![]() |
#331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
a był ktoś moze W midimed na kurdwanowie na ul. Bujaka?
![]()
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Ostrów Mazowiecka
dr Zdzisław Malinowski - super super super. Dokladne badania, szczegolowy wywidad - widac, ze sie zna ![]() ![]()
#334 |
Przyczajenie
|
![]()
Kraków
![]() ![]() ![]() ![]() Jak już wspominałam byłam u tej Pani doktor dopiero jeden raz, ale na forum w internecie znalazlam również pozytywne opinie na temat Pani Kazimiery. Stała pacjentka pisała na przykład,że Pani dokotor nie pobiera opłaty, jeśli nie przeprowadza badania ginekologicznego, wiec jak wnioskuję, za samo przepisanie tabl.antykoncepcyjnych nie płaci się- ale to juz moje przypuszczenia i trzeba by było popytać w recepcji. Wizyta z badaniem kosztuje 50zl,cytologia 30zl wiec nie tak wiele, a przynajmniej traktowana Jestes z szacunkiem i zainteresowaniem. Pełny profesjonalizm!! to chyba tyle.... P.S. niedlugo planuje kolejna wiztyte u Pani doktor.mam nadzieje ze wrazenia beda rownie pozytywne jak po pierwszej wizycie. POLECAM ![]() ..napisze jak bylo |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
![]()
Wrocław
Mam ogromną prośbę o kontakt do ginekologa dziecięcego - mam problemy z 2-letnią córeczką |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
Jestem uwmowiona na poniedzialek Na.ul Stolarska .. JAk wroce to wszystko napisze
![]()
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Kolejny raz - dr Agnieszka Hoffman - WARSZAWA
Jestem po wizycie i wyniosłam z niej jak najlepsze wrażenia. Przesympatyczna osoba, z ludzkim podejściem do kobiety, delikatna, uśmiechnięta. Dokładny wywiad przed badaniem, notatki w karcie. Samo badanie niemal na luzie, z analizą, tłumaczeniem i komentarzem w trakcie. Na moje życzenie (bo mogłam poczekać - wynik badania ok) cytologia. Pani doktor prowadzi tyle pacjentek, że w przychodni, w krtórej przyjmuje w ramach NFZ przestrzegano, że trzeba mieć wiele szczęścia, by się do niej dostać, a o prowadzeniu ciąży można zapomnieć...wyczerpane limity ![]() Polecam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Rzeszów
a czy zna ktos dobra panią ginekolog z Rzeszowa????? Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-08-01 o 01:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Kierznowski - kolobrzeg
![]()
#340 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
lek. med. Bożena Chociełowska połoznik-ginekolog podaje tel 620-25-10 Bardzo miła kobieta prowadzi mi właśnie ciąże i jestem nią zachwycona odpowiedziala na wszystkie moje pytania, podczas badan cały czas mówiła co robi i jaki jest tego cel . Ma bardzo przyjemny gabinet wizyta 60 zł cytologia 40 zł .ma też dyżury w szpitalu wiec i usg może zrobić też ona . w gabinecie leci muzyka relaksacyjna wiec i mama i dzidzia przed wizytą może sie zrelaksowć ![]() MA też jeszcze jedną ważną zalete ze przyjmuje do godziny 20 co dla mnie jest super udogodnieniem bo nei musze sie specjalnie zwalniać z pracy naprawde polecam !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Warszawa
Polecam Dr Romana Szczecinę ze szpitala przy ul. Karowej w Warszawie. Prowadził moją ciążę państwowo, choć przyjmuje też i prywatnie. Swietny specjalista i profesjonalista- ma trzy specjalizacje-ginekolog, położnik i ultrasonolog. Swietny w każdej z tych dziedzin, choć o dziwnym poczuciu humoru ![]() ![]()
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-06-25 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
witam.Kadunia zdradz tych panow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz nr 1 dla mnie to pan Młynarczyk ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-06-25 o 01:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
no i juz jestem po badaniu u pani Glanowskiej (ul.Stolarska 11) Kraków
Przyznam szczerze ze pani jest bardzo mila i sympatyczna... Minusem jest to ze czekalam ponad 1,5 godz.. (bylam na 12 umowiona a weszlam cos po 13.30), ale oplacalo sie ![]() POLECAM dziewczyny ![]()
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() * jeszcze dodam, ze polecila mi go pewna lekarka, ktora jezdzila ze swoja corka do niej, a wiedziala od znajomej, takze lekarki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
Koszalin
Czy ktoś mógł by mi polecić dobrego ginekologa w Koszalinie,bo ja na takiego jeszcze nie trafilam ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-08-01 o 01:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Jaworzno
dr Anna Kania ul Chrzanowska tel 0326164737 Fajna babka, gabinet na uboczu, prywatny, ale przyjmuje na NFZ codziennie oprócz wtorku od 7 do 14 (we wtorki od 15 do 20). Nie wiem niestety ile za wizytę, zawsze chodzę z NFZ. Minusem jest to ze nie mozna sie wczesniej zapisac i nieraz trzeba sie naczekac w dlugiej kolejce, ale mnie to zbytnio nie przeszkadza, mozna sie przyzwyczaić, a wpoczekalni jest dość przytulnie, bez porównania z normalnymi przychodniami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że trochę późno na odpowiedź, ale chciałam cie poinformować, że zawsze gdy jest się w leczeniu u lekarza specjalisty, w razie jego nieobecności - receptę na leki (wyjątek stanowią leki o bardzo silnym działaniu i psychotropowe - bo te lekarz specjalista powinien wypisać na odpowiednio długi okres) ma obowiązek wystawić lekarz rodzinny. Źródło pewne, bo pracuję w przychodni, gdzie są i lekarze rodzinni i specjaliści.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
SOSNOWIEC
A co do ginekologów to BARDZO polecam dr. Andrzeja Wikarka. Róźne słyszałam o nim opinie przed moję pierwszą u niego wizytą i po niej, ale w większości były to opienie pełne zachwytu. Ja również jestem BARDZO ZADOWOLNA, nareszcie znalazałam lekarza, jakiego dawno szukałam - lekarza, do którego na wizytę idę zupełnie spokojna i wyluzowana. Doktor ma specyficzne poczucie humoru (dla mnie trafione), więc wizyta przebiega w luźnej i bezstresowej atmosferze. Gabinet prywatny ma w Sosnowcu na ul. Żurawiej 4 (równoległa do Warneńczyka) - tel. 601 464 045, 7850321 - przyjmuje w poniedziałki i środy od 15 - niestety przyjmuje dopóki są pacjentki czyli trzeba robić wcześnie kolejkę pod gabinetem i swoje odczekać Przyjmuje też w Szpitalu nr 1 - wydaje mi się, że tylko we czwartki - i nie słyszałam, żeby osoby TAM chodzące narzekały - mimo słabszego usg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW
Mam niestety złą wiadomość. Właśnie dzwoniłam na Stolarską żeby zapisać się do pani doktor Niemiry i dowiedziałam się, że pani doktor zmarła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Katowice - dr Piechuta - Kośmider
MED 5 ul. Zadole Katowice tel. 32 252 10 00 sympatyczna, rzeczowa... pierwsza wizyta rozpoczyna sie dlugim wywiadem (zaden lekarz nie pytal mnie o tyle rzczy!) ...chetnie odpowiada na pytania, sama tez wiele wyjasnia... regularnie - bez upominania sie - wykonuje wszystkie konieczne badania... aaaa zapomnialam dodac ze w MED 5 przyjmuje prywatnie, "panstwowo" - w szpitalu przy ul. Raciborskiej |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Gorąco polecam również, ale on się nazywa dr. RUszkowski. Jednocześnie witam się ze wszystkimi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
Kraków
