|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BIAŁYSTOK - poszukiwań w mieście cz. IV.
Czy może ktoś korzystał z usług tej przychodni małych zwierząt? tzn wasi pupile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
/
Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2015-08-24 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarzało nam się. Kiedyś (5-10 lat temu) byli świetni. Teraz coraz częściej słyszę od znajomych (również hodowców, ale nie tylko), że coś się zepsuło. Bylismy tam 6 razy w ciągu ostatnich 2 lat i zawsze miałam poczucie bycia olaną. Do tego jak w styczniu inseminowalismy tam suke (na szczęscie nie moją, bo by to inaczej wyglądało - ja bym nie zapłaciła za tak spartoloną usługę) to spotkalismy się z totalną niekompetencją - brak umiejętności (całe nasienie wypłynęło) i wiedzy na temat gospodarki hormonalnej suki. Gdy robilismy RTG do rodowodów okazało się, ze nie dość, że do opisu trzeba wysłać zdjęcia samemu, to jeszcze same zdjęcia kosztowały znacznie więcej niż było dogadane. Brak wiedzy dotyczącej badań suki w ciąży zastraszający (a ja swoją wiedzę opieram na choćby Niżańskim, który jest niekwestionowanym autorytetem). Ostatnio byłam tam miesiąc temu ze wzdętym szczeniakiem by wykluczyć skręt- na moje pytanie do dr Jaroszewicza "co pan mu daje" usłyszałam "zastrzyk, sprawdzi sobie pani w karcie". Niestety to nie są tylko i wyłacznie nasze doświadczenia, ale i znajomych. Jeśli nie jestem kompletnie pod murem, to tam nie jeżdżę.
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2014-06-25 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Pani Pech
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
Od jutra w hebe lakiery Essie za 25 zł.
#339 |
Zakorzenienie
|
dla osób posiadających kartę.
A wiecie, czy od razu na miejscu można ją dostać? Gdzie o nią pytać? Przy kasie? Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2014-06-25 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam, bo przy otwarciu od razu można było ją założyć. Właściwie tylko po to poszłam pierwszego dnia... no i jeszcze po Kallosa.
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
Na miejscu też możesz od ręki ją dostać. Wypełniasz formularz i dostajesz kartę. Przy kasie panie same pytają o kartę a jak nie masz to proponują wyrobienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Nasza wizyta na Wesołej skończyła się zaleceniem podawania psu bardzo drogich leków, które nota bene średnio były potrzebne... Na podstawie rtg (fakt, robionego gdzie indziej) nie rozpoznano zerwania więzadeł, a to podobno super chirurdzy...
Choć w sumie mojej psiny nikt nie potrafił zdiagnozować... --------------------------------------- Dziewczyny, polecicie mi osobę prywatną lub salon kosmetyczny, gdzie zrobią mi ładne, czerwone hybrydy do ślubu? Zależy mi, aby były porządnie wykonane.
![]() ![]() I jest cudownie! ![]() Edytowane przez aduska1212 Czas edycji: 2014-06-26 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was może polecić dobrego pulmonologa dziecięcego? Może słyszałyście coś o dr Ewie Niemiec-Święc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o weterynarza- dr Ewa Faltyn i dr Kowalczuk-Jaszczur, ale zwłaszcza dr Faltyn bo ma najdłuższy staż- świetne lekarki, bez problemu zdiagnozowały mojego psa, gdy żaden inny weterynarz nie potrafił. A byłam u ok 10 wetów w Białym.. Nie biorą dużo, nawet same odradzały mi czipowanie psa u nich a żeby gdzieś indziej gdzie jest dofinansowanie bo u nich jest drogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie proszę w jakiej przychodni rodzinnej jesteście zapisane, jakiego lekarza rodzinnego na nfz polecacie? Chcę przepisać się do innego, bo nie jestem zadowolona z obecnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-06-26 o 13:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponadto mogę polecić Barbarę Piekarską - do każdego pacjenta pochodzi bardzo indywidualnie, jak trzeba to wypisuje skierowania na badania, do specjalistów, troszczy się o pacjentów. http://przychodnia-rodzinna.info/o-przychodni/asd.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
Polecam dr Prokop ,przychodnia na Bialostoczku. Mila,zawsze wypytuje,slucha pacjenta,recepty i skierowania tez na plus.
#353 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o dr Rudobielską- też byłam zadowolona, sterylka ok. Ale nie potrafiła zdiagnozować mojego psa, a dr Faltyn zrobiła to bez problemu
![]() EDIT: Czy będąc niepełnoletnia i idąc do lekarza specjalisty prywatnie dla dorosłych to mogę dostać od niego ew skierowanie do szpitala? Edytowane przez makebelieve10 Czas edycji: 2014-06-26 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Rozeznanie
|
czy gdzieś koło ul. marii skłodowskiej-curie/legionowej jest jakaś ulica gdzie można bezpłatnie zaparkować, będę musiała zostawiać samochód tam po południu 4 razy w tyg. więc na płatnym zbankrutuje
Cytat:
ja polecam panie weterynarz z Berlinga - MedVet, prowadzą nawet stronę kotkowo.pl, zwierzęta to ich pasja, weterynarze z wielkim sercem, nawet przyjeżdżały do mnie do domu, żeby kota nie stresować przyjazdem do lecznicy, mają bardzo mądre podejście, każdy przypadek traktują indywidualnie, do zwierząt odnoszą się z wielkim szacunkiem,tylko trzeba uważać jak się wchodzi, bo po lecznicy biegają kocięta ;p czekające na adopcję Edytowane przez Linanna Czas edycji: 2014-06-26 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze spory kawalek dalej - za rynkiem siennym Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-06-26 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też polecam! Moje psy leczą się u nich od 20 lat, cała rodzina do nich chodzi. Teraz również przy szczeniakach były nieocenioną pomocą, pomijając juz nocne telefony ![]() ![]() Co najważniejsze: jak nie mają co do czegoś pewności - konsultują się ze specjalistami, a nie ściemniają. Przyjmują w SANO, to na Kolejowej przy PKP, za pocztą.
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2014-06-27 o 06:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze polecalyscie sklep z bielizna na rogu malmeda/pilsudskiego, zostal przeniesiony? bo tam po tych schodkach jest jakis z odzieza i butami
#359 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.