Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-15, 18:40   #331
chansons
Zadomowienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

My po wizycie. Wszystkie wyniki w porządku, 13 maja ostatnia wizyta. Lekarz po raz kolejny ochrzanił mnie za to, że głaszczę brzuch - nie wolno.
Ogólnie nie umówił mi terminu CC, bo jeszcze jest czas...

Przyszły mi literki na łóżeczko, wzięłam te szyte - są śliczne i mogę polecić z czystym sumieniem tego sprzedawcę na allegro.
Mogłam wybrać wzór każdej literki, poprosiłam o wykonanie dodatkowego elementu, którego nie było w ofercie i nie było problemu. Za chwilę postaram się dołączyć zdjęcie

MyskaO za decyzję

beatusia za wyniki synka. A sukienka jest chyba uniwersalna, bo mierzyłam dwa rozmiary i oba leżą podobnie.. jest jeden problem. Zaczęłam się zastanawiać nad czarną i jest za długa - w każdym rozmiarze a szara była ok, bez sensu.
A sukienkę mąż może kupić, przywieźć Ci, obejrzysz i najwyżej odda jak będzie zły rozmiar

Oliwka dla Maluszka
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:43   #332
martuszka0
Rozeznanie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Witamy sie niesmialo i przypominamy wszystkim neomamusiom sredecznie gratuluje!
my wkroczylismy wczoraj w 33ci tydzien, mialam usg, mam skrocona szyjke i rozwarcie, ginek mowi ze musze lezce, porod tuz tuz i bedzie expresowy, mam nadzieje ze zdazymy do szpitala dojechac, mamy 100km, no i przede wszystkim mam nadzieje ze maly posiedzi jeszcze ten miesiac w brzuszku! mam takie bole w biodrach i nogi mnie rwa, maly strasznie sie rusza, pierwszy synek nie byl takim wiercipieta:brz ydal:
szyjke mam 3,2 cm mysle ze w miare ok jak na 33ci tydzien i druga ciaze??

no i torby nie mam jeszcze gotowej, ale juz wszystko poprane, zostalo doprasowac tylko pare rzeczy, kupione tez juz wszystko, wozek tylko z garazu maz musi przyniesc to przepiore jeszcze jak bede czuc sie na silach po nast. wizycie to pomroze cos dla malego, baby sitter umowiona na porod, buty na wiosne juz mu kupilam, na urodzinki prezent takze, 8 maja konczy 3 latka, tylko tort kupimy, ale nie bedziemy robic zadnej duzej imprezy, uf wszystko na tej mojej biednej glowie!

moim zdaniem szyjke to Ty masz długą... ale jak gin mówi, że skrócona to się oszczędzaj, żebyś jeszcze ten miesiąc wytrzymała...
Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
125 to i tak nie jest źle, wypróbuje na sobie w któryś dzień to dam Ci znać co u mnie

Oj ja kawę zbożową Inkę pije codziennie godzine po śniadaniu jak już zmierze cukier jestem osobą o niskim ciśnieniu jakbym nie wypiła kawy to popołudniu mnie tak głowa boli.. że nawet nie mierzę cukru po niej
to wypróbuj kiedyś i ciekawe jaki wynik będziesz mieć
Ja na drugie śniadanie piję kawę rozpuszczalną z mlekiem, a Inkę czasem do podwieczorku...
Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Mój lekarz mi nic nie mówi o szyjce, przeplywach itp... Tylko sprawdza wyniki i robi usg, stwierdza że ok i tyle. Jak zapytałam ile mała może ważyć to odpowiedział że waży tyle żeby do porodu mieć dobrą wagę... Ale luzik, lubie go
hmm a bada Ci w ogóle szyjkę?? Ja na każdej wizycie mam sprawdzaną i gin zawsze mówi co i jak z nią...
Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Byliśmy na ktg mały ruchliwy, wszystko oki, skurczy ni ma nie rodze jeszcze

Olaf szaleje może na tą pełnie no wszędzie go pełno buzia sie nie zamyka i nie słucha nie wyrabiam, już chce do szpitala odpocząć
eee no to czekamy dalej
Cytat:
Napisane przez Oliwka_2 Pokaż wiadomość
Może też spróbuję budyń? Po tym jak cukry spadły teraz wynik może być ok. Ostatnio po kisielu miałam baardzo przekroczone.

