Mamusie październikowe 2015 :D - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-23, 16:55   #331
malinowa4
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Tak, masz racje ale moze myslal ze bedzie latwiej.. Nie wiem i nie chce go tlumaczyc

Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-23, 16:59   #332
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Mój też myślał że będzie łatwiej, druga nieprzespana noc wystarczyła żeby przestał żartować w stylu "no dam ci rok odpocząć, a potem drugie"
Stary 2015-11-23, 17:00   #333
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Mój też myślał że będzie łatwiej, druga nieprzespana noc wystarczyła żeby przestał żartować w stylu "no dam ci rok odpocząć, a potem drugie"
Hahah dowcipniś

Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-23, 18:00   #334
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewałabym zakochańcowe zaćmienie, ale przecież macie konkretny staż już Jak to zrobiliście, że tak ciężko Wam się teraz dotrzeć?
To nie lepiej radio? Muzykę z kompa? Przecież tv i miganie obrazu nawet zamknięte oczy drażni...
Uwierz można tak, bo póki nie zamieszkasz z kimś na stałe i nie walnie w ryj rzeczywistość to może być pięknie ładnie, a później uuuuuuuuuuuuuuuu.... zdarza się. Ja jak zamieszkałam z moim to po pewnym czasie takiego widzenia dzień w dzień dniem i nocą to czasami miałam ochotę Go poćwiartować

Cytat:
Stary 2015-11-23, 18:03   #335
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale zarty hehe to moja rzeczywistosc
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-23, 18:06   #336
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, jakie jajca...wysłałam mamuśkę do lidla po sukienkę i rajstopy i aż ciężko uwierzyć...ktoś jej zapierniczył wózek z wybranymi rzeczami
Takie rzeczy tylko w Polsce, doczytałam dalej że na dobre wyszło.

Cytat:
Napisane przez relate Pokaż wiadomość
Hej. Witam się pewnie jako ostatnia ale brak mi czasu i jestem mega wkur... siedzie non stop sama z małym 24/7. W dzień prawie wcale nie śpi. Smoczek nie. Zasypia na rękach albo na cycu. Grrr... Jeszcze szanowny tatuś daje mi w kość... przez całą ciszę nic się nie interesował, nawet złamanego grosza nie dorzucił. Jak mały się urodził kupił fotelik i dał 300zł. Do tej pory nic... już nie wspominam że od porodu Wydałam ponad 1000zł na małego. Napisałam więc do niego czy skoro się w żadnym stopniu nie poczuwa do tego ze ma dziecko czy mam go pozwać alimenty cytuję " ze tak, nie czuje się a poczuje jak przyjedzie " no kur.... już nie powiem co mnie strzela i powiedzieć ze byliśmy 6 lat ze sobą. Yhhhhhh. No musiałam się wyżalić wybaczcie.
Brak słów... Walcz koniecznie o alimenty dla małego, jeżeli faktycznie dziad nie poczuwa się do bycia ojcem.

Ja mam taką nianię -> http://www.aptekagemini.pl/avent-nia...niemowlat.html
Nam zależało na dużym zasięgu, bo mieszkam w domu. TŻ poczytał recenzje i taką wybrał - póki co sprawdza się bdb, są też tańsze modele ( np bez stacji dokującej ).

Cytat:
Ja dziś w nocy próbowałam za wszelką cenę założyć młodej pieluchę tył naprzód
Gratulacje

Ja jak się nie wyśpię, to mnie mięśnie bolą, a ja się nie wyspałam tylko dziś, więc aż boję się myśleć w jakim stanie jest nasz Pasztetnik (
niud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-23, 18:10   #337
Libra2
Zadomowienie

Elve u mnie podobnie jak u Pasztetnika i Olibar,mały paszkwil bardzo absorbujący.Właściwie to nie mam ani chwili dla siebie bo w dzień śpi wyłącznie na moich rekach i to tylko wtedy jak z nim chodzę i ma cyca w dziobie...Niedługo będę miała mięśnie jak Chodakowska,ale za to suty po kolana. No i przy okazji nauczyłam się wykonywać wiele czynności jedną ręką.Wieczorami zazwyczaj zaczynają się kolki wiec siła rzeczy tez wisi na mnie bo tylko to go uspokaja.No a w nocy muszę go brać do łózka i kłaść obok siebie bo inaczej bym nie pospała. Także ten,no nie ma się czym chwalić zbytnio dlatego zazwyczaj tylko czytam i szczerze wam zazdroszczę grzecznych dzieci.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-23, 18:14   #338
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Uwierz można tak, bo póki nie zamieszkasz z kimś na stałe i nie walnie w ryj rzeczywistość to może być pięknie ładnie, a później uuuuuuuuuuuuuuuu.... zdarza się. Ja jak zamieszkałam z moim to po pewnym czasie takiego widzenia dzień w dzień dniem i nocą to czasami miałam ochotę Go poćwiartować
No niestety to błąd, który ludzie często popełniają, decydując się na ślub nie mieszkając wcześniej ze sobą. Ja za stara już jestem na takie numery i WSZYSCY moi najbliżsi znajomi mają już rozwody za sobą...
Stary 2015-11-23, 18:50   #339
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Uwierz można tak, bo póki nie zamieszkasz z kimś na stałe i nie walnie w ryj rzeczywistość to może być pięknie ładnie, a później uuuuuuuuuuuuuuuu.... zdarza się.
No mnie akurat trudno w to uwierzyć, ale może to wynika ze zdobytych po drodze doświadczeń, wiem już co jestem w stanie zaakceptować, czego nie, na co trzeba zwracać uwagę od początku...nie potrzebuję zamieszkania razem, żeby mieć obraz tego, jak facet się odnajdzie we wspólnym gospodarowaniu. Większość znanych mi związków, które rozpadły się po zamieszkaniu razem, nie poruszyła przed zamieszkaniem najważniejszych kwestii, albo uznała że "związek go/ją zmieni" i stąd te nieporozumienia. Jasne, są też przypadki, kiedy ludzie się naprawdę zmieniają pod wpływem jakiś wydarzeń, ale to jest mniejszość, przynajmniej w moim środowisku.

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Takie rzeczy tylko w Polsce, doczytałam dalej że na dobre wyszło.
A ileż radości, że w S wlazłam To nic, że Lidl ma taką rozmiarówkę, że w S i słoń wejdzie

Cytat:
Gratulacje

Ja jak się nie wyśpię, to mnie mięśnie bolą, a ja się nie wyspałam tylko dziś, więc aż boję się myśleć w jakim stanie jest nasz Pasztetnik (
Ja mam po dwóch niespanych nocach mroczki przed oczami, po trzeciej w zasadzie nic nie widzę, mam objaw jak po kroplach na rozszerzenie źrenic. A jak nie jem, to mi się ręce trzęsą i głowa mi pęka. Tego co przechodzi Pasztetnik nie jestem w stanie sobie wyobrazić, szukam wśród znajomych kogoś z jej okolic.

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Także ten,no nie ma się czym chwalić zbytnio dlatego zazwyczaj tylko czytam i szczerze wam zazdroszczę grzecznych dzieci.
Z kolei jak ja Was czytam, to nie mam odwagi narzekać, bo co znaczy mój bolący kręgosłup od dźwigania...nic.
Stary 2015-11-23, 19:03   #340
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety to błąd, który ludzie często popełniają, decydując się na ślub nie mieszkając wcześniej ze sobą. Ja za stara już jestem na takie numery i WSZYSCY moi najbliżsi znajomi mają już rozwody za sobą...
niestety wczesniej nie mielismy mozliwosci razem mieszkac..
Stary 2015-11-23, 21:27   #341
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość

Dziewczyny prosze powiedzcie macie jakies elektroniczne nianie??? bo cche kupić z baby ono i sie zastanawiam cały czas. Doradźcie coś pliiissss
Ja mam z Canpol i chwałę sobie. Przyjaciółka właśnie zamówiła z baby ono. Jak chcesz to poczekaj, przetestuje dziewczyna i zdam relacje
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-23, 21:49   #342
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny najskuteczniejsze sposoby na odparzenia..!?
U mnie najlepsza rzeczą jaką mogłam zrobić było zamiana kremu na zwykłą mąkę ziemniaczaną juz po jednym dniu pupcia maluszka była ładna. Ja tylko to używam a kremów mam w.domu chyba 5 różnych :

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Królewna, a jak często zmieniasz pieluszkę?

Dziewczyny, jakie jajca...wysłałam mamuśkę do lidla po sukienkę i rajstopy i aż ciężko uwierzyć...ktoś jej zapierniczył wózek z wybranymi rzeczami

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Co dwie, max trzy godz (w nocy).

Niezle jaja, ludzie mnie ciagle zaskakują
Tez co tyle zmieniam no chyba ze wiem ze jest kupka to odrazu zmieniam.

Stary 2015-11-23, 21:54   #343
olibar
Raczkowanie

Wydaje mi sie ze dziewczynki sa grzeczniejsze niz chlopcy

Ja sie klade spac mlody jadl 30 min temu. Moze z godzine pospie.
Kupilam mu dzis taki jakby kocyk do otulania. Nie wien jak to kurde nazwac :/ byly tylko rozowe ale co tam. Owinelam go i zobaczymy.. jak nie macha rekami to spi z 20 min dluzej heh ;-)

A wgl to dzis mowie do tz ze wychodze bo depresja mnie lapie. Codziennie rycze i wogole kiepsko jest. No i wyszlam, przepadlam na 2.5h poszlam na zakupy i od razu lepiej mi na duchu
Szukalam spiochow. Tzn nie wiem jak sie to nazwa jak ogrodniczki ale ze stopkami. Niestety nie znalazlam. Kupilam tylko takie ze musze skarpetki mu zalozyc ale poki co za duze toto.. no i w hm kupilam fajny zestawik ale rozmiar 62 wydal mi sie kolosalny i wybralam 56.. jutro wypiore to zobacze czy sie zmiesci mala dupeczka

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
olibar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-23, 22:26   #344
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość

Ja sie klade spac mlody jadl 30 min temu. Moze z godzine pospie.
Kupilam mu dzis taki jakby kocyk do otulania. Nie wien jak to kurde nazwac :/ byly tylko rozowe ale co tam. Owinelam go i zobaczymy.. jak nie macha rekami to spi z 20 min dluzej heh ;-)

A wgl to dzis mowie do tz ze wychodze bo depresja mnie lapie. Codziennie rycze i wogole kiepsko jest. No i wyszlam, przepadlam na 2.5h poszlam na zakupy i od razu lepiej mi na duchu
Szukalam spiochow. Tzn nie wiem jak sie to nazwa jak ogrodniczki ale ze stopkami. Niestety nie znalazlam. Kupilam tylko takie ze musze skarpetki mu zalozyc ale poki co za duze toto.. no i w hm kupilam fajny zestawik ale rozmiar 62 wydal mi sie kolosalny i wybralam 56.. jutro wypiore to zobacze czy sie zmiesci mala dupeczka

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Ja mojej juz 62 zakładam i jest dobre... a w sklepie jak ogladam 62 to wielkie sie wydaje

Tez uwazam ze przed slubem trzeba zamieszkac razem bo roznie bywa u u nas po ponad 2 latach zamieszkalismy razem po ponad 3 mieszkania razem ślub i teraz 2 lata po slubie moge dopiero powiedziec ze chyba sie dotarlismy w marcu 8 lat razem a za miesiac 2rocznica slubu o ktorej wlasnie sobie przypomnialam

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Patrze na telefon a tu 23:23 i 23% bareri i czy dzis nie jest 23 ?
Stary 2015-11-23, 22:50   #345
mala29lll
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki za szczepienie, żeby dobrze zniosła bieda mała. Jakaś już niespokojna. Jakby wiedziała co Ją czeka albo wyczuła u mnie stresiora DObranoc

Kasia nie pamiętam czy CI wklejałam link JA mam tę nianie http://www.ceneo.pl/27946727?se=9jCy...FcoAcwod780A9w
Jest super i można gadac w dwie strony. Ja jak nacisnę przycisk to moge gadać do małej przez nianię. przydało mi się to pod prysznicem i jak mąż coś do mnie gada a mnie się nie chce wstać to Mu odpowiadam przez nianię do sypialni, żeby się nie drzeć na cały dom

Elve czasami ludzie potrafi świetnie ukryć swoje prawdziwe oblicze i uważają, że po ślubie już mogą wyluzować i wyłazi diabeł spod skóry Znam osobiście takie przypadki jak gad taki myśli, że juz po ślubie to można przestać się starać i pokazywać swoje prawdziwe chamskie oblicze mimo wcześniejszego zamieszkania razem lub też nie. Ja się już nasłuchałam takich historii, ze nic mnie nie zdziwi. Dwulicowość niektórych ludzi jest nie do opisania.

A co do szczepienia to prawda, że nie można chodzić na spacery przez 2-3 dni??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-23, 23:51   #346
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Trzymajcie kciuki za szczepienie, żeby dobrze zniosła bieda mała. Jakaś już niespokojna. Jakby wiedziała co Ją czeka albo wyczuła u mnie stresiora DObranoc

Kasia nie pamiętam czy CI wklejałam link: JA mam tę nianie http://www.ceneo.pl/27946727?se=9jCy...FcoAcwod780A9w
Jest super i można gadac w dwie strony. Ja jak nacisnę przycisk to moge gadać do małej przez nianię. przydało mi się to pod prysznicem i jak mąż coś do mnie gada a mnie się nie chce wstać to Mu odpowiadam przez nianię do sypialni, żeby się nie drzeć na cały dom

Elve czasami ludzie potrafi świetnie ukryć swoje prawdziwe oblicze i uważają, że po ślubie już mogą wyluzować i wyłazi diabeł spod skóry Znam osobiście takie przypadki jak gad taki myśli, że juz po ślubie to można przestać się starać i pokazywać swoje prawdziwe chamskie oblicze mimo wcześniejszego zamieszkania razem lub też nie. Ja się już nasłuchałam takich historii, ze nic mnie nie zdziwi. Dwulicowość niektórych ludzi jest nie do opisania.

Ja chodzilam i to tego samego dnia. Dziś mi położna mówiła, ze w dniu szczepienia nie wolno kąpać. Nie wiedziałam: )
My mamy szczepienie w środę i kurde nie wiem co robić. To będzie 11 dni po antybiotyku, a w czwartek jeszcze Ola wirusa przyniosła z przedszkola. Mały się nie zaraził,a ona dość dobrze przeszła najgorszy był tylko piątek, teraz bierze leki jeszcze.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 07:33   #347
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:

Kasia nie pamiętam czy CI wklejałam link JA mam tę nianie http://www.ceneo.pl/27946727?se=9jCy...FcoAcwod780A9w

Mi powiedzieli że normalnie kąpać i na spacery. Zależy jak Ci zareaguje na szczepienie. Jak będzie miała wysoką temperaturę to w domu bz spaceru, jak obrzęki na nóżkach to bym nie kapala.
A jak wszystko ok to czemu nie
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 07:58   #348
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Oj tak, czasem trzeba, nawet jak dziecko jest hiper grzeczne, to wyjście do ludzi dużo daje Ja dziś jestem umówiona do gina i wyjadę trochę wcześniej, żeby na świat popatrzeć Co prawda jak przychodzi do tej wolności, to jakoś dziwnie bez dziecka ale naładować bateryjki trzeba.

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

LOL, nieźle

Cytat:
Trzymajcie kciuki za szczepienie, żeby dobrze zniosła bieda mała. Jakaś już niespokojna. Jakby wiedziała co Ją czeka albo wyczuła u mnie stresiora

My jutro na pneumo i rotki, już mi przykro, że młoda znowu się spłacze :/

Cytat:
Elve czasami ludzie potrafi świetnie ukryć swoje prawdziwe oblicze i uważają, że po ślubie już mogą wyluzować i wyłazi diabeł spod skóry
Jasne że tak, ale wtedy to nawet zamieszkanie razem i 10 lat pod jednym dachem nie pomoże i nie załatwi problemu, a tutaj była mowa o tym, że to zamieszkanie razem jest sprawdzianem czy para do siebie pasuje i jaki kto tak naprawdę jest. I ja się z tym właśnie nie zgadzam

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
My mamy szczepienie w środę i kurde nie wiem co robić.
Zadzwonić do przychodni i zapytać?
Stary 2015-11-24, 08:14   #349
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez relate Pokaż wiadomość
Ja mam z motoroli i chwała temu kto taki sprzęt wymyślił bo chociaż normalnie mogę się wykąpać nie martwiąc się że mały ryczy:P
no właśnie albo iść spokojnie pobawić sie ze starszakiem do drugiego pokoju itp itd...

Cytat:
hehehe, u nas ostatnio jak małą miałą kolkę a starszy gorączke to tż popatrzył na mnie i spytał czy my naprawde chcieliśmy trzecie??!! ostatecznie temat 3 dziecka jest zamknięty

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Ja mam z Canpol i chwałę sobie. Przyjaciółka właśnie zamówiła z baby ono. Jak chcesz to poczekaj, przetestuje dziewczyna i zdam relacje
bardzo chętnie chyba że sie zdecyduje wcześniej to dam znać

Cytat:

heheh czy to jakis znak

rany ale jestem dziś nieprzytomna

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:

wow ale bajer
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 08:44   #350
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
no właśnie albo iść spokojnie pobawić sie ze starszakiem do drugiego pokoju itp itd...

hehehe, u nas ostatnio jak małą miałą kolkę a starszy gorączke to tż popatrzył na mnie i spytał czy my naprawde chcieliśmy trzecie??!! ostatecznie temat 3 dziecka jest zamknięty

bardzo chętnie chyba że sie zdecyduje wcześniej to dam znać

heheh czy to jakis znak

rany ale jestem dziś nieprzytomna

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

wow ale bajer
O matko to tylko mój taki nakrecony On nadal o trzecim mysli

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ide dzisiaj pierwszy raz sama z dwojka na spacer Inga bez wozka bo nie popchne dwoch oby tylko nie marudzila bo upchne ja pod gondole do kosza :P
Stary 2015-11-24, 08:56   #351
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Wypraszam sobie, ja mam bardzo grzecznego chłopca ! 😝
Może w dzień jest czasem marudny, ale już od kilku dni między ostatnim wieczornym karmieniem a nocną pobudką wytrzymuje 7h co daje mi codziennie 5-6h ciągłego snu, więc jestem przeszcześliwa.
Teraz zasypia otulony i z odpaloną suszarką.

Przy kp nie poszaleje z samotnymi wyjściami ale póki co mi to nie przeszkadza, bo wychodzę z dzieckiem.

Mała - kciuki za szczepienie. Ja idę w czwartek.
Stary 2015-11-24, 09:11   #352
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
O matko to tylko mój taki nakrecony On nadal o trzecim mysli

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Ide dzisiaj pierwszy raz sama z dwojka na spacer Inga bez wozka bo nie popchne dwoch oby tylko nie marudzila bo upchne ja pod gondole do kosza :P
wyzwanie
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 10:46   #353
mala29lll
Zakorzenienie

Uffff po szczepieniu. Mała mnie zadziwia jaka grzeczna. popłakała przy wkłuciach i ja z Nią a zaraz cichutko. Poszłyśmy do pokoju karmień. Dostała cycusia i zasnęła. Teraz poszła na mały spacerek z tatem, bo pediatra powiedziała, że właśnie jak się nic nie dzieje to jak najbardziej na spacer i kąpać też można jak wsio ok A ja jestem wykończona. Prawie całą noc nie spałam. Zaszczepiliśmy jednak 5w1 Pentaxim i Engerix B. 5 stycznia kolejne szczepienie

Cytat:
Jasne że tak, ale wtedy to nawet zamieszkanie razem i 10 lat pod jednym dachem nie pomoże i nie załatwi problemu, a tutaj była mowa o tym, że to zamieszkanie razem jest sprawdzianem czy para do siebie pasuje i jaki kto tak naprawdę jest. I ja się z tym właśnie nie zgadzam
A to też się zgadzam, że można z kimś mieszkać, być kuuuupę lat a potrafi CI taka osoba nóż w plecy wbić gdzie by się człowiek w życiu po tej osobie tego nie spodziewał
Stary 2015-11-24, 11:15   #354
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
A to też się zgadzam, że można z kimś mieszkać, być kuuuupę lat a potrafi CI taka osoba nóż w plecy wbić gdzie by się człowiek w życiu po tej osobie tego nie spodziewał

Jezu a ja sobie tego nie wyobrazam, że znasz kogoś tyle lat i nagle nóż w plecy..masakra.

My po pobraniu krwi, mały darł się wniebogłosy, już się nie mogę doczekać szczepionek

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 11:45   #355
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu a ja sobie tego nie wyobrazam, że znasz kogoś tyle lat i nagle nóż w plecy..masakra.

My po pobraniu krwi, mały darł się wniebogłosy, już się nie mogę doczekać szczepionek
Moja przyjaciółka tak miała. Była z chłopakiem 12 lat w tym 4 po ślubie, dziecko, a się okazało, że od roku spotyka się z babą która pracuje w żłobku do którego chodził ich syn:/ W życiu by się nie spodziewała i ja też nie
Stary 2015-11-24, 11:47   #356
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja przyjaciółka tak miała. Była z chłopakiem 12 lat w tym 4 po ślubie, dziecko, a się okazało, że od roku spotyka się z babą która pracuje w żłobku do którego chodził ich syn:/ W życiu by się nie spodziewała i ja też nie

No swietnie z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo....

Juliś 

Aniołek[*]30tc
Stary 2015-11-24, 12:06   #357
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
5 stycznia kolejne szczepienie
Dzielne Dziewczynki
My na Infarix jedziemy 7 stycznia, a pneumokoki nam przełożyli z jutra na czwartek.

Cytat:
No swietnie z tymi chłopami to nigdy nic nie wiadomo....
Baby wcale nie są lepsze...
Stary 2015-11-24, 12:27   #358
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dokladnie baby nie sa lepsze brakuje im adoracji i szukaja gdzies indziej No ale chyba rzadko wina lezy po jednej stronie ... cos musi byc nie tak w związku skoro sie zdradzaja.

My juz po spacerku nie bylo zle Inga czasami chciala na rece ale dałam rade nosy czerwone wiec szybko wrocilysmy ale dzieci i mamuśka dotlenione
Stary 2015-11-24, 12:31   #359
malinowa4
Zakorzenienie

eh i jakby było mało problemów zostałam sama.. mąż pojechał do szpitala. znów mu się wczoraj coś z sercem podziało, dziś poszedł do lekarza i odrazu dostał skierowanie. lekarz powiedział że może w każdej chwili się przewrócić.. dobrze, że partner teściowej ma wolne bo go zawiózł - sam nie może prowadzić. podobno tachykardia .. zobaczymy co w szpitalu powiedzą.. tak czy siak prędzej czy później będzie musiał mieć operacje , ma niedomykalność zastawki ... ja się załamię
Stary 2015-11-24, 12:35   #360
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
eh i jakby było mało problemów zostałam sama.. mąż pojechał do szpitala. znów mu się wczoraj coś z sercem podziało, dziś poszedł do lekarza i odrazu dostał skierowanie. lekarz powiedział że może w każdej chwili się przewrócić.. dobrze, że partner teściowej ma wolne bo go zawiózł - sam nie może prowadzić. podobno tachykardia .. zobaczymy co w szpitalu powiedzą.. tak czy siak prędzej czy później będzie musiał mieć operacje , ma niedomykalność zastawki ... ja się załamię

Bedzie wszystko dobrze, spokojnie

Juliś 

Aniołek[*]30tc
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości