|
|
#331 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ile kosztowały Wasze pierścionki zaręczynowe? :-)
Szczerze mowiac nawet o tym nie myslam , ale chociaz bym spyttala to i tak bym odpowiedzi nie uzyskala
![]()
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi TŻ wręczył pierścionek w otwartym pudełku, które miało jeszcze jedno firmowe pudełeczko. Wyjął go z niego i odłożył gdzieś na półce. Przypadkiem znalazłam, popatrzyłam do środka i wewnątrz była karteczka ze sznureczkiem oderwana z pierścionka, a na nim cena! Ten mój TŻ taki roztrzepany jest
A tak nie chciałam znać ceny! wrrr...
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
a czy ktos w Was dostał pierścionek zaręczynowy ze srebra???
|
|
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
ja dostałam... srebny, z cyrkonią... ładny, w zasadzie to liczy się ten gest... choć gdzies w głębi to się zawiodłam...
i nie wiem co o tym myśleć...
|
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha, chciałam pamiętać
ale faktycznie zapomniałam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście, że liczy się gest. |
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę, ze powinnaś się cieszyć iż spotkałaś mężczyznę, z ktorym chcesz spędzić resztę życia i który chce swoje spędzić z Tobą..pierścionek nie jest żadnym wyznacznikiem. aż mi się dziwnie robi, jak czytam takie posty..
|
|
#340 |
|
BAN stały
|
Nie mam pojęcia ile kosztowały pierścionki zaręczynowe. Mój Misiek wykosztował się dwa razy, bo pierwszy pierścionek zgubiłam przy wyborze obrączek. Teraz mam drugi i nawet podoba mi się bardziej niż ten pierwszy.
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Et-ka popieram całkowicie!
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,dziwie się że można się zastanawiać nad ceną pierśconka zaręczynowego, ja również dostałam srebrny pierścionek ale nie dlatego że mojego TŻ nie stać na złoty. Sama zdecydowałam że chce srebrny pierścionek bo bardziej mi się podoba niż złoto, nie był drogi ale przecież nie o to chodzi żeby dostać jak najdroższy. Liczą się intencje chłopaka
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szczerze mówiąc już nie pamietam ile mój kosztowal, nie przywiązuje do ceny jakiejkolwiek wagi.
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
450 zł, z ciemnego grubego złota (tak jak lubię, srebro i białe złoto wogóle mi się nie podoba). cenę poznałam przypadkiem jak mój mąż rozmawiał z kumplami na te tematy, no i się wydało, hehe.
|
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje Wam za miłe komentarze
![]() ![]() NAJWAŻNIEJSZA JEST MIŁOŚĆ i tylko ona ![]() pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Desemona1984 - naprawdę jestes szczęściarą, Twoj TZ pokazał Ci że jestes dla niego najważniejszą osobą....liczy sie gest. Ja byłabym szczesliwa dostając pierscionek od mojego chłopaka i nie patrzyłabym na to jak wygląda, ważne że jest i byłby dla mnie najpiękniejszy na świecie. życzę poodzenia i pozdrawiam cieplutko
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Moj kosztował 1090 zł . i ma dwa brylanciki.
Cena oczywiście nie gra roli. |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie miał dobre intencje |
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny najważniejsze że każda z Nas czuje sie kochana przez swojego partnera znaczy narzeczonego...
![]() P.S Gratuluje wszystkim dziewuszkom, które już noszą swoje cudenka na palcach
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
wiecie... dla każdego co innego ma większą wartość, niektórzy meżczyźni wyrażają swoja miłość poprzez "mieć" czyli "im droższy tym bardziej Cię kocham, bo więcej mogę dla Ciebie poświęcić" (to troche brzmi egoistycznie ale może to być także miły typ człowieka- romantyk- "aby jak najpiękniej", dla innych to tylko symbol a wyrażać swoją miłość wolą poprzez czyny... i taki typ faceta będzi Ci przyjacielem i partnerem we wszystkim
... a zamiast drogich prezentów woli Cię zabrać na dłuuuuuuuugą wycieczkę i milutko spędzić czas... Być- tu i teraz ![]() pozdrawiam Was SZCZĘŚLIWE KOBIETKI I pamiętajcie- tylko MIŁOŚĆ- reszta jest nieważna |
