|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Magdusia jak sie koles nie moze w jezyk ugrysc, to trzeba go sprowadzic do parteru.
Ruda tez dobrze, a tesc moglby miec odrobine wyczucia. Viki moze dla nich to jest smieszne i uwazaja, ze to takie zabawne jest, jak sie powie ciezarnej, ze grubo wyglada. Mnie tez to wkurza. Wiem, ze przytylam troche wiecej niz zakladalam, no ale kurde to jest dalej tylko 14 kg
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nasz kot za to bawi się śmieciami jak coś znajdzie w jakimś zakamarku na podłodze to jest najszczęśliwsza na świeci. No, kocha też swoją czerwoną myszkę, ale ją ostatnio gdzieś posiała
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc śmieci na propsie. ZAWSZE.jednak z największym obłędem rzuca się na sreberka od kinder czekolad :P pełno ich na podłodze... największe zagęszczenie pod lodówką. tam należy szukać wszelkich zabawek :P |
|
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
siostra mi kupiła (tzn Wiktorowi, ale na razie go nie ma...) w mothercare. Jest promocja 50% off na zabawki. zachęca, nie powiem
|
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja Koko nie reaguje na kartony. Jakiegoś wybrakowanego kota mam Mycha pewnie znajdzie się jak skończy się remont i rzeczy wyniesiemy z kuchniosalonu, bo na razie tu jest takie zagęszczenie kartonów i mebli na podłodze że szkoda gadać
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Casa to będą zakupy jak kaska przyszła
![]() magdusia i dobrze idiocie powiedziałaś! Choć przy takich to często lepiej udać, że się nie słyszało i pójść dalej, bo nie wiadomo co takiemu do głowy strzeli ![]() Nebula super prezenty dla małego ![]() Powiem szczerze, że nie wiem jak można powiedzieć do ciężarnej "gruba". W ogóle jak można powiedzieć coś niemiłego na temat jej wyglądu. Przecież to ciąża, na pewne rzeczy nie mamy wpływu. No ale o tym to czasem i baby, które same były w ciąży i wcale nie wyglądały jak miss polonia w niej, zapominają. Ja nie usłyszałam od nikogo nic niemiłego. Wręcz przeciwnie. Jedynie ostatnio na tej wigilii była jeszcze jedna dziewczyna w ciąży (termin na za kilka dni) i powiedziała do mnie "cześć grubasie", ale to było tonem głupiego żartu, więc jej tylko rzuciłam "wzajemnie grubasie" i tyle. Cytat:
nie wiem ile trzeba zarabiać by nie było szkoda dać tyle kasy na pajaca. Jesteśmy po wizycie. Szału ni ma. Szyjka 1cm, rozwarcie 1cm. Patrząc na to jak to u mnie wygląda mogę jeszcze przetrzymać, ale może się też w każdej chwili zacząć. Ale lekarz mówi, że mam się przykleić do łóżka i dobrze by było dotrwać do 39 tygodnia. Kluseczka ma 2900g już, więc waga ładna
Edytowane przez czarnulax Czas edycji: 2015-12-10 o 20:00 |
|
|
|
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my próbowaliśmy ją zaskoczyć (kładliśmy za nią, gdy jadła), ale nie było żadnej reakcji poza 'obwącham, bo może da się zjeść'. a ponoć 'wszystkie koty' się ich boją...---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
trzymam kciuki byście wytrzymały razem do 39tc.
|
||
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
to nasze małe mają taką samą wagę
i oczywiście trzymam kciuki by dotrwać do 39 tc a tą są moje zakupy lumpkowe:
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-10 o 20:07 |
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
]Magdusiaaa tekst o rozpruciu naprawdę poniżej pasa :/ bardzo dobrze zareagowałaś i świetna riposta! niech chamy na przyszłość wiedzą, że z kobietą w ciąży się nie zadziera...
magda teksty Twojego brata też godne pożałowania, zwłaszcza, że Ty chyba najmniejszy i najzgrabniejszy brzuszek ze wszystkich masz!!! czarnula wytrwacie w dwupaku trzymam kciuki! Malutka już fajnie waży, jeszcze chwila leżenie i już będziecie się tulić
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malutka już ma całkiem konkretną wagę ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Uaoo super zakupki
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula piękne te zabawki
Czarnula wycieczki to tylko do wc, dużo nie zostało, dasz rade
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna tyle dałyście radę to dacie radę jeszcze troszku
Malutka już taka duża! Nie dziwne, że masz taki brzuch duży Myślę, że uwaga koleżanki w ciąży pt "grubasie" była spowodowana, ze sama wie jak to jest być grubasem Nebula śliczne! |
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdzę jak będę mieć jakiegoś na stanie ![]() Nasz kot lubi chipsy, krakersy, chrupki... Nie ruszy słodyczy. Oczywiście to tż taki pomysłowy ![]() Czarnula córeczka już całkiem konkretna Tobie do 39 tc zostały ok. 3 tygodnie, prawda?
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-10 o 20:15 |
|
|
|
|
#347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana trzymajcie sie mocno najlepiej w dwupaku. Juz tyle przelezalas ze wytrzymasz ta chwilke ale Pola juz duza ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- No to super ![]() Nebula swietny ten krabik. Widzialam wczesniej na fejsbuczku
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-10 o 20:25 |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
uaoo ta bluzeczka <3 piękna
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() abyście jak najdłużej wytrzymały. Już nie dużo Ci zostało, tylko dałaś radę to teraz z górki.Super ![]() Kto tam jutro wizytuje? Proszę nie przychodzić z wieściami, że rodzicie wcześniej, bo w końcu żadna z nas w terminie nie urodzi.
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech ktoś ze mną zostanie na styczeń bo sie sama boje
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
My z Jaśkiem spokojnie sobie na styczen czekamy
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się postaram
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
ja zostaje na luty
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja tez tak chcialabym wytrzymac chociaz do polowy stycznia takze spokojnie
|
#356 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wytrzymacie ![]() Cytat:
no i mój kot ma takie same upodobania kulinarne ![]() Ja spróbuję do 8 wytrzymać Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-12-10 o 20:46 |
|||
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
Nebula żółwik wymiata
Czarnula obyś wytrwałaMi Tż zrobił dzisiaj dzień dziecka i kupił kilogram pistacji chyba się zachrupie
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile nadrabiania miałam poszalałyście!My byliśmy na ktg,potem w galerii po zakupasy (kupiłam sobie w Pepco papcie do chodzenia po szpitalu za 9,99 ) i kupiłam sobie takie te pojemniczki podróżne do samolotu i przelałam żel pod prysznic itd Jutro postaram się spakować torbę, brakuje mi tylko ręczników papierowych chyba wiec jutro pakuje wszystko W sobotę rano z mężem pojadę oznaczyć jeszcze raz tą głupią grupę krwi i może przy okazji machnę sobie morfologię ![]() Kuba dziś tak szalał na ktg, że co chwila odsuwal ten czujnik i są przerwy w zapisie dziś Mu tak na reke nie bylo to ktg, mialam wrazenie, ze chce ja sciagnac ![]() A! I oficjalnie rossmann dla mnie to porazka i mialam ochote zerwac naklejke na szybie "Mamy mają pierwszeństwo". Bo kit tam ze znieczulicą ludzi, ale kasjerka wychyliła się, spojrzała na mnie i kasowała nastepne 3 osoby przede mną ja tam wiecie, nie proszę się, nie upominam, ale wkurza mnie to i nie piszcie, że mogłam powiedzieć i się wepchnąć, bo ja tak nie potrafię
|
|
|
|
|
#360 | ||
|
Rozeznanie
|
a ona nie szyje?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zostaje, nie moge w grudniu za wczesnie dla nas Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=sc0mi0Ei1CQ super spodenki |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

jak coś znajdzie w jakimś zakamarku na podłodze to jest najszczęśliwsza na świeci. No, kocha też swoją czerwoną myszkę, ale ją ostatnio gdzieś posiała
Moja Koko nie reaguje na kartony. Jakiegoś wybrakowanego kota mam 
nie wiem ile trzeba zarabiać by nie było szkoda dać tyle kasy na pajaca.
trzymam kciuki byście wytrzymały razem do 39tc.
i oczywiście trzymam kciuki by dotrwać do 39 tc 

Sprawdzę jak będę mieć jakiegoś na stanie 

jeszcze jakby obierał to miłość x 10000000