Polecam p. Ewe Górecką. Przyjmuje na ul.Sebastiana 22/2b od poniedzialku do czwartku. Ja jestem bardzo zadowolona. Pani doktor jest bardzo milą osobą i uważam, że fachową. Na pierwszej wizycie przeprowadzila ze mna dolkadny wywiad, zrobila cytologie, usg i ogolnie mnie zbadala. Ponad to zalecila jeszcze badania krwi. Dopiero po tych wszystkich badaniach dostalam tabletki. Pierwsza wizyta kosztuje 100 zl. Jednak jesli wykonuje sie dodatkowe badania to jest drożej. Każda następna wizyta kosztuje 70 zl. Przy czym ja do tej pory płacilam tylko za ta pierwsza bo jak przychodze po tabletki albo jesli mam jakies pytanie to nie place za wizyte tak samo jesli chce sie dowiedziec co mysli o wynikach badan. |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
A gdzie dokladnie jest ten szpital?? poniewaz ja mam takiego ginekologa... ze szkoda gadać... nie wiem co to cytologia chodze tam od 3 lat, a tabletki zarzywam od 2 lat... pzrepisuje mi wszytko na "odwal" bada mnie raz na pół roku a chodze co miesiac... jestem z siemianowic.... poporstu jestem zdesperowana biore tabletki diane 35 naczytalam sie tyle tego i tyle złych rzeczy ze teraz się boje starsznie... nieumiem znaleść dobrego ginekologa który by mnie porzadnie zbadal bardzo obfite upławy lecze juz 3 lata.... i nieumiem tego wyleczyć.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() starsznie sie martwie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Kraków
Mam parę słów komentarza co do pani doktor Glanowskiej. Nie zaprzeczam, że kobieta jest miła itd, nie uważam też jej za złego ginekologa, byłam dopiero kilka razy i nie zrobiła nic co pozwoliłoby mi ją zapisać do tej kategorii. Ale mimo wszytsko dobrym ginekologiem nie jest, przynajmniej ja wystawiłabym jej taką ocenę. Zaczne od tego,że ciężko z niej wyciągnąć cokolwiek na temat własnej choroby, szczególnie jeżeli ona sama uważa ją za niezbyt poważną. Chciałam się dowiedzieć paru konkretów na temat zabiegu, którego już raczej nie będzie u mnie przeprowadzać..Na pytanie czy będzie on przeprowadzony w znieczuleniu miejscowym dostałam odpowiedź, że mam się nie martwić, żadnych szczegółów, opisu jak to będzie wyglądało, mimo że usilnie próbowalam się o to dopytywać. Pani doktor wprost powiedziała mi, że się spieszy a za mną jeszcze dużo pacjentek. Zresztą identyczna sytuacja była podzcas pierwszej wizyty kiedy zakładałam dopiero kartę i na pytania musiałam odpowiadać w błyskawicznym tempie. Nie wiem, odnoszę wrażenie, że cena wizyty dla studentek - 35zł jest wprost proporcjonalna do ilości poświęconej uwagi. Przede mną była starsza kobieta i słyszałam przez drzwi jak wszytsko jej tłumaczyła i gadała o bzdurach. Pozatym podejrzenie wzbudza jej podejście to wykonywanych zabiegów. Stwierdziła, że jeżeli chodzi o usunięcie mojego polipa to owszem chętnie to zrobi, za opłatą faktycznie niewielką, ale jak zostanie mały kawałeczek to może samo zniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ja sobie chwale ale za przepisanei glupiego postinoru zainkasowala 35zl:/ no i rzekla wtedy...'musze wziac od Ciebie 35" odebralam wrazenie ze chodzi o kase, ale kobietka spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
![]()
SZCZECIN
Polecam i to bardzo dr Andrzeja Starczewskiego.Może nie jest aż tak super miły ale to doskonały lekarz.Wszystko zawsze dokładnie tłumaczy co i jak? Od kilku lat leczyłam się u niego z powodu niepłodności i prawie na 100% byłam pewna, że skończy się to jedynie na zapłodnieniu in vitro.Mimo to jeździłam cierpliwie Z Koszalina do Szczecina na wizyty i zabiegi.W rezultacie zaszłam w ciążę całkowicie naturalnie i teraz jestem szczęśliwą mamą ślicznego półtorarocznego chłopczyka. |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
![]()
Łódź
dr Ewa Roczniok Dokładnie wszystko tłumaczy, jest miła, można zadawać pytania a i sama pani doktor zbiera dikładny wywiad o pacjentce. POLECAM ![]() przyjmuje na Widzewie w Medanie i na Bojowników Getta Warszawskiego w prywatnym gabinecie-jeśli chcecie dokładniejszych namiarów odpiszę w mailu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.