak, że jak chciałam to szłam i kupowałam ![]() więc zawsze(czyli codziennie ![]() ![]() teraz mówię słodyczom NIE ![]() winogronka czasem mozna sobie zjesc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
nauhty zycze ci smacznego
![]() ![]() paris-czyli musisz teraz kupic zapas owocow zeby nie bylo ze slodycze sa w domu a owoce w sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a słodyczy nie kupuję, tylko zwsze coś od kogoś dostanę, wiec jest w domku - bbbbbbbuuuuuuuuuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sš pyszne ![]() ![]() ![]() szkoda tylko, że niadanie dzi o 12.20 jem ![]() ale od jutra szkoła to niadanka o 7 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
no ale to przynajmniej dlugo bedziesz syta i za szybko nic wiecej nie zjesz..
![]() ![]() paris-to chyba tylko pozostaje cwiczyc silna wole.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
najgorzej jest w szkole, jak się widzi, że co która osoba wafelka kupuje
![]() postanowilam, że nie będe brala do szkoły pieniędzy, bo wtedy na pewno w końcu bym co kupila slodkiego ![]() ![]() teraz muszę się brac za naukę, bo się taki leniuszek zrobiłam, że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
Ja w szkole jem tylko jabłko lub kanapeczke za to w domu mnie napada szał jedzenia. Są u mnie goście no i oczywiście pozwoliłam sobie na kawałek ciasta, 4 mandarynki i 4 ptasie mleczka. Nie z tej diety 1000 kalorii nic nie będzie chyba. Jestem załamana że tak szybko ulegam pokusie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.