![]() |
#331 |
Konto usunięte
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Mam kłopot z sąsiadami z góry. Są głośno, chodzą po mieszkaniu, przesuwają krzesła, ich dziecko płacze i nawet się kąpią w nocy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Konto usunięte
|
Uzywasz dwóch kremów, toniku i odzywki do wlosow?
LOOOOL moja mama cale zycie ma tylko szare mydlo i wode ze studni i ani jednej zmarszczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ktos cos o perfumie Krowi Cycek edp lub Mokry Pies edt? (drobiazg że kwc pęka )
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
wątek "specjalistyczny", część 76., 10 stałych użytkowniczek, rozmowa od 20 części toczy się już o repertuarze kinowym, zakupach w Biedronce, chorobie szwagra i wyjeździe do Grecji na last minute, nie sposób dokopać się do jakichś informacji. Przychodzi ktoś z pytaniem związanym z tematem wątku i co? UŻYJ WYSZUKIWARKI
![]() |
#335 |
Konto usunięte
|
Gdy w tytule rymów nie ma - to nie wątek tylko ściema PM 2057
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
damn good coffee
|
Wyszukiwarka nie gryzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
inna odsłona tej humoreski = wątek specjalistyczny, część fafsetna, 10stałych uzytkowniczek, wataha podczytujących, i stały fragment gry " czy może ktoś powiedzieć jaki jest KOD na januszówkę/darmowego kuriera?
podczas gdy pojawia się ów kod 3 posty wyżej i 7wyżej i 15wyżej
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
Wesele robi się na 150+ osób. Na 18-45 jest obiad poślubny. Ewentualnie można jeszcze wziąć ślub we dwoje. Nie robi się wesela na 45 osób. 60-80 gości na ślubie w ogóle nie występuje.
Zawsze byłam dojrzalsza od rówieśników. "Ja już się naimprezowałam" jako argument, gdy ktoś się dziwi, że chce urodzić dziecko w wieku 20 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
damn good coffee
|
PM nie stać żeby zapewnić gościom nocleg w hotelu 5 gwiazdkowym? To niech nie robią wesela.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
BAN stały
|
Zawsze byłam inna. W liceum nosiłam glany i słuchałam Nirvany. Miałam swoją paczkę, ale nikt nas nie akceptował, byliśmy odludkami (właściwie to nie wiem czy to wizaż, ale musiało być).
Mam samych kolegów, dziewczyny są fałszywe i zazdrosne. Poza tym wolę pić piwo i przeklinać niż przyklejać tipsy i brzydzę się zdrobnień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
*Germanistyka?! Bessęsu! WSZYSCY w Polsce znają biegle niemiecki!!!
*Prawo? Pewnie masz znajomości. *W Polsce praca jest tylko po znajomości!!!
Edytowane przez mell002 Czas edycji: 2015-08-01 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
- szczerze z nim porozmawiaj,
- tż, - jesteś bluszczem - wyjdź do ludzi - nie mam telewizora, - troll - zgłaszam - zycie nie jest czarno-białe, - terapia, - jesteś DDA, - perdyliard - nie chcę sie chwalić, ale jestem dość atrakcyjna, - na brak powodzenia nie narzekam, - wiem, że szpiegowanie czyjejś komórki jest nie fair, ale - jak to w każdym związku były wzloty i upadki Edytowane przez Marbella85 Czas edycji: 2015-08-01 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Dzięki znajomościom zdobytym na informatyce inżynierskiej.
![]() Kiedyś jeszcze liczyła się automatyka i robotyka, ale w momencie kiedy stracili najlepszą studentkę kierunek przestał być przyszłościowy.
Edytowane przez mell002 Czas edycji: 2015-08-01 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzeniona
|
Zapraszamy na wesele 500 gości, ale to naprawdę bliska rodzina, ze wszystkimi mamy stały kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
- w PL praca tylko po znajomości
- dobra kasa tylko po informatyce - w Anglii to tylko na zmywaku - zakładasz/ masz firmę w PL frajer - moje ulubione, akurat mam swoją firmę w PL więc frajerka ![]() - nie uprawiasz seksu analnego, to ty pewnie tylko po bożemu, ciemną nocą i pod grubą kołdrą - przy 3 dzieci nie masz jeszcze czasu na ćwiczenia, wymyślanie diet i kosmetyczkę??? No co ty? - po urodzeniu dziecka ma się tam wiadro - 25 letnia dziewica - dziwaczka - troll - wiesz co to antykoncepcja, trzeba było się zabezpieczyć - wyjdź do ludzi, zapisz się do klubu jakiegoś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
- 500 złotych miesięcznie na jedzenie to bardzo dużo, my spokojnie z tż przeżyjemy za 100 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
A, zapomniałam dodać, że mięso, wędliny, kiełbasy, jaja, owoce, warzywa i nabiał mamy od rodziców TŻ.
![]() |
#354 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Konto usunięte
|
Alternatywne nastolatki, osoby dojrzalsze od rowiesnikow i kobiety ktore maja tylko kolegow bo kobiety sa glupie = yeah
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A: Troche maki, pol na pol mleka i wody tyle ile maki. B: Ja robie na oko. C: Az ciasto bedzie mialo odpowiednia konsystencje. D: Przeciez to proste. E: Nigdy nie patrze na przepis, zawsze mi wychodza. Wyslane z dziadowskiego telefonu, wybaczcie. ---------- Dopisano o 05:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:06 ---------- A: Zrobilam blad, seks bez zabezpieczenia, bylam idiotka, ciaza, zdecydowalam sie urodzic (i tu opis glownego problemu lub prosba o wsparcie od innych w takiej sytuacji). B: Trzeba bylo myslec wczesniej! C: Nie mialas w szkole biologii? D: Skoro bylas gotowa na seks to jestes gotowa na dziecko. E: Gdzie mialas rozum?! F: Jestes glupia. G: Trzeba bylo sie zabezpieczac! H: Nie moglas pomyslec wczesniej?! IJKLMNOPRSTUWXYZ: kombinacja poprzednich odpowiedzi. Wyslane z dziadowskiego telefonu, wybaczcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
ctrl alt delete
|
Nie będę nabijać kasy bankom, nie wezmę kredytu na mieszkanie. Będę wynajmować, dużo bardziej sie opłaca - wynajem kosztuje 1200 zł, a rata wyniosłaby 1250, więc 50 zł co miesiąc w kieszeni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Ale chętnie dowiedziałabym się, jak przeżyć za 500 zł, mieć przy tym zróżnicowany jadłospis, niczego sobie nie odmawiać i jeszcze jadać na mieście. Aż przypomnieli mi się moi eks sąsiedzi, jesteśmy w takim samym wieku, więc jakoś się tam poznaliśmy i nawet nie wiem, jakim cudem zaczęli mnie nawiedzać. Byłam u nich też kilka razy, niby nie moja sprawa, co kto ma, ale gulasz z wątróbek i makaron z jajkiem były na porządku dziennym. Raz nawet zostałam poczęstowana rozcieńczonym sokiem z Biedronki (bo podobno za słodki). Za to u mnie nierozcieńczone soki pili szklankami a jeśli przypadkiem zawędrowali do kuchni, potrafili opróżnić lodówkę i wyjeść z garnka. I jeszcze krytykować moją rozrzutność, bo oni nie wydają tak dużo. Pożyczali też wszystko, co dało się pożyczyć- od cukru po żarówki, na wieczne nieoddanie. A "wpadali pogadać" codziennie^^ I co? Da się wyżyć za 500 zł? Da się!
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
Zakładamy KLUB dla najfajniejszych i najbardziej cacuśnych koleżanek z NASZEGO wątku, bo ci okropni podczytywacze bezczelnie wykorzystuja NASZE, osobiście przez nas wyszukane w necie kody zniżkowe na tampony, szampony i szczotki do kibla, a potem bezczelnie tak zakupionymi dobrami handlują na Allegro! Konspira to konieczność, bo świat nam tak wrogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.