|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Mysia no i super, cholesterol w normie to już sukces!
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
hej
![]() U mnie lepiej, przeszlo juz, choc mam jakis dziwny bol krocza, jedna kosc mnie boli,nie wiem skad to. Wczoraj mialam spine z tz. A le juz dzis ok. Poszlo o mleko dla Lenki. Bo dostala mleczko z kubka, wytlumaczylam ze butelke dzidzius wzial, tak jak kiedy ssmoczek, i przeszlo, wypila ladnie mleko. Choc w nocy nie poszlo tak ladnie, dostala butle. No ale tz, ze ona mala jest,z e po co czytlam neta, ze inne dzieci moga sobie nie pic a ona ma pic, ze keidys dzieci do szkoly szly i z butelki rano kasze pily. Nie potrafilam przetlumaczyc wiec bylo spiecie, No ale rano jeszcze mu dogadalam. I ze i tak zrobie po swojemu. Tz tez ma audi wlasnie a6, c6 kombi, uwielbia ten samochod. Byl z Lenka na spacerze, juz od niepamietam kiedy, chyba od wakacji. Bo mnie cos od nocy glowa boli, i jeszcze chodze w szlafroku. Obiad podsyzkowalam, Lenka wstanie to jedziemy na zakupy, obiecal mi myjke do okien.
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff dobrze że wynik cholesterolu jest dobry.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka Iza a tesciowa tlumaczy ze zle sie czuje ze sil nie ma. Ze bola nogi i biodro siada no i oczuwiscie okazuje sie ze ona sama sobie dawkuje leki
No tak sie w☠☠☠☠ilam i powiedzialam ze to sktajna glupota i nieodpowiedzialnosc. Glupie te babsko takie ze rece opadaja. A pozniej ze ona chyba umiera Mysia ciesze sie ze wynik ok Lila Natek musial slodko wygladac ![]() Migotko a no super ze z tesciowa w miare dobrze. Moze przejrzala na oczy Oby ![]() Iza to dobrze ze nie boli. Ja tez piwko wypilam sobie i spalam jak dzidzius po nim ![]() Jaka wiosna to szok Mialam czekac z przesadzaniem ale chyba sensu nie ma.
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam biegać, Jezu jak bosko. Ustanowiłam życiowy rekord. 3km w 18min. Ale ogólnie przebiegłam 5 😀 P właśnie wyjechał. Idę do damy na kawę, już łapie dola 😡
Kasia no piękna pogoda 😀 chłopaki spacerowali a ja biegalam, no i u siostry na kawie rno tez byliśmy 😀teściowa dobry herbatnik 😡😡😡 Mysia mój to nawet listy zakupów robi czasem 😊 Arletko moja siostra ma ta myjke karcher i jest bardzo zadowolona 😊 Migocia ale masz sny ☺ Lila Kostek tez kocha kałuże wiec nie jesteś sama 😊 No nic lecę do mamy ☺
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy ze spaceru ☺Ale boska pogoda ☺
Mysiu mój też nigdy nic nie widzi i znaleźć nie może 😁cieszę się, że mama ma cholesterol w normie! Ruda brawo za rekord 😊Pogoda do biegania wysmienita☺ kiedy znów Tz przyjedzie? ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Kasia do teściowej brak słów 😕
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie
Ruda Ciesze sie ze tz zadowolony z auta ![]() Migotka Ty to masz sny :p My Juz w miare pogodzeni... On nerwus jest straszny jak cos nie idzie po jego mysli a Ja oaza spokoju nie wytrzymal w pt I przeprosil bylismy wieczorem Na drinku I okazalo sie ze nam kolejna miesiecznica strzelila Ja dzisiaj przedostatnia dniowka w srode ostatnia I powoli sie pakowac trzeba ![]() Lilka napisze do Ciebie Na priv ale spotkanie nadal aktualne
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Nie mam się jak odezwać bo Tulka od wczoraj wymiotuje. Dzis tez dwa razy poszlo. Noc koszmarna. Caly czas narzekala na brzuszek caly czs poplakiwala koszmar. Dzis jestem ledwo zywa a ona caly czas na rękach wtulona nie chce zejac. Teraz właśnie przysnela na mnie. Eh jak nie urok to sraka! Najgorsze ze mnie juz zaczyna ćmić brzuch wiec to pewno jelitowka. |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka o kurde, moja koleżanka pisała ze jej córka tez wymioty i rozwolnienie w nocy 😢 kurujcie się kochane 😗
Lila no bosko dzisiaj, dziękuję 😀 sama jestem z siebie dumna 😊 Madzia juz tak blisko do wyjazdu😀
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka cholera dopiero co mała miała gardło 😕 Jeśli jelitowka to macie 3 dni z głowy 😕Zdrówka 😚
Panna Magda nie mogę się doczekać 😊 ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Tz zakomunikował, że jutro do B-B jedziemy
|
#341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ojej biedna Tulinka zdrówka dla niej Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
No kupilismy myjke, jutro tz wytestuje. dzis probowal ale juz ciemno to niew idac za abrdzo. Poza tym kupilam pare majtek i stanik, i tyle, i zle jestem na siebei bo mi wiecznie szkoda kasy na ciuchy, tyle fajnych rzeczy widzialam, i juz z sukienka szlam do kasy i wrocilam, glupia jestem i tyle!Musze opracowac jakas taktyke na zakupy ciuchowe, wyznaczyc sobie ile kasy moge wydac na ciuchy i cos sobie kupowac, bo ostatnio wszystko mam z lumpkow. nawet tz sie smial ze mi kasy szkoda, on mi nie zaluje, oczywiscie zeby nie przesadzac a ja durna nie korzystam.
No i byl w aparcie, cos na walentynki kupil, tylko nie pozwolil stanu konta sprawdzac ![]() Nogi mi w dupsko wlaza bo sobie wysoki obcas wzielam i sie nalazilam/
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
|
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
My dziś aktywnie, wreszcie basen :-D
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna
mój mlody dziś też wywalił 39 stopni masakrazaraził się pewnie od chorych siostrzeńców, bo widzieli się w piątek. Moja mama zostaje z nim do wtorku Spi od 18.00... oby no była spokojna Weekend przeleciał mi przez palce, a o szkolenie, a to zakupy, troche z mamą spedziłam czasu, a tak to maruda ciągle coś chciała... no ale jak chory to co się dziwić... Jutro do roboty, nie ma bata Ruda- autko super ob się dobrze jezdziłoKasia- to złóż papiery do poradni czy prywatnego gabinetu- nauczysz się dużo, w zawodzie! Myślę, że to już lepiej, niż parzenie kawy, czy kserowanie dokumentów w urzędzie Lila- ja uwielbiam dni warzywno-owocowe ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- ziajka, mam to samo. Czas nie wiem gdzie pędzi... kiedy leca te tygodnie czekam na CzarodziejaAretko- ja też tak mam, jak idę na zakupy, to kupuje Borysowi, tz. a sobie jakies skarpetki czy kosmetyk co najwyżej. choć wczoraj poszalałm trochę ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- jeszcze chwilkę posiedzę i będę lecieć do mojego chorowitka. nie lubię jak ma wysoką gorączkę... zawsze się martwię ze mocno urośnie nocą |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
My pospaliśmy po południu.Potem poszłam z Domisia na długi 2 godzinny spacer.Teraz młody śpi a my odpalamy film.
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko uuu to poszalal tz jak nie pozwolil konta sprawdzac
Fajno. Tylko sie cieszyc Ja tez ostatnio glownie w lumpkach sie ubieram, no kocham to i nic nie poradze aczkolwiek spodnie zawsze nowe kupuje A co do myjki to zdaj relacje koniecznie. Zoohiee zdrowka dla Boryska, znow goraczka No ja czekam na nabor teraz do domu dziennej opieki osob starszych. Codziennoe sprawdzam aktualnosci na gminie.Gianka jak Tula? Madzia jeszcze momencik i PL wita
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
I właśnie dlatego nie wchodzę na wizaż
miałam tylko na chwilkę ![]() Gianka Zophiee zdrówka dla chorowitków :-* |
|
|
|
#349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Halo Halo!
Arletko Ty uważaj na siebie!!! Cytat:
Cytat:
Gianna Oj zdrówka dla was!!! Wróciliśmy!!! Było super!!! Wyjechaliśmy w sobotę, trochę później niż planowaliśmy. TŻ zdążył mi się zirytować i już chciałam do wsadzić do bagażnika. Ale w końcu ruszyliśmy!!! Pogadaliśmy, wygadał się i już od połowy drogi było git. Mieliśmy chwilę grozy bo mi auto wpadło w poślizg i tańcowało po całej drodze, ale się uspokoiło. Dostałam niezły strzał adrenaliny, ale TŻtowi się podobało .Pojechaliśmy obejrzeć jeden z najważniejszych wodospadów na Islandii. W cholerę turystów!!! A wiało przeokrutnie!!! Potem sprawdziliśmy czy Geysir nadal działa i działa . No i potem do hotelu.Jejku jak tam ślicznie!!! Taki klimatyczny budynek, stara szkoła. Dostaliśmy kapcie (na Islandii to zwyczaj, że zawsze się ściąga buty w przedsionku), pokój na samej górze, ze skosami i ślicznym widokiem. Zjedliśmy kolacje w jadalni, gdzie za stoły robił stare ławki szkolne. TŻ wziął piwo i śmiał się, że pierwszy raz w życiu pije piwo w szkolnej ławie. Potem oglądaliśmy seriale, przytulaliśmy się. Zarezerwowaliśmy sobie domek letniskowy na wielkanoc - z prywatnym jacuzi!!! Przy okazji, tutaj takie domki są bardzooo popularne. Prawie wszystkie związki zawodowe (do których przynależność jest obowiązkowa), mają swoje własne domki i wynajmują je cały rok członkom. Zresztą jak jechaliśmy to mijaliśmy domki co chwilę i w wielu świeciły się światła i były auta. Rano śniadanie, podawali gofry i pyszne musli. Wymeldowaliśmy się i pojechaliśmy do naturalnego spa. Czyli grzaliśmy się w 4 saunach i taplaliśmy się w basenach z ciepłą naturalną wodą. Na koniec ciacho i kawa no i do domu. Ale żeby nie było nam za mało. To ugotowaliśmy na obiad zupę krewetkową. No! To się nazywa weekend. Idę, bo mąż nawołuje!!! |
||
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka tez sie doczekac nie moge
![]() Yss mojemu dzisiaj pokazywalam ta wycieczke I nabral ochoty zapytac sie chcial czy "drogo" tam Na miejscu w sensie wynajecie pokoju auta itp wiec prosze o odp :p
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Yss fajnie ze wyprawa się udała, z tego co piszesz i co na fb widziałam jest tam pięknie 😀
Zophiee zdrówka dla Boberka, budulek 😢 P dojechal cały i zdrowy, idę spać. Jutro w końcu mam pazury ale mam krótkie bo mi się jeden złamał a nie chce żadnego żelu ani akrylu.
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się padnieta .
Gianna ale tyle wzięło oby jej te wymioty przeszły bo szkoda . O i mam nadzieje ze nie złapie Cię . Zdrowka Zophiee oby nie rozłożyło małego bardziej . Zdrówka Mysia dobrze ze z mama byłaś u lekarza . Dobrze ze cholesterolu nie ma dużego . Zdrówka dla mamy Ewcik fajny ten Wasz samochód . A Kostek cudny . Mam nadzieje ze tz juz dojechał bezpiecznie . Przytulam Arletko uważaj na Was musisz się teraz oszczędzać Yss pięknie tam było . Kasiu jeśli nie musisz już iść do pracy to może poszukaj coś innego . A moze niedługo Ci coś up zaproponuje Padam dziewczyny . Jeszcze dziś sprzątam trochę żeby się jutro nie zarobić . Bo we worek przyjeżdża wiedzma. No poprostu skacze z radości bo znowu przyjeżdża na noc A miała przyjechać na chwilkę w środę .
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
mieliscie cudowny weekend Cytat:
My wstajemy robimy śniadanko Tz już mi zdążył ciśnienie podnieść:-/
||
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, na wadze 0,3kg na minusie. Mało ale zawsze coś, powoli do celu nie ma co dolowac tylko dalej działać 😉 noc przespana cala 😀 zjemy śniadanie i ruszamy na pazury z siostrą.
Iza a ten co? Basiu współczuję Ci kochana, ale wiem ze dasz i nie daj sobie w kasze dmuchać 😀
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewciu a czemu nie chcesz żelu lub akrylu?
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem przysnełam i mnie taki paskudny ból na @ obudził, ze juz pewna była ze dostałam. Ale nie. Nospe forte wziełam i przeszło. Dzisiaj jak na razie spokój, ale czuje @ za rogiem. Basia, trzymam kciuki oby wizyta lekko przebiegła Yss, no cudnie było! Cieszę sie bardzo ze zadwolonie i wypoczeci wróciliscie
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ledwo nadrobiłam a już prawie na miejscu jestem Yss ale bajkowo zdrówka dla chorowitków, informuje że macie i Hanię w towarzystwie z tz została w domu
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska jak w pracy?
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Hej 😊
Yss ale boski weekend 😍Plany na Wielkanoc super😊 Iza daj spokój z tymi chlopami Mój też irytuje mnie od rana Kasiu jeśli marzysz o pracy z ludźmi to szukaj☺Nic na siłę, tym bardziej ze na waciki byś zarobiła 😂 Kluska chyba macie dobry czas z Tzem ? Cieszy mnie to baardzo 😊 Zophie zdrówka dla Boberka 😚 Gianka jak u Was? Ziajka basen 😍Myślę chodzimy odkąd Natus skończył pół roku 😀Nie zawsze regularnie😕Teraz dopiero akcja mobilizacja o dwa razy w tygodniu 😆 Ruda dobrze, że dojechał szczęśliwie! Kiedy znów będzie? Dobre i tyle na minusie 😊 Arletko mi też szkoda na siebie 😕Na małego nie 😉
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Witam se
Kluska zdrówka dla Hani Kurcze coś Wanessa niewyraźnie wygląda . Ma takie bardzo świecące oczy a y mnie początek choroby z gorączka . AK jutro będzie tak wyglądała to zadzwonię do teściowej . Niech sama decyduje czy przyjechać czy nie , bo później jedzie jeszcze do A ( ona w ciazy wiec wiadomo ) a d tego wiedzma nigdy nie chce jej zarazić . Myślę że ja wiedzą przyjedzie to będzie znowu ostro boją przed @ i juz mam nerwa . Musze sobie chyba wypić melisy na uspokojenie Idę jeść śniadanie i sprzątam . Odezwę się później
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2016-02-08 o 10:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Mowie zerknij jeszcze raz, no nie ma :brzdal: podchodze a on centralnie stoi przed oczami
No tak sie w☠☠☠☠ilam i powiedzialam ze to sktajna glupota i nieodpowiedzialnosc. Glupie te babsko takie ze rece opadaja. A pozniej ze ona chyba umiera

masakra
czekam na Czarodzieja
No ja czekam na nabor teraz do domu dziennej opieki osob starszych. Codziennoe sprawdzam aktualnosci na gminie.

.
z tz została w domu