|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Co wy tak z tymi kiszonkami i zakwaszaniem
przeciez to nie jest tak, ze jak cos jest kwasne, to od razu zakwasza a czesto jest wrecz odwrotnie: heheh wiec uwazajcie zebyscie wrecz zbyt zasadowe nie byly Aga ale masz fajnie z tym lumpkiem, u mnie to sciuchane sa rzeczy max, a jak cos sie trafi ladniejszego to cena tez pokazna. Choc dwa bodziaki,ostatnio ustrzelilam. I przedwczoraj kupilam to samo,body w pepco
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
meire u mnie pomaga doładowanie cukru w większej ilości, typu snickers i słodka herbata na śniadanie
albo mocno słodzona kawa zaraz po przebudzeniu. Jak już małż widzi ze od rana robię kawę to woli się do mnie nie zbliżać co bym sobie ciśnienia nie podnosiła na nim uważaj na siebie, bo z zawrotami głowy nie ma żartów
|
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
Idę po pracy do mojego lumpka ulubionego, zostałam zainspirowana
![]() i do pepco tez musze jechać ale straszny hektar mam. co do imion to my czekamy do poznania plci będzie połowa roboty mniej ![]() ale podobają nam się tradycyjne imiona typu Staś, Franek, Hania . I moja mama kupiła dzisiaj polarka Biało - czerwonego i czapeczke do tego. Polarek ma uwaga uwaga... kwiatuszki różowe |
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
panna Migotka fajne
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka, ale słodki kombinezonik
![]() Lumpki są super, a na all też można sporo wyłowić fajnych rzeczy ![]() Pranie wstawione. Wkłądam rękawice i chociaż 30 min poświęcę na sprzątanie A dla małża zostanie kabina
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka super ciuszki
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio kupiłam też super skarpetki na wyprzedazy w pepco, i przed urlopem kupiłam kilka rzeczy w lumpku i pepco, ale zdjęcia porobię jak już ogarnę remontowo mieszkanie
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślę, czy by do fryzjera nie skoczyć na podcięcie końcówek, ostatnio byłam z koleżanką u jej fryzjerki na ściągniecie koloru to tak mi spaliła końcówki, że masakra, niektóre są nawet potrojone
|
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
Och Dziewczyny nic nie mogę przez Was zrobić
Siedzę i tylko Was czytam! Wszystkie ciuszki megaaaaaaa fajne, uwielbiam oglądać Teraz muszę iść wreszcie wstawić obiad i pranie, bo się trochę rozleniwiłam i jak się ogarnę to wrzucę zdjęcia naszych ciuszków, które mąż ostatnio przytargał ze Stanów. Muszę się jeszcze pochwalić, że wczoraj nasz bejbiczek, osobnik o płci jeszcze nieznanej, zajął mi już w kuchni całą dużą szufladę (miseczki, kubeczki, buteleczki i inne pierdułeczki)! No mówię Wam, nie wierzę, że już mi zabrał tyle przestrzeni! Mega dziwne to wszystko. No nic uciekam do kuchni, później wrzucę foty! |
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego przydałaby się farba... A kiedyś sobie mówiłam że jak będę w ciąży to nie będę ani ścinać ani farbować.. ale tu się chyba nie da
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaaaaaaaaaaa, ze Stanów to normalnie ulalalala
Pewnie będę się śliniła na ich widok <3Posprzątałam ![]() jem malinki, nektarynkę, piję earl greya aż mnie głowa od sprzątania rozbolała ![]() Muszę kupić nowy proszek do prania i wypiorę ciuszki, póki ciepło i schnie, w grudniu machnę w dzieciowym płynie je ![]() Bo wlasnie nie wiem czemu ja myslalam,ze nie mozna w normalnym proszku, tylko od razu w dzieciowym :/ mózg mi sie wylaczyl takze od jutra pozbywam sie lumpowego zapachu ale bedzie ladnie suszarka wygladala z wiszacymi ciuszkami <3
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie będziesz się śliniła! Ja jakoś właśnie się aż tak bardzo nie zachwyciłam, może dlatego, że starał się wybierać uniwersalne!
A co do fryzjera to też się zastanawiam, co prawda nie nad farbowaniem, bo nigdy w życiu się nie farbowałam, ale nad zmianą fryzury! Tylko to teraz trochę ryzykowne, bo ciężko u mnie z podejmowaniem decyzji Mam dość długie włosy i boję się, że wyjdę prawie łysa! Teraz to mi nawet ciężko zdecydować jaki kolor majtek ubrać, a co dopiero jaką fryzurę wybrać! Chyba pójdę z siostrą, żeby mogła mnie powstrzymać od głupiej decyzji
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie tez rozmyslam nad scieciem, choc wiem,ze pozniej bede tego zalowala jak zwykle
juz mam takie dlugiiiieee...ale wiem,ze przed porodem bede chciala je opitolic do ramion, szybciej beda schly i wygodniej ![]() a teraz brakuje mi farbowania,ale ciagle nie mam czasu choc mam go mnostwo Ufff bylam z psem, jak to męczy jak on tak ciagnie a wiecie co, chyba widac moj brzuszek bo dzis jedna pani wstala i dala mi usiasc w autobusie ![]() milo mi bylo bo bus caly zaladowany, ja z siatami;p
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Ściełam sobie sama grzywke na pocieszenie
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, przeleciałam na łapu capu obejrzałam zdjęcia ubranek.
Nie czuje się dzisiaj dobrze, boli mnie brzuch i głowa. Spałam dużo w dzień, mała chce na dwór a M niedług na ćwiczenia wychodzi. Musze się ogarnąć i z nią pójść na plac. Zdecydowałam się jednak na tą polecaną poduszkę z motherhood mój komfort i maluszka jest ważniejszy a nie chce dziadostwa kupić.
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
MamaZuzi- ja mysle,ze bedziesz zadowolona
Tzn ja uwazam to za moj na razie najlepszy ciazowy zakup, oczywiscie oprocz spodni ciazowych, bez ktorych rowniez nie wyobrazam sobie zyciaza kilka chwil jade z malzonem do ikei po lozeczko moze go namowie na materac sasasasa, jeszcze tego nie wie;ppotem wejde zobaczyc jak wygladaja legginsy w HM i bym chciala do tk maxxa popatrzec na dzieciowe rzeczy hmmm ale moj maz jak dzis zobaczyl kolejne lumpy takim blagalnym tonem powiedzial : nie kupuj na razie nic poki nie znamy plci, mamy juz cala komode ciuchow proszeeee
|
|
#347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Legginsy z H&M są super! Właśnie je mam na sobie i nie wyobrażam sobie już bez nich życia!
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Ja dopiero jestem w fazie obczajania i oczywiście nie mogę się zdecydować Udanych zakupów!
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam legginsy z hm.. Sa absolutnie boskie..
![]() Alez cudne te ciuszki... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
No to teraz ja się pochwalę co już mamy dla naszego bejbiczka
I właśnie robiąc dla Was zdjęcia uświadomiłam sobie, że tak naprawdę g..... mam! Muszę zacząć kupować konkretne rzeczy!
Edytowane przez Asia1105 Czas edycji: 2014-09-04 o 17:48 |
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej, jakaś upośledzona chyba jestem! Nie wiem czy załączyło wszystkie zdjęcia (9), bo ja widzę tylko jedno! Help!
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też widzę tylko jedno, to na którym masz 10 bodziaków.
I tak masz wiecej niż ja
|
|
#352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorry, ale nie chce się ładować większa ilość zdjęć, więc spróbuję pojedynczo!
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze zrobiłam obiad po powrocie ze szkoły i poszłam spac. spałam do teraz. chyba z 3h nie moje
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
3 zdj
|
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
4 zdj
|
|
|
|
#357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
5 zdj
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
ale zarąbiste ciuszki... jutro bede działac z aparatem tylko ze szkoły młodej wroce
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
6 zdj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

przeciez to nie jest tak, ze jak cos jest kwasne, to od razu zakwasza
a czesto jest wrecz odwrotnie: heheh wiec uwazajcie zebyscie wrecz zbyt zasadowe nie byly 
uważaj na siebie, bo z zawrotami głowy nie ma żartów
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)