O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-07, 11:18   #331
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Mysia no i super, cholesterol w normie to już sukces!

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 11:26   #332
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

hej
U mnie lepiej, przeszlo juz, choc mam jakis dziwny bol krocza, jedna kosc mnie boli,nie wiem skad to. Wczoraj mialam spine z tz. A le juz dzis ok. Poszlo o mleko dla Lenki. Bo dostala mleczko z kubka, wytlumaczylam ze butelke dzidzius wzial, tak jak kiedy ssmoczek, i przeszlo, wypila ladnie mleko. Choc w nocy nie poszlo tak ladnie, dostala butle. No ale tz, ze ona mala jest,z e po co czytlam neta, ze inne dzieci moga sobie nie pic a ona ma pic, ze keidys dzieci do szkoly szly i z butelki rano kasze pily. Nie potrafilam przetlumaczyc wiec bylo spiecie, No ale rano jeszcze mu dogadalam. I ze i tak zrobie po swojemu.

Tz tez ma audi wlasnie a6, c6 kombi, uwielbia ten samochod.
Byl z Lenka na spacerze, juz od niepamietam kiedy, chyba od wakacji. Bo mnie cos od nocy glowa boli, i jeszcze chodze w szlafroku. Obiad podsyzkowalam, Lenka wstanie to jedziemy na zakupy, obiecal mi myjke do okien.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 11:27   #333
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej. My po sniadaniu zbieramy sie na zakupy. Siedze , ten moj przeglada szafki i mowi co trzeba kupic te chlopy to pypcie na oku maja.!! Mowi nie ma ryzu a ja wiem ze jest Mowie zerknij jeszcze raz, no nie ma :brzdal: podchodze a on centralnie stoi przed oczami

U mnie tez ladna pogoda, posciel mi sie wietrzy ns balkonie, ja kawe dopijam.

Arletko, jak dzisiaj? Mam nadzieje ze lepiej. Oby tz odciazyl Cie troszeczke

Ziajka helol

Mama ma wynik cholesterolu i jes w normie! Uff.

Uciekam milego dnia
Faceci chyba juz tak maja wielu rzeczy nie zauważają;-)

Ufff dobrze że wynik cholesterolu jest dobry.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 11:33   #334
kasiab91
Zakorzenienie

Migotka Iza a tesciowa tlumaczy ze zle sie czuje ze sil nie ma. Ze bola nogi i biodro siada no i oczuwiscie okazuje sie ze ona sama sobie dawkuje leki No tak sie w☠☠☠☠ilam i powiedzialam ze to sktajna glupota i nieodpowiedzialnosc. Glupie te babsko takie ze rece opadaja. A pozniej ze ona chyba umiera

Mysia ciesze sie ze wynik ok

Lila Natek musial slodko wygladac

Migotko a no super ze z tesciowa w miare dobrze. Moze przejrzala na oczy Oby

Iza to dobrze ze nie boli. Ja tez piwko wypilam sobie i spalam jak dzidzius po nim

Jaka wiosna to szok W ogole jak kwiaty szaleja u mojej mamy tulipany juz puscily a u mnie w domu wszystkie doniczkowe maja mlode pedy Mialam czekac z przesadzaniem ale chyba sensu nie ma.
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 14:30   #335
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Byłam biegać, Jezu jak bosko. Ustanowiłam życiowy rekord. 3km w 18min. Ale ogólnie przebiegłam 5 😀 P właśnie wyjechał. Idę do damy na kawę, już łapie dola 😡

Kasia no piękna pogoda 😀 chłopaki spacerowali a ja biegalam, no i u siostry na kawie rno tez byliśmy 😀teściowa dobry herbatnik 😡😡😡

Mysia mój to nawet listy zakupów robi czasem 😊

Arletko moja siostra ma ta myjke karcher i jest bardzo zadowolona 😊

Migocia ale masz sny ☺

Lila Kostek tez kocha kałuże wiec nie jesteś sama 😊

No nic lecę do mamy ☺
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 14:57   #336
Lila_27
Zakorzenienie

Wróciliśmy ze spaceru ☺Ale boska pogoda ☺

Mysiu mój też nigdy nic nie widzi i znaleźć nie może 😁cieszę się, że mama ma cholesterol w normie!

Ruda brawo za rekord 😊Pogoda do biegania wysmienita☺ kiedy znów Tz przyjedzie?