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile kosztował mój pierścionek i nawet nie chce wiedzieć.To jest symbol, nie ważne czy będzie kosztował 3 zł czy 3 tys., jego wartość zawsez będzie taka sama, a przynajmniej w moim mniemaniu powinna być. Sądzę, że to, że ktoś jest zawiedziony bo pierścionek był taki a nie inny wynika z tego,że każda z nas w jakiś sposób wyobraża sobie zaręczyny, pierścionki itd.I gdy nasze wyobrażenie różni się od rzeczywistości to jest pewnego rodzaju niedosyt, nie tak miało być.
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
ja dostałam swoj pierscionek w wigilie-wiec jestem swiezutko po zareczynach
bardzo sie nagimnastykował-brylant 0,25 karata-sciagany był z drugiego konca polski pociagiem-i przyjechał w ostatniej chwili... jestem naprawde dumna z mojego słonca-ze postarał sie o cos bardzo wyjatkowego-a poniewaz jestem plastyczka-doceniam inwencje tworcze. a cena??drogo..ale niektorych na to stac a niektorych nie-jednak cena nie jest wyznacznikiem ani barometrem miłosci. a kazdy pierscionek i tak jest najpiekniejszy dla swojej pani. Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-12-27 o 16:48 |
|
|
|
|
#353 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja wiem jedno,już napewno nie przyjme pierścionka z cyrkoniami.... |
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierscionek jest cudny,klasyczny-a takie lubie najbardziej.. i mimo ze jeszcze kilka dni temu nie rozrozniałam brylanta od cyrkoni-to w momencie kiedy zobaczyłam i miałam okazje przyjrzec sie prawdziwemu-to nigdy bym nie chciała juz cyrkoni.. brylanty sa tak czarujace i piekne-ze mozna sie uzaleznic od ich głebii i piekna.. a oto on. Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-12-27 o 16:49 |
|
|
|
|
|
#355 |
|
BAN stały
|
mamamichałka,pierścionek jest bardzo ładny,taki delikatny
Facet godny podziwiu,bo widać,że Cię bardzo kocha i szanuje. |
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
hmmm..wypowiedziałam sie w watku zanim go przeczytałam. gdybym wczesniej zapoznała sie z trescia-to pewnie bym tego nie zrobiła-bo jestem w szoku nad kłotniami ktore powstawały na wczesniejszych stronach. pierwsza rzecza ktora rzuciła mi sie w oczka to oburzenie na pytanie zawarte w watku-...za ile?? rany,dziewczyny-kazdy ma prawo do zakładania watku jakiego chce-i troszke niesprawiedliwe jest doszukiwanie sie w tym podtekstów typu ,,ze chce sie wiedziec czy ma sie dzianego faceta czy nie..itd..''-chyba nie o to chodzi.rozumiem ze sa dziewczyny ktore nie znaja ceny,sa takie ktore nie chciały wiedziec a znaja,sa tez takie ktore znaja z ciekawosci-w koncu czasami jest zwykła babska ciekawosc niczym nie uwarunkowana. i ten watek jest po to by o tym opowiedziec-jesli sie chce... nie doczytałam co prawda do konca-skonczyłam na bodajze 8 stronie i nie rozumiem jednego-wczesniej była wizazanka ktora miała pierscionek za 3 i poł tys-0,30 karatowy brylant-i zaraz pojawiło sie mnostwo ,,dziwnych,,postów-nie za specjalnie miłych. rany..to bez sensu-tak samo jak bezsensowne by było by w tym watku wszystkie miały pierscionki za 5 tysiecy a 2-3 osoby za 200 zł. i te z drogimi pierscionkami wysmiewały sie-bo te 2 maja pierscionek za tani!!!!!!!!!!!! pierscionek zareczynowy to najwiekszy skarb dla nas-cena naprawde nie jest wazna-ale sa mezczyzni ktorych stac by wydac duzo na pierscionek i postarac sie o cos-czego nie dostaje sie na co dzien.............. moj narzeczony chciał by moj pierscionek odziedziczyła kiedys nasza corka.. pozdrawiam wszystkie przyszłe mezatki i ciesze sie z wami. Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2006-12-27 o 16:50 |
|
|
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do faceta-to gdy znalazłam go kilka lat temu był zupełnie dziki-ciezko było go ,,oswoic,,-dlatego wzrusza mnie to jak on sie starał bym doceniła ze daje mi cos wyjatkowego-nawet jesli nie musiał az tak sie starac.
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
kolejnemu Twojemu facetowi na wstepie powiesz, ze z cyrkoniami nie ma u Ciebie najmniejszych szans?
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
podejrzewam że żartowała..
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

A tak nie chciałam znać ceny! wrrr...

i nie wiem co o tym myśleć...
ale faktycznie zapomniałam

28TC

hmmm..
kolejnemu Twojemu facetowi na wstepie powiesz, ze z cyrkoniami nie ma u Ciebie najmniejszych szans?