|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Kasiunia dziękuję
Zobaczcie co ja dziś wygrałam i w jakiej cenie. http://allegro.pl/show_item.php?item=4687023164 |
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Co do rozstępów, to w pierwszej ciąży nie miałam. Ale teraz boję się o piersi, bo powiększają się dość szybko. Używam balsamu z Ziaji dla kobiet w ciąży i tego z rossmana również czasem. Szkoda tylko że tak nieregularnie.
|
#333 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, są z C&A jak w ogóle większość tych rzeczy. Oprócz tego ta biała kurteczka z H&M, a tygryskowy pajacyk z George. Aż się sama zdziwiłam, że tyle tam jest rzeczy z C&A, bo i więcej ich widziałam.---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podróbka to baobao i baby ace
Edytowane przez lesyeux Czas edycji: 2014-10-23 o 19:57 |
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od dzisiaj zaczynam patrzeć na aukcje, a nie tylko na kup teraz.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Nadmiar czekolady
Edytowane przez ojustyna Czas edycji: 2014-10-23 o 20:05 |
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Grafikę z pęcherzem ostatnio podesłał mi TŻ ale zapomniałam ją tu wstawić
ja się tak czuję rano, jak się obudzę to jest okej ale po chwili jakby się dziecko budziło i ze mną witało Cytat:
Wyczekuję tego tym bardziej, że należę do raczej małobiuściastych
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Mamusie powiedzcie mi co ubieracie maluszkom na wyjście ze szpitala?
Rodzimy w marcu to będzie jeszcze zimno więc kombinezon z kapturem obowiązkowo, ale co pod kombinezon? Ja myślałam że ubiorę body z długim rękawem , do tego śpiochy, czepeczka i nie wiem co dalej. Od razu kombinezon czy może jeszcze jakiś dresik? Powiem szczerze że jestem kompletnie zielona w tym temacie i nie mam pojęcia jak ubrać dziecko, a nie chce żeby mu było za zimno albo za ciepło. Mam jeszcze taki śpiworek co pasuje do krzesełka ( ma dziury na pasy), i nie mam pojęcia co zabrać. |
|
|
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() crystal przegięłaś z tą kliniką normalnie jak gwiazda z hollywood![]() wszystkie macie takie pięknie wystające brzuszki cyce ogromne, brzucha prawie brak.niunia_ona bardzo ładna jesteś! ![]() marcia45 lesyeux fajowe koty, ja mam aż 3 sztuki chociaż czasami mam wrażenie, że to one mają mnie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do kremu na rozstępy - ja używam Sexy Mama z Bielendy i super mam gładki brzuszek ![]() a tak w ogóle po moich przebojach z liczeniem tygodni od dziś mam 20 tydzień
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie boje ze cos sie popsuje.... chociaz z TZ kiedys rozmawialam, ze przychodza te gorsze momenty kiedy kobieta nie moze byc seksowna, bo nie ma sie co oszukiwac ale kobieta po ciazy z wieksza iloscia kg niz przed, cellulitem, rozstepami, obwislym brzuszkiem, ktory trzeba doprowadzic do ladu....i maluszek w domu, ktory napewno bedzie z poczatku najwazniejszy, a nie to jaki makijaz sobie zrobic albo na jaki pomalowac paznokcie hihih..... i ten moment trzeba poprostu przeczekac ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
sliczny kociak Ugotuj mu cos co uwielbia i dajcie sobie buziaczki i bedzie po kotach hi hi hi |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nouvelle tak to jest właśnie z tymi kotałkami
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przełączyłam się w stan oczekiwania a im bliżej marca tym bardziej będę chciała urodzić i trzymam się myśli, że ten drugi raz będzie szybszy
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam już suknie ślubną
![]() Ogólnie to dziś od rana znowu z mamą jeździłyśmy po salonach i tak jak wczoraj- ceny sukni zaczynały się od 2000, a za wypożyczenie od 1500. Wyszłam z założenia, że na ślub cywilny, w dodatku w 7 miesiącu ciąży nie będę miała sukni marzeń, więc wydawanie takiej sumy nie ma sensu. No nie oszukujmy się- w 7 mscu to ja nie będę delikatną nimfą, a raczej dorodną orką ![]() Miałyśmy jechać już do krawcowej, ale po drodze zajechałyśmy do sklepu z sukienkami wizytowymi. To taka lokalna firma, szyjąca na miejscu, posiadająca w ofercie także kilka modeli sukni ślubnych. I znalazłaaaaaaam Stwierdziłyśmy, że bierzemy, bo to nawet taniej jak za wypożyczenie rozmawiamy z Panią, ustalamy szczegóły, po czym okazuje się, że źle spojrzałyśmy na metkę, bo ta kiecka kosztuje nie 1380zł, a 380 zł Takiej ceny to ja się nie spodziewałam, buty będą droższe od sukienkiOni mają tak, że na wystawie i do przymierzenia są te suknie salonowe, a już konkretny egzemplarz szyją na miarę, także będę miała idealnie dopasowaną sukienkę za bezcen ![]() ![]() Zastanawiam się jak tej firmie w ogóle opłaca się ten interes, bo moja krawcowa za samo uszycie sukni ślubnej bierze 500zł, nie licząc materiałów oczywiście ![]() w związku z tym największy ślubny dylemat mam z głowy ![]() |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
kochane piekne kocurzyska, jakie puchateee
)Alunia raz jeszcze mówie GRATULEJSZYNS!!!
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i najpierw dali numer do jednej, a ona nie zajmuje sie przyjmowaniem porodow i to nie polozna, pozniej dali do drugiej telefon ale to calkiem prywatne i trzeba nie wiadomo ile placic, to chyba jakas pomylka bo maja swoje tam i jutro TZ pojedzie wyjasniac o co chodzi Chyba recepcjonistka kawy z rana nie wypila ![]() Wybaczyc mi prosze za brak slownictwa w naszym jezyku Naprawde mam ostatnia z tym czestszy problem, znam wiele slow nie w naszym jezyku.... zwlaszcza jesli chodzi o samochod, sprawy sluzbowe, i ostatnio szpitale |
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Za ta cene oplacalo sie jeden taki spioch chyba ok 40 zl Naprawde zazdroszcze ze udalo ci sie w uzywanych takie ubranka znalesc
|
||
|
|
|
#349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Smv |
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoja wypozyczalam, to placilam 2000 tysiace, no ale i tak je stracilam bo nie zdazylam jej zalozyc w tamtym czasie jak mieszkalam jeszcze w Polsce Musi im sie oplacac, bo kolezanka szyla u krawcowej za 500 zl a wygladala slodko w tej sukni ![]() drogie te twoje buty jak na jeden raz Pomyslalabym na twoim miejscu nad drozsza bielizna bo ona bedzie na potem a nie na jeden raz i sie nie zniszczy Ja swoja kupowalam w cenie twojej sukienki, sam stanik, musialam miec perfekcyjnie dopasowany do sukni, ale za to nosze go do tej pory i jestem z niego zadowolona jak z zadnych innych chociaz jak nie masz ograniczen ![]()
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kremowe, lakierowane czółenka na obcasie, które później założę do jeansów i koszuli czy tam białego t-shirtu Suknie mam w kolorze ecru to i buty nie muszą być białe bieliznę chcąc, nie chcąc od kilku lat kupuję porządną i droższą, bo mam idiotyczny rozmiar biustu- mały obwód + duża miska, więc z reguły kupuję staniki panache i z bólem serca wydaję na nie ok. 200zł Tu jest o tyle dobrze, że będę miała taki delikatny motylkowaty rękawek, więc mogę mieć normalny stanik z ramiączkami![]() tak się cieszę z tej kiecki, że zasnąć nie będę mogła. Jak tylko ją odbiore w styczniu, to Wam wkleję obszerną fotorelację |
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam wlasnie z USG!! Moja dziewczynka to wielkolud
ma juz 600g, kończę 22 tydzien ![]() Ziewała cały czas albo chciała mnie ugryźć
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
nouvelle2 gratuluje wyboru sukni i jestem mega ciekawa sukni i butów. Ja swoją suknie ślubną uwielbiam ale buty wręcz kocham
Dziś dwie dziewczyny mierzyły moją suknię i jedna wyglądała mega. Prześlicznie, aż mi się łezka zakręciła. Niestety nie dopięła się w biuście(jeszcze nikt kto mierzył się nie dopiął
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polsce udalo mi sie kupic sliczne lakierowane buty jasno rozowe za 100 zl uwielbiam je zakladac.... pasuja do jeansow tez U mnie wlasnie byl problem z bielizna, latalam za nia kilka dni, a do slubu zostalo kilka dni doslownie...w koncu TZ sie wkurzyl wszedl w centrum handlowym do jakiegos sklepu i sam mi ja kupil bez mojej zgody...bo mial juz mnie dosc ale na szczescie cale, kupil dobra, ze nie wystawala poza sukienke i....ma moj gust bo inaczej bym go stlukla hihihi Wiec czekamy na zdiecie sukni |
|
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie, tak jak obiecałam wstawiam zdjęcie mojego sporego brzuszka, który mieści w sobie dwie istotki
![]() mon9 fajnie, że wszystko w porządku i dzidzia rośnie jak na drożdżach ![]() nouvelle2 faktycznie bardzo tanio znalazłaś.
|
|
#358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Ja sie zastanawialam nad sprzedaza, ale mi szkoda. ![]() Moje buty tez polegly na sesji zdieciowej cale szczescie nie kosztowaly majatku bo wydac 400 czy 600 zl na buty to wcale nie tak malo Jedyne co wykorzystuje do tej pory to przepiekne ozdoby do wlosow i bizuteria , zawsze jak z TZ wychodzimy do restauracji albo na drinka , albo jak byla nasza rocznica slubna,to cos z tego wykorzystalam ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mała rośnie jak na drożdżach dobrze, że wszystko w porządku
|
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

bo chce pokupowac podobne w tym sklepie a jest ich mnostwo do spania i zdawalo mi sie ze je widzialam wlasnie na stronie internetowej c&a 
Tak, są z C&A jak w ogóle większość tych rzeczy. Oprócz tego ta biała kurteczka z H&M, a tygryskowy pajacyk z George. Aż się sama zdziwiłam, że tyle tam jest rzeczy z C&A, bo i więcej ich widziałam.

a on taki piękny

cyce ogromne, brzucha prawie brak.

Alicja i Piotruś