Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-23, 18:39   #331
Alunia79
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Kasiunia dziękuję
Zobaczcie co ja dziś wygrałam i w jakiej cenie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4687023164
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 18:42   #332
kasia_adm
Rozeznanie

Co do rozstępów, to w pierwszej ciąży nie miałam. Ale teraz boję się o piersi, bo powiększają się dość szybko. Używam balsamu z Ziaji dla kobiet w ciąży i tego z rossmana również czasem. Szkoda tylko że tak nieregularnie.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 18:51   #333
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
s
sliczne ubrania A te dwa spiochy z C&A bo chce pokupowac podobne w tym sklepie a jest ich mnostwo do spania i zdawalo mi sie ze je widzialam wlasnie na stronie internetowej c&a
Ale wypatrzyłaś Tak, są z C&A jak w ogóle większość tych rzeczy. Oprócz tego ta biała kurteczka z H&M, a tygryskowy pajacyk z George. Aż się sama zdziwiłam, że tyle tam jest rzeczy z C&A, bo i więcej ich widziałam.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witam , dalej dre koty z Tz'etem... aj aj aj. My to się Kochamy

Crystal nowy avatarek a ja sie zastanawiam, kto to ? nie do poznania to Ty ????

dziewczyny wasze brzuszki są cudowne ;* i już tak widoczne
u mnie to trochę inaczej wygląda:P dlatego też nie pochwalę się na razie

Kochane, Wam też zaczęło kołatać serce?? że słyszycie je? jak bije?? u mnie coś zaczyna się z nim dziać!

Rona, pokaz pokaz brzuszek

marcia45 mamy takie same kotki
ja nie wiem skąd mój się wziął taki :p matka czarna ( dachowiec) ojciec nie znany a on taki piękny
Piękny kot i jaka fajna mina
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 18:53   #334
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Załącznik 5821708

Zdjecie sie wcześniej nie dodało chyba ;/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Meganka to na bank wózek bugaboo ( droooogi)
podróbka to baobao i baby ace

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-10-23 o 18:57
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 18:55   #335
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Kasiunia dziękuję
Zobaczcie co ja dziś wygrałam i w jakiej cenie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4687023164
Zaszalałaś z ceną Od dzisiaj zaczynam patrzeć na aukcje, a nie tylko na kup teraz.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 18:58   #336
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Coś piłaś???
Nadmiar czekolady wprowadza mnie w stany euforyczne i lubię sobie tak milusio pofantazjować Poza tym bardzo przygnębiające jest czytanie/słuchanie na temat porodu jaki to on jest tragiczny, tak jakby ktoś nas zmusił do bycia w ciąży Wierze w to, że jak położą na nas nasze kruszynki to ból będzie malusim pikusiem i wśród tych emocji i uczuć rozmyje się na dobre jak ja się już nie mogę doczekać, żeby przytulić i ucałować bejbusia

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2014-10-23 o 19:05
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 19:38   #337
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Grafikę z pęcherzem ostatnio podesłał mi TŻ ale zapomniałam ją tu wstawić ja się tak czuję rano, jak się obudzę to jest okej ale po chwili jakby się dziecko budziło i ze mną witało

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Co do rozstępów, to w pierwszej ciąży nie miałam. Ale teraz boję się o piersi, bo powiększają się dość szybko. Używam balsamu z Ziaji dla kobiet w ciąży i tego z rossmana również czasem. Szkoda tylko że tak nieregularnie.
A ja mam wrażenie, że biust w ogóle mi się nie powiększył
Wyczekuję tego tym bardziej, że należę do raczej małobiuściastych
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 19:57   #338
bozena_87
Raczkowanie

Mamusie powiedzcie mi co ubieracie maluszkom na wyjście ze szpitala?
Rodzimy w marcu to będzie jeszcze zimno więc kombinezon z kapturem obowiązkowo, ale co pod kombinezon? Ja myślałam że ubiorę body z długim rękawem , do tego śpiochy, czepeczka i nie wiem co dalej. Od razu kombinezon czy może jeszcze jakiś dresik? Powiem szczerze że jestem kompletnie zielona w tym temacie i nie mam pojęcia jak ubrać dziecko, a nie chce żeby mu było za zimno albo za ciepło.

