![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Ja chyba zamontuje lustro calkiem z lewej strony, nie ze po srodku, ja sie go raczej nie obawiam <raczej >
![]() ![]() Bierz zolta ![]() Ja zaluje,ze nie ma do niej kinkietu,wiec wzielismy ksiezyc, ale podoba mi sie ![]() Nicki - Twoje dziecię też już ładnie waży ![]() ![]() ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
Choć jest już ciemno, to mój telefon jakoś ogarnął to :P
#333 |
Rozeznanie
|
Ja chciałam isc na wolne od świąt, ale stwierdziłam, że jednak od konca listopada juz zrezygnuje, bo niby czuje sie dobrze, ale kurcze nawet nie mam czasu aby nacieszyc się ciążą i trochę odsapnąć przed porodem. Z resztą mój mąż sam mówi, żebym poszła wczesniej, bo jednak nigdy nie wiadomo jak takie codzienne "bieganie" wplywa na dziecko.
Za tydzień przyjezdzaja do nas jeszcze znajomi na kilka dni, więc już wcale czasu mieć nie będę, ale zawsze to jakieś urozmaicenie na emigracji ![]() Nicki ale fajnie, że z dzidzią wszystko dobrze. Ja też mam 10 kg na plusie, ale widocznie tak musi być. Mi nawet jakby z 5 kg zostało, to nie bedzie dramatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja odkladam laptopa i czas spac, moze Malutki też zaśnie, bo jak na razie ma imprezke po prawej stronie u góry i koło pęcherza, wiec moge sie tylko domyslac, jak smiesznie się ulozył ![]()
![]() |
#335 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już ponad kilo:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Niki cieszę się wszystko dobrze ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
Stwierdził że nie ma badań czy w ciąży można Chociaż ja na święta chyba sobie kupię żeby ciasto zrobić Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym szczepieniem to jest tak, że w UK większość GP to są prywatne spółki i się rozliczają z NHS na podstwie tzw QOF. Jeśli nie dostałaś szczepionki, to się pokazuje jako QOF i będą wysyłać dotąd, aż się zgodzisz, albo ktoś kompetentny wpisze w komputer "refusal". Wtedy nie będziesz im wyskakiwać. Przychodnie się ze wszystkiego muszą rozliczać, z pobranej krwi, każdej wizyty, choroby przewlekłej itp. Na tej podstawie NHS im wypłaca to, co mają w kontrakcie. Jak się nie rozliczą z czegoś, to im nie zapłacą. Ja od razu się zaśmiałam do położnej, żeby tam zaznaczyła z drzewku szczepień i read code "refusal", żeby nie było ![]() Kurczę mojej kotce zaczęły wypadać zęby, przydałoby się też je usunąć. Wyleciały jej dwa, a dziś patrzę, że jeden się rusza, a ona łapkę trze pyszczek. Na jednej niteczce się trzyma. Muszę poszukać ubezpieczenia i się umówić z wetem. No, żal.pl. Ale znalazłam ten sklep i zamówiłam śpioszki: http://bobasshop.co.uk/index.php Kasiulka tydzień temu przecież ja panikowałam, że mi się brzuch zmniejszył i do szpitala dzwoniłam. Położna powiedziała, że najpewniej dziecko zmieniło położenie, a poza tym to prawie 7 miesiąc i może brzuch się obniżył. I że jak na jej gust, to wszystko wygląda normalnie. A ja już miałam wylew, zawał i szok ze stresem. Niepotrzebnie. Nie masz się czym martwic. Edytowane przez iskra_boza Czas edycji: 2014-11-13 o 00:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Nie śpię.. Juz wieczorem okropnie bolał mnie brzuch.. Chyba jelitowo, bo co ruch, to baczek szedł
![]() ![]()
#338 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Ale widzę żeby też nie spisz
![]() Mi trochę po nospie przeszło chyba,nie wiem, bo się nie ruszam,ale idę do sypialni, zobaczymy czy się jakoś uloze ![]()
#340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ---------- Dobrze że już przeszło ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Pozdrowienia z glukozy!
![]() Właśnie wypiłam i.... gdyby nie drapała w gardle to bym mogła całe wiadro wypić ![]() ![]() Mam teraz spoooro czasu, więc postaram się Was nadrobić ![]() Ps1. Wzięłam laptop z filmami do poczekalni, ale na razie nie wyciagam, bo pełno ludziiii Ps2. Marzy mi się bułka z serem i lazaniaaaa Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki
![]() Ja od 4 nie śpię! Leżałam w łóżku i oglądałam niebo! Uroki łóżka ustawionego pod oknem połaciowym. Strasznie mi nie wygodnie. Tu boli, tam kłuje, tu piecze, tam strzyka. To niunia zrobiła sobie imprezę. To zaczęłam rozmyślać, że to już zaraz. ... Ot życie ciężarnej! Idę pod prysznic i szykuję się do diabetologa. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja... Pierwsza rzecz po obudzeniu i wyłączeniu budzika- wizaż. Zaraz mykam zbierać się do szkoły.do pozniej
#344 |
Konto usunięte
|
Vexi żeby czas Ci szybko minął
![]() Asia powodzenia Ją idę we wtorek Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Milego dnia babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
Macie już terminy na usg 3 trymestru?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
i jak dostałaś zamówionko
![]() ![]() ![]() WItam, jeśli chodzi o wybór imion, to ja mam w dupce to co inni mówią, my jeszcze nie wybraliśmy imienia, ale nie będę się nim chwalić rodzinie co by właśnie żadnych głupich komentarzy nie mówili... ja rozumiem, że można negować imię np jak Kunegunda, ale żeby Adrianna? A osobiście nie wiedziałam, że Adrianna to Ada ... Mnie czeka picie glukozy za tydzień i aż się boję co to będzie... szczerze mówiąc myślę o glukometrze, bo przecież bez cukrzycy po słodkim też cukier może mi mocno wzrosnąć. Ale jak człowiek nie mierzy to sobie sprawy nie zdaje ... myślałam, że wczoraj zrobimy zamówienia jakieś bejbikowych dzieci, ale mąż wrócił późno, a ja sama nie robiłam nigdy zamówień i jakoś mam obawy, że coś sknocę :P ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- ja się będę pytań swojego gina za tydzień o to.
#349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Asia1105 Czas edycji: 2014-11-13 o 06:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Maciejko
nie trujesz kochanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Konto usunięte
|
Ja dziś 2 kurierów
Paczkomat i alma ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zrobiłam wstępne zamówienie i z gemini wyszło mi 320zł a z allegro kwota się ciut zmniejszyła, bo wydam "tylko" z 180 zł ( a to przez to, że część rzeczy korzystniej kupić na gemini) No i dostałam opinię, że majty z canpolu mają dziwną rozmiarówkę, może któraś z Was już ma i by się wypowiedziała?? Bo znajoma mniejsza w biodrach powiedziała, że ona w ten większy rozmiar się nie zmieściła ... no i ciągle nie wiem jakie osłonki na sutki kupić? nie wiem czy mam duże sutki czy małe według rozmiarówki ?
31.12.13 ![]() 6.2.15 ![]() ![]() Edytowane przez maciejka1987 Czas edycji: 2014-11-13 o 06:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, wybaczcie ale chyba nie nadrobię. Może później. Musze mieszkanko posprzątać i chciałam uszyć dla Zuzki kolejne śpioszki
![]() ![]() ![]() Trzymanie nogi wyżej pomaga już wczoraj wieczorem wyglądała normalnie i nie boli, nie rwie, spałam lepiej ![]() Tylko zgaga mnie dziś męczy.
#355 |
Wtajemniczenie
|
A tu półśpiochy a nie śpiochy
![]()
#356 |
Zadomowienie
|
dzień dobry,
ja jeszcze leże w łóżku, jest pięknie ![]() Karolcia pytałaś o podkłady itp. U mnie ma dzisiaj być kurier z Interbobo z Allegro z tego typu rzeczami, więc dam znać co i jak. Migotka, Nicki cieszę się, że z maluchami ok ![]() A mi rośnie ósemka, boli jak cholera, jeszcze głowa mnie od niej rozbolała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Jaa niby majty mam ale nie mierzylam.mam największy rozmiar.chyba muszę je ubrac
#359 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Nicki Gratki wizyty ![]() Iskierka Tobie też gratki wizyty i dobrze,że znalazłaś wyjście z tej niefajnej sytuacji. Mala Tak zrobię z tą torbą, tylko muszę sobie zakupić kosmetyczkę i pełne jej wyposażenie. A może zażyczę sobie pod choinkę ![]() Mlebi A na tej stronce właśnie napisali, że stewia jaknajbardziej jest zalecana dla ciężarnych... Ja też chcę iść na to usg 30 tygodnia,ale jeszcze nie rejestrowałam się. W przyszłym tyg. idę na wizytę to się dogadam z nim. Na razie muszę się umówić na tę konsultację we Wrocku i zarejestrować się na echo rerduszka maluszka. Nie wiem jak się do tego zabrać, nie wiem gdzie tego szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Dobra gaduły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.