Jutro (pewnie już ostatnia) wizyta u diabetologa. Ten tydzień obfituje w wizyty
No ja właśnie tak myślałam, że skoro ostatnio cukry mam takie niskie to spróbuję ten budyń no i lipa norma przekroczona, także niestety budyniu więcej nie zjem
ja ostatnią wizytę mam za tydzień
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:44   #333
agus7ia
Raczkowanie

Muffinka i Gosia serdeczne gratulacje

Ja dzis o 12.30 pojechalam do lekarza i dopiero co wrocilam. Mam serdeczjie dosc. Padam na pyszczek. Juz nie dla mnie takie maratony.

Ide reszte nadrobic.
Stary 2014-04-15, 18:46   #334
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
My po wizycie. Wszystkie wyniki w porządku, 13 maja ostatnia wizyta. Lekarz po raz kolejny ochrzanił mnie za to, że głaszczę brzuch - nie wolno.

Przyszły mi literki na łóżeczko, wzięłam te szyte - są śliczne i mogę polecić z czystym sumieniem tego sprzedawcę na allegro.
Mogłam wybrać wzór każdej literki, poprosiłam o wykonanie dodatkowego elementu, którego nie było w ofercie i nie było problemu. Za chwilę postaram się dołączyć zdjęcie
za wizytę

czekam na foto literek
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:51   #335
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
za wizytę i wiesz mi też się zdarza głaskać brzuszek zwłaszcza gdy mały się wypina
Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
Ja dzis o 12.30 pojechalam do lekarza i dopiero co wrocilam. Mam serdeczjie dosc. Padam na pyszczek. Juz nie dla mnie takie maratony.
toś się naczekała
no ale ja wizyta?

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:51   #336
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Ulrika mój mąż chce jechać... Bo musi pewne rzeczy pchać do przodu i szkoda mu czasu.

madziula pewnie by zdążył. Ma w jedną stronę jakieś 60 km. więc niedaleko.
Natomiast mama boi się, ale jakby trzeba było to mnie zawiezie.

carolyna chyba właśnie tak zrobimy. Tż pojedzie załatwi co ma zrobić i wróci na sobotę, także byśmy zdążyli poświęcić koszyczek.

Niki tak obowiązkowo Tż chce być przy porodzie, no i ja od początku ciąży jakoś sobie tak uzmysłowiłam i przyswoiłam że Tż będzie ze mną

justiwi
wyszliśmy z założenia że dziecko jest nasze wspólne i razem chcemy przez to przejść.

Aldrin jakieś 30 minut pewnie max, do domu. Do szpitala drugie tyle.

principessina
witaj... Odpoczywaj i czekaj cierpliwie na maluszka. dbaj o siebie a będzie dobrze!

madziula dla malucha I dla ruchliwego Olafka

Oliwka wyżej odpowiedziałam

Dzięki wam dziewczyny...
Podjęliśmy decyzję że tż podjedzie. A w razie gdyby się coś działo dzwonie po mamę. I tż dojedzie do szpitala. Ale szczerze powiedziawszy to nie czuję żeby Franek chciał wyjść przed świętami

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:53   #337
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:

Za wizytę

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 18:54   #338
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

za wizytę. O głaskaniu brzuszka słyszałam że nie wolno

agusia co tak długo u tego lekarza???

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:55   #339
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
carolyna chyba właśnie tak zrobimy. Tż pojedzie załatwi co ma zrobić i wróci na sobotę, także byśmy zdążyli poświęcić koszyczek.
a ty poproś Franusia by poczekał na tatusia,a ty zaciskaj nogi

tak mi się jeszcze przypomniało, że mój sąsiad ostatnio zadeklarował że jakby co, to można do niego dzwonić o każdej porze

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:56   #340
chansons
Zadomowienie

I zgodnie z obietnicą - zdjęcie literek

na prośbę nadiak wklejam też zdjęcie wózka, niestety robione telefonem i w tym świetle to kiszkę widać. Jak będziesz chciała to zrobię zdj. jutro rano, muszę tylko podładować aparat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imie.jpg (87,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg woyek.jpg (69,1 KB, 58 załadowań)
06.2011
05.2014
Stary 2014-04-15, 18:58   #341
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Nie mogłam Was znaleźć
Oglądałam dzisiaj szpital Umówiłam się wczoraj i dziś pani położna oprowadziła mnie i męża po oddziale, poopowiadała trochę i w ogóle fajnie było
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 18:59   #342
madziarek1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

hmm a bada Ci w ogóle szyjkę?? Ja na każdej wizycie mam sprawdzaną i gin zawsze mówi co i jak z nią...
tylko na pierwszej wizycie mnie badał ginekologicznie, powiedział ze mam dużą nadżerkę i że mam zakaz zbliżeń bo może potem krwawić... Nic to bo nadżerkę to tak jakby miałam już chyba przed pierwszą ciążą, ale potem już mnie nie badał oprócz USG. Jak powiedziałam ostatnio że mała jak kopie to mnie rwie i kłuje tak jakby w pochwie to tylko po usg powiedział że główka wysoko więc nie ma się co martwic
on tak na "oko" wszystko wie, ale jak jest ok to ja nie wnikam:P pierwszą ciąże prowadził, odbierał poród, bylam na kontroli i było ok
madziarek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:59   #343
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

na prośbę nadiak wklejam też zdjęcie wózka, niestety robione telefonem i w tym świetle to kiszkę widać. Jak będziesz chciała to zrobię zdj. jutro rano, muszę tylko podładować aparat
super literki i wózeczek tez mam jedo
Stary 2014-04-15, 19:00   #344
chansons
Zadomowienie

dziękuję dziewczyny

carolyna no właśnie moja strasznie się wypina to ją głaszczę. No i już drugi raz usłyszałam litanię, że macica to też mięsień i jej głaskanie może powodować skurcze.. chyba sobie zacznę siadać na tych moich łapach
06.2011
05.2014
Stary 2014-04-15, 19:02   #345
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliwka_2 Pokaż wiadomość
Beatusia gratulacje dobrych przepływów i wagi. Kiedy będziesz coś więcej wiedziała?
Dziekuje:-* jutro na obchodzie bedzie ordynator,to moze sie czegos dowiem.. w ogole maz byl u tego mojego capa i on bardzo dobrze mnie pamieta,tylko ma focha, ze jego kompetencje podwazone, bo on ciagle mowi,ze wszystko jest w najlepszym porzadku.. no i powiedzial,ze jak wyniki dalej beda tak dobre to mnie wypuszcza na te pare dni (25.04. mamy umowiona ostatnia wizyte po skierowanie na cesarke,wiec chyba nie musze tlumaczyc w czym rzecz...). Tak wiec znow mam metlik w glowie. No ale chociaz sie nie martwie.
Stary 2014-04-15, 19:02   #346
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dziewczyny

carolyna no właśnie moja strasznie się wypina to ją głaszczę. No i już drugi raz usłyszałam litanię, że macica to też mięsień i jej głaskanie może powodować skurcze.. chyba sobie zacznę siadać na tych moich łapach
kurcze ja głaszcze brzuszek, wiadomo nie do przesady, ale jak sie wypina to owszem
Stary 2014-04-15, 19:06   #347
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Witamy sie niesmialo i przypominamy wszystkim neomamusiom sredecznie gratuluje!
my wkroczylismy wczoraj w 33ci tydzien, mialam usg, mam skrocona szyjke i rozwarcie, ginek mowi ze musze lezce, porod tuz tuz i bedzie expresowy, mam nadzieje ze zdazymy do szpitala dojechac, mamy 100km, no i przede wszystkim mam nadzieje ze maly posiedzi jeszcze ten miesiac w brzuszku! mam takie bole w biodrach i nogi mnie rwa, maly strasznie sie rusza, pierwszy synek nie byl takim wiercipieta:brz ydal:
szyjke mam 3,2 cm mysle ze w miare ok jak na 33ci tydzien i druga ciaze??

no i torby nie mam jeszcze gotowej, ale juz wszystko poprane, zostalo doprasowac tylko pare rzeczy, kupione tez juz wszystko, wozek tylko z garazu maz musi przyniesc to przepiore jeszcze jak bede czuc sie na silach po nast. wizycie to pomroze cos dla malego, baby sitter umowiona na porod, buty na wiosne juz mu kupilam, na urodzinki prezent takze, 8 maja konczy 3 latka, tylko tort kupimy, ale nie bedziemy robic zadnej duzej imprezy, uf wszystko na tej mojej biednej glowie!
Fajnie, że się odezwałaś

Cytat:

MyskaO za decyzję

beatusia za wyniki synka. A sukienka jest chyba uniwersalna, bo mierzyłam dwa rozmiary i oba leżą podobnie.. jest jeden problem. Zaczęłam się zastanawiać nad czarną i jest za długa - w każdym rozmiarze a szara była ok, bez sensu.
A sukienkę mąż może kupić, przywieźć Ci, obejrzysz i najwyżej odda jak będzie zły rozmiar

Oliwka dla Maluszka
za wizytę no i poproszę o namiary na sprzedawcę

Nikii dziękuję za przepis, jutro zrobię bo już nie mam siły.
W sh zaczęły się wyprzedaże ale nie mam siły iść, tym bardziej że tam zawsze tłumy a stać i grzebać to już nie na moje siły ciocia mnie odwiedziła i dostałam dla dziewczyn oczywiście leginsy x2 i bluzeczki x2

