|
|
#331 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 501
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Hej dziewczyny! Jestem w豉郾ie po zabiegu keratynowym. We wtorek by豉m u fryzjera bo promocja nowo嗆 i 250 z za prostowanie z d逝gimi w這sami, produkt True Keratin, czyta豉m opinie o nim, by造 dobre wi璚 zdecydowa豉m si. Zabieg trwa 2 godz, jak fryzjerka wyprostowa豉 mi w這sy proste jak blacha-CUDO. Dzisiaj by豉m zn闚 u niej by zmy keratyn i wysuszy. Noo troszk si rozczarowa豉m my郵a豉m jednak 瞠 b璠 takie same jak wtedy po prostownicy ale niestety nie, og鏊nie s ''w miar'' proste, g豉dkie i przede wszytkim NIE PUSZ SI. Nie wiem jak to b璠zie gdy sama je wysusz bo ona suszy豉 mi na szczotk i zas jakie olejki na koniec i w og鏊e...Fryzjerka poleca豉 mi szampon i od篡wk po zabiegu, m闚i帷, 瞠 efekt si b璠zie d逝瞠j trzyma...cena 150 z. Troch mnie zwali豉 z n鏬 i narazie jej nie kupi豉m, ale zastanawiam si..co s康zicie dziewczyny kupi ten szampon i od篡wk czy raczej co wybra z tego co polecacie? Szampon podobno najlepiej bez siarczanu i soli ale ma mie keratyn...polecacie jaki?? Zwyk造m podobno szybko wyp逝cz t keratyn wi璚 sie boj bo jednak to troche kasy jest a nie chce po miesi帷u zn闚 wygl康a jak szopen :/
Og鏊nie z samego zabiegu jestem zadowolona, ale my郵a豉m, 瞠 te w這sy b璠 bardziej proste...mo瞠 dlatego, 瞠 mam grube i g瘰te efekt jest jaki jest...zabieg oceniam 8/10
|
|
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 354
|
Cytat:
Pami皻asz nazw tych kosmetyk闚, kt鏎e Ci poleca豉 fryzjerka? |
|
|
|
|
#334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 | |
|
koci 鈍iat
Wiadomo軼i: 14 157
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#337 | |
|
koci 鈍iat
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma sensu kupowa tych wymy郵nych rzeczy, one niczym poza etykietk si nie r騜ni od zwyk貫go szamponu
szkoda przep豉ca oczywi軼ie jak kto ma za du穎 pieni璠zy, to niech szaleje i kupuje, bo pewnie opakowanie mi貫 dla oka
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 012
|
Dziewczyny, a jak sie robi Encanto np. od ucha w dol, to tylko ten fragment gdzie jest keratyna sie prostuje prostownic? Czy mozna cale wlosy, nie spala sie?
|
|
|
|
#340 | |
|
koci 鈍iat
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
spal to ma這 powiedziane
a mnie ciary przechodz jak my郵 o w這sach 7 razy przeci庵ni皻ych na 230* bez zabezpieczenia ![]() najlepiej zwi捫 w這sy w kilka kucyk闚, wtedy b璠ziesz wiedzia豉, gdzie na這篡豉 preparat, a gdzie nie.. wtedy nie spalisz w這s闚 przez przypadek |
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Dziewczyny a czy kt鏎a z was mia豉 idealnie proste w這sy po tym zabiegu? Jesli tak to jaka firma? Ja my郵alam ze jednak b璠zie lepszy ten efekt....
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Ja po encanto
Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 012
|
Cytat:
![]() Na szczescie mam jeszcze 2 - 3 miesiace na rozkminienie tego Ale pomysl z kucykami swietny.
|
|
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
Tylko podobno ten encanto zawiera te formaldehydy a ja w豉snie chcia豉m tego unikn望...
Kupi豉m niedawno od篡wk do w這s闚 z GLIS KURA taka to pryskania na mokre w這sy, bez sp逝kiwania ani nic. Mog j nadal stosowa po tym zabiegu?? Edytowane przez kingula16 Czas edycji: 2014-10-10 o 12:06 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 15 487
|
Postanowi豉m, 瞠 robi jednak Encanto
kupi jaka prostownice w Tesco bo tam zawsze prawie s promocj jakie.I mam pytanie: -Czy mo積a Encanto zrobi w ma貫j bardzo 豉zience ? bez okna w dodatku? My郵a豉m nad innymi opcjami, ale z paru przyczy niestety nie wyjd. -Od jakiego czasu myjecie w這sy ? Za 3h czy mo瞠 na nast瘼ny dzie? -Gdzie nalewa to Encanto do misek jaki plastikowych czy mo瞠 opakowa jednorazowych? ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- A i czy po Encanto myjecie szamponem/od篡wk w這sy ? Czy szamponem tym z zestawu ? |
|
|
|
#347 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 8
|
Dziewczyny, ile keratyny nak豉da na pasmo w這s闚? I jakiej grubo軼i to pasmo powinno by mniej wi璚ej? I czy 210 stopni prostownicy wystarczy?
