![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Scarlett mój ost. O 4.30 do mnie do łóżka i wolą " mama Chudi Chudi " co oznaczało matka włącz toy story ale udało mi się go przekupić i żeśmy do 7pospali
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ;-) pochwale się bo dzisiaj byłam na usg genetycznym. I tak jak przypuszczałam drugi chłop.
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Oliwka ależ wypasiona kuchnia
![]() U nas duplo aktualnie mało w użyciu, tylko auta auta auta! Najwiecej frajdy ma z pojazdami playmobile - te duże strażackie, karetka pogotowia, śmieciarka ![]() I tylko cały czas gadka dom sie pali ![]() ![]() A ostatnio jak byliśmy w ikea to wybrał sobie misia i od tamtego czasu najlepszy przyjaciel - słodkie to ![]() Panika jak przeżyłaś teściowa ? ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Ahh no i lubi czas spędzać w namiocie ![]() ![]()
#334 |
Zakorzenienie
|
Dziś powiedziałam dziecku, że jak wróci tato to przywiezie jej "karolinę" bo kupił jej w drodze powrotnej maskotkę i pani w sklepie mówila że "karolinę" im wykupuje. A że poszła spać o 17.07 co jest świętem tak więc przed chwilą przebudziła się i woła siusiu to tż biegnie a ona do niego przez pół sen karolina? karolina? więc tż dał jej karolinę i poszła dalej spać
![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2015-08-28 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Dragusia jeszcze jest Betreuungsgeld, ale możliwe, ze bedą wycofywać bo nie są spełnione jakieś tam kryteria prawne, nie znam szczegółów, byle do kwietnia
![]()
#336 |
Zakorzenienie
|
Moderna ale fajny ten namiocik macie Marcel lubi się w nim bawić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Oliwka ohhh słodkie
![]() Namiot bardzo fajny, Marcel lubi ![]() ![]() ![]()
#338 | |
Zakorzenienie
|
dwóch przystojniaków będzie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() panda??? w (pluszowym) haremie Michała obecna ![]() ledwo ![]() ![]() ![]() ![]() Świetny namiot! jaki wielki!!!!! witamy w dorosłym świecie hue hue ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Scarlett to moze byc jskakolwiek ladowarka, ewentualnie pasek do spodni
![]() Panika a cos nowego tesciowa wymyslila? Vilga, otwarlam dzis marynowana papryke i cukinie wyszly mega. Moderna Ty wrzucalas zdjecie czipsow z buraka, mozesz dac przepis? Oliwka prezeny mega!!
#340 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale na szczescie śpimy do ok.8-9 z dzieciakami. Wczoraj padł rekord - spaliśmy do 10:30 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo fajny namiocik ![]() wowww! ![]() A co do zestawów to wiecie - najpierw chciałam sprzedać 100 sztuk ubrań rozniastych dla dziewczynki i nie poszło za dobrą cenę. A teraz sprzedaje po kilka sztuk razem: a to pajacyki, a to bluzeczki, legginsy, komplety. I jakoś idzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Despa http://lawendowydom.com.pl/domowe-ch...-korzeniowych/
Tylko moje krócej sie piekły , może ze 20 minut, kroiłem na takiej tarce-krajalnicy do mizerii ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Hehe tak ![]() ![]() ![]() Tak tak to panda ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Spanie to kiepski temat.. Jakub przeważnie śpi 21-7, bywa że krócej, w dzień z godzinę albo wcale, Dominika zasypia ok 22, budzi się ostatnio co pół godziny, godzinę, 2 godz snu ciągiem to max, definitywnie "wstaje" z Jakubem, w dzień śpi raz... Generalnie zanim coś ogarnę wieczorem to nie bardzo mam po co się kłaść....
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
M. już któryś dzień z kolei śpi sam w łóżeczku - nie wiem co go do tej samodzielności ciągnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Marcel przesiadl sie już na duża biegówke puky, a zasuwa tak ze głowa mała - nogi w gore i z górki na pazurki ![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
Monika gratulacje chłopaka :-*
No nic idę spać bo nie wiadomo o której królewicz się obudzi |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||
Zakorzenienie
|
woooooow!!!
Cytat:
![]() Cytat:
wow
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Też mamy, z lumpka mama przez przypadek kupiła
![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------ Pani, po wielu przemyśleniach zamówiłam własnie Lego Duplo Dużą Farmę - wszystko ma co trzeba: sporo klocków do budowy, zwierzątka, ludziki, traktor, okienka, drzwi. Oby łobuz był zadowolony ![]() Na Święta chcę Leśny Park albo Pociąg ![]() We wtorek K do żłobka na poczatku na godzinkę, ciekawe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak wspominałam to bedzie pierwszy zestaw więc myśle, że dosyć uniwersalny własnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
My tylko zacofani i duplo nie mamy?;p Ale K. ma na razie tyler xabawek, ze i tak na razie koń na biegunach, piętrowy garaz z torami i stolik z zestawem majsterkowicza na strychu stoją;p Może na gwiazdkę duplo dostanie?Wróciłam z Kościoła mało swojego dziecka w kosmos nie wysłałam....juz siedzielismy w aucie i miałam w środku wracac do domu, ale obiecał, ze nie bedzie uciekał...poprawił się na 8minut!dobre i to...a teraz padł.....Znów stęka, ze kupy nie moze zrobić...
![]() Pani az obczajam tego skip hopa moze on pomoze okiełznac mojego Skarabeuszka... |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Klementyna Milus tez duplo nie ma i tez właśnie mam zamiar kupić na Mikołaja wpierw ( bo ma tego samego dnia imieniny ) !a potem pod choinkę i na urodziny wiec może się uzbiera tylko ciekawe gdzie ja to trzymać będę ew znowu oddam kilka zabawek do przedszkola bo juz kilkoma się nie bawi
Dzień bez drzemki dziś chyba znowu OC coś się zaczyna pokładac wiec może usnie ale dostał od wczoraj siostry aIpada czy tableta kij jeden wie i nie da go nawet dotkac tylko Chudi i Baz na Yt na okroglo |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Moderna , dziekuje
![]() Klementyna, pytanie. Moje dziecko godziny spokojnie nie wytrzyma, bez gonienia, spiewania, krzyku, dlatego ja jej do kosciola nie zabieram. Co jakis czas robie probe, ale uwazam, ze ma czas. Wiec, powiedz mi czy Kacper jest w stanie wytrzymac tak spokojnie tą godzine? Bo moze nie warto sie co tydzien denerwowac... Panika, jak u Was? Jak Michal idzie z Panikiem to jest spokojny, wytrzymuje?
#352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() |
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo dobry wybór ![]() ![]() mamy tą: http://merlin.pl/LEGO-Duplo-Duza-far...6,1310541.html i super! ![]() Cytat:
Cytat:
teraz na wsi był z moją mamą z 4 razy i był wzorowy. nie do uwierzenia. za pierwszym razem z ojcem się zakładaliśmy ile T. wytrzyma. a on - zafascynowany dzwonkami - stał grzeczniutko. kolejne razy już ze spacerami wokół kościoła, ale bez armagedonu. on w ogóle jest prawicowy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Kacper zalezy jaki dzień. Modli się co wieczór, ale kościołowej świętosci nie uznaje...czasem kręci sie tylko koło nas, cos gadam, a czasem zwiuewa i wrzeszczy.... Michaś na papaieża!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
MBZ♥
|
Pani,
![]() ![]() Zosiek lubi zwiedzać kościoły, namiętnie się żegna, ostatnio nawet w przymierzalni w hmie ![]() Demeter ![]() ![]() Monicca, gratulacje ![]() Kasia uważaj na tablet:/ani się spostrzeżesz jak Go wciągnie. Nam dziś stuknęło 7 lat małżeństwa i 10 lat bycia razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Panika wow super!
Scarlett, nie zrozumialysmy sie, co jakis czas probuje z Emi, ale uwazam ze jeszcze nie jest gotowa, i godziny nie wytrzyma. Wiec nie chodzimy rodzinnie wszyscy,tylko jedno zostaje z czortem w domu. A jak juz nas najdzie, to jedno krazy wokol kosciola ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- BYou, najlepszego dla Was
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
BYou najlepszego! Nam 3 tygodnie temu 6 i 8, czas galopuje, wciąż mam wrażenie jakby to było wczoraj.
Po tych waszych tekstach o żegnaniu się i modlitwie zaczynam się zastanawiać czy zaniedbałam dziecko. Myślicie że rozumieją cokolwiek z tego, czy to wierszyk na dobranoc? Myślałam, że w weekend odpocznę i poczuję się lepiej - tymczasem TZ zajmował się Z i jeździł do babci, a ja jak tylko mogłam to ogarniałam pranie, prasowanie itp itd.... Jestem tak masakrycznie obolała, jak dawno nie byłam i przeraża mnie cały tydzień z Z....
#359 |
Zakorzenienie
|
scarlet chyba niewiele rozumieją..bardziej symbolika. Kacper jak "klepie" aniele boży to spoglkada na obrazek z Aniołem wiszący nad łózkiem, papieża JPII wizerunek rozpoznaje, MBoza też i tyle naszej religii;p A jak żegnam się z nim na głos, to z automatu zaczyna "Panie JEZU NASZE sŁONKO POBŁOGOSŁAW TO JEDZONKO ITP." bO W PRZEDSZKOLU ZAWSZE Się modlili przed posiłkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Dobrywieczór
![]() wróciłam dziś wieczorkiem do domku i .... właśnie się kładę choć dalej sajgon masakryczny który jest efektem pozostawienia tż z dzieckiem na weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.