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:08   #348
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:

śliczneeee

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:08   #349
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
My po wizycie. Wszystkie wyniki w porządku,

Oklaski za wizyte i dziekuje za gratki dla synka
Hmm, no ja to bym brala kazda poza czarna... Najchetniej rozowa,ale maz nie lubi, mieta moze mi nie pasowac, wiec chyba szara bym brala.. a powiedz- myslisz,ze jak przed ciaza nosilam w h&m 36/38, a teraz kupilam sukienke (te w kwiatki) 38, to moge ta kiecke brac 36? Czy lepiej 38? Ja to dosc niska jestem,wiec wolalabym mniejszy rozmiar,bo krotsza;-)
Stary 2014-04-15, 19:14   #350
agus7ia
Raczkowanie

U lekarza bylo tylko 30 minutowe opoznienir wiec standard, ale ja niestety musze dojechac pociagiem 50 km plus jazda autobusem, wiec troche sie schodzi na sama podroz. A po wizycie musialam podjechac jeszcze do drugiej przychodni zrobic badania krwi. Powrotny pociag opozniony wiec tyle sie zeszlo.

A wizyta ok. Lekarka mowi, ze jeszcze dwa tygodnie i spokojnie moge sie rozpakowywac choc zadnych oznak wczesniejszego porodu nie ma. Szyjka dluga, zamknieta. Za dwa tygodnie odstawiamy luteine i czekamy na rozwoj akcji. Przeraza mnie tylko to, ze od maja bede miala wizyty co tydzien. Nie wiem jak ja sie tam doczlapie . Bede sie modlila o wczesniejsze rozwiazanie
Stary 2014-04-15, 19:16   #351
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Chanson za wizytę

Justyna niech jedzie, w godzinę napewno zdąży napewno do szpitala

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:24   #352
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
kurcze ja głaszcze brzuszek, wiadomo nie do przesady, ale jak sie wypina to owszem
myślę, że jak od czasu do czasu pogłaskamy to nic się nie stanie.. Jak powiedziałam o tym mamie, to zrobiła zdziwione oczy.. Po prostu nie możemy naszych dzieciów zagłaskać

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość

za wizytę no i poproszę o namiary na sprzedawcę
dziękuję pani się nazywa LITERKOWO, sprawdziłam, teraz akurat nie ma żadnej aukcji, ale pewnie pojawi się lada dzień. Zamówień miała z tego co widziałam sporo

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
śliczneeee

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Oklaski za wizyte i dziekuje za gratki dla synka
Hmm, no ja to bym brala kazda poza czarna... Najchetniej rozowa,ale maz nie lubi, mieta moze mi nie pasowac, wiec chyba szara bym brala.. a powiedz- myslisz,ze jak przed ciaza nosilam w h&m 36/38, a teraz kupilam sukienke (te w kwiatki) 38, to moge ta kiecke brac 36? Czy lepiej 38? Ja to dosc niska jestem,wiec wolalabym mniejszy rozmiar,bo krotsza;-)
wiesz co, ciężko mi doradzić, bo jednak nie widziałam Cię na żywo. Ja mam 170 cm i ta czarna mi się włóczyła po ziemi, a szara była taka w sam raz - obie w 38 mierzyłam, choć teraz noszę raczej rozmiar wyżej. Zależy głownie od wielkości biustu, bo tylko na nim się sukienka trzyma. jest ryzyko, że z 36 się będziesz tam wylewać?

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

A wizyta ok. Lekarka mowi, ze jeszcze dwa tygodnie i spokojnie moge sie rozpakowywac choc zadnych oznak wczesniejszego porodu nie ma. Szyjka dluga, zamknieta. Za dwa tygodnie odstawiamy luteine i czekamy na rozwoj akcji. Przeraza mnie tylko to, ze od maja bede miala wizyty co tydzien. Nie wiem jak ja sie tam doczlapie . Bede sie modlila o wczesniejsze rozwiazanie
za wizytę

madziulaa dziękuję

Lecę coś wszamać
06.2011
05.2014

Edytowane przez chansons
Czas edycji: 2014-04-15 o 19:25
Stary 2014-04-15, 19:24   #353
MamaKtosia
Zadomowienie

beatusia10 wiem ze w szpitalu nie jest fajnie, ale lepiej jak bedziesz pod stałą kontrolą - liczę że maluch szybko zdecyduje się wyjść i nie będziesz musiała długo leżeć

principessina toż ty szyjisko masz długi a nie tam skróconą szyjkę

madziuuula moja też dziś szaleje i jest nakręcona jak dzikus, dobrze, że już śpi

chansons piękny wózek i literki, widzę, że lubicie szary jak my o jakiej wy z beatusią sukience mówicie?

