Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-21, 17:42   #331
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Tak, rozpakowałam bo byłam właśnie ciekawa tego włosia. Moim zdaniem jest delikatna i naprawdę miękka
Nie wiem czy one mogą się od siebie różnić jakoś skoro są takie same, ale ja się bałam nawet czy nie zbyt miękka, ale ostatecznie uważam, że jest ok
To nam się zmysły różnią znacznie chyba Bo nie sądzę, żeby szczotki się różniły. A co jeszcze masz z Canpolu? Kupiłaś już może jakieś smoczki?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:45   #332
k_asienka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam, ale jednak chyba wybiorę Rydygiera. Tzn. pójdę oba obejrzeć. Chyba A czemu Ujastek wybierasz?

W Ujastku są te pogaduchy do brzucha za darmoszkę, więc może spróbuj się wbić, może tam się dowiesz coś o SR itp

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Ee trzaskany na pewno nie jest. Ale nie wiem, ile był używany, ale chyba krótko. No nic, obadam, wypytam, może akurat będzie łokej
Zastanawiałam się nad Ujastkiem i Narutowiczem. W Narutowiczu nikt znajomy nie rodził więc zrezygnowałam. Został Ujastek. Znajome, które tam rodziły chwalą sobie opiekę położnych (jak będzie się okaże). Ostatnio rodziła tam koleżanka, fakt miała lekarza prowadzącego z tego szpitala (też do niego chodzę), miała cesarkę i sobie chwali. Byłam w sobotę na dniach otwartych, pokazali salę, poopowiadali i wydaje mi się być ok. Boję się tylko, żeby byle bez powodu nie zrobili mi cesarki.
Wszystko zależy na jaką położną się trafi (każdy szpital może okazać się ok, albo na odwrót). W Rydygierze rodziła znajoma - pediatra. Bardzo sobie chwali, ale miała tam dużo znajomych wśród lekarzy, więc jej opinia jest dla mnie mało znacząca. Mówiła, że trochę obskurnie tam jest.
A Ty czemu Rydygier?

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Kasienka ja planuje rodzic w ujastku i tez pierwszy poród ale do szkoły rodzenia tam nie chodzę jedynie na ten cykl pogaduchy do brzucha chodze
Żeby skorzystać z tego cyklu trzeba mieć tam położną środowiskową? A będziesz chodzić gdzieś indziej do szkoły rodzenia?

Na czym Wasze dziecko będzie spało? wiem, że nie można dawać zwykłej poduszki bo za wysoko, ale co myślicie o tym:
http://allegro.pl/poduszka-klin-do-w...626152387.html

Edytowane przez k_asienka
Czas edycji: 2015-09-21 o 17:52
k_asienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:46   #333
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
A
Jak to jest z fotelikami samochodowymi? Nie wiem, czy mi się porąbało, czy słyszałam coś w stylu, że niewskazane są używane, bo... własnie nie wiem co. Nie badałam tematu fotelików jeszcze wogle, a koleżanka mówi, że ma dla mnie maxi cosi. Wziąć wezmę, bo ona i tak to inaczej wywali...
Niewskazane używane - bo niewiadomo czy brały udział w jakiejś kolizji - wtedy fotelik może nie mieć już swoich ochronnych funkcji przy kolejnej - ale jeśli to od koleżanki i wiesz, że wypadku nie miała - to brać można

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Czubasek - przystoniak ten Twój synek wierzę, że będziemy miały najpiękniejsze dzieci na całym wizażu

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:55   #334
Fionka_31
Zakorzenienie

Dobra posegregowałam te ciuszki co wczoraj wzięłam. Wrzucam wam foty co mam a za chwile was nadrobię

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:57   #335
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Kupiłam ręcznik 100x100 z kapturkiem w Pepco za 30 zł, jakość niezła. Przymierzam kupić się jeszcze ten mniejszy, chyba 80x80, ale nie wiem czy korzystniej nie wyjdzie kupić drugiego takich samych rozmiarów, ale w innym kolorze. Chyba na dłużej posłużą

Aniqa gdzie kupowałaś Pampersy Premium Care?
Ja mam z kaptirkiem dwa duże takie 100x100 kupione, bo właśnie stwierdziłam, że na dłużej posłużą

Pampersy kupiłam tutaj: http://allegro.pl/pieluchy-pampers-p...656562046.html

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą swoją opakowalam, wydaje mi się normalna, dosyć gęste te wlosie, bardzo miekka nie jest, ale wydaje mi się, ze nie jest za twarda jest taka malutka

O super, szukasz sukienki? Sesja w plenerze? Czy w pomieszczeniu?
Moja też ma właśnie fajne, gęste włosie Powinna dobrze wyczesywać

Szukam sukienki od dawna, ale ciężko mi coś znaleźć- ze względu na moje gabaryty Zawsze wszystko wychodzi w sukienkę tylko tyłek się nie mieści
W każdym razie jak nie znajdę to mam taką do kolan, która na upartego będzie, ale marzy mi się maxi
Sesja w plenerze dlatego umówiłam się na początek października, żeby pogoda jeszcze dopisała

Cytat:
To nam się zmysły różnią znacznie chyba Bo nie sądzę, żeby szczotki się różniły. A co jeszcze masz z Canpolu? Kupiłaś już może jakieś smoczki?
Możliwe Nie no, super miękka to nie jest, włosie się bardzo nie ugina, chyba, że mocniej się dociśnie, ale uważam, że jest miękka w tym sensie, że do główki dziecka w sam raz. Taka jak sobie wyobrażałam.
Także główki drapać/podrażniać nie będzie, a powinna dobrze wyczesywać

Z Canpolu mam jeszcze tylko termometr do wanienki i grzechotkę na rączkę
Smoczki mam Lovi tak jak Sylwuska i jeszcze któraś z dziewczyn też widziałam, że Lovi ma
Stary 2015-09-21, 17:58   #336
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to jest z fotelikami samochodowymi? Nie wiem, czy mi się porąbało, czy słyszałam coś w stylu, że niewskazane są używane, bo... własnie nie wiem co. Nie badałam tematu fotelików jeszcze wogle, a koleżanka mówi, że ma dla mnie maxi cosi. Wziąć wezmę, bo ona i tak to inaczej wywali...

Kurcze, w taki oto sposób to mi się wyprawka skompletowała z prezentów i datków
Bo może być po wypadku. Ja sama mam używany
Stary 2015-09-21, 18:00   #337
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Zaczełam się rozglądać za wdziankiem do szpitala..
powiem wam, że jedna propozycja, która mi wyskoczyła wygląda ciekawie - może być i do porodu i do karmienia piersią
http://www.ebay.co.uk/itm/UK-plus-si...item4af0deacd6
Nikt nie przeszedłby obok nas obojętnie na porodówce

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Muszę zapamiętać

Gratuluje też fajnego zakupu w małej cenie

QUOTE=ogolnie;52844233]Chyba mi nic dzis nie powiedzą, 7 razy dzwoniłam i zajęte, a na stronie patrze że do 16 pracują.

Kur.wa jego mać, chyba kogoś zayebie jak sie pomylili.

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Dzwoniłam, nic mi nie powiedzieli, nie było tej babki która mi analize robiła, kazali zostawic dane i numer jutro ma zadzwonic.
dobrze, ze jutro mam spotkanie z połozna rano to jeszcze sie jej zapytam.[/QUOTE]

Powinni zrobić ponownie badania... Nie stresuj się już Najważniejsze, że lekarz powiedział, że to niemożliwe

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Aha, zapomniałam się pochwalić. Udało mi się zakupić takie oto cudo za 40€
http://www.amazon.de/Mattel-K6077-Fi.../dp/B000PWISZ2

I takie za 10€
http://www.amazon.de/Chicco-Baby-Gym.../dp/B00AR92FRK

To drugie będzie stało na przewijaku żeby bobiś się nie niecierpliwil podczas przewijania:p
Fajne jaki kosmiczny bujaczek

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Po badaniu.