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Kasia do teściowej brak słów 😕
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 15:50   #337
PannaMagda
Zakorzenienie

Witam moje drogie Ja w pracy

Ruda Ciesze sie ze tz zadowolony z auta

Migotka Ty to masz sny :p

My Juz w miare pogodzeni... On nerwus jest straszny jak cos nie idzie po jego mysli a Ja oaza spokoju nie wytrzymal w pt I przeprosil bylismy wieczorem Na drinku I okazalo sie ze nam kolejna miesiecznica strzelila
Ja dzisiaj przedostatnia dniowka w srode ostatnia I powoli sie pakowac trzeba

Lilka napisze do Ciebie Na priv ale spotkanie nadal aktualne
Stary 2016-02-07, 16:33   #338
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki

Nie mam się jak odezwać bo Tulka od wczoraj wymiotuje. Dzis tez dwa razy poszlo. Noc koszmarna. Caly czas narzekala na brzuszek caly czs poplakiwala koszmar. Dzis jestem ledwo zywa a ona caly czas na rękach wtulona nie chce zejac. Teraz właśnie przysnela na mnie. Eh jak nie urok to sraka! Najgorsze ze mnie juz zaczyna ćmić brzuch wiec to pewno jelitowka.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:16   #339
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka o kurde, moja koleżanka pisała ze jej córka tez wymioty i rozwolnienie w nocy 😢 kurujcie się kochane 😗

Lila no bosko dzisiaj, dziękuję 😀 sama jestem z siebie dumna 😊

Madzia juz tak blisko do wyjazdu😀
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-02-07, 18:28   #340
Lila_27
Zakorzenienie

Gianka cholera dopiero co mała miała gardło 😕 Jeśli jelitowka to macie 3 dni z głowy 😕Zdrówka 😚

Panna Magda nie mogę się doczekać 😊

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Tz zakomunikował, że jutro do B-B jedziemy

Stary 2016-02-07, 19:43   #341
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Byłam biegać, Jezu jak bosko. Ustanowiłam życiowy rekord. 3km w 18min. Ale ogólnie przebiegłam 5 😀 P właśnie wyjechał. Idę do damy na kawę, już łapie dola 😡

Kasia no piękna pogoda 😀 chłopaki spacerowali a ja biegalam, no i u siostry na kawie rno tez byliśmy 😀teściowa dobry herbatnik 😡😡😡

Mysia mój to nawet listy zakupów robi czasem 😊

Arletko moja siostra ma ta myjke karcher i jest bardzo zadowolona 😊

Migocia ale masz sny ☺

Lila Kostek tez kocha kałuże wiec nie jesteś sama 😊

No nic lecę do mamy ☺
Ewciu ty jestes niesamowita z tym bieganiem

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki

Nie mam się jak odezwać bo Tulka od wczoraj wymiotuje. Dzis tez dwa razy poszlo. Noc koszmarna. Caly czas narzekala na brzuszek caly czs poplakiwala koszmar. Dzis jestem ledwo zywa a ona caly czas na rękach wtulona nie chce zejac. Teraz właśnie przysnela na mnie. Eh jak nie urok to sraka! Najgorsze ze mnie juz zaczyna ćmić brzuch wiec to pewno jelitowka.

ojej biedna Tulinka zdrówka dla niejJak to grypa żołądkowa to was wymeczy:-(

Cytat:
Gianka o kurde, moja koleżanka pisała ze jej córka tez wymioty i rozwolnienie w nocy 😢 kurujcie się kochane 😗

Lila no bosko dzisiaj, dziękuję 😀 sama jestem z siebie dumna 😊

Madzia juz tak blisko do wyjazdu😀

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Gianka cholera dopiero co mała miała gardło 😕 Jeśli jelitowka to macie 3 dni z głowy 😕Zdrówka 😚

Panna Magda nie mogę się doczekać 😊

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Tz zakomunikował, że jutro do B-B jedziemy
Przyjedz do mnie na kawe.Choć na chwile

