|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mały biust :/
a wiecie co, my wszystkie chyba nie doceniamy tego co mamy, ja mam dużo koleżanek z dużym biustem.i wam powiem że one jeszcze więcej mają powodów do narzekania, a że mają rozstępy, a że nie mogą dobrać biustonosza bo nie ma rozmiaru, a że faceci zwracają uwagę tylko na biust i nie traktują ich poważnie i tak by jeszcze długo wymieniać.więc staram się nie narzekać za dużo bo przynajmniej wiem że mój tż kocha mnie jako całość a nie za duży biust. i to by było na tyle
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w klasie takich debili<ale to wiadomo chłopak 18 lat ma jeszcze siano w głowie>, którzy nieraz komentują przechodzące dziewczyny, szczególnie latem jak się chodzi w samych bluzeczkach. Aż mi się pisać nie chce ich złośliwych opinii.
A zawsze nasuwa mi się myśl o moim byłym, który zawsze mówił, że lubi dziewczyny z dużym biustem. Jak jeszcze nie bylismy razem to pamiętam te jego głupie żarty na temat małych piersi, w związku ze mną też nie ukrywał tego. Kiedyś go spotkałam i poznałam jego dziewczyne, z która juz był ok pół roku<nadal są ze soba> miła dziewczyna, ładna ale płaska jak deska. Więc tak chłopacy mówią, żartują, ale jak spotkają swoją miłość to biust się nie liczy, tzn jego wielkość. |
|
|
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie mam juz kompleksu malego biustu
Nauczylam sie eksponowac to co mam, a przede wszystkim nauczylam sie akceptowac sama siebie. Jest git Ostatnio urosly mi jakos 1 cm i ciesze sie jak glupia
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe jakby sie sprawa miala gdyby faceci musieli eksponowac swoje dolne walory zeby podobac sie kobietom i to my wybieralybysmy po rozmiarach
(tak sobie tylko gdybam)slowo "za male" nie przeszlo im by wtedy przez gardla...
|
|
|
|
|
#335 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chodzi jednak o to, ze faceci w swoim glebokim przekonaniu nic nie MUSZA. Sa idealni przez sam fakt istnienia. My, kobiety tez powinnismy sobie uswiadomic, ze nic nie musimy. Ani eksponowac ani podkreslac zeby sie podobac. Jedyne co musimy to byc swiadomymi swojej wyjatkowosci i niezwyklosci. Ciala, w ktorych przyszlo nam zyc sa przeciez wyjatkowe bo NIEPOWTARZALNE. Sa nasze.Jak bylam mlodza to tez to wszystko tak przezywalam ale...dobiegam trzydziestki i..to najfajniejszy czas w moim zyciu. A wiem, ze bedzie jeszcze lepiej bo 30 to najwspanialszy czas w zyciu kobiety. Jest jeszcze mloda ale juz...dojrzala, zna swoja wartosc i przede wszystkim WYMAGA Pewnie dlatego wiekoszosc facetow woli siksy przed 20 (z calym szacunkiem)Ale...PRAWDZIW I MEZCZYZNI wola dojrzale kobiety. A tylko tacy przeciez nas interesuja. I jeszcze jedno. Dziewczyny blagam Was - reagujcie jak faceci w waszej obecnosci zachowuja sie jak szowinistyczne meskie....wiecie co Ja zawsze takich maczosow zalatwiam uszczypliwym zarcikiem na ich temat. Skutkuje na 99.9% Inne przypadfki to patologia z ktora w ogole nie warto sie zadawac...Jak my same nie zaczniemy walczyc o dobre imie kobiet to faceci nigdy nie odpuszcza.
|
|
|
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: walczyć i wygrywać :)
Cytat:
Nawet nie wiesz, jak się staram, żeby zacząć wierzyć w siebie i w ogóle Chociaż dzisiaj np śmiałam się z moich piersi, bo nie było chamskich docinków, tylko żarty Jakoś zszedł temat na piersi (duże C) mojej kumpeli i mojego TŻa (ma "małą" nadwagę i piersi przez to większe ode mnie ) i w końcu wyszedł tekst do chłopaka kumpeli "Gdyby nie ty, to miałabym tutaj najmniejsze cycki ", a on coś w stylu, że mogę się cieszyć z jego towarzystwa bo mam pod ręką kogoś, kto ma mniejsze ode mnie . I akurat coś takiego mnie nie dołuje, bawi mnie (o dziwo dosłownie), dołuje mnie traktowanie piersi (dużych) jako coś, co każda kobieta/dziewczyna MUSI mieć, bo inaczej jest be i fe, nawet jeśli jest super zgrabna i ma śliczną buzię. A niestety znam sporo takich facetów . Ostatnio zauważyłam, że brzuch mam bardziej wystający niż piersi :/ Jak ważyłam mniej to zupełnie inaczej było z tą pewnością siebie, ale schudnąć 9 kg to nie taka prosta sprawa :/ Zamiast tego jak na razie przytyłam kolejne 4 (najpierw z 51 na 57, a jak zaczęłam się odchudzać to ważę teraz 60 kg :/ ). Ehhh... Ze mną to w ogóle ciężka sprawa, bo odkąd pamiętam nigdy mi się nic u mnie nie podobało. Cytat:
Hehehe... Ja właśnie przez te złośliwości, jakie często słyszę, potrafię rozmiar męskości prześmiewcy sprowadzić do rozmiaru niemowlaka Nie widząc nawet co tam ma, można po reakcji zobaczyć, czy ma się rację, a wtedy na takim można sobie poużywać I muszę przyznać, że dosyć często odnosi upragniony skutek-nie słyszę od tej konkretnej osoby złośliwego słowa Co nie zmienia faktu, że nie jest to miłe :/
|
||
|
|
|
|
#337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam się w 1000000%!a ten tekst"chcesz lusterko?"wykorzystam przy najbliższej okazji! cieszę się że są ludzie którzy tak myślą choć przeraża mnie to że nie tylko faceci ale również dziewczyny,moje znajome z klasy również jak oceniają jakąś laskę to mówią np"no ładna jest ale płaska" no ja aż gotuje się w środku! gdyby wszystkie dziewczyny miały te wymiary 90/60/90 miały 170cm i długie blond włosy byłoby nudno!Każdy jest wyjątkowy na swój sposób ![]() Ktoś wykreował jakiś durny ideał a my potem mamy kompleksy że nie wyglądamy jak modelka na wybiegu! a co do facetów,to zauważcie że oni wymagają od nas o wiele za dużo!:chcą żebyśmy miały talię osy,długie nogi,zadbane długie paznokcie,lśniące włosy,gładką cerę,jędrny biust i tyłek itp a co robią oni?czego my od nich wymagamy?my ich kochamy za to że są,za to że dają nam poczucie bezpieczeństwa,że nas kochają,wspierają!nie mierzymy ich centymetrem!! Poza tym jeśli faceci np wybierają sobie dziewczyne taką z którą spędzić chcą resztę życia to nie mogą zwracać uwagi na to czy kobieta jest płaska czy nie,czy ma rozstępy czy nie itd!Miłość nie na tym polega,poza tym jakie to ma znaczenie kiedy mamy po 60lat!te nasze walory i tak zanikają! Więc dla mnie tacy faceci są nic nie warci zachodu i tyle trzeba walczyć o swoje!dziewczyny nie dajmy facetom tej satysfakcji!tyle że musimy się też wspierać nawzajem a nie np jak jest w mojej klasie że wszyscy kolesie mówią"ale ona płaska"a dziewczyny"no zero kobiecości"Powinnyśmy się trzymać razem a nie pogrążać jeszcze! pozdrawiam i te płaskie i te biuściaste-wszystkie jesteśmy piękne i wyjątkowe
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Przesadzacie bo nie wszyscy faceci sa meskimi swiniami.
|
|
#339 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
![]() Dziwie sie, ze niektore dziewczyny tak stereotypowo patrza na fectow. Mam male piersi bo nosze 70/32 , a moj facet zawsze mi powatraza ze nie zwiazal sie z moimi cyckami tylko ze mna i jakie by nie byly to jest dla mnie a nie dla nich. Szukajcie w dojrzalych i powaznych mezczyznach
|
|
#341 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sam lubie dziewczyny z piersiami powyżej D i tyłeczkami które maja wiecej niz 40cali (Pupcia > Piersi) ale moja najlepsza przyjaciółka wogóle nie ma piersi i dotego wyglą na 15lat (ma 23lata) ale jest tak ciepła , miła i pociągającą osóbką ze bez problemu bym sie znia związał gdyby nieodrzuciła moich zalotów najważniejsza jest wiez emocjonalna bo uroda przeminie |
|
|
|
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
czyżby na wąteczku znaleźli się dojrzali mężczyźni
(żart)najważniejszy jest charakterek i temperament, czego akurat mi nie brakuje tak jak powiedział ligrys - uroda przemija. a mój temperamencik się chyba nie zagubi![]() blue - mór rozmiar
|
|
|
|
|
#343 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Takich szukamy. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi dziewczyn, które z własnych doświadczeń (a więc nie stereotypów) piszą o seksistowskim zachowaniu facetów w ich otoczeniu. Jeżeli Ty tego nie doświadczasz albo nie dostrzegasz - Twoja sprawa. Ale nie zarzucaj tym, które mają takie a nie inne przykre doświadczenia, że to one STEREOTYPOWO PATRZĄ NA FACETÓW. Część z dziewczyn być może sama wpędza się w kompleksy ale zdecydowanej większości faceci bardzo w tym "pomagają". Nikt nie podważa istnienia fajnych facetów na poziomie. Ale nie zaprzeczysz chyba, że kobiety coraz częściej traktuje się przedmiotowo, ocenia się je tylko po wyglądzie. Faktem też jest, że część kobiet chyba tego oczekuje ale zdecydowana większość ma z tym problem. U mnie w związku temat oczekiwanych bądź źle widzianych wymiarów naszych ciał w ogóle nie istnieje. Ja nie wiem co mój facet woli - duże cycki czy małe. Nie obchodzi mnie to. Jakich by nie "wolał" ja swojego ciała nie dam rady przecież zmienić. Nie jesteśmy idealni. Oboje. Ale czy o to tylko w życiu chodzi... To, o co ja apeluję do dziewczyn to tylko i wyłącznie to, żeby nie dały sobie wmawiać przez nikogo, że coś w ich wyglądzie jest nie tak, że nie spełniają jakichś urojonych "wymagań". I tyle. Trzeba wierzyć w siebie i umieć siebie bronić przed cudzymi frustracjami. |
|
|
|
|
|
#344 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Śmieszy mnie ta kolejność - chociaż nie ma miski D to I TAK bym ją pokochał. Pomimo tego ubytku na urodzie. Cóż za miłosierdzie... |
|
|
|
|
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
ciesz się że wogóle zauważył w niej to coś. nie każdy facet potrafi. tylko dziwi trochę kolejnośc
|
|
|
|
|
#346 |
|
BAN stały
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;5475605]ciesz się że wogóle zauważył w niej to coś. nie każdy facet potrafi. tylko dziwi trochę kolejnośc
[/quote]Cieszę się Tu już nawet nie chodzi o to, żeby się czepiać chłopaczyska Zdemaskował po prostu pewien styl jaki faceci przyjmują zupełnie nieświadomie odnosząc się do tych kwestii...
|
|
|
|
|
#347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tobie pewnie też nie podobaja sie wszyscy faceci pozatym pamietaj ze faceci to wzrokowcy chodz tak prawdze mówiać każdy jest troche wzrokowcem bo jak kogoś sie niezna to ocenia sie go głownie po wyglądzie to są napoczatku jedyne informacje o drugiej osobie do jakich mamy dostep ale jak pozna sie tą osobe to wyglad tej osoby wchodzi na dalszy plan a wazniejsze jest jak sie w jej towarzystwie czyjemy jaka sie wytworzyła wież emocjonalna miedzy nami chociaż czasem to nie wystarczy bo decydujacą role odrywa zapach trzeba poprostu masować do siebie chemicznie z koleżanka nie wyszło bo nie zaiskrzyło równoczesnie po obu stronach ale może to i dobrze bo jestes teraz szczesliwa w 5letnim zwiazku a my nadal jesteśmy przyjaciółmi wiec nie ma co narzekać |
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
no tak, niby nie narzekam, cieszę się z tego co mam, zawsze może być gorzej...ALE jakoś tak nie potrafie
Bo to nawet nie chodzi o to, że chcę sie podobać facetom, bo ja też mimo że mam swój "typ" (co nie oznacza takiego z kaloryferem i półmetrowym obwodem bicepsa ;P) to wcale nie oznacza to, ze wiążąc się z facetem bede oceniała go w tych kryteriach, a jak cos nie podpasuje to do widzenia. Problem w tym, że nie potrafię zaakceptować sama siebie, po prostu nie podoba mi się moje ciało. W tym cały problem. Wiem, powinnam zaakceptować, ale to nie jest takie łatwe ;/ |
|
|
|
|
#349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
dornka daj mi link do twoich fotek na priv
chetnie bym sobie po oglądał twoje fotki |
|
|
|
|
#351 |
|
BAN stały
|
sine.ira - sorry zapomniałem ze jestem na forum kobiecym
musze sie bardziej dokładnie wyrazać i nie stosować skrótów myslowych ja nie napisałem ze kobiety z dużymi piersiami maja umnie fory w zwiazku one mi sie podobaja wizualnie ale wygląd to za mało żeby sie z kimś wiazac najważniejsze jest wiez emocjonalna z druga osobą , namietnosć , sex apil poczucie ze jest sie kochanym a to wszystko może nam facetom dac kobieta o każdej figurze i urodzie wiec trzeba być idiotą zeby tego nie docenic to nie prawda ze faceci lubią tylko duże piersi do zalezy od faceta moi kumple wolą miseczki B,C max uroda na prawde przemija 40latka nie da rady konkurowac z 20latka powtarzam jeszcze raz uroda i figura to za mało dla facetów zeby sie wiązac na stałe |
|
|
|
|
#352 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jezeli nie wiesz, ze takowe istnieja to informuje, ze obok tak malych rozmiarow jak B, C istnieje jeszcze miseczka A Poza tym najlepiej sie wyrazac precyzyjnie i jasno bez wzgledu na rodzaj forum na jakim sie pisuje ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#353 |
|
BAN stały
|
ja jestem szczupła i też mam mały biust,mam dokładnie 81 cm w biuście a pod biustem ile masz cm? bo ja 72cm
|
|
|
|
|
#354 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
BAN stały
|
sine.ira - uwziałas sie na mnie
![]() dobra pisz o co ci tak naprawde chodzi ![]() wiem seks z apetyczna mature(30-50) lub granny(60+) to moja niespełniona fantazja chodz znam takich którzy lubia tylko kobiety do 35lat wiem przecież napisałem ze moja przyjaciółka nie ma piersi |
|
|
|
|
#356 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
BAN stały
|
sine.ira - wysle takie jakie sobie zażyczy
wątpie żeby jej chodziło o fotki twarzy bo link do takich fotek mam w profilu http://www.fotka.pl/profil/413/ |
|
|
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
A ja nie lubie gadac po proznicy... A kochaj i podziwiaj sobie kogo chcesz. Tylko troche taktu na tym watku poprosze
Wiesz, to tak jakbym ja weszla do watku o zapadnietych meskich klatach i w pierwszch swoich slowach orzekla, ze moim idealem jest co prawda Schwarzeneger ale...
|
|
|
|
|
#360 |
|
BAN stały
|
sine.ira - ok . obieceje poprawe
a to ze byś tak napisałą jakoś specialnie mnie by niezabolało nie musze sie wszystkim kobietą podobać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

Nauczylam sie eksponowac to co mam, a przede wszystkim nauczylam sie akceptowac sama siebie. Jest git
Ostatnio urosly mi jakos 1 cm i ciesze sie jak glupia

Chociaż dzisiaj np śmiałam się z moich piersi, bo nie było chamskich docinków, tylko żarty
) i w końcu wyszedł tekst do chłopaka kumpeli "Gdyby nie ty, to miałabym tutaj najmniejsze cycki
.