|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Golizna na Wizażu
i to trollowisko na intymnym też już jest nudne.
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zastanawia jedno - wiem, że liczą się statystyki, słupki i tak dalej, ale jaką ignorancją trzeba się wykazywać, by tak bardzo olewać opinie czytelników?? Dziewczyny same mówią, co chciałyby czytać, a Wielce Czcigodna Redakcja ma to w głębokim poważaniu, jakby zapominając, że czytelnik może pójść gdzie indziej.
Pojęcia nie miałam, że można mieć aż tak złe zdanie o własnych czytelnikach, bo to o tym świadczą te pseudodziennikarskie babole. Byłoby mi zwyczajnie wstyd podpisywać się pod czymś takim. Szanowna Redakcja niech sobie uświadomi, że ludzie to nie debile, a kobiety prócz malowania paznokci, potrafią jeszcze pisać, czytać, myśleć, mają szerokie zainteresowania i oczekują, że będą traktowane tak, jak na to zasługują. Mam wrażenie, że autorki artykułów zwyczajnie boją się, że czytelniczka może mieć problem ze zrozumieniem dłuższych treści. Nijak tego nie rozumiem, bo przecież to oczywsite, że lepsze artykuły to więcej wejść i większa aktywność, a to przekłada się na więcej zysków z reklam. Przecież nawet artykuły sponsorowane da się pisać z głową, a to przekłada się na zysk dla reklamodawcy. Jeśli nie poleca się wszystkiego, jak leci, to wiadomo, że gdy już się taka reklama pojawi, jest to dla czytelnika coś faktycznie wartego uwagi. Cześć Wam! |
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie każdy trolling da się udowodnić i tak po prostu wywalić niestety.
No niestety, część to na pewno ogólna tendencja, ponoć nawet fb zaliczył spadek ale część ma pewnie związek ze zmęczeniem awariami itd.
|
|
|
#335 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#336 |
|
lokalna gwiazda
|
Kiedyś była informacja, ile jest buszujących Wizażanek. A teraz? Czego nie widzę?
Przeczytałam artykuł, jak uniknąć zakażeń. Dowiedziałam się przy okazji, że powinnam dbać o higienę. Naprawdę dziękuję, bo sama bym na to nie wpadła.
|
|
|
|
|
#337 |
|
Konto usunięte
|
Emotikon poop
Myślałam, że sobie jaja robicie, a jednak serio ktoś tego używa.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Fakt, nie ma. Jest tylko liczba aktywnych użytkowników pod każdym podforum.
|
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
A no to też, chyba masz rację. Aczkolwiek dobrze prowadzone fanpejdże, chociażby zwyczajnych drogerii internetowych, mają o wiele więcej aktywnych, komentujących fanów niż tu - jak na lekarstwo. No ale tam nie serwuje się kupy na powitanie. Mam nadzieje, że szanowna redakcja czyta ten temat i palnie się mocno w czoło.
|
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
obejrzałam filmik, w którym przedstawia się redakcja. masakra... jak można wmawiać ludziom, że wielkie zdjęcia, artykuły sponsorowane w chamski sposób reklamujące produkty i mało tekstu są dobre dla użytkowników. czuję się urażona, zwracam co prawda dużą uwagę na to, jak wyglądam, ale jednak mam w głowie coś więcej
i trochę się dziwię, że po zmianach te panie się swoim nazwiskiem i twarzą pod tym wszystkim podpisują o KWC już pisałam, kiedyś każdy zakup kosmetyku sprawdzałam tam, ale odkąd nie mogę nic znaleźć, bo wyszukiwarka pokazuje tony śmieci, zrezygnowałam. poza tym testów kosmetyków nie obowiązuje regulamin, możesz coś użyć pół godziny wcześniej, wystawić recenzję i super, a innego kosmetyku zaraz ktoś zgłosi i znika. dla mnie KWC stracił tym sposobem wiarygodność |
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
mnie nieustannie bawi przekonanie, ze jak cos sie dostalo za darmo to sie tego nie krytykuje, bo przeciez bylo darmo
|
|
#342 | |
|
Rozeznanie
|
w każdym razie
Cytat:
![]() ja dostałam kilka razy coś do testów, jak mi się nie podobało, to to pisałam, a recenzję wystawiałam dopiero po jakimś czasie, np. jak dostałam tusz, to po tygodniu chyba, zgodnie z regulaminem w każdym razie. ale po tym, jak kilka moich recenzji poleciało, bo tak, to już nic tam nie piszę, szkoda mojego czasu |
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- ja tez teraz olewam, moze kiedys sie zbiore i bede robic to czesciej
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
nie twierdzę, że wszystkie te recenzje są nieuczciwe. z tym, że recenzje testów są wystawiane kompletnie niezgodnie z regulaminem i tak jest ok. inne lecą za najmniejszą niezgodność z zasadami. zapytałam o to, to dostałam odpowiedź, że kosmetyki do testów nie podlegają regulaminowi. moim zdaniem nie fair, tandetna forma reklamy i wymuszanie pozytywów za kasę/prezenty.
|
|
|
|
|
#346 |
|
damn good coffee
|
No i dziwne, że produkt testowany zawsze okazuje się hitem z oceną powyżej 4 gwiazdek, nigdy klapą
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze co do twerkowania, to nadal nie widzialam tego filmiku na wizazu, moze faktycznie byl "niesmaczny" ale obejrzalam sobie inne i nawet mi sie to podoba, sama bym poszla na takie zajecia W przeciwienstwie do pole dance, to mi sie nie podoba od dawna, twerkowanie jest fajne
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2015-07-27 o 12:56 |
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak Wy, ale ja dalej z tego nie mogę
Nina 💕 29.01.2017 Edytowane przez MartaMagda Czas edycji: 2015-07-27 o 13:04 |
|
|
|
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Konto usunięte
|
Tytuł z kałem sugeruje, że klientka porobiła się ze strachu. Taka wpadka
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;52216075]'właśnie przyjechał kurier. żel pięknie pachnie, wieczorem się w nim wykąpię i zedytuję moja opinię. póki co pięć gwiazdek.'
[/QUOTE]To jest wina tego, ze nie ma ŻADNEJ selekcji testerek poza widzi mi się komisji/odpowiedzi w ankiecie. Potem wpadają takie przypadkowe dziewczyny na forum do wątku z danego konkursu i pytają kiedy dostaną ankiete. Oczywiscie produktu jeszcze na oczy nie widziały, ale juz ankiete chcialyby widzieć. Efekty są jakie są. Opłakane. zdarzają się jeszcze takie "daję pięc gwiazdek, bo produkt musi byc cudowny! ktos mi powie gdzie mogę go kupic w dobrej cenie? Tak bardzo chcialabym go wyprobować!"
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To juz zdecydowanie wolalabym umiec tak jak te od twerkowania
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wytrzymam. Tytuł artykułu "Wszystko o depilacji okolic bikini'' a filmik o tym czy ''warto depilować ręce'' |
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52217007]Nie wytrzymam. Tytuł artykułu "Wszystko o depilacji okolic bikini'' a filmik o tym czy ''warto depilować ręce''
Albo artykuł o depilacji woskiem brwi a zdjęcie babki z pęsetą. Może to sa pierdoły, ale mnie rażą
|
|
|
#357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to kupa... już jak najbardziej mnie dziwi
|
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualności, na obecną chwilę: Obecnie aktywnych użytkowników: 8145 (1815 zarejestrowanych użytkowników i 6330 gości) |
|
|
|
|
|
#359 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No to jest, ale nie ma informacji o aktualnie buszujących Wizażankach, która zawsze była na górze. Szkoda, zawsze mi się to hasło o buszujących
podobało.
|
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

ale część ma pewnie związek ze zmęczeniem awariami itd.

i trochę się dziwię, że po zmianach te panie się swoim nazwiskiem i twarzą pod tym wszystkim podpisują