![]() |
#331 | |
minerałoholiczka
|
Dot.: Clair Minerals
Cytat:
ze swojej strony polecam róż freesia, piękny, delikatny i matowy ![]() costa brava - przepiękny rozświetlacz i... water lily - niby ciemny róż, ale ta się efekt stopniować i po pierwszej warstwie nie jest plamą to samo jest z bronzerem coconut - bardzo ciemny na swatchach a na twarzy u mnie aplikuje się delikatnie. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- U mnie na aparacie i na kompie kolory są normalne... 🐶:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Haha, nie, nie, próbki na razie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
Ja zamówiłam warm 02, neutral 01 i 02, beige 02, i golden 02.
Co do goldena to podejrzewam, że będzie za żółty, chcę porównać z N golden fair ![]() Być może jeszcze zaszaleję z różami w przyszłym tyg. Podoba mi się foxglove, primerose, peony i rosemary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
minerałoholiczka
|
Cytat:
warto szaleć teraz! na lato! ![]() ja mysle nad red rose... ![]() więc może red rose też będzie cudem? te ciemne róże się dobrze stopniują. a bałam się water lily z początku, bo ciemne toto w słoiczku. ale to samo było z bronzerem COCONUT. ciemniocha taka a na policzku cudo. I o dziwo krywdy sobie nie zrobiłam nim jako bladzioch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Cały czas się uczę
|
Golden 2 Clair i Golden Fair Neauty, to blizniacze kolory moim zdaniem. Oba dla mnie są idealne, to moj wzorzec kolorow w podkladach mineralnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
minerałoholiczka
|
Cytat:
jakie są różnice w ich noszeniu (clair vs neauty)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Goldeny są żółte, neutrale- są neutralne bez domieszki różu czy pomarańczy jak to się zdarza. Oliwki są szarawe. Co do Clair vs Neauty wypowiem się po dostaniu mojej paczuszki ![]() Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2015-08-06 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Clair znika z Polski
![]() mail z wczoraj: Próbki będą w sprzedaży jeszcze przez 5 dni. Wszystkie pozostałe produkty będą w sprzedaży do 31.08 sierpnia lub do wyczerpania zapasów. Od 1. września jesteśmy zmuszeni z ważnych powodów rodzinnych zawiesić sprzedaż. Zachęcamy jednak do skorzystania z obowiązującej promocji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli rzeczywiście tak jest to nie wiem czy jest sens tak szaleć i kupować na gwałt. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | ||
minerałoholiczka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
jak się spisują i masz kasę i miejsce na nie to warto kupić - na jakiś czas wystarczą. a później poszukiwanie kolejnego podkładu idealnego... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z kasą nie jest tak źle, najwyżej we wrześniu będzie post. ![]() Kuszą mnie róże. Nie pierwsza i nie ostatnia firma minerałkowa się zamyka. Szkoda tylko, że tak mało jest firm na polskim rynku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | ||
Cały czas się uczę
|
Cytat:
Neauty ma fajny wybor kolorow (co jest wielka bolączką Amilie moim zdaniem). ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez syshda Czas edycji: 2015-08-06 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolory A są takie trochę z księżyca. Nazwy mają się nijak do kolorów. Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2015-08-06 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | ||
minerałoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym Polska jest ciężkim krajem do prowadzenia własnego biznesu. sama miałam z tym przejścia kiedyś... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Cały czas się uczę
|
Cytat:
Clair ma naprawde udana formułę. Zawiodl chyba marketing przy wprowadzaniu ma rynek. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Co do robienia zapasów podkladow, to bylabym ostrozna. U mnie niestety jest tak, ze skora się przyzwyczja i przestaja mi pasować, nawet te, które byly idealne. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- To bedzie pierwsza, za którą będę tęsknić. Edytowane przez syshda Czas edycji: 2015-08-06 o 15:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |||
minerałoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tzn mam te same opakowania z tej samej firmy, ale mogą leżeć i czekać w nieskończoność. oczywiście nie mówię tu o robieniu zapasu na np 20 podkładów, chyba że jesteście wizażystkami. Ja część swoich zasobów wykorzystuję na innych osobach, więc mam więcej na wszelki wypadek ![]() takich podkładów, których używam wymiennie dla siebie mam chyba z 6, może 7. Reszta leży i czeka ![]() ![]() ja też. może wrócą? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
ja przetestowałam próbki - w sumie teraz warm02 mi pasuje więc wzięłam 2bigi, golden01 będzie na zimę, i zdecydowałam się na golden02 gdybym się lekko opaliła (w ciemno brałam).
4 bigi na trochę mi wystarczą. Ogólnie przez te kilka dni testów Clair spisały się u mnie lepiej niż AM matujące. Efekt po nałożeniu taki sam ale Clair po 9h pracy wygląda nawet w ten upał nieźle, AM już by mi daaaawno spłynęło z twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Ech, jaka szkoda :-( dla mnie CM to najlepsze podkłady jak dotąd. Zamówię coś na zapas..
Wysłane z mojego SM-G530FZ
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
chyba wykupiłam warm02
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
minerałoholiczka
|
Warm02 wyprzedawal się chyba najlepiej, sporo osob mi pisało że pomogłam im swatchami porownawczymi do innych firm. Więc od początku najwięcej osób go kupowalo ;-) w tym ja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#352 | |
Cały czas się uczę
|
Cytat:
To, co dzieje sie teraz to po poprstu czyszczenie magazynu z powodu likwidacji. Moim zdaniem warto takie temety roztrząsać, bo to jest gotowy case study, dla osob, ktore myślą o wlasnym biznesie w tej branzy. A tak a propos, moze ktoras z was mysli o wlasnym biznesie mineralnym i moznaby odkupic licencje albo recepture/know how Clair? Edytowane przez syshda Czas edycji: 2015-08-06 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
minerałoholiczka
|
Cytat:
Nie wiem jak wcześniej zaczynali, znam ich dopiero od powrotu numer dwa, kiedy ceny mieli już niskie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Cały czas się uczę
|
Trzebaby zglebic temat, ale Amilie i Neauty sie udało, nie mowiac o Annabelle, ktora jest chyba liderem jesli chodzi o rozwoj
Edytowane przez syshda Czas edycji: 2015-08-06 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
minerałoholiczka
|
Mieli więcej czasu ;-) i może lepsze środki. Cóż...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
ciepłe kluchy
|
Lepszy marketing, a Anabelle to az za bardzo sie rozglosnil, lekko mi niedobrze na ich widok
![]() No coz. Zaluje Clair, ale coz... Moze wstana znow?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Cały czas się uczę
|
Am sa mocno rozpoznawalni, ale od jakiegos czasu nie moge sie dogadac z ich podkladem, wiec sa poza moim zainteresowaniem. Ale zaczynalam od nich, jak pewnie wiele z nas.
Edytowane przez syshda Czas edycji: 2015-08-06 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
No dobra ostatecznie wzielam swoj golden 03 na zapas na kolejne lato i warm 02 na zime. Jak bedzie za jasny bede miala na wymianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
minerałoholiczka
|
To jeszcze jest warm02? Ktoś wcześniej pisał że już nie ma...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.