![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
Kurde, ale Wam zazdroszczę :P
ja przy piciu znam granicę po przekroczeniu której, wiem że będzie źle. Problem w tym, że czasem przy ostrej bibce mam tę granicę w nosie i potem cierpię ![]() Przy porodzie to liczę że będę miała jak mama Fantasmagori. Bo okresy miewam okrutnie bolesne, do zasłabnięć (z bólu) włącznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, ja okresów praktycznie nie odczuwam, zawsze czuję się średnio ale na pewno nic mnie nie boli takze ciekawe jaki będę miała poród.
Dziewczyny a ile chcecie miec dzieci? Ja marzę o 2-3. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję że to dziedziczne haha
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Ja (jeśli się uda) dwoje na pewno, a i 3 nie wykluczamy ![]()
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Gosiurek przybijam piątkę za ten Sam ból przy @
![]() Cień wiaterku wicherku czemu ja myślałam ze nie masz jeszcze potomka ? ![]() ![]() Kalinko mi marzy sie parka ![]() Fantasmagori zazdroszczę nie najgorszego znoszenia @ ![]() ![]()
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() większość rodzinki marudzi, że do września tak daleko, że długo nasz dzieć każe czekać, a ja się cieszę, może choć trochę oswoję się ze strachem przed porodem i połogiem ![]() aaaa i łykajcie wiesiołka, wczoraj dowiedziałam się, że moja koleżanka która od wakacji starała się o dziecia, jest w ciąży, a ostatnie dwa cykle łykała wiesiołka. W ogóle termin też ma na wrzesień, to będą się nasi znajomi śmiać, bo mamy podobne imiona, nasi, tż tak samo na imię, a teraz dzieciaczki z tego samego miesiąca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej dziewczynki
![]() Merry to prawda ![]() ![]() ![]() Tez mi sie podoba imię Robert dla chlopca, obstawiam jeszcze Wiktorka ![]() Mam od wczoraj tak, ze jak nie zjem co trzy godziny to zaczyna mnie delikatnie mdlic ![]() ![]() Ja liczę, ze uda mi się "załatwić" cc...na porod sn nawet sie nie nastawiam...
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz już wiem skąd się biorą dzieci - z pokrzywy ![]() co do męskich imion na mojej liście były jeszcze Ignacy i Leon - ale ostatnio sporo Ignasiów, a Leonów, to już w ogóle wysyp. Więc zostaje Robert, Robercik, Robson, Rob, Robalek ![]() nie to mi nawet gdyby płacili, to na CC chętna nie jestem, wolę pomęczyć się i urodzić sn, ale po porodzie wstać i w miarę funkcjonować. Wystarczyło mi widzieć moją przyszywaną siostrę po cc. I jak całkiem niedawno byłam odwiedzić koleżankę w szpitalu (i dowieźć jej parę rzeczy), która dzień wcześniej rodziła sn bez problemu się poruszała, a obok miała we pokoju towarzyszkę która na 3 dzień po cc bez przeciwbólowych leków ledwo wstawała. jeśli się uda wolę by mój poród był jak najmniej inwazyjny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Hehe no z tą pokrzywą mogłoby być
![]() ![]() Ojej widzę, że też masz tu podobny gust ![]() Dziewczynka będzie Eliza albo Laura ![]() Każdy poród ma swoje plusy i minusy. I tak myślę, że cc powinno być na zyczenie. Ja mdleje po pobraniu krwi, jestem wrażliwa i mam słaby próg bólu. Przeraza mnie wizja porodu ale każda z nas jest inna ![]()
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Ok Dziewczyny, jadę w takim razie po wiesiołka..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Ja biorę wiesiołka od tego cyklu tez
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
To trzymam gorąco kciuki ! Bardzo bym chciala żebyście dołączyły
![]()
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Trzymaj kochana!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Witam sie sloneczka
![]() Jesli moge wrzucic swoje 3 grosze ![]() Ja tez zawsze mowilam ze tylko CC wchodzi w gre... ale tyle czytalam opisow dziewczyn na roznych watkach, ze faktycznie przy SN to juz po jednej dobie smigaly tylko cos tam kuło w dole wiadomo, a przy CC no to masakra...wiem bo mialam pewna operacje ktora konczyla sie dwoma szyciami, wiem jaki to bol, i wiem jak ciezko dojsc pozniej do siebie Jesli chodzi o imionka to mi tak marzy sie Leoś ![]() ![]() Aa no i juz mialam wynik na Chlamydie, na szczescie jej nie mam ![]()
![]() |
#345 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tak jak napisałam, każda z nas jest inna. Szanuję to, że ktoś nie chce rodzić sn i nie mam z tym problemu... miałam ostatnio nawet pacjentkę, która ma zdiagnozowaną tokofobię - czyli paniczny lęk przed porodem i u niej tylko cc wchodzi w grę. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- A co to ten wiesiołek? Zioło jakieś? Jak to wygląda, w czym to pomaga? To się pije, je czy coś? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ja mam dziwne upodobania jeśli chodzi o imiona - mojemu mężowi mało które się podoba ![]() Dla dziewczynki mi się podoba Inga, Irena, Jaśmina (wiem, wiem ![]() A dla chłopca - Tymon (podobno bardzo modne teraz imię), Jan, Justyn, Feliks (ale nie Dzierżyński ![]()
![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole to dziewczyny... wstyd mi to pisac...matko jaki czlowiek jest glupi ![]() ![]() wpiszcie mnie do wyliczanki ![]() brawo milka brawo ![]() ![]() i przy okazji rabnijcie mnie w leb ![]()
![]() |
![]() |
#347 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Wyliczanka na dziś: ![]() kallina_2014 - 27.02. - 6 dni isabel89 - 01.03. - 8 dni velika - 06.03. - 13 dni MilkaJestem - 08.03. - 15 dni jasiulek - 19.03. - 26 dni
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz... (Julian Tuwim) Moje serca dwa: J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g) I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g) Edytowane przez cienwiatru Czas edycji: 2015-02-22 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
no ja tez wlasnie zawsze mowilam o CC a teraz to juz sama nie wiem, chyba po prostu dam naturze i lekarzom zdecydowac
![]() o Tymon mi sie podoba, nasza Aga - mama lutowa ma synka Tymianka ![]() Jaśmina - ładnie! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ![]() ![]() bo tak patrze i patrze, co ja taka dluga faze lutealna mam czy co ![]() ![]()
![]() |
#349 |
Winter is coming
|
Ja siedzę u rodziny chłopa w Szczecinie, bo wczoraj impreza 18tkowa była
![]() haha Milka dobra jesteś ![]() Witaj Robusta ![]() ![]() ja bym chciała jedno dziecko, ale póki co nie wiem, jak to jest, więc nic nie planuję. A poród sn. Kiedyś się bardzo bałam, brałam pod uwagę tylko cc, ale szczerze mówiąc to przestało mnie to przerażać. Poboli i przestanie, kondycję mam dobrą, dam sobie radę. Bardzo ważny jest dla mnie sport, ruch, a po cc się dłużej dochodzi do formy i dla mnei to wielki minus. Ale nie dziwię się dziewczynom, które chcą tylko cc, bo sama tak kiedyś myślałam
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to widze impreza niezla! ![]() No wlasnie dlatego tez sie nie dziwie kobietom ktore nie wyobrazaja sobie SN ![]() ale wlasnie tak jak mowisz, przez moj zabieg "odchorowalam" 3 miesiace zanim moglam wziac sie za jakiekolwiek cwiczenia... no ale jak trzeba bedzie no to nie bedzie wyjscia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za mile przywitanie
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrowienia ze stoku !!!
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przedłużać płatne ovufriend czy przejść na podstawową wersję, oto jest pytanie ![]() Wiesiołek - stosowałam przez 3 cs, efekt poprawa stanu skóry, ciąży brak Od zeszłego cyklu powróciłam do niego plus siemię lniane i pokrzywa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Srebna_Smuga aaaaaaaaaaaa gratulacje! zazdroszczę
![]() Rubusta witaj wśród Nas! Wróciliśmy z krótkiego urlopu i ciągle tacy zabiegani, że dopiero Was nadrobiłam ![]() ![]() Zamówiliśmy proxeed i ruszamy na kolejne badania i zabiegi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja Wam pokaze jakie lozko dzis kupilismy bo od miesiaca spalismy na samym materacu hehe
![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Milka, łóżko super!
Chupacabra, trzymam kciuki! A mnie boli brzuch dokladnie tak jakbym miała dostać okres. Ech.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Już mi Was naprawdę brakowało
![]() ![]() Milka łóżko cudowne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Kalinko mnie też ciągło od samej owu przez cały tydzień po jajnikach. Dla mnie to był sygnał bo ja nigdy bóli na @ nie miałam
![]() Milka jakie łóżko!! Moje klimaty ![]() chupacabra dziękuję ![]() ![]() ![]() Jakie ja mam koszmary... aż się przebudziłam po 5 ![]()
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Mnie tez nigdy nic nie bolalo przed okresem ale nie nastawiam się, bo nie chcę się rozczarować.
Poza tym wszystkie dziewczyny pisały o bólu piersi a u mnie nic.. Sprawdzam co chwila jak jakaś wariatka ale nic z tego.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.