A wiecie jaka mnie myśl tknęła dziś - że nikt jeszcze nie przensosił u nas i mam nadzieję, że nikomu się nie zdarzy
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 19:25   #354
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że jak od czasu do czasu pogłaskamy to nic się nie stanie.. Jak powiedziałam o tym mamie, to zrobiła zdziwione oczy.. Po prostu nie możemy naszych dzieciów zagłaskać
dokładnie
Stary 2014-04-15, 19:27   #355
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
chansons piękny wózek i literki, widzę, że lubicie szary jak my o jakiej wy z beatusią sukience mówicie?
dziękuję

szukałam sukienki na wyjście ze szpitala ( nie chcę się pchać w spodnie z raną po cc) i znalazłam taką:

http://www.hm.com/pl/product/26250?article=26250-A

A co do kolorów to nie jestem wybredna chociaż kanapa w normalnym świetle to raczej beż
06.2011
05.2014

Edytowane przez chansons
Czas edycji: 2014-04-15 o 19:29
Stary 2014-04-15, 19:28   #356
Zytus
Rozeznanie

Przepraszam ze tak wpadam,ale jakos malo teraz zagladam.Jak mloda spi,to musze sue starszakiem zajac zeby zazdrosny nie byl.
Gratuluje GOSIUS I MUFFINCE
Zaczyna sie dziac
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:29   #357
ulrika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ulrika mój mąż chce jechać... Bo musi pewne rzeczy pchać do przodu i szkoda mu czasu.

Dzięki wam dziewczyny...
Podjęliśmy decyzję że tż podjedzie. A w razie gdyby się coś działo dzwonie po mamę. I tż dojedzie do szpitala. Ale szczerze powiedziawszy to nie czuję żeby Franek chciał wyjść przed świętami
Kochana i dobrze robicie, u mnie mąż też będzie jeździł do pracy, jakby nie zdążył na poród to mówi się trudno, przecież to nie będzie koniec świata, a i tak nie wierzę w to że czy Ty czy ja będziemy mieć poród błyskawiczny, to zwykle trochę trwa

Ja zmykam, było mi tu z Wami miło, do jutra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 19:31   #358
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
madziuuula moja też dziś szaleje i jest nakręcona jak dzikus, dobrze, że już śpi

A wiecie jaka mnie myśl tknęła dziś - że nikt jeszcze nie przensosił u nas i mam nadzieję, że nikomu się nie zdarzy
Z nogami na scianie jak mój?
No mam nadzieje ze to taki dzień...

Hehe a ja sie zorientowalam że jeszcze nikomu płeć sie nie pomylila

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:34   #359
mak polny
Rozeznanie

Mama poszła się kimnac, więc wpadłam na chwile i widzę, że mamy dwójkę nowych dzieci!
muffinko, gosiu Wielkie Gratulacje! Witamy na świecie nowe dziewczynki, super pociechy z macierzyństwa i spokojnych nocek!

Gratulacje udanych wizyt!
Beatusia, obrażony lekarz, no nie mogę. Dobrze, że w szpitalu na bieżąco wszystko monitoruja i przepływy ok

MamaKtosia jeszcze mamy dużo czasu na przenoszenie, czego nikomu nie życzę

dobra, idę budzić mamę, miałam to zrobić 15 minut temu, ale trochę się zasiedzialam

Edytowane przez mak polny
Czas edycji: 2014-04-15 o 19:35
mak polny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:38   #360
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
A co do kolorów to nie jestem wybredna chociaż kanapa w normalnym świetle to raczej beż
Sukienka bardzo fajna. Mówisz, że beż? U mne wygląda jak szary a ja mam w domu wszystko szare :P

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Z nogami na scianie jak mój?
No mam nadzieje ze to taki dzień...

Hehe a ja sie zorientowalam że jeszcze nikomu płeć sie nie pomylila
Nie na ścianie, ale zwisają jej dziś przez tą barierkę zabezpieczającą i tak dyndają w powietrzu - nie interweniuje bo jeszcze się obudzi i zaś będzie śpiewać

Cytat:
Napisane przez mak polny Pokaż wiadomość
dobra, idę budzić mamę, miałam to zrobić 15 minut temu, ale trochę się zasiedzialam
dzieci to jednak okropne bestie, nawet jak są stare to budzą rodziców
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości