Golizna, artykuły i poziom na Wizażu. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-26, 23:45   #331
Zilka
Rozeznanie

Dot.: Golizna na Wizażu

i to trollowisko na intymnym też już jest nudne.
Zilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 00:18   #332
Maneki_Neko
Raczkowanie

Mnie zastanawia jedno - wiem, że liczą się statystyki, słupki i tak dalej, ale jaką ignorancją trzeba się wykazywać, by tak bardzo olewać opinie czytelników?? Dziewczyny same mówią, co chciałyby czytać, a Wielce Czcigodna Redakcja ma to w głębokim poważaniu, jakby zapominając, że czytelnik może pójść gdzie indziej.
Pojęcia nie miałam, że można mieć aż tak złe zdanie o własnych czytelnikach, bo to o tym świadczą te pseudodziennikarskie babole. Byłoby mi zwyczajnie wstyd podpisywać się pod czymś takim.
Szanowna Redakcja niech sobie uświadomi, że ludzie to nie debile, a kobiety prócz malowania paznokci, potrafią jeszcze pisać, czytać, myśleć, mają szerokie zainteresowania i oczekują, że będą traktowane tak, jak na to zasługują. Mam wrażenie, że autorki artykułów zwyczajnie boją się, że czytelniczka może mieć problem ze zrozumieniem dłuższych treści.
Nijak tego nie rozumiem, bo przecież to oczywsite, że lepsze artykuły to więcej wejść i większa aktywność, a to przekłada się na więcej zysków z reklam. Przecież nawet artykuły sponsorowane da się pisać z głową, a to przekłada się na zysk dla reklamodawcy. Jeśli nie poleca się wszystkiego, jak leci, to wiadomo, że gdy już się taka reklama pojawi, jest to dla czytelnika coś faktycznie wartego uwagi.

Cześć Wam!
Maneki_Neko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 07:03   #333
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Pokaż wiadomość
Wizaż przejęła wielka korpo parę lat temu. I wiadomo, dlaczego jest tak a nie inaczej.
czyzby przejecie w celu wykonczenia, aby wspomoc swoj inny portal?

tak, tez mi sie wydaje, ze jest nas mniej
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 09:42   #334
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Zilka Pokaż wiadomość
i to trollowisko na intymnym też już jest nudne.
Nie każdy trolling da się udowodnić i tak po prostu wywalić niestety.

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
tak, tez mi sie wydaje, ze jest nas mniej
No niestety, część to na pewno ogólna tendencja, ponoć nawet fb zaliczył spadek ale część ma pewnie związek ze zmęczeniem awariami itd.
Stary 2015-07-27, 09:47   #335
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie każdy trolling da się udowodnić i tak po prostu wywalić niestety.

No niestety, część to na pewno ogólna tendencja, ponoć nawet fb zaliczył spadek ale część ma pewnie związek ze zmęczeniem awariami itd.
Jak na tak olbrzymi, popularny portal, aktywność użytkowników na fb to jakaś porażka. Nie wiem kto to prowadzi, ale po emitokonach z kupą nie spodziewam się specjalisty od social media. Mam wrażenie, że w wizażu pracują przypadkowe osoby z ulicznej łapanki
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 09:51   #336
I am Rock
lokalna gwiazda

Kiedyś była informacja, ile jest buszujących Wizażanek. A teraz? Czego nie widzę?

Przeczytałam artykuł, jak uniknąć zakażeń. Dowiedziałam się przy okazji, że powinnam dbać o higienę. Naprawdę dziękuję, bo sama bym na to nie wpadła.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 11:30   #337
201803290936
Konto usunięte

Emotikon poop

Myślałam, że sobie jaja robicie, a jednak serio ktoś tego używa.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 11:37   #338
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jak na tak olbrzymi, popularny portal, aktywność użytkowników na fb to jakaś porażka.
A nie, ja ogólnie o aktywnych użytkownikach fejsa pisałam, na Wizaż fejsowy nie wchodzę. I dobrze jak widać, emot poop mnie rozłożył na łopatki.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Kiedyś była informacja, ile jest buszujących Wizażanek. A teraz? Czego nie widzę?
Fakt, nie ma. Jest tylko liczba aktywnych użytkowników pod każdym podforum.
Stary 2015-07-27, 11:41   #339
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
A nie, ja ogólnie o aktywnych użytkownikach fejsa pisałam, na Wizaż fejsowy nie wchodzę. I dobrze jak widać, emot poop mnie rozłożył na łopatki.

