|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
|
|
|
|
#332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne U mnie też był kapuśniaczek ![]() Cytat:
Nadrabiałam Was przez godzinę
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
19 grudnia będę miała pierwsze zajęcia w szkole rodzenia
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio nie jadłaś nigdy? ja jem rzadko, w ciąży pierwszy raz i to dlatego, że kuchnia nieczynna. Ale na Jaures jest jedna knajpka, a w zasadzie mała restauracyjka, ktora w niczym typowych "grekowni" nie przypomina i tam mają nalepszy assiette grek jaki jadłam Taką mega kaszę do tego dają, podpłomyki i ta ich sałatka Nawet miesa i frytek mi wtedy nie musza dawac
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zjeść coś na obiad. Wszystkie tutaj dbacie o to żebym zmieniła się w tłustą kluskę.
![]() Moje zamówienie z herbatami już wysłane, super!
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
to jak się chwalimy to ja właśnie zeżarłam pół milki orzechowej, aż mnie zgaga dopadła.... jakby nie dopadła, pewnie zżarłabym całą
![]() a teraz dorwałam się do stronki ikei, bo szwagier będzie jechał na święta z Wrocka i zajedzie do ikei dla mnie i mam zrobić listę.... oby mu tylko miejsca w samochodzie starczyło czasem boję się siebie
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj czułam plecy, ale bardziej mi ból głowy dokucza
![]() teraz sobvie przerwy robię, bo mi sie brzuch napina, wiec rozpakowywanie potrwa u mnie dluzej niz myslalam
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=malinka9191;5365464 3]też ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że właśnie to taki polski kebab
Serio nie jadłaś nigdy? Moze to sie wydawac dziwne ale nie..nie jadlam nigdy greka tudziez kebaba, hamburgera itp zadnych mc do, kfc .. nie moge sie przekonac, nigdy mnie nie ciagnelo i nie mam ochoty..i jest mi z tym dobrze..Z fastow jedynie pizza..no i frytki jesli to tez do tej grupy nalezy Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka
masz wpiernicz za to zdjęcie kebaba! Przez Ciebie bedę się slinić aż nie zjem ![]() Jedziemy z kotem na zdjecie szwów, a potem robię pizzę na obiad bo zwariuję z Wami! Poł godziny temu glodna nie byłam, a teraz bym takiego kebaba wciągnęla mmm ..
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kebaba średnio raz na pol roku chodze, wiec no nie ciagnie mnie jakos szczegolnie. Dla mnie to dobre rozwiazanie jak nie mam jak zrobic obiadu wlasnie. Jedyną moją słabością są frytki z posypką w Polsce z jednej szczególnej knajpy. Za te dam baaardzo dużo
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Moją słabością też są frytki. Nigdy mi się nie znudzą.
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emma, wróciłaś marnotrawna córko
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tu niestety nie mają ptasich mleczek a zjadłabym ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- u mnie w Polsce w okolicznych miejscowościach (a podobno wszystko zaczęło się w Rzeszowie ![]() Mi tylko z jednej knajpy smakują, ale są mega ![]() o takie cudo o
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Malinka trzeba bylo mowic wczesniej..ostatnio kolega przywiozl 2 paczki ptasiego..niby dla mnie..tyle za je nie lubie..wiec moj skorzystal i wzial sobie do auta..no i opierdzielil wszystko chyba w tydzien.. a potem sie dziwic ze cukier poza norma..
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
U mnie frytki już w piekarniku, będą z paluszkami rybnymi według przepisu polly
mój Tż przepadł gdzieś z egzorcyzmowym obiadem więc muszę sobie jakoś radzić malinka zmiażdzyłaś mnie tym zdjęciem kebaba mam taką ochotę na ostre mięso że masakra Ja zamówiłam ten sławny leżaczek tiny love 3w1, teraz będę niecierpliwie czekać na kuriera ![]() trzydzieścidwa nad jeziorem Białym w Okunince też dają takie jedzonko ale nazywa się śmiesznie- kebab shake albo kebab box ale też są pyszne, szczególnie U Turka
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-12-01 o 15:45 |
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Jak dobrze,ze w miescie nie mam mc ani kfc ialo knajpek z takim jedzeniem bo po tych zdj juz bym poleciala
Ja to juz tylko kisiel dzis zjem i pewnie reszte mandarynek
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale kusicie tym jedzeniem. Na szczęście jestem już po obiedzie, najedzona i niczego już nie przełknę.
Od kilku dni bardzo słabo czuję ruchy dziecka. Często brzuch mi się spina, ale po jakoś czasie puszcza. Żadnej nospy ani nic podobnego nie biorę, bo nie czuję takiej potrzeby. Tym bardziej, że skurcz puszcza. Bardziej nniepokoją mnie słabe ruchy. Czy też takie delikatne ruchy czujecie? |
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki kolor wzięłaś? ja też zamówię, niebieski czekam tylko na kartę prezentową z empika, bo TŻ skądś tam dostał i idzie pocztą a potem zamawiam ![]() co do kebaba nad białym, trzeba się będzie ruszyć w sezonie ![]() może się umówimy razem z dzidkami w wakacje
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
a do mnie nie specjalnie przemawia takie jedzenie - jeszcze surówkę z pekińskiej bym zjadła ale te kiepskie barowe sosy i frytki
taki domowy to tak ale w tych barach to jakoś nie ufam co tam dają.. i potem tak ciężko się czuje |
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Do Okuninki i ja niemam tak daleko
Moja dzis tez malo kopie i mialam wczesniej tez chyba 3 dni kiedy te ruchy byly slabe.
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Hej Żarłoki.
Jesteśmy po wszystkich badaniach i zmianach opatrunku. Oparzenie nie jest na szczęście tak rozległe jak się wczoraj zanosiło. Obejmuje lewe udo i kawałek biodra. Chirurg powiedział,że wygląda to łanie i nie będzie żadnego śladu. Do tego dobrze się goi.Przed Olą tydzień słodkiego domowego lenistwa. Na mnie się odbiła cała sytuacja, bo dostałam silnych skurczy, aż mnie zgięło w pół. Na szczęście środki rozkurczowe się spisały, szyjka jest zamknięta, nie plamię i wody się nie sączą.Mała regularnie się rusza,więc teraz muszę się odstresować i odpocząć. Ja dzisiaj wypiłam kawę na śniadanie i teraz wmogłam w siebie 2 placki ziemniaczane.Nie mam apetytu przez to wszystko. Ale ogólnie to mi apetyt dopisuje. Mój tż niestety nie ułatwia sprawy, bo lubi zjeść.. Aaaa zapomniałabym...Jak stałam przy rejestracji do chirurga, to pani znacząco spojrzała na brzuszek i zapytała czy ja na pewno do chirurga
Edytowane przez Kiinga26 Czas edycji: 2015-12-01 o 15:55 |
|
|
|
#355 | ||
|
Zakorzenienie
|
tylko w rzeszowie nie wiem gdzie znalezc dobre, bo ja kawalek od Rzeszowa
Cytat:
![]() Cytat:
W Pl mam zaufaną knajpę, prowadzoną przez znajomego, wiec wiem co jak i z jakich produktów robi i się nie boję u niego jesc
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zjadłam trochę mlecznych draży,popiłam gorącą herbatą i leżę na lewym boku i czekam.. Mam nadzieję, że się ruszy zaraz ;-)
|
|
|
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez kallina_2014 Czas edycji: 2015-12-01 o 15:57 |
|
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo przyłożyć rękę tak mocniej i zabrać, u mnie to też jakoś tam działa ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- zawsze w wakacje się można w większym gronie zmobilizować ![]() Kinga! Cieszę się, że jest lepiej! Jeszcze faith mogłaby się odezwać co z jej TŻ
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam sobie ostatnio w Pl kupić, ale tylko kakaowe były a tych nie lubię
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Taką mega kaszę do tego dają, podpłomyki i ta ich sałatka
Nawet miesa i frytek mi wtedy nie musza dawac