Stary 2016-02-07, 19:51   #342
arletka1313
Zakorzenienie

No kupilismy myjke, jutro tz wytestuje. dzis probowal ale juz ciemno to niew idac za abrdzo. Poza tym kupilam pare majtek i stanik, i tyle, i zle jestem na siebei bo mi wiecznie szkoda kasy na ciuchy, tyle fajnych rzeczy widzialam, i juz z sukienka szlam do kasy i wrocilam, glupia jestem i tyle!Musze opracowac jakas taktyke na zakupy ciuchowe, wyznaczyc sobie ile kasy moge wydac na ciuchy i cos sobie kupowac, bo ostatnio wszystko mam z lumpkow. nawet tz sie smial ze mi kasy szkoda, on mi nie zaluje, oczywiscie zeby nie przesadzac a ja durna nie korzystam.
No i byl w aparcie, cos na walentynki kupil, tylko nie pozwolil stanu konta sprawdzac
Nogi mi w dupsko wlaza bo sobie wysoki obcas wzielam i sie nalazilam/
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 20:05   #343
zophiee
Zakorzenienie

dobry wieczór
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 20:07   #344
Ziajka
Wtajemniczenie

Hej!
My dziś aktywnie, wreszcie basen :-D a jaka radość Kubusia zmykam na fb dotrzymać Migotkowej obietnicy
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 20:14   #345
zophiee
Zakorzenienie

Gianna zdrówka dla Was
mój mlody dziś też wywalił 39 stopni masakra
zaraził się pewnie od chorych siostrzeńców, bo widzieli się w piątek. Moja mama zostaje z nim do wtorku
Spi od 18.00... oby no była spokojna

Weekend przeleciał mi przez palce, a o szkolenie, a to zakupy, troche z mamą spedziłam czasu, a tak to maruda ciągle coś chciała... no ale jak chory to co się dziwić...
Jutro do roboty, nie ma bata

Ruda- autko super ob się dobrze jezdziło
Kasia- to złóż papiery do poradni czy prywatnego gabinetu- nauczysz się dużo, w zawodzie! Myślę, że to już lepiej, niż parzenie kawy, czy kserowanie dokumentów w urzędzie
Lila- ja uwielbiam dni warzywno-owocowe ostatnio byłam 4 dni. czuję sie super na takiej diecie. Mięsa prawie w ogóle ostatnio nie jem, kasze, warzywa, koktajle owoce. Przede wszystkim też teraz zupy. Jem nawet 2 razy dziennie. Bez wywaru mięsnego.

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

ziajka, mam to samo. Czas nie wiem gdzie pędzi... kiedy leca te tygodnie czekam na Czarodzieja
Aretko- ja też tak mam, jak idę na zakupy, to kupuje Borysowi, tz. a sobie jakies skarpetki czy kosmetyk co najwyżej. choć wczoraj poszalałm trochę choć generalnie przeceny jeszcze, więc fortuny nie wydałam

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

jeszcze chwilkę posiedzę i będę lecieć do mojego chorowitka. nie lubię jak ma wysoką gorączkę... zawsze się martwię ze mocno urośnie nocą
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 20:15   #346
iza243
Zakorzenienie

My pospaliśmy po południu.Potem poszłam z Domisia na długi 2 godzinny spacer.Teraz młody śpi a my odpalamy film.

Stary 2016-02-07, 20:50   #347
kasiab91
Zakorzenienie

Arletko uuu to poszalal tz jak nie pozwolil konta sprawdzac Fajno. Tylko sie cieszyc Ja tez ostatnio glownie w lumpkach sie ubieram, no kocham to i nic nie poradze aczkolwiek spodnie zawsze nowe kupuje A co do myjki to zdaj relacje koniecznie.

Zoohiee zdrowka dla Boryska, znow goraczka No ja czekam na nabor teraz do domu dziennej opieki osob starszych. Codziennoe sprawdzam aktualnosci na gminie.

Gianka jak Tula?

Madzia jeszcze momencik i PL wita
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 21:24   #348
Ziajka
Wtajemniczenie

I właśnie dlatego nie wchodzę na wizaż prawie 21:30 a ja jeszcze nie zaczęłam zajęć przygotowywać miałam tylko na chwilkę

Gianka Zophiee zdrówka dla chorowitków :-*
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 22:42   #349
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Halo Halo!

Arletko Ty uważaj na siebie!!!

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej. My po sniadaniu zbieramy sie na zakupy. Siedze , ten moj przeglada szafki i mowi co trzeba kupic te chlopy to pypcie na oku maja.!! Mowi nie ma ryzu a ja wiem ze jest Mowie zerknij jeszcze raz, no nie ma :brzdal: podchodze a on centralnie stoi przed oczami
Oj ja to znam!!! Albo weź postaw w lodówce majonez a przed nim ser. Będzie mi wkręcał, że majonezu nie ma, bo nie może znaleźć

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Jaka wiosna to szok W ogole jak kwiaty szaleja u mojej mamy tulipany juz puscily a u mnie w domu wszystkie doniczkowe maja mlode pedy Mialam czekac z przesadzaniem ale chyba sensu nie ma.
Co wy mówicie!!! U nas jeszcze dłuuuuugo... tak do maja pewnie.

Gianna Oj zdrówka dla was!!!

Wróciliśmy!!! Było super!!!
Wyjechaliśmy w sobotę, trochę później niż planowaliśmy. TŻ zdążył mi się zirytować i już chciałam do wsadzić do bagażnika. Ale w końcu ruszyliśmy!!! Pogadaliśmy, wygadał się i już od połowy drogi było git. Mieliśmy chwilę grozy bo mi auto wpadło w poślizg i tańcowało po całej drodze, ale się uspokoiło. Dostałam niezły strzał adrenaliny, ale TŻtowi się podobało .
Pojechaliśmy obejrzeć jeden z najważniejszych wodospadów na Islandii. W cholerę turystów!!! A wiało przeokrutnie!!! Potem sprawdziliśmy czy Geysir nadal działa i działa . No i potem do hotelu.
Jejku jak tam ślicznie!!! Taki klimatyczny budynek, stara szkoła. Dostaliśmy kapcie (na Islandii to zwyczaj, że zawsze się ściąga buty w przedsionku), pokój na samej górze, ze skosami i ślicznym widokiem. Zjedliśmy kolacje w jadalni, gdzie za stoły robił stare ławki szkolne. TŻ wziął piwo i śmiał się, że pierwszy raz w życiu pije piwo w szkolnej ławie. Potem oglądaliśmy seriale, przytulaliśmy się.
Zarezerwowaliśmy sobie domek letniskowy na wielkanoc - z prywatnym jacuzi!!! Przy okazji, tutaj takie domki są bardzooo popularne. Prawie wszystkie związki zawodowe (do których przynależność jest obowiązkowa), mają swoje własne domki i wynajmują je cały rok członkom. Zresztą jak jechaliśmy to mijaliśmy domki co chwilę i w wielu świeciły się światła i były auta.
Rano śniadanie, podawali gofry i pyszne musli. Wymeldowaliśmy się i pojechaliśmy do naturalnego spa. Czyli grzaliśmy się w 4 saunach i taplaliśmy się w basenach z ciepłą naturalną wodą. Na koniec ciacho i kawa no i do domu.
Ale żeby nie było nam za mało. To ugotowaliśmy na obiad zupę krewetkową.
No! To się nazywa weekend. Idę, bo mąż nawołuje!!!
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-07, 23:15   #350
PannaMagda
Zakorzenienie

Lilka tez sie doczekac nie moge

Yss mojemu dzisiaj pokazywalam ta wycieczke I nabral ochoty zapytac sie chcial czy "drogo" tam Na miejscu w sensie wynajecie pokoju auta itp wiec prosze o odp :p
Stary 2016-02-07, 23:53   #351
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Yss fajnie ze wyprawa się udała, z tego co piszesz i co na fb widziałam jest tam pięknie 😀

Zophiee zdrówka dla Boberka, budulek 😢

P dojechal cały i zdrowy, idę spać. Jutro w końcu mam pazury ale mam krótkie bo mi się jeden złamał a nie chce żadnego żelu ani akrylu.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-02-08, 00:08   #352
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się padnieta .
Gianna ale tyle wzięło oby jej te wymioty przeszły bo szkoda . O i mam nadzieje ze nie złapie Cię . Zdrowka

Zophiee oby nie rozłożyło małego bardziej . Zdrówka

Mysia dobrze ze z mama byłaś u lekarza . Dobrze ze cholesterolu nie ma dużego . Zdrówka dla mamy

Ewcik fajny ten Wasz samochód . A Kostek cudny . Mam nadzieje ze tz juz dojechał bezpiecznie . Przytulam

Arletko uważaj na Was musisz się teraz oszczędzać

Yss pięknie tam było .

Kasiu jeśli nie musisz już iść do pracy to może poszukaj coś innego . A moze niedługo Ci coś up zaproponuje

Padam dziewczyny . Jeszcze dziś sprzątam trochę żeby się jutro nie zarobić . Bo we worek przyjeżdża wiedzma. No poprostu skacze z radości bo znowu przyjeżdża na noc . A do tego mam jechać z Wanessa i Wiktoria do ortopedy i pewnie wrócę dopiero po 17:30

A miała przyjechać na chwilkę w środę .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-08, 07:52   #353
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Halo Halo!

Arletko Ty uważaj na siebie!!!

Oj ja to znam!!! Albo weź postaw w lodówce majonez a przed nim ser. Będzie mi wkręcał, że majonezu nie ma, bo nie może znaleźć

Co wy mówicie!!! U nas jeszcze dłuuuuugo... tak do maja pewnie.

Gianna Oj zdrówka dla was!!!

Wróciliśmy!!! Było super!!!
Wyjechaliśmy w sobotę, trochę później niż planowaliśmy. TŻ zdążył mi się zirytować i już chciałam do wsadzić do bagażnika. Ale w końcu ruszyliśmy!!! Pogadaliśmy, wygadał się i już od połowy drogi było git. Mieliśmy chwilę grozy bo mi auto wpadło w poślizg i tańcowało po całej drodze, ale się uspokoiło. Dostałam niezły strzał adrenaliny, ale TŻtowi się podobało .
Pojechaliśmy obejrzeć jeden z najważniejszych wodospadów na Islandii. W cholerę turystów!!! A wiało przeokrutnie!!! Potem sprawdziliśmy czy Geysir nadal działa i działa . No i potem do hotelu.
Jejku jak tam ślicznie!!! Taki klimatyczny budynek, stara szkoła. Dostaliśmy kapcie (na Islandii to zwyczaj, że zawsze się ściąga buty w przedsionku), pokój na samej górze, ze skosami i ślicznym widokiem. Zjedliśmy kolacje w jadalni, gdzie za stoły robił stare ławki szkolne. TŻ wziął piwo i śmiał się, że pierwszy raz w życiu pije piwo w szkolnej ławie. Potem oglądaliśmy seriale, przytulaliśmy się.
Zarezerwowaliśmy sobie domek letniskowy na wielkanoc - z prywatnym jacuzi!!! Przy okazji, tutaj takie domki są bardzooo popularne. Prawie wszystkie związki zawodowe (do których przynależność jest obowiązkowa), mają swoje własne domki i wynajmują je cały rok członkom. Zresztą jak jechaliśmy to mijaliśmy domki co chwilę i w wielu świeciły się światła i były auta.
Rano śniadanie, podawali gofry i pyszne musli. Wymeldowaliśmy się i pojechaliśmy do naturalnego spa. Czyli grzaliśmy się w 4 saunach i taplaliśmy się w basenach z ciepłą naturalną wodą. Na koniec ciacho i kawa no i do domu.
Ale żeby nie było nam za mało. To ugotowaliśmy na obiad zupę krewetkową.
No! To się nazywa weekend. Idę, bo mąż nawołuje!!!

mieliscie cudowny weekend

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Witam się padnieta .
Gianna ale tyle wzięło oby jej te wymioty przeszły bo szkoda . O i mam nadzieje ze nie złapie Cię . Zdrowka

Zophiee oby nie rozłożyło małego bardziej . Zdrówka

Mysia dobrze ze z mama byłaś u lekarza . Dobrze ze cholesterolu nie ma dużego . Zdrówka dla mamy

Ewcik fajny ten Wasz samochód . A Kostek cudny . Mam nadzieje ze tz juz dojechał bezpiecznie . Przytulam

Arletko uważaj na Was musisz się teraz oszczędzać

Yss pięknie tam było .

Kasiu jeśli nie musisz już iść do pracy to może poszukaj coś innego . A moze niedługo Ci coś up zaproponuje

Padam dziewczyny . Jeszcze dziś sprzątam trochę żeby się jutro nie zarobić . Bo we worek przyjeżdża wiedzma. No poprostu skacze z radości bo znowu przyjeżdża na noc . A do tego mam jechać z Wanessa i Wiktoria do ortopedy i pewnie wrócę dopiero po 17:30

A miała przyjechać na chwilkę w środę .
Współczuje nalotu wiedźmy i to jeszcze na noc

My wstajemy robimy śniadanko Tz już mi zdążył ciśnienie podnieść:-/

Stary 2016-02-08, 08:22   #354
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry, na wadze 0,3kg na minusie. Mało ale zawsze coś, powoli do celu nie ma co dolowac tylko dalej działać 😉 noc przespana cala 😀 zjemy śniadanie i ruszamy na pazury z siostrą.