Mam jeszcze taki śpiworek co pasuje do krzesełka ( ma dziury na pasy), i nie mam pojęcia co zabrać.
Stary 2014-10-23, 20:18   #339
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Mia5am was poczytać ale to musi poczekać? Miałam właśnie telefon z genetyki i... WYNIK JEST PRAWIDŁOWY! koniec moich męczarni! Znów rycze jak rano po obejrzeniu tych porodów!
ojezuuuu... super!!!!!!!: jupi: naprawdę się martwiłam, nawet tż i mamie powiedziałam, że się martwię o nasze jedno forumowe dzieciątko

crystal przegięłaś z tą kliniką normalnie jak gwiazda z hollywood

wszystkie macie takie pięknie wystające brzuszki a u mnie ciąża chyba się w biuście rozwija, takie mam wrażenie cyce ogromne, brzucha prawie brak.

niunia_ona bardzo ładna jesteś!

marcia45 lesyeux fajowe koty, ja mam aż 3 sztuki chociaż czasami mam wrażenie, że to one mają mnie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Załącznik 5821708

Zdjecie sie wcześniej nie dodało chyba ;/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to bugaboo cameleon

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 20:22   #340
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Grafikę z pęcherzem ostatnio podesłał mi TŻ ale zapomniałam ją tu wstawić ja się tak czuję rano, jak się obudzę to jest okej ale po chwili jakby się dziecko budziło i ze mną witało

A ja mam wrażenie, że biust w ogóle mi się nie powiększył
Wyczekuję tego tym bardziej, że należę do raczej małobiuściastych
ja też mam wrażenie , że u mnie nic nie drgneło - ważne że TŻ rośnie w oczach

Cytat:
Napisane przez bozena_87 Pokaż wiadomość
Mamusie powiedzcie mi co ubieracie maluszkom na wyjście ze szpitala?
Rodzimy w marcu to będzie jeszcze zimno więc kombinezon z kapturem obowiązkowo, ale co pod kombinezon? Ja myślałam że ubiorę body z długim rękawem , do tego śpiochy, czepeczka i nie wiem co dalej. Od razu kombinezon czy może jeszcze jakiś dresik? Powiem szczerze że jestem kompletnie zielona w tym temacie i nie mam pojęcia jak ubrać dziecko, a nie chce żeby mu było za zimno albo za ciepło.

Mam jeszcze taki śpiworek co pasuje do krzesełka ( ma dziury na pasy), i nie mam pojęcia co zabrać.
też się nad tym zastanawiam, mam kombinezon , może pod spód założę jakiś welurowy pajacyk - wszystko zależy jaka będzie temperatura - raczej zdecyduję w marcu.

co do kremu na rozstępy - ja używam Sexy Mama z Bielendy i super mam gładki brzuszek

a tak w ogóle po moich przebojach z liczeniem tygodni

od dziś mam 20 tydzień
Stary 2014-10-23, 20:26   #341
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ja na początku myślałam o inflanckiej, ale duzo osób mi odradza. Teraz mysle nad sw. Zofia na Zelaznej.

Super

bozena_87 gratuluje synka

Piękne zdjęcia brzuszków, aż Wam pozazdrościłam i sama też sobie zrobiłam. Bo jak na TZ bede liczyc to do konca ciąży mieć nie będę. Sorry, że w łazience, ale obecnie to nasze jedyne lustro, a inaczej selfie strzelić nie umiem, stare pokolenie już

Kończę czytać ten mój Język niemowląt i był rozdział o seksie o porodzie. I sie troche przygnebiłam, bo uwazam, że seks jest dość istotny w naszym związku i się boje, że coś się popsuje. ALbo, że nie będe atrakcyjna dla TZ.

I mojego kitka Wam wstawie, fota z sesji z życzeniami dla koleżanki, stąd napis.

Ups odwrotnie sie wstawił, ale nie umiem zmienić:P
uwielbiam te koty przecudowne one sa piekny brzuszek
Tez sie boje ze cos sie popsuje.... chociaz z TZ kiedys rozmawialam, ze przychodza te gorsze momenty kiedy kobieta nie moze byc seksowna, bo nie ma sie co oszukiwac ale kobieta po ciazy z wieksza iloscia kg niz przed, cellulitem, rozstepami, obwislym brzuszkiem, ktory trzeba doprowadzic do ladu....i maluszek w domu, ktory napewno bedzie z poczatku najwazniejszy, a nie to jaki makijaz sobie zrobic albo na jaki pomalowac paznokcie hihih..... i ten moment trzeba poprostu przeczekac Boje sie o to tak bardzo, ze bede miec bardzo dobra motywacje zeby cwiczyc i sie nie rozleniwiac pozniej a pomyslec ze mam w domu tez TZ, ktory juz nie bedzie tym jedynym...