A no to też, chyba masz rację. Aczkolwiek dobrze prowadzone fanpejdże, chociażby zwyczajnych drogerii internetowych, mają o wiele więcej aktywnych, komentujących fanów niż tu - jak na lekarstwo. No ale tam nie serwuje się kupy na powitanie. Mam nadzieje, że szanowna redakcja czyta ten temat i palnie się mocno w czoło.
Stary 2015-07-27, 12:22   #340
kaja1981
Rozeznanie

obejrzałam filmik, w którym przedstawia się redakcja. masakra... jak można wmawiać ludziom, że wielkie zdjęcia, artykuły sponsorowane w chamski sposób reklamujące produkty i mało tekstu są dobre dla użytkowników. czuję się urażona, zwracam co prawda dużą uwagę na to, jak wyglądam, ale jednak mam w głowie coś więcej i trochę się dziwię, że po zmianach te panie się swoim nazwiskiem i twarzą pod tym wszystkim podpisują
o KWC już pisałam, kiedyś każdy zakup kosmetyku sprawdzałam tam, ale odkąd nie mogę nic znaleźć, bo wyszukiwarka pokazuje tony śmieci, zrezygnowałam. poza tym testów kosmetyków nie obowiązuje regulamin, możesz coś użyć pół godziny wcześniej, wystawić recenzję i super, a innego kosmetyku zaraz ktoś zgłosi i znika. dla mnie KWC stracił tym sposobem wiarygodność
kaja1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 12:26   #341
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

mnie nieustannie bawi przekonanie, ze jak cos sie dostalo za darmo to sie tego nie krytykuje, bo przeciez bylo darmo
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 12:30   #342
kaja1981
Rozeznanie

w każdym razie
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
mnie nieustannie bawi przekonanie, ze jak cos sie dostalo za darmo to sie tego nie krytykuje, bo przeciez bylo darmo
no bo jak pochwalisz, to a nuż dadzą więcej
ja dostałam kilka razy coś do testów, jak mi się nie podobało, to to pisałam, a recenzję wystawiałam dopiero po jakimś czasie, np. jak dostałam tusz, to po tygodniu chyba, zgodnie z regulaminem w każdym razie. ale po tym, jak kilka moich recenzji poleciało, bo tak, to już nic tam nie piszę, szkoda mojego czasu
Stary 2015-07-27, 12:34   #343
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaja1981 Pokaż wiadomość
w każdym razie

ja dostałam kilka razy coś do testów, jak mi się nie podobało, to to pisałam, a recenzję wystawiałam dopiero po jakimś czasie, np. jak dostałam tusz, to po tygodniu chyba, zgodnie z regulaminem w każdym razie. ale po tym, jak kilka moich recenzji poleciało, bo tak, to już nic tam nie piszę, szkoda mojego czasu
Zgadzam się. Kiedyś wystawiałam bardzo często recenzję, teraz już od wielkiego dzwonu. Szkoda zachodu. Za duży śmietnik, niespójne zasady i recenzje wyparowujące nie wiadomo czemu w kosmos (też mi się kilka razy zdarzyło).
Stary 2015-07-27, 12:35   #344
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
w każdym razie

Ja tez od czasu do czasu testuję, ale zawsze uczciwie piszę i nie drżę, że juz niczego mi nie dadzą.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Zgadzam się. Kiedyś wystawiałam bardzo często recenzję, teraz już od wielkiego dzwonu. Szkoda zachodu. Za duży śmietnik, niespójne zasady i recenzje wyparowujące nie wiadomo czemu w kosmos (też mi się kilka razy zdarzyło).
ja tez teraz olewam, moze kiedys sie zbiore i bede robic to czesciej
Stary 2015-07-27, 12:46   #345
kaja1981
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez od czasu do czasu testuję, ale zawsze uczciwie piszę i nie drżę, że juz niczego mi nie dadzą.

ja tez teraz olewam, moze kiedys sie zbiore i bede robic to czesciej
nie twierdzę, że wszystkie te recenzje są nieuczciwe. z tym, że recenzje testów są wystawiane kompletnie niezgodnie z regulaminem i tak jest ok. inne lecą za najmniejszą niezgodność z zasadami. zapytałam o to, to dostałam odpowiedź, że kosmetyki do testów nie podlegają regulaminowi. moim zdaniem nie fair, tandetna forma reklamy i wymuszanie pozytywów za kasę/prezenty.
Stary 2015-07-27, 12:48   #346
kawa_zmlekiem
damn good coffee

No i dziwne, że produkt testowany zawsze okazuje się hitem z oceną powyżej 4 gwiazdek, nigdy klapą

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 12:49   #347
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
nie twierdzę, że wszystkie te recenzje są nieuczciwe. z tym, że recenzje testów są wystawiane kompletnie niezgodnie z regulaminem i tak jest ok. inne lecą za najmniejszą niezgodność z zasadami. zapytałam o to, to dostałam odpowiedź, że kosmetyki do testów nie podlegają regulaminowi. moim zdaniem nie fair, tandetna forma reklamy i wymuszanie pozytywów za kasę/prezenty.
Ale ja cie doskonale rozumiem jak widzę, ze jakis kosmetyk nagle ma srednią około 5 to wiem, ze byly testy, wchodze i widze wysyp recenzji z 1-2 dni max. Z tym, ze wine ponoszą tez organizatorzy. Niedawno dostalam sorayę na cellulit i po jakims tygodniu? cos kolo tego, dostałam ankiete do wypelnienia. I ze co niby? w tydzien mial mi cellulit zniknąć? Prosbę o recenzję na kwc dostalam dopiero kilka dni temu, ale jej jeszcze nie napisalam, bo mialam przerwe w uzywaniu i nie moge nic napisac na razie na ten temat.
Stary 2015-07-27, 12:51   #348
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Ja teraz opieram sie tylko na opiniach recenzentek ktorym ufam, jesli kogos "znam" z innych recenzji to uwaznie czytam co pisze, reszte omijam, bo zwyczajnie nie ufam

A jeszcze co do twerkowania, to nadal nie widzialam tego filmiku na wizazu, moze faktycznie byl "niesmaczny" ale obejrzalam sobie inne i nawet mi sie to podoba, sama bym poszla na takie zajecia
W przeciwienstwie do pole dance, to mi sie nie podoba od dawna, twerkowanie jest fajne

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2015-07-27 o 12:56
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 12:57   #349
MartaMagda
Zakorzenienie

Nie wiem jak Wy, ale ja dalej z tego nie mogę

Edytowane przez MartaMagda
Czas edycji: 2015-07-27 o 13:04
MartaMagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 13:00   #350
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
No i dziwne, że produkt testowany zawsze okazuje się hitem z oceną powyżej 4 gwiazdek, nigdy klapą
'właśnie przyjechał kurier. żel pięknie pachnie, wieczorem się w nim wykąpię i zedytuję moja opinię. póki co pięć gwiazdek.'
0235a76bf37a0c9e786a33d682e03cfb1aa33c8b_653ef22455ebf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 13:02   #351
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość

Nie wiem jak Wy, ale ja dalej z tego nie mogę
Tytuł z kałem sugeruje, że klientka porobiła się ze strachu. Taka wpadka

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość

A jeszcze co do twerkowania, to nadal nie widzialam tego filmiku na wizazu, moze faktycznie byl "niesmaczny" ale obejrzalam sobie inne i nawet mi sie to podoba, sama bym poszla na takie zajecia
W przeciwienstwie do pole dance, to mi sie nie podoba od dawna, twerkowanie jest fajne
Moja koleżanka wywija sportowo na rurze (zawodowo jest sędziną na me czach piłki nożnej). Robi takie szpagaty i figury, że łeb odpada, niezłą musi mieć krzepę. Chciałabym też tak, ale mam leniwy tyłek
Stary 2015-07-27, 13:10   #352
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;52216075]'właśnie przyjechał kurier. żel pięknie pachnie, wieczorem się w nim wykąpię i zedytuję moja opinię. póki co pięć gwiazdek.' [/QUOTE]

To jest wina tego, ze nie ma ŻADNEJ selekcji testerek poza widzi mi się komisji/odpowiedzi w ankiecie. Potem wpadają takie przypadkowe dziewczyny na forum do wątku z danego konkursu i pytają kiedy dostaną ankiete. Oczywiscie produktu jeszcze na oczy nie widziały, ale juz ankiete chcialyby widzieć. Efekty są jakie są. Opłakane.

zdarzają się jeszcze takie
"daję pięc gwiazdek, bo produkt musi byc cudowny! ktos mi powie gdzie mogę go kupic w dobrej cenie? Tak bardzo chcialabym go wyprobować!"
Stary 2015-07-27, 13:17   #353
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka wywija sportowo na rurze (zawodowo jest sędziną na me czach piłki nożnej). Robi takie szpagaty i figury, że łeb odpada, niezłą musi mieć krzepę. Chciałabym też tak, ale mam leniwy tyłek
Ja zazdroszcze kondycji, corka mojej kolezanki uprawia pole dance i jest juz instruktorka chyba, dziewczyna ma ladne miesnie, ale mnie sie po prostu pole dance wizualnie nie podoba
To juz zdecydowanie wolalabym umiec tak jak te od twerkowania

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-27, 14:11   #354
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZaleszczotekKsiazkowy Pokaż wiadomość
O, znowu powróciło to z depilacją co masa osób narzekała, że wybrali niesmaczne zdjęcie https://wizaz.pl/Pielegnacja/Depilac...m_campaign=NYT

Nie wytrzymam. Tytuł artykułu "Wszystko o depilacji okolic bikini'' a filmik o tym czy ''warto depilować ręce''
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 14:14   #355
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
To już wiem czemu tylko raz dostałam produkty do testowania .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 14:19   #356
pannaatopowa
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52217007]Nie wytrzymam. Tytuł artykułu "Wszystko o depilacji okolic bikini'' a filmik o tym czy ''warto depilować ręce'' [/QUOTE]
Albo artykuł o depilacji woskiem brwi a zdjęcie babki z pęsetą. Może to sa pierdoły, ale mnie rażą

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 14:22   #357
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Jak na tak olbrzymi, popularny portal, aktywność użytkowników na fb to jakaś porażka. Nie wiem kto to prowadzi, ale po emitokonach z kupą nie spodziewam się specjalisty od social media. Mam wrażenie, że w wizażu pracują przypadkowe osoby z ulicznej łapanki
Mnie nie dziwi niska aktywność na facebooku. W końcu mamy tam zderzenie jawnych danych osobowych z ukrywaniem się pod nickami tutaj.

Za to kupa... już jak najbardziej mnie dziwi
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 15:46   #358
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, nie ma. Jest tylko liczba aktywnych użytkowników pod każdym podforum.
Jest, w ogólnym widoku Forum, jak zjedzie się na sam dół to są tam widoczne
Aktualności, na obecną chwilę:
Obecnie aktywnych użytkowników: 8145 (1815 zarejestrowanych użytkowników i 6330 gości)
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 15:49   #359
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No to jest, ale nie ma informacji o aktualnie buszujących Wizażankach, która zawsze była na górze. Szkoda, zawsze mi się to hasło o buszujących podobało.
Stary 2015-07-27, 15:50   #360
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
w każdym razie

Napiszesz coś złego, to cholera wie czy nie każą ci oddać?

Nie miałam pojęcia, że są jakieś testy, a już tym bardziej, że ich regulamin nie obwiązuje. Dlatego hity KWC nie są moimi - zawsze.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości