![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
No szczerze mówiąc, to Kasia po raz pierwszy w tym programie na szczęśliwą wyglądała przy robocie.
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Ewy to ja bym pewnie tez sie tak zachowala b odcinki sa krotkie ale pamietajcie, ze oni ze sba 24h na dobe sidza i jak ta Ulka ma takie glupawe odzywki to ja tez bym nie dala rady jej sluchac. A Grzegorz mily ale dupa wolowa bo sie odezwac nie umie aby zalagodzic konflikty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Ile Ulka ma lat, hmmm wygląda dość poważnie?
![]()
#334 |
Wtajemniczenie
|
Witam, mnie również wciągnął ten serial i nie mogę się odczekać kolejnych odcinków!
![]() rybkaa90 z tego co przeczytałam to ma tylko 30 lat ![]()
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jakiej metamorfozie Ani mówicie? Coś przeoczyłam.
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;48423791]Poda któraś ten link do metamorfozy Ani?
![]() Muszę powiedzieć, że mnie absolutnie zachwyca od początku pani Grażynka - jest po prostu taka urocza i słodziutka, no naprawdę aż słów mi brak, a do tego naprawdę śliczna, za młodu to żyleta musiała być jak nic! Chciałabym taka pogodna, wesoła, pogodna być w jej wieku ![]() Jesli mogę powiedzieć że mi skradła serce ![]() Ta Grazynka jak dla mnie jest trochę za infantylna Jak w pociągu sie wypowiadała o swojej urodzie to myslałam ze padnę.Jest ładna ,nie ujmuję,ale w taki śmieszny sposób sie czasami wypowiada.taka figlarka ![]() Mnie tez troszke przeraża ta ilość rodziny Zbyszka Kasia jest...oryginalna sama w sobie.Oby dała radę Za to jej Zbysiu normalnie gwiazda ![]() Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2014-10-07 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
"Rolnik szuka żony", a to dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Nie podobało mi się zachowanie Ewy. Raz, że histeria z wyjazdem a dwa to strofowanie Uli z bałaganem. To nie jest jej dom i ona nie musiała wytykać jej tego bałaganu. Poza tym-to nie był żaden bałagan-parę rzeczy na stole.
No chyba, że Ula tak ją wkurza, że już sie czepia wszystkiego na oślep. Ale to w sumie też głupie. Nie wiem ile Ewa ma lat-może po prostu jeszcze nie ogarnęła, że czasem lepiej milczeć niż wdawać się w głupie dyskusje. Pomijając to, że być moze ten program uszczęsliwi parę osób to jednak formuła jest hardcorowa. Rywalizacja, oczekiwanie na decyzje faceta, konkurs, która lepsza, itd-smutne i trudne. No i masaż Grzegorza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
BAN stały
|
Ula nie pozwoliłaby aby coś się działo, coś co jej nie pasuje.
Pokonałaby lęk wysokości i wlazła na ten silos. I mogłoby dojść do tragedii. ![]() Ja też mam nadzieję, że w domu Zbyszka nie mieszka ta cala rodzinka , która powitała Kasię pierwszego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście metamorfoza Ani powalająca.
Wydaje mi się, że u Zbyszka wszyscy mieszkają w jednym domu. Trochę niemiłe wrażenie sprawia jego mama, tak jakby szukali przede wszystkim siły roboczej. ![]()
#341 |
Dossisława I
|
http://vod.pl/programy-tv/rolnik-szuka-zony/kh3js
Znacie ta piosenkę w 23:25 minucie z 4 odcinka? Prosze o tytuł, bardzo mi się podoba, a po słowach nie mogę znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie można obczaić tą metamorfoze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Nie no, ja już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Metamorfoza Ani faktycznie wow, naprawdę fajnie wygląda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
dajcie linka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Wyszukałam jej profil
![]()
![]() Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2014-10-08 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
![]() W przerwach oglądaj m jak miłość. Tam też takie wybieranie trwa. Budzyń waha się pomiędzy Martą a nową znajomą. A Janka między Marcinem i tym drugim-zapomniałam jak on ma na imię:P |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Że co??? To żart ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;48423791]Poda któraś ten link do metamorfozy Ani? ![]() Muszę powiedzieć, że mnie absolutnie zachwyca od początku pani Grażynka - jest po prostu taka urocza i słodziutka, no naprawdę aż słów mi brak, a do tego naprawdę śliczna, za młodu to żyleta musiała być jak nic! Chciałabym taka pogodna, wesoła, pogodna być w jej wieku ![]() Były gdzieś jej zdjęcia (nie pamiętam czy na necie, czy w odcinku), naprawdę była śliczna.
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia p. Grażyny z młodości pokazywali w poprzednim odcinku, śliczna była
A u Zbyszka wydaje mi się, że mieszkają rodzice i brat z żoną.
#352 |
BAN stały
|
Zawsze można sobie dom wybudować jak już się założy rodzinę.
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- A to tak można dawać na forum publiczne czyjś prywatny profil? Edytowane przez przylaszczka50 Czas edycji: 2014-10-07 o 19:43 Powód: usunięcie link |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Jestem pod wrażeniem tego programu. Nareszcie coś bez silikonu, napompowanych ust, plastiku. Nareszcie jakiś program, który da się oglądać
![]() ![]() Adam - najsympatyczniejszy, przypomina mi Krzysztofa Kowalewskiego, kandydatki ma wszystkie interesujące, trudny wybór ale chyba wybrałabym Anię - podobną do Merlin Monroe, pasują do siebie. Grzegorz - konkretny, miły człowiek ale tu żadna z kandydatek nie wydaje mi się jakoś szczególnie interesująca, eteryczna Ewa za bardzo strzela fochy, Ula wiadomo jaka jest więc chyba wybrałabym panią od butów ![]() Paweł - na poziomie ale nieco zdystansowany - tu moją faworytką jest Kasia Stanisław - interesujący, nieco zbyt dziewczęcy - wybrałabym tą panią, która jest w szpitalu a nigdy Grażyny - to według mnie najgorsza ze wszystkich kandydatek w programie i nawet nie chodzi mi o styl dzidzi piernika ale ma coś takiego w oczach co mną wstrząsa. Zbyszek i Kasia - para, która na początku wydała mi się ogólnie nieatrakcyjna, z odcinka na odcinek budzi moją coraz większą sympatię. Oni są piękni ![]() Dużą sympatię poczułam również do Maszy i do bratowej Zbyszka ![]() Powinno powstać więcej tego typu programów. Niestety, podobno trzecia edycja będzie o homoseksualistach. Edytowane przez jesienna_noc Czas edycji: 2014-10-07 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
No fakt, porownanie raczej nie trafione w dyche ale...
Adam jest spoko ale ja i tak najbardziej lubie Grzegorza, taki nieśmiały :p |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
Profil jest publiczny więc wrzucenie przeze mnie linku było tylko ułatwieniem dla szukających (swoją drogą możesz usunąć go z cytowanej wypowiedzi, bo chciałam go jutro usunąć).
#357 | |
BAN stały
|
Cytat:
To jest pytanie, chciałam się doinformować bo wydawało mi się , że to profil prywatny. A prywatnych chyba nie można wrzucać na forum publiczne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Publiczny w sensie, że nic na nim nie jest ukryte, a czy wolno wrzucać nie wiem, dlatego chciałam to jutro usunąć.
#359 |
Raczkowanie
|
Hej, wpiszcie sobie na Youtube ""rolnik szuka żony lekko stronniczy". Posluchajcie opinii pajaców.
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Wbrew pozorom...gdyby Ania miała blond włosy i wyszczuplałaby to rysy twarzy ma podobne do MM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.