Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-27, 19:33   #331
SiSleyS
Zakorzenienie

Dot.: Nie podniecam go?

Cytat:
Napisane przez zagubiona88 Pokaż wiadomość
Jestem z moim TZ ponad pol roku. Ostatnio zdecydowalismy sie na wspolzycie. Dla mnie mial byc to pierwszy raz. Gra wstepna byla naprawde dobra i podniecajaca, jednak gdy mial juz "wejsc we mnie" to powiedzial mi, ze nie moze. Ze przeprasza, ale nie moze, bo jest zbyt zmeczony. Ja jednak czuje, ze to nie prawda, ze poprostu nie potrafie go podniecic, ze nie jestem wystarczajaco atrakcyjna itp.... czy mam racje? pomozcie.
myślę, że wszystko jest ok, tylko potrzebujecie trochę czasu

własnie przez zbytnie stresowanie się tą 'nową' sytuacją Twój tz może mieć problemy

mojej koleżanki były- chłopak doświadczony 'w tych' sprawach- gdy mieli się pierwszy raz kochać ze sobą (ale on nie był prawiczkiem ani ona dziewicą) to.... dostał impotencji dosłownie miał problem ze wzwodem przy niej- tak się chłopak denerwował

zmęczenie u niektórych tez powoduje to samo u każdego jest inaczej, nie ma się co martwić! na pewno go podniecasz!
Stary 2007-05-27, 20:51   #332
zagubiona88
Przyczajenie

SiSleyS - dziekuje bardzo za odpowiedz pocieszylas mnie!
zagubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 22:50   #333
rudzitsu
Raczkowanie

Pewnie, nie masz się co przejmować. Początki są trudne, pewnie się boi, że cię nie zaspokoi, nie sprosta. Nie przejmuj się, jeszcze przeżyjecie cudowne chwile razem
rudzitsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 23:27   #334
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona88 Pokaż wiadomość
Jestem z moim TZ ponad pol roku. Ostatnio zdecydowalismy sie na wspolzycie. Dla mnie mial byc to pierwszy raz. Gra wstepna byla naprawde dobra i podniecajaca, jednak gdy mial juz "wejsc we mnie" to powiedzial mi, ze nie moze. Ze przeprasza, ale nie moze, bo jest zbyt zmeczony. Ja jednak czuje, ze to nie prawda, ze poprostu nie potrafie go podniecic, ze nie jestem wystarczajaco atrakcyjna itp.... czy mam racje? pomozcie.
Łączę Twój wątek z innym nt. "pierwszego razu".

Stary 2007-05-30, 14:13   #335
anus19
Raczkowanie

GG do anus19
Question Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Hej Ja jestem z moim obecnym chlopakiem juz od 8m-cyNie zamienilabym go na zadnego innego.Chcialabym "to"z nim zrobic.Czuje,ze jestem gotowa..tylko najbardziej obawiam sie,ze nie bede wiedziec jak mam sie zachowywac?!Co robic,czego nie!! To bedzie nasz pierwszy raz,wiec chcialabym,zeby byl niezapomniany. Ciazy troche tez sie obawiam,chociaz bez zabezpieczenia wspolzycia sobie nie wyobrazam.A korzystac musze z forow,bo przeciez z mama porozmawiac nie mozna o TYCH sprawach

anus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:18   #336
natalczak
Zadomowienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez anus19 Pokaż wiadomość
Hej Ja jestem z moim obecnym chlopakiem juz od 8m-cyNie zamienilabym go na zadnego innego.Chcialabym "to"z nim zrobic.Czuje,ze jestem gotowa..tylko najbardziej obawiam sie,ze nie bede wiedziec jak mam sie zachowywac?!Co robic,czego nie!! To bedzie nasz pierwszy raz,wiec chcialabym,zeby byl niezapomniany. Ciazy troche tez sie obawiam,chociaz bez zabezpieczenia wspolzycia sobie nie wyobrazam.A korzystac musze z forow,bo przeciez z mama porozmawiac nie mozna o TYCH sprawach
zszokowala mnie ta wypowiedz. Ja sama nie gadam z moja mum na TE tematy bo nie czuje takiej potrzeby ale nie mysle sobie ze nie moglabym z nia o tym pogadac...
Mysle ze moglabym.
Moim zdaniem to bylo brutalne co napisalas...
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:22   #337
anus19
Raczkowanie

GG do anus19
Question Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
zszokowala mnie ta wypowiedz. Ja sama nie gadam z moja mum na TE tematy bo nie czuje takiej potrzeby ale nie mysle sobie ze nie moglabym z nia o tym pogadac...
Mysle ze moglabym.
Moim zdaniem to bylo brutalne co napisalas...
Brutalne?!Niektore mamy-w tym moja-zyja jeszcze w swoim swiecie.Uwazaja,ze wszystko powinno byc tak,jak za ich czasow.Moja mama tak mnie wlasnie traktuje.. Wiec na temat seksu w moim domu sie nie rozmawia ;]

anus19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-02, 18:28   #338
aśki
Raczkowanie

:d
aśki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 16:47   #339
aniolek888
Raczkowanie

hehe no niektorzy rodzice nie rozumieja chociaz moja mama i tak sie dowiedziala ze zrobilam to na lawce po dyskotece wlasciwie nie wsciekla sie az tak zachwycona nie byla ze w taki sposob ale co tam a mialam 17 lat i wlasciwie zrobilam to z ciekawosci na szczescie okazalo sie ze ten chlopak to moja milosc i jestesmy juz 2 lata
aniolek888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 21:54   #340
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ
Dot.: Mój pierwszy raz

moj pierwszy raz byl mistrzostwem swiata byla sroga zimna, walentynki, a my, zakochani <po pol roku bycia razem>, w ten paskudny mroz szlismy 4 km przez lasy do wioski, gdzie mam domki letniskowe, takie drewniane i w tym zimnie, opatuleni koldrami przezylismy swoj pierwszy raz i do dzis lezka kreci mi sie w oku jak pomysle, jakim cudem w ogole namowilam go, zebysmy poszli az tam jestesmy razem do tej pory

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:27   #341
Pinky Doll
Raczkowanie

GG do Pinky Doll
Dot.: Mój pierwszy raz

o jaaa zazdroszcze takiego romantycznego 1 razu
Pinky Doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 15:11   #342
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988
Pierwszy Raz

Czy wciąż jest przed wami? Jeśli już nastapił to ile miałyście lat, z kim , gdzie i w jakich okolicznościach? czy załujecie tej decyzji? Ja mam chłopaka już prawie 4 latka ale pierwszy raz mamy jesczze ciągle przed sobą. Raezm tak ustaliliśmy i trwamy w tym postanowieniu...
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 15:22   #343
atka83
BAN stały

Dot.: Pierwszy Raz

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Czy wciąż jest przed wami? Jeśli już nastapił to ile miałyście lat, z kim , gdzie i w jakich okolicznościach? czy załujecie tej decyzji? Ja mam chłopaka już prawie 4 latka ale pierwszy raz mamy jesczze ciągle przed sobą. Raezm tak ustaliliśmy i trwamy w tym postanowieniu...
A to jakieś przesłuchanie???Czy piszesz pamiętnik???

No dobra nie będe taka odpowiem.

Nie jestem dziwicą,więc mam to za sobą.
Lat 20,z moim facetem,z którym byłam 5 lat.
W łożku/w moim domu.
Nie żałuje,chociaż......

Noi dobrze,że do seksu wam się nie spieszy,to powinna być dojrzala decyzja z 2 stron.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 15:32   #344
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

hehe nie żadne przesłuchanie :0 Nie pytam o nazwiska ani nawet o imiona Tak poprostu z ciekawości. Jesli z jakiejś strony to narusza waszą prywatnośc to sorki. Nie musicie odpowiedac...
Stary 2007-06-13, 15:40   #345
Madlenka007
Raczkowanie

Podobne wątki już były....
Ale odpowiem, co mi szkodzi
Nie jestem dziewicą, miałam 16 lat jak pierwszy raz uprawiałam seks. jestem z tym samym partnerem od 2 lat i każdy kolejny raz jest jescze lepszy od poprzedniego Pierwszy raz był w łóżku, w jego domu.
Stary 2007-06-13, 15:46   #346
zyta999
Raczkowanie

haha no to ja sie popisze, niecałe 15 lat z moim chloapkiem, 5 miesiecy razem ;] w domu u kolezanki torche zaluje ze tak wczesnie;p
zyta999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 15:50   #347
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez zyta999 Pokaż wiadomość
haha no to ja sie popisze, niecałe 15 lat z moim chloapkiem, 5 miesiecy razem ;] w domu u kolezanki torche zaluje ze tak wczesnie;p
Moja kumpela zrobiłą to też w wieku 16 lat. Ale nadal jest z tym samym chłopakiem. Kiedys powiedziała mi, ze trochę żałuje, że zrobili to tak wcześnie ale teraz już czasu się nie cofnie. Trzeba miłe wspomnienia zachowac
Stary 2007-06-13, 16:33   #348
Darin
Rozeznanie

Cytat:

Po co 57 wątek na ten sam temat ?
I tak zostaną połączone. Uzyj wyszukiwarki - (to nie boli ) i wpisz "pierwszy raz" -
Tam juz zostało powiedziane chyba wszystko więc sobie poczytaj

edit:
Proszę , poświęciłam się i Ci poszukałam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102219
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81212
BTW: Bylo na pierwszej stronie na SEXownym forum :/
Stary 2007-06-14, 00:17   #349
Pomadka
Zakorzenienie

Chciałam zapytac czemu nie korzystasz z wyszukiwarki? Czy tak TRUDNO poszukać wątku i podciągnąć go nowym wpisem?

Łączę tematy.
Stary 2007-06-14, 10:33   #350
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

kurcze szukałam ale zawsze mi wyskakuje, że brak wątków... :/
Stary 2007-06-14, 10:49   #351
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze szukałam ale zawsze mi wyskakuje, że brak wątków... :/
trzeba próbować wpisując różne słowa czy wyrażenia
Stary 2007-06-14, 13:06   #352
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja swój pierwszy raz wspominam bardzo miło i przyjemnie... mieliśmy wtedy po 17 lat.. to było 6 lat temu. Bylismy wtedy ze sobą 4 miesiące hmm... kochalismy sie w różnych pozycjach a wszystko trwało ponad godzinę... a co do tego czy dalej jestśmy razem.. hmm oczywiście że tak i mam nadzieje że bedziemy razem juz na zawsze i że będzie to jedyny facet z którym poszłam i pójde do łóżka nasz pierwszy raz był naprawde wspaniały, bez pospiechu, mój TZ był bardzo delikatny, dlatego nie było żadnego bólu oraz krwi...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 16:31   #353
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
... mój TZ był bardzo delikatny, dlatego nie było żadnego bólu oraz krwi...

Nie uważam aby fak że TŻ był delikatny był decydującym czynnikiem o tym że nie było ani bólu ani krwi. Jest to każdego indywidualna sprawa. Jedne wyją z bólu i krwawią a drugie nic...
Stary 2007-06-24, 19:35   #354
aneciak18
Przyczajenie

Talking Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Dokładnie 04.06.07r. ja latek 19, moje Kochanie 18 nadal jestesmy razem i mam nadziję,że juz zawsze będziemy Fakt bolało, krew też się polała, ale było wspaniale, bo z prawdziwej miłości Ja dziewica, On prawiczek, ale to właśnie jest najpiękniejsze, że dopiero na sobie się wszystkiego uczymy i trochę się już nauczyliśmy
aneciak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:56   #355
SweetSuicide
Przyczajenie

Dokładnie 22.06.07 Po 4 miesiącach tygodniu i jednym dniu bycia razem w burzową noc umnie w domu całkiem sponatanicznie ale z zabezpieczeniem bolało strasznie ale i tak sie opłacałao i mi sie podobało Bo z miłości
SweetSuicide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:26   #356
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

A ja się cieszę, ze to cały czas przede mną...
Stary 2007-06-26, 16:40   #357
frydzia88
Przyczajenie

Ja, w przeciwieństwie do większości dziewczyn na tym forum, przeżyłam swój pierwszy raz nie po pół roku znajomości czy też po kilku latach, ale po miesiącu bycia razem Nie żałuję tego, ponieważ zrobiłam to z osobą, którą kocham i z którą chcę być już do końca mojego życia (wierzę, że nam się uda jakoś wytrzymać nasze dobre i złe chwile )

Cóż mogę powiedzieć o swoim pierwszym razie... Na samą myśl robi mi się cieplej na sercu... Zrobiliśmy to u mojego kochanego mężczyzny 17 czerwca br. Mój TZ pozapalał w całym pokoju świeczki, puścił romantyczną muzykę, po czym powoli zaczęliśmy się rozbierać i pieścić... Potem zapytał mnie czy jestem na to gotowa Prawdę mówiąc długo nad tym myślałam, ale doszłam do wniosku, że to właśnie mój TZ jest mężczyzną, z którym chcę spędzić resztę mojego życia, dlatego też zgodziłam się Kochaliśmy się długo i namiętnie... Oczywiście bolało mnie fest, było także troszkę krwi, ale to normalne Kwestia ciąży także na początku bardzo mnie przerażała, ale mój TZ kontrolował sytuację cały czas. Oddałam mu się cała i nie żałuję mojej decyzji.

Co do późniejszych zbliżeń seks okazał się czymś naprawdę przyjemnym i pewnie jeszcze nie raz doznam tej przyjemności będąc w ramionach mojego TZ...

Kocham Cię P. i dziękuję Ci za to, że jesteś ze mną
frydzia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 17:59   #358
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nasz pierwszy raz był naprawde wspaniały, bez pospiechu, mój TZ był bardzo delikatny, dlatego nie było żadnego bólu oraz krwi...
Cytat:
Napisane przez Darin Pokaż wiadomość
Nie uważam aby fak że TŻ był delikatny był decydującym czynnikiem o tym że nie było ani bólu ani krwi. Jest to każdego indywidualna sprawa. Jedne wyją z bólu i krwawią a drugie nic...
Zgadzam się, myślę, że delikatność niezbyt wiele ma tu do rzeczy
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 20:13   #359
lolita69
Raczkowanie

hmm...po roku bycia razem, w wieku 16 lat 'stałam się kobietą' ... w dzień dziecka... byliśmy w mieszkaniu TŻ i jak się pieściliśmy oralnie(co po prosu oboje uwielbiamy- zwłaszcza 69) naszła nas ochota na coś więcej... było po prostu świetnie bez pośpiechu,bardzo podniecająca gra wstępna... choć i tak długo nie wytrzymałam i sama 'wepchnęłam' go w siebie ... <zawstydzony> fakt, trochę zabolało, ale poźniej było bosko... a i nie krwawiłam podsumowując: pierwszy raz był świetny, ale teraz jest o wiele lepiej nadal jesteśmy razem i chyba tak już pozostanie

lolita69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 13:00   #360
Stokrotka19
Raczkowanie

Ja swoj pierwszy raz przezyłam w wieku 19 lat dokładnie w nasza rocznice I niestety nie wspominam tego zbyt miło gra wstepna była cudowna, nastroj tez ale pozniej polegało to raczej na jak najszybszym przebiciu błony co nie było wcale proste i przyjemne... Bardzo mnie bolało i dosyc duzo krwawiłam ale naszcescie kazdy kolejny raz wynagradzał mi to z nawiazka teraz jest wspaniale wiec ostatecznie ciesze sie, ze pozbyłam sie dziewictwa...
Stokrotka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości