![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę wam dziecięcych pokoi... Też bym chciała fotel do karmienia ale nie mam
Miejsca na niego....
#333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Masakra.. jeszcze u nas sie zacznie komentowanie
![]() Aga czy Duszona... czy ktokolwiek kto się zna ![]()
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, ja pojęcia nie mam, ale napisalam wiadomosc do tej kolezanki,co pracuje w Smyku, jak tylko mi odpisze to dam znac chyba,ze ktoras z dziewczyn tu szybciej da znac ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Bo kurczę strona jedo mi nie działa
A jak wpisywałam sobie na allegro to przy 4ds znalazły mi się z 2 oferty takie w miarę.. a jak wpisałam normalnie bez tego 4ds to się o wiele więcej znalazło i nawet z gratisami ze śpiworkiem czy coś ![]() ![]()
#338 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie nie ma różnicy czy jest 4ds czy nie. Wystarczy jedo fyn memo
#339 |
Zakorzenienie
|
Chyba z tego co rozumiem to wszystkie są 4ds tylko nie wszędzie tak piszą po prostu...
#340 |
Wtajemniczenie
|
To 4ds to chyba pełniejsza nazwa modelu i tyle
#341 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Sliczny jest
![]() juz nie moge sie doczekac, jak pokazesz nam pokój królewny ![]()
#343 |
Wtajemniczenie
|
MLEBI- odnośnie łóżeczka turystycznego to czytałam o Koodi:
http://mamygadzety.pl/lozeczko-koo-d...est-potrzebne/ EMDZIK- A czy kombinezon nie jest osłaniający wystarczając? A może zamiast szaliczka chusteczka? http://craftosfera.blogspot.com/2014...obrazkowe.html MIGOTKA- ja też jestem teraz na 150 (tyle, że letroxu), przed brałam 12,5, bo wpadałam w niedoczynność, a na początku mi skoczyło do prawie 7 i tak sobie zbijałam i zbijałam, i nie chciało spaść poniżej 3, 3,5, a w zeszłym tygodniu pyk i 0,84 ![]() Z uwagą przeczytałam zalecenia po porodzie. U mnie przeciwciała skoczyły właśnie na początku ciąży i lekarz podejrzewa hashimoto. No ale jest też opcja, że to ciąża "aktywowała" p-ciała, może wrócą do normy? Nie wiadomo za bardzo... Po porodzie mam zbadać ponownie wszystkie tarczycowe rzeczy na nowo ![]() EMDZIK- ja się źle czułam przy podnoszeniu dawki leku, przez pierwsze kilka dni, potem w miarę się stabilizowało. Teraz na 150 jeszcze kołacze mi serce, ale jest efekt w wynikach tsh, więc grzecznie biorę. Lekarz mówił, że jakby było tragicznie to zmniejszyć do 125... I wiesz, ja źle znosiłam euthyrox i przeszłam na letrox. A potem się doczytałam z lekarzem, że ten pierwszy ma laktozę, z którą z trawieniem mam problem i to może było przyczyną złego samopoczucia. AGATA- eh "fachowcy"... nasze mieszkanie należy do Teściowej i wynajęła właśnie takiego pana, znajomego nawet ![]() ![]() i zobaczyliśmy obraz smutny niestety. Krzywe ściany i skrzypiące panele, wystające rury, czy niepodoklejane listwy to był dopiero początek- z czasem odkrywamy nowe skarby- jak źle wstawione okno (przy ulewie zalewało nam salon ![]() ![]() A teraz kupiliśmy piecyk- taką kozę-kominek wolnostojący i kolejne atrakcje odkryliśmy, a ile się dowiemy po instalacji ![]() Już teraz staramy się robić wszystko sami, nawet jak będzie źle to chociaż wiemy, że to nasza wina i nie zapłacimy za to kupy forsy. Albo tak jak ostatnio hydraulicy naprawiali nam instalację, to Mąż patrzył im na ręce, pilnował, pytał o wszystko- na przyszłość już będzie umiał ![]() Ad. Skierowania: co kraj to obyczaj- u mojego rodzinnego jest 30 dni na badania, ale jeśli po terminie bym chciała zrobić to w rejestracji przy dobrym humorze przebiją pieczątką; a jak zamierzone jest zrobienie później, to piszą datę. Ale u gina nie mam dat na skierowaniach- więc robię, kiedy chcę. A do specjalisty wg nfz powinno być bezterminowe (skoro czasem zapisują na przyszły rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Asiu noooo, a jakie bierzesz? tez szare ?
Moje jeszcze nie doszly cholerka, juz moglyby byc ![]()
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
ah znalazłam Was
![]() Ostatnio mało zaglądam... jakaś depresja przedporodowa mnie dopadła. Ciezko mi cos robic, jak probuje walczyc z porzadkami to brzuch twadnieje. Dzisiaj zipie jak ciuchcia, chyba mała uciska gdzies bo wczesniej az tak nie mialam. W nocy spać nie mogę, w dzień nie mogę normalnie funkcjonowac bo jestem jak zombi... nawet nie moge sie zmobilizowac do segregacji u prania ubranek, moglby mi sie już syndrom wicia gniazda włączyć.. No to se pomarudziłam... zaczal sie grudzien, zaraz zacznie się tak fajnie świątecznie robic, mam nadzieje że sie nakrece i caly nastroj skoczy do gory. W tym roku pierwszy raz mamy wigilie we wlasnym gronie tylko czyli ja maz+corcia. My nigdzie sie nie ruszamy, babcia wyjechała.. z siostra moze spotkam sie ale to juz po swietach bo oni wigilie u tesciow spedzaja. Ja ciasteczka zaczelam piec w ciazy, no a teraz z corcia to obowiazkowo, tylko ze czesc szla na choinke a w tym roku nie wiem czy jest sens wieszac, bo pewnie szybko z niej by zeszły ![]() Dzisiaj byłam u gina, ale w sumie nic nie wiem. Pierwszy raz nie miałam usg, bo wlasciwie nawet zapisana nie byłam tylko z wynikami z glukometru sie wcisnełam, a sa dobre wiec w swieta pojem ![]() ![]() ![]() No i nastepna wizytya 7.01 ... takze mam ponad miesiac wolnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Awaria wizażu była... Nie szło wejść.. Ja juz pod kołdrą, coś czuje ze padne niedługo, a to źle, za wcześnie. Będę się budzić w nocy... Gr
Leżę z nową gazetka rossmana tzn skarbem. Popatrzę co ciekawego piszą i idę spać. Dobranoc
#348 |
Zakorzenienie
|
Asia ojj dlugo czekalas na te meble,ale dobrze ze przyjechaly
Aga no a te zaslonki,juz je w ktoryms watku ktos wklejal,nie wiem czy Ty czy ktos inny,ale bardzo ladne sa,sama sie zastanawialam czy nie kupic jako druga pare ![]() zaslon nigdy za malo co nie a z ciuszkami juz szaljesz wiekszymi? ![]() niki ojj a ja bym chetnie posiedziala tylko z mezem i corcia w wigilie,bo co do pomocy w porzadkach sie nie nadaje,kucharka dobra nie jestem,i co ja u tej tesciowej bede robic ![]() kaze mi robic barszcz,nie wiem po co,bo tylko ja go lubie,a ze mi sie nie bedzie chcialo pewnie to go zepsuje plus urodzinki malej,wiec ona bedzie szalec znajac zycie,ona to bardziej przezywa wszystko niz ja,przyjecie zorganizuje i w ogole samopoczucie mam podobne,mam tylko nadzieje ze to jakos szybko minie,a nie bedzie sie pogarszalo,wiec lacze sie w bolu ![]() mi sie zachcialo na wieczor ciastek robic,o rany ile ja sie z nimi nameczylam,i co i dupa i nie wyszly mi zupelnie ![]() wiedzialam ze tak bedzie migotka dobrze ze wyniki sa w porzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Nicki mam nadzieję że chandra Ci przejdzie z drugiej strony dobrze że leżysz skoro organizm nie pozwala na wysiłek...
Ja zjadłam jogurt i pół bułki a po pół godziny wypiłam herbatę z miodem i mam taki refluks że już 3 razy mi się do ust cofnęło... Coraz gorzej w tej ciąży...
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zobaczcie to, padłam po prostu, tak to musi wyglądać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
monia cudny obazek:P
duszona, gdziez ja se z dwulatka poleze ![]() ![]() buumi tez by nie chciało sie do nikogo na wigilie isc w sumie... ale ciekawa jestem czy wyjdzie swiatecznie tylko w takim malym gronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Konto usunięte
|
Aggo dziękuje na link
Wczoraj znowu mierzylismy mieszkanie i może uda się wcisnąć lozeczko Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Jeszcze mam pytanie. Po jakim czasie od porodu idzie się na spacer? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Melbi- pierwszy spacer zależy od pory roku, bo ja w lato to już po tygodniu z moimi biegałam na spacerki, ale teraz w zimę to po tygodniu jak nie będzie temperatur minusowych to możesz zacząć przyzwyczajać dzidzię do dworku werandując na balkonie po 5 minut i codziennie troszkę dłużej i dopiero po dwóch tygodniach na dwór. Ale jak będzie minusowa temp to musisz poczekać
A tak w ogóle to dzień dobry laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
Ja z kolei słyszałam opinie że dobrze wychodzić z małym dzieckiem na mróz jak jest suche powietrze. Wystarcza 2-3 minuty dziennie
---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Dzień dobry ![]()
#356 |
Zadomowienie
|
no tak tylko jak jest minusowa temp to dla naszych noworodków jest za zimno , nawet mówili o tym ostatnio w śniadaniowej na tvn
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
Aj nie wiem, co lekarz to inna opinia, może i Masz rację. Ja się póki co tym nie martwię - za wcześnie dla mnie
![]()
#358 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry jednym okiem się witam,kaszlacy mąż wstawał do pracy i jestem przebudzona ale zaraz dalej spać
Jak mój Tymi będzie w dobrej kondycji i nie będzie ponad -10 to będę z nim chciała po 1.5 tyg juz pewnie wyjść ![]() Alaaaaa ale mi się wypycha mały... Aż boli... Idę dalej leżeć ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-02 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
My juz po śniadaniu, teraz czas na kolejną porcję snu ![]() W nocy nie mogłam zasnąć, potem TZ chrapal, potem te jego drzemki ![]() wiec ledwo na oczy patrze... Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Hej ho!
No niestety nie chce mi sie spac.wstapila we mnie super energia,tylko co ja mam z nia zrobic o 8rano,tym bardziej.ze juz jestem po sniadaniu:/ Na SR wyklad mial wczoraj moj doktorek.Fajnie calkiem.mowil ciekawe rzeczy o okreslaniu terminu porodu.Jak sie dorwe do jakiegos wiekszego kompa to Wam opisze co I jak. Emdzik zapoczatkowala I ja tez sobie zmierzylam brzuszek.95cm.Wage mysle mam obecnie z 10na plusie.14.11mialam 8 ito byl moj 27tydz.wiec kompletnie nie rozumiem tekstu gina,ze 6to duo.Glupek jeden.mu sz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.