Wiem, jestem nieobiektywna ale moj synek jest przesliczny
Ma taka ladna delikatna buzie a nos tz mam chyba z 5 zdj mimo ze zastawial sie raczkami.
No u tak jak myslalam z ulozeniem. Glowka na dole nozki po prawej stronie zaraz pod moimi zebrami.
Myslalam ze bedzie wiecej wazyl a tu 1050g wiec zwolnil troche.
Szyjka zamknieta i na razie sie bue skrocila wiec jest ok. Mimo to leki badal brac, zero seksu i duzo lezenia.
Nastepna wizyta 19 pazdziernika i wtedy skierowaie do chirurga. A dalej sie zobaczy.
Super, że wszystko ok!
Śliczną ma buźkę Wasz synek przystojniacha
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość

Super !!!

Ja mam depresje..
auto.... wrocilo z przegladu... lozysko wiedzialam ze bedzie do wymiany... ale jeszcze 2x amorki z tylu... silniczki od lamp ( w dobrej wersji w zlej cale lampy przednie)...
Jakies £500 przy dobrym wiatrze.. przy zlym moze i z £800... supeeeeeeeeeer.

Kiedys mowilam jak kasy brakowalo ze pojde chyba dawac zeby na to zarobic.
W sumie maja ludzie fetysze ciezarnych nie?
hahahaha
O kurcze, współczuje nieprzewidzianych wydatków oby mniej wyszło niż zakładasz

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 18:02   #338
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe Nie no, super miękka to nie jest, włosie się bardzo nie ugina, chyba, że mocniej się dociśnie, ale uważam, że jest miękka w tym sensie, że do główki dziecka w sam raz. Taka jak sobie wyobrażałam.

Smoczki mam Lovi tak jak Sylwuska i jeszcze któraś z dziewczyn też widziałam, że Lovi ma

Z Lovi w rozmiarze na 0-6 mcy? Czy mniejsze? Czemu akurat te? sorry że tak wypytuję, ale czeka mnie kupowanie smoków właśnie i nie wiem na które się zdecydować. Każdy poleca co innego
Stary 2015-09-21, 18:03   #339
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam ręcznik 100x100 z kapturkiem w Pepco za 30 zł, jakość niezła. Przymierzam kupić się jeszcze ten mniejszy, chyba 80x80, ale nie wiem czy korzystniej nie wyjdzie kupić drugiego takich samych rozmiarów, ale w innym kolorze. Chyba na dłużej posłużą

Aniqa gdzie kupowałaś Pampersy Premium Care?
Nie opłaca się tych małych. Ja mam jeden większy i jeszcze jeden dokupię już nawet bez kapturka

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomość
Na czym Wasze dziecko będzie spało? wiem, że nie można dawać zwykłej poduszki bo za wysoko, ale co myślicie o tym:
Ja myślałam o takim klinie tak ok roczku a na początek pieluszka
Stary 2015-09-21, 18:07   #340
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość

No właśnie tutaj w pobliżu takiego nie ma, ewentualnie może w Lublinie, tam jeszcze moglibyśmy pojechac, Ale muszę chyba podzwonic po sklepach i popytać.
Lepiej podzwoń bo jeśli to mało znana marka to może być ciężko z dostępnością
Stary 2015-09-21, 18:10   #341
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Nie opłaca się tych małych. Ja mam jeden większy i jeszcze jeden dokupię już nawet bez kapturka
No właśnie. Dzięki za podpowiedzi w takim razie kupię jeszcze jeden większy.

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że całe pierwsze zakupy już za chwilę będę miała za sobą. Najfajniej jednak ubranka się kupuje Nie ma dużo zastanawiania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 18:13   #342
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Z Lovi w rozmiarze na 0-6 mcy? Czy mniejsze? Czemu akurat te? sorry że tak wypytuję, ale czeka mnie kupowanie smoków właśnie i nie wiem na które się zdecydować. Każdy poleca co innego
Lovi 0-3m o tutaj: http://allegro.pl/lovi-silikonowy-dy...640012943.html
tylko ta aukcja akurat zakończona już.
Miały dobre opinie w internecie, a poza tym dziewczyny te zamawiały to poszłam za stadem . Tak naprawdę nie mamy żadnej gwarancji, że trafimy ze smoczkiem za pierwszym razem

Sylwuska właśnie lepiej podzwoń za tymi wózkami, żeby na darmo nie jeździć, chyba, że przy okazji chcesz jeszcze raz inne obejrzeć

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:

Nawet nie wiecie jak się cieszę, że całe pierwsze zakupy już za chwilę będę miała za sobą. Najfajniej jednak ubranka się kupuje Nie ma dużo zastanawiania.
Dokładnie
Stary 2015-09-21, 18:13   #343
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
Napisze Wam jeszcze o moim gin.
Pisalam ostatnio ze ktos puscil plote ze go w kajdankach policja wyprowadzala.
Co sie okazalo ze to nie jego tylko jakiegos goscia ktory ma zakaz zblizania sie do zony a ona urodzila.
A oczywiscie baba z portnierni i salowa to widzialy i ze to niby moj gin

Sprawa wyjasniona a kobiety maja teraz nieprzyjemnosci.
to jak "głuchy telefon" co za baby...

Cytat:

U mnie będzie max pielucha pod głową, z tego co slyszałam, to na początku dziecko musi spać na płaskim.

Cytat:

A w ogóle to umówiłam nas na sesję ciążową na 4 października
Super, trzymam kciuki za pogodę My mamy sesję w tą niedzielę nie mam maxi sukienki tylko do kolan, bo nie mogłam fajnej znaleźć

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
My tez nie, dlatego mocno się tym nie interesuje. Wiem tylko tyle co mi gdzieś w internetach mignęło.

Aaaa to fakt, nie w każdym jest - i u mnie tylko w kilku.

Piękny.

Matko.. u mnie zwałowania ciąg dalszy. Spałam dzisiaj już łącznie 12h. Przed chwilą wróciliśmy do domu z zakupów. Słodkiego mi sie mega zachciało, więc po drodze strzeliłam sobie najsłodszą możliwą wersję loda z McDonalda. Pomyślałam, że może troche cukru dobrze mi zrobi, jakaś energia przybędzie. Gdzie tam. Oczy same mi się zamykają.
wciągnęłabym mcflurry

Cytat:
Ale plotkary Kurcze, jak łatwo rozpuścić plotę...

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Kurcze, w taki oto sposób to mi się wyprawka skompletowała z prezentów i datków
Super, sporo zaoszczędzicie

Stary 2015-09-21, 18:14   #344
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Miały dobre opinie w internecie, a poza tym dziewczyny te zamawiały to poszłam za stadem . Tak naprawdę nie mamy żadnej gwarancji, że trafimy ze smoczkiem za pierwszym razem
A ile kupiłaś? Kupiłaś tylko na 0-3 mce? Czy na później też?
Stary 2015-09-21, 18:15   #345
Fionka_31
Zakorzenienie

Pajace:

Tutaj male 2x50 i 4x56

Tu 8x62

3x62 ale to takie będą po domu bo za chlopiece sa

Ten nowy 62

I 3x62 grubsze

Stary 2015-09-21, 18:17   #346
acapella
Zadomowienie

Gryzelda jakoś zrozumiałam, że chcesz kupić babybjorn, a może to ktoś inny pisał albo kalafior... Także sorki

Sylwoha, ja też czuję małego głównie po bokach a leży główką w dół, to są łokcie po obu stronach

Ogólnie współczuję :tuli:

Co do szczotki to nie może być za miękka, ma szczotkować główkę intensywnie a nie głaskać, tak słyszałam od położnej

Co do Rydygiera to mojej znajomej mąż tam pracuje i bardzo nie poleca... My będziemy rodzić na Narutowicza, ma dużo dobrych opinii. Na Siemiradzkiego też jest ok, ale drogo, za wszystko praktycznie trzeba płacić, jeśli chce się poród rodzinny albo mniejszą salę, cokolwiek. I to niemało...

Czubasek Wojtuś słodki
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 18:18   #347
Fionka_31
Zakorzenienie

Dalej

Body krotki rękaw 6x56 i 4x62 te malutkie pod spodem sa bez wzoru

Body dlugi rękaw 10x62

Stary 2015-09-21, 18:20   #348
k_asienka
Rozeznanie

Fionka super ciuszki
Co do poduszek to też nie miałam w planie nic kupować, bo czytałam, że nie można maluchowi poduszki dawać, ale koleżanka dała swojej małej i już sama zdurniałam. Czyli na razie nic nie kupuje, mały będzie w becie spał
k_asienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 18:21   #349
Fionka_31
Zakorzenienie

I inne

Spodenki

1x50, 3x62 1x68 (przypadkiem wzięłam)

Sweterki

2x56, 4x62 tu będę musiała nadać dziewczęcy akcent albo w zestawie albo te podrasuje, np wymienie guziki

I jedna bluzeczka 56

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 18:25   #350
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiałam się nad Ujastkiem i Narutowiczem. W Narutowiczu nikt znajomy nie rodził więc zrezygnowałam. Został Ujastek. Znajome, które tam rodziły chwalą sobie opiekę położnych (jak będzie się okaże). Ostatnio rodziła tam koleżanka, fakt miała lekarza prowadzącego z tego szpitala (też do niego chodzę), miała cesarkę i sobie chwali. Byłam w sobotę na dniach otwartych, pokazali salę, poopowiadali i wydaje mi się być ok. Boję się tylko, żeby byle bez powodu nie zrobili mi cesarki.
Wszystko zależy na jaką położną się trafi (każdy szpital może okazać się ok, albo na odwrót). W Rydygierze rodziła znajoma - pediatra. Bardzo sobie chwali, ale miała tam dużo znajomych wśród lekarzy, więc jej opinia jest dla mnie mało znacząca. Mówiła, że trochę obskurnie tam jest.
A Ty czemu Rydygier?

Żeby skorzystać z tego cyklu trzeba mieć tam położną środowiskową? A będziesz chodzić gdzieś indziej do szkoły rodzenia?

U mnie będzie spało bez poduszki, przynajmniej na początku, ewentualnie pieluszki pod glowke.

Cytat:
Ja mam z kaptirkiem dwa duże takie 100x100 kupione, bo właśnie stwierdziłam, że na dłużej posłużą

Pampersy kupiłam tutaj: http://allegro.pl/pieluchy-pampers-p...656562046.html

Moja też ma właśnie fajne, gęste włosie Powinna dobrze wyczesywać

Szukam sukienki od dawna, ale ciężko mi coś znaleźć- ze względu na moje gabaryty Zawsze wszystko wychodzi w sukienkę tylko tyłek się nie mieści
W każdym razie jak nie znajdę to mam taką do kolan, która na upartego będzie, ale marzy mi się maxi
Sesja w plenerze dlatego umówiłam się na początek października, żeby pogoda jeszcze dopisała

A ręczniki to na allegro kupowalas? Zadowolona jesteś z jakosci? Bo ją zastanawiam się właśnie nad Pepco lub allegro.

Dokładnie ona nie jest taka miekka w sensie ze milusia, taka jak pędzle do makijażu np, ale na ciemieniuche powinna być ok

Do 4 masz jeszcze trochę czasu, może coś wpadnie Ci w ręce obyscie mieli ładną pogodę, bo co jak będzie brzydko?

Ani_qa mam jeszcze pytanie odnośnie koloru truskawki, Ty kupiłaś w tym kolorze rożek, czy on jest bardzo intensywny? Chcę zamówić kocyk i rożek i się zastanawiam czy wziąć rożek w tym kolorze czy kocyk i poduszkę, boję się,,ze jakoś,może denerwować taki jaskrawy małe dziecko? Albo wezmę truskawke albo baby pink
Cytat:
Nie do mnie pytanie, ale ja mam lovi 0-3 miesiące. Niby opinie ok i wygląd mi się podobal, to ze w tarczkach są dziurki, więc nie powinien się zasysac do buzi, generalnie myślę, że smoczek trzeba dobierać metoda prób i błędów, albo będzie pasować albo trzeba szukać innego
Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Lepiej podzwoń bo jeśli to mało znana marka to może być ciężko z dostępnością
Bez informacji, ze jest dostepny na pewno się taki kawał nie będę wybierala, chyba że będę przy okazji

RUDASKA dopiero zobaczylam, że wysłałam mi priv, ja bardzo rzadko wchodzę na wizaż przez komputer, a na tapatalku nie wyświetla mi wiadomości, ale bardzo Ci dziękuję za informacje odnośnie wozka, opinie w necie też ma slabe, więc odrzuciłam ten wybór ;*

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 18:30   #351
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Przedstawiam Wam Wojtusia
jakie śliczności

Stary 2015-09-21, 18:31   #352
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się z Tobą albo sie podoba albo nie i szybka decyzja, a tutaj czytaj, wymyslaj ;/

Ogolnie a ten ręcznik z Pepco fajny? Pralas go juz? Miękki jest?
Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Pajace:

Tutaj male 2x50 i 4x56

Tu 8x62

3x62 ale to takie będą po domu bo za chlopiece sa

Ten nowy 62

I 3x62 grubsze

Cytat:
Dalej

Body krotki rękaw 6x56 i 4x62 te malutkie pod spodem sa bez wzoru

Body dlugi rękaw 10x62

Cytat:
I inne

Spodenki

1x50, 3x62 1x68 (przypadkiem wzięłam)

Sweterki

2x56, 4x62 tu będę musiała nadać dziewczęcy akcent albo w zestawie albo te podrasuje, np wymienie guziki

I jedna bluzeczka 56

Łoooo ale ubranek Super są no to chyba początkowe masz z glowy??

Cytat:

Sylwuska właśnie lepiej podzwoń za tymi wózkami, żeby na darmo nie jeździć, chyba, że przy okazji chcesz jeszcze raz inne obejrzeć

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Dokładnie
Heh tez często robię zakupy idąc za stadem

Wiem, Wiem, bez informacj o dostępności nie będę się wybierała samą o tym wózku pierwszy raz slysze, więc wiem, że nie jest popularny

Stary 2015-09-21, 18:34   #353
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Czubasek wcale nie byłaś nieobiektywna mówiąc że śliczny Jest cudny!

Fionka Ty chyba kupiłaś ten krem na odparzenia BabyDream co ja, a czemu nie chcesz go używać? Ma bardzo dobre opinie
wiesz co w sumie spróbuję, przez przypadek wzięłam ten extrasensitive i on jest bardzo delikatny, nałożyłam na rękę i nawet nie pozostawił filmu, a jakoś zawsze myślałam, że te na odparzenia powinny a on nawet nie zawiera tlenku cynku, tylko strearynian i po prostu zgłupiałam

Stary 2015-09-21, 18:37   #354
_karmazynova_
Zadomowienie

Fionka
cudne wszystkie ciuszki! Ta zebra to cudeńko I te wszystkie sweterki też cudowności małe super

A teraz wrzucam swoje łowy, które kupiłam od jednej kobiety na olx zaczęło się od śpiworka i tak reszta się dozbierała

Na razie więcej ciuszków nie kupuje, bo ten dzisiejszy zakup + wcześniejsze wystarczą Dokupię może pojedyncze sztuki z okazji Świąt

Stary 2015-09-21, 18:37   #355
halwaya
Zakorzenienie

Fionka - ale łupy szkoda, że niekóre typowo chłopięce - ale z drugiej strony
moja też chodziła w spioszkach z dinozaurami (które kupiła moja mama po urodzeniu, więc wiedziała, że to dla dziewczynki :P )

Stary 2015-09-21, 18:37   #356
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
Ja się wypowiem o kremie na odparzenia bejbidrim jeśli chodzi o ten różowy to u nas wogóle sie nie sprawdził jakiś za rzadki no i efekt taki że krostki zaczeły się po nim pojawiac no ale każde dziecko jest inne i mu co innego może pasować
o widzisz, dzięki za opinię

Stary 2015-09-21, 18:38   #357
rudaska
Zakorzenienie

Fionka ile rzeczy i jakie ładne. Wyglądają jak nówki, super i zgadzam się że ciuszki cieszą najbardziej
Karmazynova twój post przegapiłam. Śliczne rzeczy, dresik mi się podoba bardzo
Jak piszę posta to się muszę za każdym razem teraz cofać, bo co chwila cos pomijam

Edytowane przez rudaska
Czas edycji: 2015-09-21 o 18:51
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-21, 18:38   #358
halwaya
Zakorzenienie

Karmazynova - dresik nie rozczulił na maxa reszta ciuszków też super!

Stary 2015-09-21, 18:40   #359
syylwuska
Zakorzenienie

KARMAZYNOWA Twoje łupy też świetne, te spodenki z latami bardzo mi się podobają

Stary 2015-09-21, 18:41   #360
kalusia87
Zakorzenienie

Fionka i Karmazynowa, super ciuszki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości