|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Hm...to ja myslalam ze u mnie jest fatalnie.... dzisiaj rano 70.1 ale to i tak duzo biorac pod uwage fakt ze bylo 65 jakis rok temu i za diabla nie umiem wrocic do tego....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciała chociaż te 70 mieć ![]() Wróciłam od dentysty jeszcze mi warga wisi Teraz mam przez kilka dni męża w domu,ale nie dam się żadnym ciasteczkom i innym duperelom. |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też na początek chciałabym 70 a potem diabelską
a potem to już marzenia. Chociaż widziałam gdzieś takiego mema "dlaczego nie chudniesz - bo o czym wtedy będę marzyć? " U mnie świąteczne słodkości wyjedzone, ale zostały jeszcze lody i kajmak, póki nie znikną z domu o diecie nie ma mowy Ale dziś znów idę na rowerki więc to zawsze jakiś ruch.A teraz musze popracować. |
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Eliza co słychać???
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
KASIULA cześć
A gdzie wróciłas ,bo na tamtym wątku to cisza już całkowita,ale myślę,że możesz być tu z nami chociaż nie masz jeszcze 40 stki ![]() U mnie jest masakra pisałam wyżej A u Ciebie jak z wagą ? Jak córeczki
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Eliza ja dzisiaj dołączyłam do wątku "40-stą już cześć wątku świętujemy...." ale z Wami też chętnie będę pisać (o ile znowu nie zniknę w wielkim wstydzie
).U mnie z wagą tragicznie, jest 105 kg dlatego muszę ostro wziąć się za siebie. Doczytałam i wiem że Ty ze swojej wagi też nie jesteś zadowolona, chociaż ja bym chciała tyle ważyć ![]() Moje córeczki rosnę. Starsza ma 9 lat i za 3 tygodnie idzie do komunii a mój mały diabełek ma prawie 3 latka i jest strasznie niedobra, taki kochany diabełek. Właśnie dzisiaj zapisałam ją do przedszkola, mam nadzieje że się dostanie i od września pójdzie . Może tam ją wychowają bo ja już straciłam nadzieję i cierpliwość ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Jak u Ciebie ze zdrowiem bo ostatnio pisałaś że nie było najlepiej. Mąż nadal jeździ? Dzieci dalej na wyjeździe czy w domu? |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
KASIULA w tym wątku co piszesz to nie nadążysz czytać,a co dopiero być w temacie
![]() U mnie po staremu mąż jeździ,syn jeździ a córa dalej w Anglii. Zdrowie średnio,ale najważniejsze,że nie ma najgorszego,ale leczenie nie wiem kiedy się skończy.Inni mają gorzej jak to się mówi. A córeczkę to pewnie sama rozpieściłaś
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Eliza spróbuję jednak nadążyć i to na dwa fronty bo z Wami też będę pisać, o ile dziewczyny mi pozwolą
![]() Czyli jesteś sama w domu jak ja czasami marzę o chwili samotności Może uda się to we wrześniu ![]() Trochę się zmartwiłam tym co napisałaś o zdrowiu, ale mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia. Córeczka no cóż, wiesz że była długo wyczekiwana i pewnie dlatego jest rozpieszczona Chociaż ona ma taki charakterek (podobno po mnie ), do tego starsza córa ją rozpieszcza i pociesza jak ja chcę ją ukarać, wtedy ją tuli i całuje a za 10 min już się kłócą i biją |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula witaj - fajnie ze jesteś może wreszcie i my zaczniemy dietować
Ja właśnie wróciłam z rowerów - pobiłam sama siebie - byłam 3 raz w tym tygodniu, choć dzisiejsze zajęcia to jakaś porażka - bo instruktor na zastępstwie nie bardzo się przygotował i zanim zaczęły się zajęcia my już 40 min jechaliśmy. Chciałabym przestać jeść mięso, dojrzewam do takiej decyzji -więcej warzyw i ryb - może wtedy łatwiej będzie zgubić kg? Znikam pod prysznic |
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
basia witaj
![]() Możesz zrezygnować z mięsa, ale musisz pamiętać żeby dostarczać organizmowi dostateczną ilość białka roślinnego i innych składników za rower
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula bo my chyba udajemy ze dietujemy
bo efektów nie widać przynajmniej u mnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Ekhem....
Kasiula witaj ![]() Dziewczyny moze w koncu sie zmobilizujemy i wezmiemy porzadnie za siebie bo przeciez tak byc nie moze dalej... mamy byc laski a jestesmy nadwagowe baby... U mnie nie tak zle ale i tak szalu nie ma i sama sobie jestem winna... w ciagu dnia jem w miare normalnie i systematycznie za to wieczorem...masakra Ale dosc uzalania sie nad soba, czas spiac poslady i wziac sie za siebie.... I z tym postanowieniem was zostawiam i spadam do pracy Pada wieje i jest malo przyjemnie ale co tam ![]() Milego dnia ☕ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny SovaEvree dobre gada! Czas zrzucić ten zbędny balast ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- U mnie dzisiaj na wadze -0,3 kg Pogoda u mnie też paskudna A do tego czeka mnie bardzo niemiły wieczór
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
U mnie za to po wczorajszej pizzy 0.3 na plusie.... ale chociaz wiem dlaczego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Sova no to najwyższy czas przestać podjadać wieczorami
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
No właśnie czas przestać podjadać. Ja dziś zrobiłam pomiary i wyszło ze jestem w takim samym punkcie nawet ciut gorszym niż 3 miesiące temu. Fakt trzeba się spiąć. Wymiary wszystkie minimalnie na + , choć @ w pełni ale to nie do końca jej wina. |
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Kasiula latwo powiedziec ciezej zrobic... ja ta pizze jadlam o 19.30 wiec nie jest zle bo spac poszlam kolo 23... tyle ze cos bylo slonego i duzo pilam w nocy to i na plusie jest... nie panikuje
na razie przynajmniej...Ale 6 z przodu chetnie bym znowu ujrzala... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wiele dała za 6 z przodu - teraz nawet jej jeszcze z tyłu nie mam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby mi się to zawsze udawało to byłabym super laską Ale po to tu jesteśmy żeby się motywować i doprowadzać do porządku ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę nawet tej 7 z przodu. Ja póki co marzę o 9 ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dobra dziewczynki my tu pierdu pierdu a bałagan na mnie czeka. Idę sprzątać to się odezwę
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Czas wielki się zabrać.My to mamy słomiany zapał. Ja mam komunię za 3 tygodnie i taką mam załamkę,że tak mało czasu zostało i to nie ma sensu. W tamtym roku o tym czasie byłam u dietetyczki.Ważyłam wtedy 79 kg.Po tygodniu ważyłam 77 kg i co zrobiłam ? olałam to.Dzisiaj mam 7 kg więcej niż wtedy,a ile bym ważyła jakbym nie olała.Wtym czasie inne moje koleżanki też wtedy były i teraz wszystkie mają super wagi.Jedna nawet zrzuciła 30 kg a ja ? jak zwykle jestem w czarnej dupie. |
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Eliza ja też mam komunię za 3 tygodnie. I jak będę wyglądać jako matka dziecka? Tylko wszystkie zdjęcia dziecku popsuję swoim wyglądem
No ale nie czas się teraz dołować i gdybać "co by było gdyby". Trzeba sobie wybaczyć i wziąć się do roboty!!!! DO DZIEŁA!!!!! Mam wielkiego lenia, nie chce mi się sprzątać. Dzisiaj mam seksualne podejście do pracy
|
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam komunie corki za rok... moze do tego czasu bede laska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jeszcze wychodzę na piwko.Od jura ruszam z dietą.Zakupy już zrobione.
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnęłam M, zrobiłam letnią szafę i dostałam depresji patrząc ile mam fajnych ciuchów w rozmiarze innym niż obecnie
. Poprawiam sobie nastrój lodami a co . I mam już lenia
|
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim. U mnie też nic waga stoi w miejscu. Na pewno jest dobra bo mąż chudnie na potęgę. Zmniejszył racje żywieniowe i naprawdę są efekty. Do tego biega i ćwiczy a ja? Wstyd!!! Leżing.... Ale nic, zrobi się cieplej to i rowerek pójdzie w ruch bo na razie to za zimno. He he na wszystko znajdzie się wymówka. Pozdrawiam wszystkie cieplutko
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ja dziś grzecznie, zero grzechów żywieniowych no i byłam na fitnesie i na rowerkach - chyba przegięłam z tym ruchem dziś ale się zawzięłam i póki mam wenę to chodzę - wreszcie karnet zostanie w pełni wykorzystany - byle do piątku i wekendzik
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam od soboty ale w weekendy zawsze jestem zabiegana. Wczoraj z kolei moje życie uległo zmianie. Moje wszystkie plany się zmieniły. Podczas rutynowych badań okazało się że jestem w ciąży. Od razu potwierdził to lekarz (5 tc). To moja 3 ciąża i przyznam się szczerze że nieplanowana. Mąż jest bardzo zadowolony, ja trochę mniej. Także dziewczyny nici z mojego odchudzania (od wczoraj ma dietę cukrzycową). Na razie będę się starać żeby nie przytyć w ciąży dużo. Powinna mi w tym pomóc dieta cukrzycowa. Nie będę zaśmiecać wątku, dlatego odezwę się po porodzie (termin mam prawie na gwiazdkę ) Myślę że zacznę z Nowym Rokiem. Czasami może zajrzę do Was i sprawdzę jak Wam idzie
|
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2017-04-25 o 10:03 |
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
Kasiula super wiadomosc 😍 gratulacje
![]() Oby wszystko bylo w porzadku z maluchem a na watek do nas zagladaj i opowiadaj co u was bo przeciez my tu o wszystkim a nie tylko o chudnieciu (zdaje mi sie ze nawet najmniej o chudnieciu) U mnie wagowo totalny kataklizm..... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
KASIULA
No proszę mąż przecież chciał synka to kto wie ![]() Nie znikaj mi tu znowu Mało się odzywam mam pewien problem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

a potem to już marzenia.
więc to zawsze jakiś ruch.

pisałam wyżej
).

jak ja czasami marzę o chwili samotności
Może uda się to we wrześniu

za rower

to się odezwę 

no i byłam na fitnesie i na rowerkach - chyba przegięłam z tym ruchem dziś
i wekendzik