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witam , dalej dre koty z Tz'etem... aj aj aj. My to się Kochamy

Crystal nowy avatarek a ja sie zastanawiam, kto to ? nie do poznania to Ty ????

dziewczyny wasze brzuszki są cudowne ;* i już tak widoczne
u mnie to trochę inaczej wygląda:P dlatego też nie pochwalę się na razie

Kochane, Wam też zaczęło kołatać serce?? że słyszycie je? jak bije?? u mnie coś zaczyna się z nim dziać!

Rona, pokaz pokaz brzuszek

marcia45 mamy takie same kotki
ja nie wiem skąd mój się wziął taki :p matka czarna ( dachowiec) ojciec nie znany a on taki piękny
Nie ja chociaz jak zrobie takie wlosy, usiade jak ta lala, i zaloze ta koszule a mam prawie taka sama, to wyjdzie na to samo sliczny kociak
Ugotuj mu cos co uwielbia i dajcie sobie buziaczki i bedzie po kotach hi hi hi
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 20:27   #342
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Nadmiar czekolady wprowadza mnie w stany euforyczne i lubię sobie tak milusio pofantazjować Poza tym bardzo przygnębiające jest czytanie/słuchanie na temat porodu jaki to on jest tragiczny, tak jakby ktoś nas zmusił do bycia w ciąży Wierze w to, że jak położą na nas nasze kruszynki to ból będzie malusim pikusiem i wśród tych emocji i uczuć rozmyje się na dobre jak ja się już nie mogę doczekać, żeby przytulić i ucałować bejbusia
Żebyś wiedziała, że tak właśnie jest jak już zobaczysz maleństwo to nic więcej się nie liczy.

Nouvelle tak to jest właśnie z tymi kotałkami
Stary 2014-10-23, 20:29   #343
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Rozumiem, bo też nie lubię słuchać opowieści o bólu i porodach.
Przełączyłam się w stan oczekiwania a im bliżej marca tym bardziej będę chciała urodzić i trzymam się myśli, że ten drugi raz będzie szybszy
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 20:30   #344
nouvelle2
Zakorzenienie

dziewczyny, mam już suknie ślubną tzn. mam już model itd., tylko w połowie grudnia mam przyjść na miarę i wtedy będzie szyta sukienka
Ogólnie to dziś od rana znowu z mamą jeździłyśmy po salonach i tak jak wczoraj- ceny sukni zaczynały się od 2000, a za wypożyczenie od 1500.
Wyszłam z założenia, że na ślub cywilny, w dodatku w 7 miesiącu ciąży nie będę miała sukni marzeń, więc wydawanie takiej sumy nie ma sensu. No nie oszukujmy się- w 7 mscu to ja nie będę delikatną nimfą, a raczej dorodną orką
Miałyśmy jechać już do krawcowej, ale po drodze zajechałyśmy do sklepu z sukienkami wizytowymi. To taka lokalna firma, szyjąca na miejscu, posiadająca w ofercie także kilka modeli sukni ślubnych. I znalazłaaaaaaam:lov e: Taka zwiewna, do ziemi, w stylu empire, delikatna, super! Patrzymy na metkę- 1380zł Stwierdziłyśmy, że bierzemy, bo to nawet taniej jak za wypożyczenie rozmawiamy z Panią, ustalamy szczegóły, po czym okazuje się, że źle spojrzałyśmy na metkę, bo ta kiecka kosztuje nie 1380zł, a 380 zł Takiej ceny to ja się nie spodziewałam, buty będą droższe od sukienki
Oni mają tak, że na wystawie i do przymierzenia są te suknie salonowe, a już konkretny egzemplarz szyją na miarę, także będę miała idealnie dopasowaną sukienkę za bezcen
Zastanawiam się jak tej firmie w ogóle opłaca się ten interes, bo moja krawcowa za samo uszycie sukni ślubnej bierze 500zł, nie licząc materiałów oczywiście
w związku z tym największy ślubny dylemat mam z głowy

Stary 2014-10-23, 20:32   #345
smv
Zakorzenienie

kochane piekne kocurzyska, jakie puchateee )
Alunia raz jeszcze mówie GRATULEJSZYNS!!!
Stary 2014-10-23, 20:35   #346
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ojezuuuu... super!!!!!!!: jupi: naprawdę się martwiłam, nawet tż i mamie powiedziałam, że się martwię o nasze jedno forumowe dzieciątko

crystal przegięłaś z tą kliniką normalnie jak gwiazda z hollywood

wszystkie macie takie pięknie wystające brzuszki a u mnie ciąża chyba się w biuście rozwija, takie mam wrażenie cyce ogromne, brzucha prawie brak.

niunia_ona bardzo ładna jesteś!

marcia45 lesyeux fajowe koty, ja mam aż 3 sztuki chociaż czasami mam wrażenie, że to one mają mnie

to bugaboo cameleon
Taka klinika ze TZ dzis dzwonil na ( to sie chyba nazywa polozna ) i najpierw dali numer do jednej, a ona nie zajmuje sie przyjmowaniem porodow i to nie polozna, pozniej dali do drugiej telefon ale to calkiem prywatne i trzeba nie wiadomo ile placic, to chyba jakas pomylka bo maja swoje tam i jutro TZ pojedzie wyjasniac o co chodzi Chyba recepcjonistka kawy z rana nie wypila
Wybaczyc mi prosze za brak slownictwa w naszym jezyku Naprawde mam ostatnia z tym czestszy problem, znam wiele slow nie w naszym jezyku.... zwlaszcza jesli chodzi o samochod, sprawy sluzbowe, i ostatnio szpitale
Stary 2014-10-23, 20:36   #347
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
ja też mam wrażenie , że u mnie nic nie drgneło - ważne że TŻ rośnie w oczach

też się nad tym zastanawiam, mam kombinezon , może pod spód założę jakiś welurowy pajacyk - wszystko zależy jaka będzie temperatura - raczej zdecyduję w marcu.

co do kremu na rozstępy - ja używam Sexy Mama z Bielendy i super mam gładki brzuszek

a tak w ogóle po moich przebojach z liczeniem tygodni

od dziś mam 20 tydzień
ja zamierzam ubrać właśnie tak: welurowy pajacyk + misiowy kombinezon

Stary 2014-10-23, 20:38   #348
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Zaszalałaś z ceną Od dzisiaj zaczynam patrzeć na aukcje, a nie tylko na kup teraz.
Warto kupowac na aukcjach, ja ostatnio wystawilam 11 przedmiotow od 1 euro i to nie tanich, no ale i tak chcemy sie tego pozbyc nawet za 1 euro hihihi

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Ale wypatrzyłaś Tak, są z C&A jak w ogóle większość tych rzeczy. Oprócz tego ta biała kurteczka z H&M, a tygryskowy pajacyk z George. Aż się sama zdziwiłam, że tyle tam jest rzeczy z C&A, bo i więcej ich widziałam.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Piękny kot i jaka fajna mina
wypatrzylam bo szaleje na punkcie sklepow h&m i c&a, a planuje tam robic jeszcze zakupy dla malenstwa stad skojarzylam Za ta cene oplacalo sie jeden taki spioch chyba ok 40 zl Naprawde zazdroszcze ze udalo ci sie w uzywanych takie ubranka znalesc
Stary 2014-10-23, 20:43   #349
Alunia79
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
dziewczyny, mam już suknie ślubną tzn. mam już model itd., tylko w połowie grudnia mam przyjść na miarę i wtedy będzie szyta sukienka
Ogólnie to dziś od rana znowu z mamą jeździłyśmy po salonach i tak jak wczoraj- ceny sukni zaczynały się d 2000, a za wypożyczenie od 1500.
Wyszłam z założenia, że na ślub cywilny, w dodatku w 7 miesiącu ciąży nie będę miała sukni marzeń, więc wydawanie takiej sumy nie ma sensu. No nie oszukujmy się- w 7 mscu to ja nie będę delikatną nimfą, a raczej dorodną orką
Miałyśmy jechać już do krawcowej, ale po drodze zajechałyśmy do sklepu z sukienkami wizytowymi. To taka lokalna firma, szyjąca na miejscu, posiadająca w ofercie także kilka modeli sukni ślubnych. I znalazłaaaaaaam:lov e: Taka zwiewna, do ziemi, w stylu empire, delikatna, super! Patrzymy na metkę- 1380zł Stwierdziłyśmy, że bierzemy, bo to nawet taniej jak za wypożyczenie rozmawiamy z Panią, ustalamy szczegóły, po czym okazuje się, że źle spojrzałyśmy na metkę, bo ta kiecka kosztuje nie 1380zł, a 380 zł Takiej ceny to ja się nie spodziewałam, buty będą droższe od sukienki
Oni mają tak, że na wystawie i do przymierzenia są te suknie salonowe, a już konkretny egzemplarz szyją na miarę, także będę miała idealnie dopasowaną sukienkę za bezcen
Zastanawiam się jak tej firmie w ogóle opłaca się ten interes, bo moja krawcowa za samo uszycie sukni ślubnej bierze 500zł, nie licząc materiałów oczywiście
Brawo kochana! Dziś pogoda do du.. nic tylko się upić a tu takie same dobre wieści.

Smv

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-23, 20:45   #350
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie to dziś od rana znowu z mamą jeździłyśmy po salonach i tak jak wczoraj- ceny sukni zaczynały się od 2000, a za wypożyczenie od 1500.
Prosze sie pochwalic koniecznie suknia
Ja swoja wypozyczalam, to placilam 2000 tysiace, no ale i tak je stracilam bo nie zdazylam jej zalozyc w tamtym czasie jak mieszkalam jeszcze w Polsce
Musi im sie oplacac, bo kolezanka szyla u krawcowej za 500 zl a wygladala slodko w tej sukni
drogie te twoje buty jak na jeden raz Pomyslalabym na twoim miejscu nad drozsza bielizna bo ona bedzie na potem a nie na jeden raz i sie nie zniszczy Ja swoja kupowalam w cenie twojej sukienki, sam stanik, musialam miec perfekcyjnie dopasowany do sukni, ale za to nosze go do tej pory i jestem z niego zadowolona jak z zadnych innych chociaz jak nie masz ograniczen
Stary 2014-10-23, 20:56   #351
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Prosze sie pochwalic koniecznie suknia
Ja swoja wypozyczalam, to placilam 2000 tysiace, no ale i tak je stracilam bo nie zdazylam jej zalozyc w tamtym czasie jak mieszkalam jeszcze w Polsce
Musi im sie oplacac, bo kolezanka szyla u krawcowej za 500 zl a wygladala slodko w tej sukni
drogie te twoje buty jak na jeden raz Pomyslalabym na twoim miejscu nad drozsza bielizna bo ona bedzie na potem a nie na jeden raz i sie nie zniszczy Ja swoja kupowalam w cenie twojej sukienki, sam stanik, musialam miec perfekcyjnie dopasowany do sukni, ale za to nosze go do tej pory i jestem z niego zadowolona jak z zadnych innych chociaz jak nie masz ograniczen
Buty to ja zamierzam mieć takie nie na jeden raz Kremowe, lakierowane czółenka na obcasie, które później założę do jeansów i koszuli czy tam białego t-shirtu Suknie mam w kolorze ecru to i buty nie muszą być białe bieliznę chcąc, nie chcąc od kilku lat kupuję porządną i droższą, bo mam idiotyczny rozmiar biustu- mały obwód + duża miska, więc z reguły kupuję staniki panache i z bólem serca wydaję na nie ok. 200zł Tu jest o tyle dobrze, że będę miała taki delikatny motylkowaty rękawek, więc mogę mieć normalny stanik z ramiączkami

tak się cieszę z tej kiecki, że zasnąć nie będę mogła. Jak tylko ją odbiore w styczniu, to Wam wkleję obszerną fotorelację

Stary 2014-10-23, 21:02   #352
mon9
Zakorzenienie

Wróciłam wlasnie z USG!! Moja dziewczynka to wielkolud ma juz 600g, kończę 22 tydzien
Ziewała cały czas albo chciała mnie ugryźć
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 21:09   #353
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Wróciłam wlasnie z USG!! Moja dziewczynka to wielkolud ma juz 600g, kończę 22 tydzien
ale duża, gratulacje!

Stary 2014-10-23, 21:16   #354
marcia45
Zadomowienie

nouvelle2 gratuluje wyboru sukni i jestem mega ciekawa sukni i butów. Ja swoją suknie ślubną uwielbiam ale buty wręcz kocham Też z nimi poszalałam bo kosztowały tyle co Twoja suknia, a to dla mnie już sporo. Ale poległy na sesji poślubnej przez moją głupotę. A też miały nie być na jeden raz

Dziś dwie dziewczyny mierzyły moją suknię i jedna wyglądała mega. Prześlicznie, aż mi się łezka zakręciła. Niestety nie dopięła się w biuście(jeszcze nikt kto mierzył się nie dopiął). Ma się spytać krawcowej czy się uda przerobić, ale wątpie.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 21:20   #355
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Buty to ja zamierzam mieć takie nie na jeden raz Kremowe, lakierowane czółenka na obcasie, które później założę do jeansów i koszuli czy tam białego t-shirtu Suknie mam w kolorze ecru to i buty nie muszą być białe bieliznę chcąc, nie chcąc od kilku lat kupuję porządną i droższą, bo mam idiotyczny rozmiar biustu- mały obwód + duża miska, więc z reguły kupuję staniki panache i z bólem serca wydaję na nie ok. 200zł Tu jest o tyle dobrze, że będę miała taki delikatny motylkowaty rękawek, więc mogę mieć normalny stanik z ramiączkami

tak się cieszę z tej kiecki, że zasnąć nie będę mogła. Jak tylko ją odbiore w styczniu, to Wam wkleję obszerną fotorelację
Ja maksymalnie wydaje 100 zl wiecej mi szkoda, hihi, czasami kupie z chinskich bazarkow ale nie zakladam ich nawet bo zle na mnie leza W Polsce udalo mi sie kupic sliczne lakierowane buty jasno rozowe za 100 zl uwielbiam je zakladac.... pasuja do jeansow tez U mnie wlasnie byl problem z bielizna, latalam za nia kilka dni, a do slubu zostalo kilka dni doslownie...w koncu TZ sie wkurzyl wszedl w centrum handlowym do jakiegos sklepu i sam mi ja kupil bez mojej zgody...bo mial juz mnie dosc ale na szczescie cale, kupil dobra, ze nie wystawala poza sukienke i....ma moj gust bo inaczej bym go stlukla hihihi
Wiec czekamy na zdiecie sukni
Stary 2014-10-23, 21:20   #356
Alunia79
Wtajemniczenie

Cytat:
faktycznie duuuża jak na 24 tc a nie 22 super! Jesteśmy na tym samym etapie No ja mam wizytę za tyzień to zobaczymy jak moja przybrała..
Stary 2014-10-23, 21:21   #357
rona1906
Raczkowanie

Moje drogie, tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie mojego sporego brzuszka, który mieści w sobie dwie istotki zdjęcie było robione pare dni temu z końcem 20 tygodnia

mon9 fajnie, że wszystko w porządku i dzidzia rośnie jak na drożdżach

nouvelle2 faktycznie bardzo tanio znalazłaś.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141020_164751_161.jpg (62,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141020_164741_764.jpg (68,8 KB, 28 załadowań)
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-23, 21:29   #358
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
duza dziewczynka

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
nouvelle2 gratuluje wyboru sukni i jestem mega ciekawa sukni i butów. Ja swoją suknie ślubną uwielbiam ale buty wręcz kocham Też z nimi poszalałam bo kosztowały tyle co Twoja suknia, a to dla mnie już sporo. Ale poległy na sesji poślubnej przez moją głupotę. A też miały nie być na jeden raz

Dziś dwie dziewczyny mierzyły moją suknię i jedna wyglądała mega. Prześlicznie, aż mi się łezka zakręciła. Niestety nie dopięła się w biuście(jeszcze nikt kto mierzył się nie dopiął). Ma się spytać krawcowej czy się uda przerobić, ale wątpie.
Sprzedajesz swoja? Ja sie zastanawialam nad sprzedaza, ale mi szkoda.
Moje buty tez polegly na sesji zdieciowej cale szczescie nie kosztowaly majatku bo wydac 400 czy 600 zl na buty to wcale nie tak malo Jedyne co wykorzystuje do tej pory to przepiekne ozdoby do wlosow i bizuteria , zawsze jak z TZ wychodzimy do restauracji albo na drinka , albo jak byla nasza rocznica slubna,to cos z tego wykorzystalam

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Moje drogie, tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie mojego sporego brzuszka, który mieści w sobie dwie istotki zdjęcie było robione pare dni temu z końcem 20 tygodnia

mon9 fajnie, że wszystko w porządku i dzidzia rośnie jak na drożdżach

nouvelle2 faktycznie bardzo tanio znalazłaś.
az dwie, przepieknie
Stary 2014-10-23, 21:39   #359
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje z okazji znalezienia tej jedynej

Cytat:
mała rośnie jak na drożdżach dobrze, że wszystko w porządku
Stary 2014-10-23, 21:42   #360
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
powiedz mi, czy warto kupować panache? Też mam mały obwód, a sporą miskę, ale kupuję takie rozmiary w normalnych cenach, po prostu nie angielskie. Mam możliwość przymierzenia przed zakupem, więc mogę dopasować do siebie model. Jednak zawsze mnie zastanawiało czy w tych droższych biust nie wyglądałby lepiej
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości