|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ewcia, na poczatek buteleczka 150 ml.
Asia: tommee tippee ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Wc domu mamy zwykła wanienka ze stojaki em i tez polecam. Koszt stojaka ok 80zl. U rodziców mamy z Ikei i tez jest ok.
Kupiłam do wanny taki leżaczek ale nie dotrwal do końca pierwszej kapieli ![]() Butelkę mamy mam baby. Pierwsza mi a la ok 150 ml. Maz w pracy wiec jedziemy z M do moich. Trzeba iść na wybory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewuszki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Nooo i pewnie ze trzeba isc na wybory ![]() Aa trzymajcie kciuki bo robie dzis miecho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Ja znow siiie nie wyspalam. Jh goraczka w nocy i dawanie syropu na sile a obok Aw i w nogach spal P wszyscy na kanapie w sypialni ![]() Asia ja jestem zadowolona z wanienki flexibatbh choc jest droga bo 160zł to jednak do tej pory jest ulubioba przez jh i Aw tez z niej korzysta a czasami kapia się w niej we dwóch. Podobno jest ona do 4lat i mozna ja złożyć wiec super nadaje sie do malych powierzchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
![]()
qsloncu uważaj z tymi grami... Powinien mieć wyznaczony czas na to. A już na pewno nie do 1 w nocy. Zdrówka dla Was!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
Asia on to juz uzależniony jest. Moje zajazy juz na nic bo kar sie nie boi a kitra sie by grać;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
![]()
To tym bardziej powinniście coś z tym zrobić. Za chwilę nie będzie się chciał uczyć w szkole.
Siostrzeniec mojego P ma 5 lat i już albo PlayStation albo jakieś PSP i jeszcze coś... Nawet się nie znam. Po co to na co to tak małemu dziecku... Zachodzę w głowę! A nie daj Boże Mu to wyłączysz bo za długo gra to płacz krzyk kopanie. Masakra. Ręce opadają. No ale ktoś musiał Mu to kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
I pozwolić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Wiem Asiu i usilnie cos robię a tz kupuje sobie a mlody korzysta na szczęście z nami w planszowe/karciane tez gra i Nie chodzi mu o gry typu poker bo de facto nawet ani jednej tali. Ie mamy.
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Wiem Asiu i usilnie cos robię a tz kupuje sobie a mlody korzysta na szczęście z nami w planszowe/karciane tez gra i Nie chodzi mi o gry typu poker bo de facto nawet ani jednej tali. Ie mamy. Tz jestnalogowym graczem. Ale nie jest uzależniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
![]()
Passion dokładnie. Tyle,że wiesz... Jest spokój z dzieckiem...
![]() qsloncu wyznacz godzinę grania i koniec. To Ty dyktujesz warunki. Nie Twój syn. Bo jeszcze możesz coś z tym zrobić. Za chwilę nie zrobisz nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale dyskusja ja pamietam jak bylismy na chrzcinach u siostrzenca i patrze a tam 4 dzieci siedzi na lawce i kazdy gra niewiem czy na tel czy jakies gry mieli
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Jak wam wieczór mija?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
Juz troszkę lepiej. Usypiam Aw a P zajmyje sie bratem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Witam Was Także jestem Majowa ale niestety jestem tutaj od niedawna więc jestem nie w temacie.
Przyjmiecie nową mojówkę??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Joasiunia: i jak wyszedł schab? Czytałam przepis i ten majonez mnie trochę odstrasza.... Ewcia: jakieś pakupki poczynione? Ja byłam wczoraj na zakupach dla siebie a TŻ został z maluszkiem ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
gdzie ten przepis na schab?! Slepa jestem
![]() Monita, co kupiłaś? ![]() Asia, otóż, niektóre rzeczy mamy na własne życzenie ![]() Lemia, pisz ![]() dostałam pln na imieniny. Kupiłam sobie spodnie, koszule, leginsy. Ale nei o tym. Jestem gruba ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
QQsloncu te dzwoneczki spokojnie w list wejdą. Do mnie przyszły w takiej mikro kopercie
![]() Asia Tobie tez tyle wystarczy? 10x8mm i 20x6mm? Passion mam ten sam problem ![]() ![]() ![]() Ewka my od samego początku w samej wanience kąpaliśmy, chociaż jak byliśmy w szpitalu z zapaleniem płuc to wszystkie po kolei kąpały w tych gabkach. Mi to sie strasznie nie higieniczne wydaje zwłaszcza,ze płyny dla dzieci są tluste. W tej gabce to nawet trudno nazwać kąpielą bo wlewa sie tylko tyle wody by gąbka była mokra ![]() ![]() T'ai ojej wiem co czujeszja padam na pysk,ale od wczoraj coś lepiej jest bo przespała cała noc bez marudzenia i w ciagu dnia nie było pisków. Mam nadzieje,ze u was szybko minie ![]() Co do body to ja owszem polecam te z Pepco ale nie ich marki tylko takie co są ok 5zl/szt bo to są firmówki bez metek (często trzeba zszywać mała dziurkę z boku która zostaje po wyrwaniu metki :/ )Miałam już takie z H&M a ostatnio kupiłam Old Navy (metkę źle zaprasowali i prześwitywaniu oryginalna ![]() Z H&M świetne jakościowo i super skrojone tyle ze drogie dlatego polecam kupować jak już będzie starsza i pochodzi w nich trochę. ![]() Z Tesco miałyśmy i sie strasznie znieksztalcily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Takaya super. Pewnie ze wystarczy mozesz bawet zmniejszyc o połowę
![]() Robię wlasnie custecznik tylko mnie przerwa na karmienie wzieła ![]() ![]() Mi tez ten brzuch wisi a biodra tpostanowienie nowiriczne hahahada gadać. Tez nie chce mi sie cwiczyc moze zostawie to jako postanowie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Tez sie musze za siebie wziasc, nie mam duzo do zrzucania ale trzeba by sie ujedrnic ![]() ![]() Mozliwe ze dzis wyjdziemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga tez mam kase z urodzin przydalo by sie ja wydac ![]() Passion zostaje zaakceptowac siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki Monita jeszcze nic Dzis jedziemy do stacjonarnych jesli nic nie kupimy to zamawiam na all bo podejrzewaam ze tak wyjdzie taniej ![]() Moj tz wczoraj do mnie z tekstem"ale ty masz celulit!" ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
Ik ty jeszcze masz czas na zmiany
![]() ![]() Ewa widze mocną motywację ![]() Witajcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Ewcia mi sie tez pojawil celulit. Musze cos z nim z nim zrobic po ciazy. Nooo Ty kupuj powoli kupuj
![]() ![]() I_K to czekamy na Was z domku ![]() ![]() Takaya spoko spoko bedzie ![]() ![]() Passion eee Ty zawsze narzekasz a taka laska z Ciebie ![]() Monitko schab pyszny! A majonezu nie musisz dawac ![]() ![]() A ja jednak tej malej Zosi kupilam ciuszki. Bylismy w Pepco i wzielam leginsy w norweskie wzory i bodziak do tego ![]() Ja wczoraj zlapalam jakis kiepski humor... Dobrze ze jest Piotrus. Im blizej tym bardziej sie martwie jak ja dam sobie rade jak ja ogarne i porod i takiego maluszka. Skad bede wiedziec dlaczego placze i o tak. W pracy mialam ponad 30 a tu sie boje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ewka udanych zakupów ![]() Passion no co ty przecież ty laska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Joasia dasz radę, każda sobie tego chyba nie wyobraża i ma strachy no ale ktoś musi dać radę ![]() I_K to szybkiego powrotu do domku ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Jednak musimy zostać :/ no nic jakoś przezyje tylko P mi szkoda...
Asia P jeszcze nie widzial brata, do szpitala nie mozna przyproeadzac dzieci. Przytylam chyba z 10 kg. Mam o wiele mniejsy brzuch po porodzie niz po prodzie z K, pewnie przez ten miesiac jest taka roznica |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() Dell jak samopoczucie? I_K a powiedzieli ile będą was trzymać? P u dziadków czy u was z TŻtem? Jeeeej aaaaaaaaaale mi się dziś nic nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cellulit też miałam w ciązy i jak IK pisała, przeszło po! ![]() dla męża lanie ![]() Cytat:
![]() ![]() o widzisz, to nawet o tych różnych firmach nei wiedziałam ![]() Cytat:
![]() z kartą bym się jeszcze wstrzymała jak masz czas, chyba, że kosmetyki możesz kupić dasz radę każda daja, ale strach jest normalny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Takaya, dzięki... bywało lepsze
![]() Josiunia, nie lękaj się... Intuicja kobieca podpowie Ci bardzo dużo. A płacz dziecka bedziesz rozróżniała bardzo szybko ![]() ![]() I_K, ojjj szkoda mi Was bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
![]() Kuleczko ostatnio pisałaś o pościeli w biedronce, neistety patrzę teraz to tylko na duże kołdry. Ale zabawki są super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.