![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
[1=669e69e2f5981f9bf18d1cc 5d2c5fe858ddc42c4;4620828 2]To moj dzisiejszy wątek, opisalam w nim całą historię
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756834# Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE] Przeczytałam całą twoją historię i... ale burak. Szkoda w sumie, że dałaś mu szanse już po pierwszym razie ale wszystkie wiemy jak to jest ciężko. Nie ma co nawet zawracać sobie nim głowy bo on nigdy Ciebie wart nie będzie nawet w najmniejszym procencie. Głowa do góry! Od tego jesteśmy, żeby tu wysłuchiwać żali i dawać nadzieję ![]() A skąd jesteś w Anglii? A z seksem to u mnie to samo. Jak mnie żegnał to mi powiedział, że ma 26 lat i powinien seks uprawiać codziennie a z tego związku to prawie w ogóle nie ma tego seksu i że jest ostatnio za normalny (bo my troche w bdsm i różne dziwne rzeczy odchodzilismy) no ale jak miał być jak od kilku miesięcy ile razy coś próbowałam to albo miał za dużego doła, albo był zmęczony fizycznie, albo był na tabletkach na siłownie które obniżają libido, albo był za bardzo spalony ziołem i zawsze coś... I jak Ci ktoś tak odmawia po 30 razy to jak potem masz coś inicjować albo w sexy bielizne wskoczyć jak masz poczucie,że i tak Cię odrzuci... No ale wina moja, że seksu nie miał wystarczająco, pomimo, że mnie już skręcało z jego braku ![]()
#332 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
wiecie, co? Zauważyłam po rozstaniu profil eksa na badoo. Byłam w szoku, bo nie wierzę, że nagle założył w tym samym czasie co ja (ja założyłam po rozstaniu)
A niby mówił, że usunął (jak byliśmy ze sobą), natomiast miałam dziwne przeczucie- jechaliśmy do Bydgoszczy i pisał smsa, zerknęłam mu przez ramię i wklepywał kontakt "misiaczek" ![]() ![]()
#334 |
Zadomowienie
|
No co, baby to są baby
![]() Zawsze ciekawskie ![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
[1=669e69e2f5981f9bf18d1cc 5d2c5fe858ddc42c4;4620828 2]To moj dzisiejszy wątek, opisalam w nim całą historię
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756834# Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE] Trafiłaś na strasznego dupka, facet manipulant, krętacz, dla mnie nic nie wart. Po takim burzliwym i toksycznym związku ciężko się pozbierać, ale wszystkie jak tu jesteśmy damy radę ![]() Wczoraj w nocy ex do mnie dzwonił kilka razy. Na szczęście miałam wyciszony telefon więc jego telefony mnie nie obudziły, zauważyłam to dopiero rano. Z jednej strony cieszę się, że nie rozmawialiśmy ale z drugiej strony ciekawa jestem, co chciał mi powiedzieć... ![]()
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Źle mnie zrozumiałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Mam ten sam problem ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie... Juz pózniej nawet żadna bielizna nic nie dawała... Ciagle czułam sie niepotrzebna i nie szanowana. Wiem ze dobrze ze w końcu to wszystko sie skończyło choć z drugiej strony jest mi bardzo przykro. P.S. Mieszkam w newcastle Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
Ja eksa poznalam przez nk, ale juz usunelam tam konto
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
[1=669e69e2f5981f9bf18d1cc 5d2c5fe858ddc42c4;4621370 0]Dokładnie... Juz pózniej nawet żadna bielizna nic nie dawała... Ciagle czułam sie niepotrzebna i nie szanowana. Wiem ze dobrze ze w końcu to wszystko sie skończyło choć z drugiej strony jest mi bardzo przykro.
P.S. Mieszkam w newcastle Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE] Ja w Leeds! Rzut beretem! Jakbyś chciała wpadać na ploty czy wino to mów ![]()
#341 |
Raczkowanie
|
Ależ mi ciężko dzisiaj. Po tej rozmowie z nim wczoraj. Takie mieszane uczucia.
Rozum podpowiada - co za dupek, niegodny mnie, dzieciak, nie ma sensu nawet się za nim oglądać Ale serce tak boli, że cały czas chce mi się płakać i chciałabym z nim znów być. Jeszcze niedawno przecież było całkiem dobrze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję waszej rady !
Umówiłam się z kuzynką że 1 maja pojedziemy na dyskotekę, chcę się trochę odstresować po tym rozstaniu z chłopakiem. Dziś zauważyłam na fb że mój ex weźmie udział też w tej dyskotece ![]() Nie chce teraz wystawić kuzynki, a boję się też że on będzie tam do dziewczyn się klei i mi będzie przykro;/ co robić?? |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakbym ja miała gdzieś iść, żeby się zabawić i on by miał tam być, to bym wolała nigdzie nie iść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
No problem w tym że w mojej miejscowości nie ma więcej miejsc na impreze...
Wydaje mi się że nie obchodzi mnie jego życie już... Nie kocha mnie to trudno. Ale nie wiem czy czasem jak go zobaczę czy to nie wróci. Nie chcę siedzieć w domu a on będzie się świetnie bawił... |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Z drugiej strony chcę iść pokazać mu że świetnie sobie bez niego radze i zabawić się. . .
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Wiem. Rozumiem Cię. Ja tez mam ochotę mu zademonstrowac, ze go nie potrzebuję, ze mam go gdzies itp. Np na fb cos wgrywam jakies fotki jak jestem szczesliwa itp. Ale tak naprawde dopiero sie wyleczymy, jak juz nam takie myśli "udowadniania" miną... a to jeszcze trochę potrwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Pewnie masz rację ale myślę że pojdę na tą dyskotekę, a póki co to on udostępnia na fb jakieś teksty o rozstaniu miłości itp...
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sama w sobote chyba na imprezie wyląduję gdzie on też będzie ale idę z 8 przyjaciółmi z czego 6 to faceci więc wiem, że będzie ok. Niestety większość naszych znajomych jest wspólnych więc wiem, że tego nie uniknę i przypadkiem się będziemy spotykać więc ja postaram się włączyć kompletną ignorację i świetnie się bawić ze wszystkimi których znam ![]()
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Ja dziś ledwo daję radę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Ja bym chciala miec prawdziwych przyjaciol chociaz...bo tak to kiepsko byc takim samotnikiem.
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
No co, baby to są baby
![]() Nigdy nie mają w co się ubrać ![]() Ubierz się tak, żebyś się czuła jak milion dolarów ![]() Dobry strój od razu dodaje pewności siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm ubrałam się na luzie.Było super.Non stop był temat do rozmowy,chłopak inteligentny,ale taki zwykły,a to jest najlepsze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
U Ciebie też pewnie będzie świetnie !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Ja jak sie spotkalam pierwszy raz z eksem to mi opowiadal o swoich bylych,ze go zostawily,a on tak sie staral, sranie w banie
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.