Edytowane przez berims Czas edycji: 2014-10-10 o 18:52 |
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 705
|
|
|
|
|
#349 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
r騜nica taka, 瞠 struktura w這s闚 nieco si zmienia i w這sy mog ju tak dobrze na niekt鏎e rzeczy nie reagowa Cytat:
-Myjesz jak chcesz, mo瞠sz to zrobi nawet za 2 dni, ale w這sy s sztywne i szorstkie, wi璚 pewnie i tak umyjesz szybko ![]() -Miski plastikowe s ok, nie nalewaj do metalowych. Dodatkowo nie wlewaj od razu ca造ch 50ml, tylko wlej troch i dolewaj sobie - w ten spos鏏 mniej czu opary w ma造ch pomieszczeniach -Ja osobi軼ie myj szamponem, a d逝go嗆 od篡wk. Szampon z zestawu jest dobry jako szampon oczyszczaj帷y, ale do codziennego stosowania raczej bym go nie u篡wa豉. Cytat:
wtedy b璠ziesz mia豉 pewno嗆, 瞠 preparat wsz璠zie doszed
|
|||
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 590
|
wiec lepszy czarny inoar czy stare sprawdzone encanto??
Kogo polecacie do ORYgiNALNEGO encanto??chce kupic cale butelki a nie odlewki
Edytowane przez fankam Czas edycji: 2014-10-10 o 23:02 |
|
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm...jako ogarne. Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Co si mi wklei這 w Tw鎩 post.Sorki
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, 瞠 w豉郾ie tam gdzie jest balkon tam ma造 niemowlak i jeden pokoj -_- nie wiem gdzie ja to zrobi mam :P
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czarny inoar jest dopiero testowany, wi璚 na to pytanie jeszcze odpowiedzi nie dostaniesz ;D ale zapowiada si dobrze. seol_aip , Alicja_Style na allegro, a online encantokeratin.pl Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#354 | |
|
koci 鈍iat
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki, zamowilam od Alicji, mam nadzieje, ze nie sa podroby. To moja ostatnia deska ratunku bo juz na moj pusz nic kompletnie nie dziala.... robilam juz ze ponad 2 lata temu encanto i bylo ok oraz 1,5 r temu globala i zero efektu. Do mycia musi byc szampon bez soli to wiem. Czy sodium c14-1116 olefin sulfonate moze byc skladzie szamponu? Odzywki czy maski czytalam rozne opinie, moga byc jakiekolwiek czy tylko okreslone? I czy jakies olejki i sera moge potem stosowac czy nie? I co z piankami, lakierami? Czy bed mogla czasm zakrecic losy np na trmoloki? Widze, ze pisalyscie, ze mega zniszczone rozjasniane wlosy prostoac trzeba w nizszej temp, taaakkk??
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry pomys
albo w pokoju niezbyt du篡m przy oknie i wiatrak ;P jak znajd na strychu.
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten sk豉dnik, kt鏎y wyminila mo瞠 by. Od篡wki i maski dostosowujesz do potrzeb swoich w這s闚. Olejki i sera jak najbardziej mo瞠sz stosowa. W這sy mo瞠sz dowolnie stylizowa i u篡wa wszystkich 鈔odk闚 do stylizacji. To nie jest kara dla w這s闚, tylko zabieg w這sy s ozdob dla kobiety, szkoda o nich zapomina "bo encanto" najwy瞠j powt鏎zysz zabieg za 3 miesi帷e zamiast za 4 zreszt sama zobaczysz, bo przy odpowiedniej piel璕nacji b璠ziesz mia豉 pi瘯ne w這sy na d逝瞠j Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie moge sie juz doczekac az dojdziea jak z tym prostoaniem 230 czy lepiej mniej?? Mam rozjasnione wlosy
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 464
|
hej dziewczyny
u篡wa豉 kt鏎a z Was wcierki jantar po encanto?
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Mo積a wciera wszystko.
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

szkoda przep豉ca
oczywi軼ie jak kto ma za du穎 pieni璠zy, to niech szaleje i kupuje, bo pewnie opakowanie mi貫 dla oka 
tp