Iza a ten co?

Basiu współczuję Ci kochana, ale wiem ze dasz i nie daj sobie w kasze dmuchać 😀
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-02-08, 08:31   #355
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry, na wadze 0,3kg na minusie. Mało ale zawsze coś, powoli do celu nie ma co dolowac tylko dalej działać 😉 noc przespana cala 😀 zjemy śniadanie i ruszamy na pazury z siostrą.

Iza a ten co?

Basiu współczuję Ci kochana, ale wiem ze dasz i nie daj sobie w kasze dmuchać 😀
A daj spokój.Budze sie w nocy a ten na kompie była 3 w nocy.O 7:30 Domiś zaczął budzić nas oboje a ten wąty do mnie ze musi wstać.No sorry trzeba było do 3 na kompie nie siedzieć to by był wyspany.

Ewciu a czemu nie chcesz żelu lub akrylu?

Stary 2016-02-08, 09:04   #356
mysia1986
Zakorzenienie

Wczoraj wieczorem przysnełam i mnie taki paskudny ból na @ obudził, ze juz pewna była ze dostałam. Ale nie. Nospe forte wziełam i przeszło. Dzisiaj jak na razie spokój, ale czuje @ za rogiem.

Basia, trzymam kciuki oby wizyta lekko przebiegła

Yss, no cudnie było! Cieszę sie bardzo ze zadwolonie i wypoczeci wróciliscie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-08, 09:18   #357
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej

ledwo nadrobiłam a już prawie na miejscu jestem

Yss ale bajkowo marzy mi się taki beztroski weekend z tz. a te jacuzzi, sauny, baseny to nasz żywioł 😍

zdrówka dla chorowitków, informuje że macie i Hanię w towarzystwie z tz została w domu

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-08, 09:30   #358
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Hej

ledwo nadrobiłam a już prawie na miejscu jestem

Yss ale bajkowo marzy mi się taki beztroski weekend z tz. a te jacuzzi, sauny, baseny to nasz żywioł 😍

zdrówka dla chorowitków, informuje że macie i Hanię w towarzystwie z tz została w domu
Kluska jak w pracy?

Stary 2016-02-08, 10:02   #359
Lila_27
Zakorzenienie

Hej 😊

Yss ale boski weekend 😍Plany na Wielkanoc super😊

Iza daj spokój z tymi chlopami Mój też irytuje mnie od rana

Kasiu jeśli marzysz o pracy z ludźmi to szukaj☺Nic na siłę, tym bardziej ze na waciki byś zarobiła 😂

Kluska chyba macie dobry czas z Tzem ? Cieszy mnie to baardzo 😊

Zophie zdrówka dla Boberka 😚

Gianka jak u Was?

Ziajka basen 😍Myślę chodzimy odkąd Natus skończył pół roku 😀Nie zawsze regularnie😕Teraz dopiero akcja mobilizacja o dwa razy w tygodniu 😆

Ruda dobrze, że dojechał szczęśliwie! Kiedy znów będzie? Dobre i tyle na minusie 😊

Arletko mi też szkoda na siebie 😕Na małego nie 😉

Stary 2016-02-08, 10:41   #360
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam se

Kluska zdrówka dla Hani

Kurcze coś Wanessa niewyraźnie wygląda . Ma takie bardzo świecące oczy a y mnie początek choroby z gorączka . AK jutro będzie tak wyglądała to zadzwonię do teściowej . Niech sama decyduje czy przyjechać czy nie , bo później jedzie jeszcze do A ( ona w ciazy wiec wiadomo ) a d tego wiedzma nigdy nie chce jej zarazić .

Myślę że ja wiedzą przyjedzie to będzie znowu ostro boją przed @ i juz mam nerwa . Musze sobie chyba wypić melisy na uspokojenie

Idę jeść śniadanie i sprzątam . Odezwę się później

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2016-02-08 o 10:43
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości