![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Już sie nie mogę doczekać 😂😂😂
#332 |
Rozeznanie
|
Witanko, ja wczoraj po calym dniu prawie nic niejedzenia zjadlam syty obiad i chyba odbił mi się bokiem bo caly wieczór jeździło mi po żołądku nawet już kolacji nie zjadłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
A mnie złapała grypa i przynajmniej do końca tygodnia mam nie ruszać się z łóżka, tak mnie to rozłożyło...
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ostatnio mało zaglądam na forum ale jakoś czasu nie mam, ciągle coś do zrobienia... no i diety jakoś super nie trzymam. Już raczej nic spektakularnego przed końcem roku nie ugram. Od stycznia ruszę mocniej ![]() Muszę dziś zamówić prezent na mikołajki dla małej i męża. Jakoś się zgapiłam a tu już 2.12 ![]()
#335 |
Przyczajenie
|
Zgrzeszyłam ! dzisiaj miałam tak ciężki dzień, że stwierdziłam, że poprawię sobie humor... właśnie piję powiększonego harnasia. Zdrówko
![]()
#336 |
Rozeznanie
|
Mnie dzisiaj dzieciaki wykończyły... jedna bunt bo nauka nie wchodzi jej do głowy więc siedziała i z nerwów ryczała, młodsza skutecznie utrudniała naukę starszej, po moich uwagach kolejna się rozryczała... głowa mi pęka mam dość na dzisiaj ide zaraz do wanny na relaks
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki,
ja wczoraj też popłynęłam:/ najpierw na obiad micha spagetti, naleśnik ze szpinakiem i pół z serem a na kolację nas poniosło na sushi. No i się nażarłam jak świnia, na szczęście na wadze nie ma wzrostu. Ale w takim tempie to ja nawet grama nie schudnę. Do świąt zostały równe 3 tygodnie i ja chcę mieć - 3 kg na wadze!!! Nie wiem jak to zrobię ![]() Miłego dnia Dziewczynki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Halooooo, czemu tutaj taka cisza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
Hej ja tam jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja dzisiaj byłam na kontroli, zdjąć szwy i po wynik wycinka żołądka.
Jestem strasznie zniesmaczona wizytą. Po pierwsze, kolejki są jak po cukier za komuny. Lekarz przyjmuje od 9, ja byłam na miejscu o 7,20 (o 5 wstałam, o 6 wyszłyśmy z Igą do przedszkola, reszta dojazd) a byłam już 8 w kolejce. Także nie muszę Wam chyba pisać, że do 9. tych osób było z 40. Ale dupa tam kolejka. Lekarz, niby doświadczony, niby ordynator, niby fachowiec, rozumiem że każdy ma lepsze i gorsze dni. Ale do kur.wy nędzy, jak pacjentowi (czyt. mi) na pytanie o zastoje odpowiada, że niektórzy powinni przeszczepić sobie mózg a nie wycinać żołądek??? Normalnie byłam w takim szoku, że przestałam się odzywać. Zaczęłam przygryzać wagę i na tym się skupiałam by się nie popłakać. Mówię mu, że mam szwy do ściągnięcia. A on: "naprawdę?? Jak to możliwe?". Mówię, że ciekawe to jest, że ja mam szwy, a koleżanka miała plasterki bez szwów, a on "naprawdę tak miała?? No co ty." Jeszcze chwila i zaczęłabym go przepraszać , że żyję. Pod koniec wizyty zaczął się uczłowieczać ale dla mnie już się spalił. Wku.rwia mnie takie podejście do pacjenta. Bo on wiecznie zmęczony, bez humoru. Gdybym wiedziała to bym do niego nie poszła, a tak to teraz dupa. Pacjent musi mieć całą encyklopedię w głowie, inaczej musi sobie przeszczepić mózg. Potem pojechałam do szpitala po wynik (oczywiście całe miasto trzeba przejechać) i wynik jest ok. Wycięto mi żołądek o średnicy 3 cm i 21 cm długości. Poszłam do apteki. Wróciłam do domu. Jestem w domu i szukam saszetki z dokumentami. Ch.uj, nie ma. Szukam i szukam. Patrzę drugi telefon, a tam 3 nieodebrane. Dzwonię i co? Zostawiłam dokumenty w aptece. Boże, wku.rwiłam się, że masakra. I co, musiałam znowu jechać 60 km w jedną stronę. Pogoda z dupy, non stop szyby zabłpcone, jeszcze musiałam się spieszyć bo kurier zostawił paczkę w papierniczym no i odebrać Igę z przedszkola. Z połowy baku paliwa zostało mi całe gówno. Dzień do dupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Nadalka, ale przeboje - szok !!
wpółczuje ... a ściągnął w końcu te szwy ?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Pielęgniarka ściągnęła, oczywiście dwóch nie zauważyła i musiałam się wpychać w kolejkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
Nadalka faktycznie do domu u mnie też do du..py.W skrócie byłam u gina pobrał mi próbę z guzka i czas za 2 tyg wyniki a wracam do domu a tu tel z pracy że któraś coś powiedziała że ja jej mówiłam ze chce zwolnić jedną z kasjerek.A ta co mówiła to dzisiaj ostatni dzień pracowała dzwonie do jest niej a ona że nie nic nie mówiła. Jestem na urlopie a jutro muszę jechać i popadać z jedną bo jest hałas. O taka rola kierownika.I jeszcze wyskoczyła z tekstem do mojej szefowej
#346 |
Zakorzenienie
|
Nadalka jestem w szoku ! Wspolczuje Ci , bo wiem jakie to niemile doswiadczenie , ja po cesarce pytalam kiedy bede mogla cos zjesc to ordynator do mnie ze po co jak i tak dobrze wygladam. Na sali przy wszystkich. Pamietam jak sie wtedy czułam.
Ale u Ciebie to juz przesada... Ewi no Ty tez ciekawie nie masz ![]()
#347 |
Zadomowienie
|
Nadalka koszmar !!!! Szczerze współczuje no ale tak to jest z lekarzami
![]() Ja ostatnio zabiegana dziś pół dnia piekłam z córa ciastka na jarmark swiąteczny do szkoły muszę przyznać ze kazdego rodzaju skosztowalam ![]()
#348 |
Zadomowienie
|
Ewi obyś jednak miała spokojny urlop
![]()
#349 |
new life, healthy life
|
Hej Dziewczyny
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz cos o sobie ile masz lat? Myslalas o jakies restrykcyjnej diecie? Czy myslisz raczej o zdrowym odzywaniu i powoli do celu?
![]() |
#352 |
new life, healthy life
|
Mam 23 lata, aktualnie szukam pracy, więc w domu troszke leniuchuje. Nie mam jakiś codziennych zajęć i obowiązków, więc moze latwiej mi teraz będzie zacząć diete. Chcialam odchudzać się po prostu jedząc mniej i zdrowo, ale rozwazam rowniez skorzystanie z pomocy osob na forum SFD, oni tam znają się na tym najlepiej - nie interesuja mnie diety typu Proteinowa, South Beach itp. Jestem ogromnie zmobilizowana. Mam ogromne ograniczenia budżetowe stąd ćwiczenia dla mnie tylko rower, rowerek stacjonarny, ćwiczenia w domu i mysle nad wchodzeniem po schodach bo obok mnie taki piękny wieżowiec. Musze tylko poczytac, czy z moja waga jest to wskazane. Zaraz ide sie wazyc, zmierzyc i chce w koncu zacząć walczyć
![]() Jestem po ważeniu. Myślałam, że u mnie to około 115 kg, jednak jest 108,4 przy 161 cm wzrostu. Zaczynamy ![]()
161 cm ![]() START --> 108,4 kg ![]() CEL I --> 100 kg CEL II --> 95 kg CEL III --> 90 kg MARZENIE --> 60 kg ![]() Wierze w siebie i w swoje możliwości! Edytowane przez Livlia Czas edycji: 2015-12-04 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek!
Hej Livlia, miło że jesteś, zapraszamy! Masz rację, najwazniejszy krok to się zważyć i podjąć decyzję. Sama tak miałam zanim zaczęłąm dietę, ze coś mi tam świtało ile mogę wazyć, ale z zasady na wagę nie wchodziłam. I jak weszłam i zobaczyłam te cyferki, to przeżyłam szok i dało mi to kopa. Nadalka, straszne to jest, naprawdę. Ciężką kasę człowiek na ten NFZ co miesiąc oddaje a tutaj takie szopki. No niech ich coś trafi! U mnie dzisiaj 79.2, ale chyba niedługo pocieszę sie spadkiem, bo w weekedn znowu w gości i do wrocławia na jarmark świateczny, wiec tez sie pewnie nażrę jak prosię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Hej livlia
![]() ![]() Jestem piąty dzień na if i nie schudłam ani grama, nie wiem, czy robię coś źle, czy mój organizm tak się broni. Powiem szczerze, że się zawiodłam, bo liczyłam chociaż na kilogram a tu nic ![]()
#355 |
Zakorzenienie
|
Hej livia. Wybacz, że nie napiszę Ci nic mądrego, ale czuję się jakby mnie pies zjadł i....
Trzymam kciuki, ja też mam dużą wagę. |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
new life, healthy life
|
Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą dam rade, bo mam za sobą naprawdę masę nieudanych diet, a tak bardzo mam wrażenie, że całą moją psychike, moje poczucie własnej wartości niszczy moja waga.
nadalka, nie martw się. Czytałam trochę wątek i widziałam z czym jest problem. Nie przejmuj się. Uśmiechnij się ![]()
![]() |
#357 |
Rozeznanie
|
Livlia witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
właśnie bardzo dużo piję. napisałam o pomoc na forum kfd, przedstawiłam mój dzień i w ogóle i jedynie zostałam obrażona.. a na odchodne usłyszałam, że i tak nic nie zrobię i będę zawsze gruba ;/
dziewczyny, co Wy robicie, że tak ładnie chudniecie ? moja ostatnia nadzieja właśnie zginęła ;(
#359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Przyczajenie
|
mój jadłospis właściwie codziennie tak samo wygląda. rano kawka bez niczego, później o 9.30 jakaś bułka z pomidorem albo jajkiem, o 13 jakiś jogurt albo sorbet, przed 16 obiad, to co jest i to wszystko, czasami wpadnie jakieś chrupkie pieczywko w oknie żywieniowym, ale nie zawsze. nie mam pojęcia co robię źle. ludzie, którzy stosowali if pomimo nie trzymania żadnej diety, ani aktywności fizycznej chudli i to sporo, a ja nie mogę..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.