|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniwe różności - kosmetyki, zestaw Jabra, nowe stringi, nowe ubranka dla dz
No właśnie zdaję sobie sprawę
|
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniwe różności - kosmetyki, zestaw Jabra, nowe stringi, nowe ubranka dla dz
up
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Super, a możesz może wrzucić mi link do tych meteorytków, bo chciałabym zobaczyć które to, gdyby mi się spodobały, to może bym kupiła
![]() W takim razie jeszcze raz: Ode mnie: - płaszcz XXL nowy, z metką i w folii Od Ciebie: - termometr elektroniczny - maszynki do golenia - BeBeauty - mydło 300ml i płyn do kąpieli 300ml o zapachu czekolady i pomarańczy - Lipikar La Roche-Posay - żel krem, nowy 15 ml - luksusowa maseczka Avon, 75 ml użyta raz - podkład TBS (czy nowy?) - Perfumy YR Voile D'Ambre - 80% z 30ml Jeśli wszystko pasuje, zapraszam na PW. Wysyłka z mojej strony po 15 lutego. Chciałabym jednak byś wysłała jako pierwsza, mam nadzieję, że to nie problem? ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Jasne, dorzucę pomadkę. Moja kuzynka właśnie wypatrzyła u Ciebie cień (czy co to tam jest) MySecret z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1420890323 Dorzuciłabyś może? Bez opakowania może być, byleby były dobrze zabezpieczone ![]() To przechodzimy na PW
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, nadal nic.
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
No nieeee... dla faceta to zupełnie nic nie mam. Dla Ciebie mogę coś poszukać.
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
hej, pasuje mi:
Calvin Klein Euphoria Blossom 15/30ml Balsam BABUSZKI AGAFII do włosów farbowanych i zniszczonych 350ml NOWY ZA - Nowa Baby maść ochronna Bepanthen 30g, 2szt - Nowa butelka AVENT 0+ - Serum na końcówki, Avon, 30ml, nie otwierane, data prod. 06/2011 - Spray do stóp SCHOLL, połowa - Nowy bodziak, kr. rękaw r.86 ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1420890970 jeśli wszystko się zgadza i nie masz nic przeciwko wysyłce jako pierwsza, to zapraszam na PW
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadł mi w oko zestaw słuchawkowy, ale nie znam jego wartości więc jeśli to za dużo za rzeczy ode mnie to mogę poszukać jeszcze poza wątkiem.Możesz mi napisać ile kosztował zestaw?
|
|
|
|
#338 |
|
BAN stały
|
-BeBeauty - mydło 300ml i płyn do kąpieli 300ml o zapachu czekolady i pomaranczy (rezerwacja MeganArt)
- Perfumy AVON Little Gold Dress - 50ml- tylko testowane (kartonik) - Perfumy AVON Sparkly Citrus- 90% z 30ml (kartonik) 4) Nowy bodziak, kr. rękaw r.86 6) Nowe maszynki No name(rezerwacja MeganArt) Cos u mnie? |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Za Gold dress i próbke Red dress mogłabym oddać szampon, pomadkę i odlaną przeze mnie maskę do włosów.
Niestety nic więcej dla siebie nie widzę. |
|
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za :
Avon, Little Gold Dress? ----------------------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796685 |
|
|
|
#341 |
|
BAN stały
|
Wszystkie są
160x200 niebieska kołda 2xpoduszki na guziczki różowa kołdra,poduszka i 3 jaśki na guziczki żółta w krate kołdra 2xpoduszki na zasuwak 3xposzewki sliskie (satyna?) |
|
|
|
#342 |
|
JESTEM ONA
|
Hej,
nie spodziewałam się wpisu na ciuszkach i nie zaglądałam tam, a nie mam subskrypcji, stąd dopiero teraz odzew Możesz coś więcej napisać o kulkach Samsara, zrobić dodatkowe zdjęcie z opisem na opakowaniu i kodem? I czy obie maści Bepanthen są zarezerwowane? Mucosolvan czy jest nowy i do kiedy ma ważność? No i jeszcze ciekawi mnie Jabra Uff, sporo pytań zadałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...Cno%C5%9Bciami Pozdrawiam
|
#345 |
|
BAN stały
|
Oj szkoda tak liczyłam ze wypróbuje te biedronkowe cuda gdzies mi umkneły że nawet raz ich w sklepie nie zauważylam... Ewentualnie to - hamulec Coccine - nowy
A więc co proponujesz? Nie wiem co to mi się porobiło że widze w 1 poście to czego wcześniej nie widziałam ![]() ale tak na wszelki wypadek zapytam to 3) Zestaw kosmetyków Bingo Spa(szampon, żel i płyn do kąpieli z zieloną herbatą i algami ) - nowe, zapakowane, mogą być na prezent 4)Żele pod prysznic BingoSpa - borowinowy i arganowy - nowe Jest zapewne nieaktualne? Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-01-12 o 23:27 |
|
|
|
#346 |
|
JESTEM ONA
|
Miałam wrażenie, że przekierowało mnie do innego wątku.
Takich malutkich ubranek nie szukam, Mucosolvan mam otwarty chciałam na zapas. To tylko ten zestaw Jabra, ale , jeśli dla męża to chyba kolejka( wszak to zawsze chłopcy , żartuję oczywiście) , a dla córeczki garnuszek![]() To chyba nic z tego, ale gdybyś zdecydowała się na oddanie Jabry, to zapraszam Pozdrowienia
|
#348 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wymiana, nowe + kosmetyczka LISTOPAD
Raczej dam sobie spokój z tymi bebeauty ;( moge oddac pościel za 2x perfumy co Ty na to? wieczorem postaram sie zrobic jej wiece zdjec i Ci pokazać jesli bedziesz zainteresowana
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyczna listopad
Podobają mi się:
-Krem Effaclar Duo La Roche-Posay -Maskara Rimmel Ekstra Super Lash a tobie u mnie -serum tołpy -organique peeling -Aleppo -balsam simple pleasure
|
|
#350 |
|
Welcome to Jamrock
|
cos za:
5)Krem Effaclar Duo La Roche-Posay - użyty kilka razy |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.