|
|
#331 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Panny Młode 2 Wrzesień 2006
niecałe dwa tygodnie
jak się trzymacie?
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ślubie postaram się zamieścić swoją foteczkę lub foteczki
|
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!
Ja też wychodzę za mąż 2 września. Od kilku dni dopadł mnie straszny stres W sumie wszystko juz mamy załatwione no ale... W następny poniedziałek mamy ustalić menu i podać ostateczną liczbę gości. Super, że można zrobić to tak późno bo niektórzy goście dopiero w ostatnich dniach dali konkretną odpowiedź.Najbardziej się stresuję pogodą. Prognozy są tak zróźnicowane, że brak mi słów!! No ale z ostatnich obserwacji widzę, że do samego konca nic na temat pogody wiedzieć nie będę. Bo te wszystkie prognozy prawie w ogóle się nie sprawdzają. No więc powtarzam Wam to samo co wszyscy mi powtarzają... BĘDZIE DOBRZE I PIĘKNIE Trzymajcie się ciepło
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Witam kolejną wrześnióweczkę
Mam nadzieję że będziesz tu często zaglądać, choć czasu rzeczywiście coraz mniej Mam jednak nadzieję, że po Naszym Wielkim Dniu wątek nie upadnie i będziemy go nadal odwiedzać Odnośnie pogody to i tak nie wierzę w żadne prognozy- ewentualnie sprawdzę co się kroi na 2 dni przed- teraz nie ma się co stersować żadnym deszczem. Ściskam Was gorąco
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jak przygotowania? Goscie nie zawiedli??
Bo moja siostre cioteczna i owszem. Z wesela na 120 osob bedzie tylko 40! A wynajeta zostalan najwieksza sala w miescie! ciekaweie, co? Zycze wam, aby na waszych weselach bylo tylu gosci ilu zaprosiliscie
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Fajnie, że znalazłam to forum chociaz szkoda, że tak późno... No ale, teraz będę dzieliła się wszystkim na bieżąco Jeśli chodzi o moich gości weselnych to jestem pod dużym wrażeniem bo bardzo mało osób odmówiło. Jedynie ci mieszkający za granicą co było do przewidzenia. Potwierdziło obecność 117 osób z 125 zaproszonych więc jest ok Teraz ciagle przeglądam bukiety ślubne i mam juz ich tyle, że się nie moge zdecydować Mam taki mętlik w głowie, ze szok!! Sama juz nie wiem co wybrać a kazdy radzi inaczej. Może Wy mi cos podpowiecie?? Mam suknie ecru a ja jestem brunetką. Mój ukochany ma czarny garnitur z ozdobna kamizelką również w kolorze ecru. Suknia w załączniku
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
tfu tfu odpukać
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz coś na pocieszenie. Żeby zapewnić sobie pogodę wystawiamy buty ślubne na parapet na tydzień przed ślubem
To tylko przesąd, ale ja swoje chyba wystawię
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez ma takie dodatki ! Także
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, a co się takiego stało? Jeśli można wiedzieć? Bo to co czują chyba młodzi...to ...to brak mi po prostu słów
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszycie P M 2 września !!!!
|
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o kolor kwiatów to najlepiej w jakimś ciepłym odcieniu- pomarańcz, herbaciany.... Odradzam natomiast bukiet z białych kwiatów, lub w kolorze sukni (ponieważ się z nia "zleje") Załączam parę bukietowych propozycji: |
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chodzi mi tu o rodzine siostry). Siostra swoja druga siostre cioteczna (w tym i moja) zaprosila w ten sposob, ze nie wreczyla jej osobiscie zaproszenia, tylko dala dla dziadkow i poprosila by przekazali go jej, mimo, ze telefon znali i kontakt z nia mieli do tego jej brat przez wojka zostal nazwany zlodziejem, wiec siostra powiedziala, ze nie idzie na wesele (nie dziwie sie jej, pewnie tez bym nie poszla) Ja sama tez bym w ciekawy sposob przyjela ich w domu (niezapowiedziana wizyta), ale na szczescie nie bylo mnie w tym czasie w chacie Jesli chodzi o chlopaka, to jego rodzina musialaby spory kawal przejechac by dotrzec na wesele. Co prawda mialby kto ich przywiesc, ale z odwiezieniem gorzej, wiec sie nie dziwie.
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Dzięki bardzo za podpowiedx co do bukietu. Ja jeszcze myślę nad bukietem w odcieniach różu pomieszanego z ecru. Strasznie mi się te odcienie podobają. Iza251 -- jeszcze nie wiem jaką będę miała fryzurkę dokładnie ale z pewnością spinam włosy w jakiegoś koka. Myślę, ze będzie to uczesanie na gładko i kok bo mam dwa welony - jeden dłuuugi a drugi krótszy i muszę je jakoś do tego koka upiąć Na próbną jestem umówiona w poniedziałek więc powiem coś więcej po A co do tych bucików to mam pytanie.... Wystawiamy je na jeden dzień czy na cały tydzień??
|
|
|
|
|
#346 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Wczoraj w TV mówili że początek września ma być ładny
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Co myślicie o tych bukietach?? Mnie się wszystkie podobaja i nie mogę podjąć decyzji
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka
Jak myślicie... Który najbardziej będzie pasował do sukni ecru i czarnego gajerka??
|
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać załącznik
|
|
|
|
|
#350 |
|
okrutnica jakaś... |
jaki typ urody reprezentujesz? I jaki makijaż będziesz mieć? Generalnie do ecru pasują te bardziej pomarańczowe choć ja miałam sukienkę w dość chłodnym odcieniu ecru i róż świetnie pasował.
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem brunetką, mam ciemną karnację, brązowe oczy Suknia jest ecru ale do światła wyglada dosłownie ja perłowa. Tak bym to opisała
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze te dwa bukiety mi się podobają
|
|
|
|
|
#353 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
okrutnica jakaś... |
jeżeli makijaż jest w ciepłych kolorach: brąz, miód,złoto, czekolada a dodatki złote to proponuję te:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1156186386 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1156235747 zaś jeśli wprowadzasz w makijaż elementy różu (chłodnego, pudrowego lub cieplejszego) to te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1156235747 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1156235747 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1156235747 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1156236103 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1156237271 |
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
agabil1 dzięki za radę
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dość, że chętnie doradzasz to jeszcze pocieszasz |
|
|
|
|
|
#358 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
czuję do niego...sentyment.A za pogodę trzymam kciuki, sama wybieram się tego dnia na ślub i wesele (nie moje oczywiście) |
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To rozumiem
![]()
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EWELINS ty chyba jesteś moją sobowtórką
![]() ![]() Dziś byłam na farbowaniu u mojej fryzjerki i wstępnie na próbną ( poniedziałek ) ustaliłyśmy, że bedzie to kok. Najzwyczajniejszy banan na świecie - gładziutko zebrane - żadnych pejsów,laczków z boku... Welon też mam takiPozdrawiam paaaa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

jak się trzymacie?

W sumie wszystko juz mamy załatwione no ale... W następny poniedziałek mamy ustalić menu i podać ostateczną liczbę gości. Super, że można zrobić to tak późno bo niektórzy goście dopiero w ostatnich dniach dali konkretną odpowiedź.
Bo moja siostre cioteczna i owszem. Z wesela na 120 osob bedzie tylko 40!
Mam taki mętlik w głowie, ze szok!! Sama juz nie wiem co wybrać a kazdy radzi inaczej. Może Wy mi cos podpowiecie?? Mam suknie ecru a ja jestem brunetką. Mój ukochany ma czarny garnitur z ozdobna kamizelką również w kolorze ecru. Suknia w załączniku