Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-22, 06:42   #331
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

Zdrówka dla Jasia! Oby to nie alergiczne, czytałam ze AZS często powiązany jest z astma :/
O tym samym myślałam.. :/

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Zdrówka!
Do lekarza idziecie?
Raczej tak, albo dziś prywatną wizytę zamówie albo jutro. Nie wiem czy do przychodni się pchać :/

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dziewczyny czym się wasze dzieci bawią, jaka jest ich ulubiona zabawka ? Chcę coś kupić małemu ale sama nie wiem co :/
Grająca książeczka, szczeniaczek. Na roczek mu zamówiłam stolik edukacyjny i jeździć auto bo tak ładnie się tym u chrzesniaka bawi

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Moj pileczka lub kolkiem rzuca i patrzy jak sie toczy. Potrafi tak pol godziny lekko sie bawic juz ze 2tygodnie.[COLOR="Silver"]
No u nas wszystkie piłeczki też

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 07:02   #332
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak Zuzia lekko pokasłuje ( tzet chory i zaraza), ale nie ma gorączki i kataru, zachowuje sie jak zwykle, to co oprócz inhalacji? Starczy? W domu mam tylko przeciwbólowe i clemastin. Nie chce jej dzis ciagnąć do lekarza, leje i tysiąc dzieci pewnie
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 07:15   #333
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czym się wasze dzieci bawią, jaka jest ich ulubiona zabawka ? Chcę coś kupić małemu ale sama nie wiem co :/
Jajka tomy. Autka wszelakie - polecam. Domek smily play. Drewniane puzzle tego typu
http://www.smyk.com/fisher-price-puz...y-dla-dzieci-p ale ja mam zwykle no name i takie fp plastikowe. Nie układa ich ale pięknie rozrzuca i próbuje dopasowac

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
O tym samym myślałam.. :/

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Raczej tak, albo dziś prywatną wizytę zamówie albo jutro. Nie wiem czy do przychodni się pchać :/

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Grająca książeczka, szczeniaczek. Na roczek mu zamówiłam stolik edukacyjny i jeździć auto bo tak ładnie się tym u chrzesniaka bawi

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

No u nas wszystkie piłeczki też

Jaki stolik zamówiłas?
Ja normalnie do przychodni chodzę

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak Zuzia lekko pokasłuje ( tzet chory i zaraza), ale nie ma gorączki i kataru, zachowuje sie jak zwykle, to co oprócz inhalacji? Starczy? W domu mam tylko przeciwbólowe i clemastin. Nie chce jej dzis ciagnąć do lekarza, leje i tysiąc dzieci pewnie
Wit.c. może wapno?

Dzień dobry
Noc ok. Tyle że przed 5 trzeba było jegomościa wziąć do łóżka.
Z rana była u nas ulewa. Teraz tylko pada :/
Stary 2016-02-22, 07:47   #334
gosiak0512
Zakorzenienie

Bry.
Chlopcy w szkole. Mala po sniadaniu bawi sie, a ja koncze szalik.

HANKA a po ile te 2plus1 z bv w rosku? Ja bralam teraz w kerfie za 9.99 i tez te truskawki wzielam ale tez ananasa i morele bodajze. U mnie maly kerf a ten kacik dzieciecy spory.

SIEMPRE u nas pileczki mala uwielbia a mamy zolwia smily play a on ma sorter z kulkami i jest na topie

MALA z astma niestety to mozliwe ale na oko to jakas wirusowka jak dla mnie. Moj mial silna alergie i astme ominelismy a Ty o diete malego dbasz tak wiec raczej odpada (i oby!) Zdrowka!

PAVLINECKA pic dawaj aby gardelko suche nie bylo i obserwuj. Wit c jak masz to daj.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 07:48   #335
Majka232
Zakorzenienie

W Rosku deserki gerber 3+1 gratis
Stary 2016-02-22, 08:08   #336
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki stolik zamówiłas?
Ja normalnie do przychodni chodzę

Jeszcze nie zamówiłam. Tz zamówiłam u mamy i teściowej ale oni mi dadzą kasę a ja mam coś wybrac

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Siedzę u fryzjera i obsuwa jakąś. A Jasko dziś taki marudny, potem jazdy. Tz ma zadane bojowe

JAŚ

Stary 2016-02-22, 08:16   #337
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie zamówiłam. Tz zamówiłam u mamy i teściowej ale oni mi dadzą kasę a ja mam coś wybrac

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Siedzę u fryzjera i obsuwa jakąś. A Jasko dziś taki marudny, potem jazdy. Tz ma zadane bojowe
Obcinasz wlosy tak jak ostatnio? Tz sobie poradzi, nie martw sie

U nas nocka fajna. Zauwazylam ze jak pawel zasypia po 21 to lepiej spi i je tylko raz w nocy.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 08:18   #338
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Obcinasz wlosy tak jak ostatnio? Tz sobie poradzi, nie martw sie

U nas nocka fajna. Zauwazylam ze jak pawel zasypia po 21 to lepiej spi i je tylko raz w nocy.
Obcinam i farbuje. Chyba tak jak ostatnio. Długiego boba chciałam, do innego fryzjera się wybrałam, nie znalazłam jeszcze takiego który by mnie zadowolil

JAŚ

Stary 2016-02-22, 08:54   #339
madzixx88
Zakorzenienie

hej! powróciłam po weekendzie, w sb zabalowalam z dziewczynami ojjjj o 5 w domu byłam ale super było, wytańczyłyśmy się w klubie i poplotkowałyśmy na biforku wczoraj cały dzień z życia wyjęty, mąż rano przejął Alę i do 11 pospałam
w nocy córunia moja jak aniołek bez pobudki

muszę ponadrabiać co u Was

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
No niestety, moj tez na budowie szkoda tylko ze nie naszej he he. Terminy gonia.

Macie jakies pomysly jak fajnie zapakowac kase na wesele? Myslalam o swince - skarbonce bialej. Nie chcialabym dawac koperty.
terminy, kasa ehh..
miałam coś zapisanego-poszukam
Cytat:
Pawel tez ma lekka chrypke. W dzien miak do 37.8. Teraz 36.6 bez lekow. Mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozkreci. Ale serio jakas epidemia wizazowa.
Tez tak macie ze jak wasze dzieci cos bierze to analizujecie gdzie popelnilyscie blad, skad to zlapal itd? Czuje sie winna, jakby to jak czesto Pawel choruje wyznaczalo jak dobra jestem mama
nie obwiniaj się
choć mam tak samo, dobrze, że Aluniek nie choruje bo jakbym była na miejscu szwagierki to bym ześwirowała serio

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Cześć 😘

Zdrówka dla wszystkich chorowitkow 😖

Cashmere biedny Szymek strasznie mi go szkoda 😖 trzymajcie się 😚✊

Idzie nam 3ci ząbek, lewa górna jedynka 🙌😃 taka mam dzielna córeczkę, wcale nie marudzi przy zabkowaniu póki co ❤

Lecimy na zakupy, miłej niedzieli 😘
brawo za trzeci ząbek! dzielna dziewczynka mogą sobie piątkę przybić z Alusią

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
My juz w pizamach kolacja i spac a ja mam u meza masazyk :P

ROSI ile by te rybki nie kosztowaly to sa rzeczy wazne i wazniejsze..
no no..masazyk ;D
Cytat:
Oglądam Masterchef Junior.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

O działa hehe

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Zwazylam dziś Jula i zaskoczył mnie chłopak. Waga wskazala 9940g
no to przybrał pięknie a narzekałaś

Cytat:
domek fp, śpiewający zestaw lekarza fp, traktor dumel discovery, kostka smily play, jajka tomy

Cytat:
Obcinam i farbuje. Chyba tak jak ostatnio. Długiego boba chciałam, do innego fryzjera się wybrałam, nie znalazłam jeszcze takiego który by mnie zadowolil
powodzenia

Cashmere-biedny Twój Szymuś doczytałam wszystkie posty i dobrze, że był lekarz wczoraj. Już lepiej? to trzydniówka?

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Black-mi się coś takiego podobało

http://lajfhaki.pl/static/files/7/4/...f379143498.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-AGoh4sG7RD...Obraz+1219.jpg
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 09:02   #340
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo tak naprawdę jest bardzo ciężko o dobrego fryzjera
Też mam ochotę się ściąć

Dzień Dobry
Położyłam Małego na drzemkę i pospał 15 min bleee
Wieje u nas okropnie więc raczej nici ze spaceru.. chociaż ciepło i słońce wieje ale nie chce żeby go gdzieś zawiało i tak jakiś jest niewyraźny...

U nas jest teraz zabawa pchaczem i piłeczkami które w nim są;-) a najlepiej się stoi przy oknie i puka albo całuje szybę

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej! powróciłam po weekendzie, w sb zabalowalam z dziewczynami ojjjj o 5 w domu byłam ale super było, wytańczyłyśmy się w klubie i poplotkowałyśmy na biforku wczoraj cały dzień z życia wyjęty, mąż rano przejął Alę i do 11 pospałam
w nocy córunia moja jak aniołek bez pobudki

muszę ponadrabiać co u Was

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Super !ale się wybawiłaś ;-) też chceeee
Stary 2016-02-22, 09:12   #341
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Bo tak naprawdę jest bardzo ciężko o dobrego fryzjera
Też mam ochotę się ściąć

Dzień Dobry
Położyłam Małego na drzemkę i pospał 15 min bleee
Wieje u nas okropnie więc raczej nici ze spaceru.. chociaż ciepło i słońce wieje ale nie chce żeby go gdzieś zawiało i tak jakiś jest niewyraźny...

U nas jest teraz zabawa pchaczem i piłeczkami które w nim są;-) a najlepiej się stoi przy oknie i puka albo całuje szybę

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Super !ale się wybawiłaś ;-) też chceeee
ja też mam ochotę się ściąć ale od x lat mam tę samą długość haha
oj oj turbodrzemka ;D my zaraz kaszkę jemy i też położę, ale dziś córa prawie do 8 pospała to póki co nawet nie ziewnęła..
o u nas też stanie przy szybie i lustrze jest hitem
taak, wybawiłam się konkretnie, mega było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 09:32   #342
cashmere
Zakorzenienie

Dobry!

Dziękuje jeszcze raz za wszystkie kciuki i życzenia zdrowia! 😙 Wczoraj pod wieczór już było widać ze Szymek się lepiej poczuł. Na noc padł ok 18.15. Spał już spokojnie. Ale to chyba była cisza przed burza, bo po drugiej urządził nam 3 godzinne rodeo płaczu i krzyku... Wydaje mi się że chyba ząb go męczył, bo mi przygryzal pierś podczas karmien. Widać było że cos męczy. Nawet dentinoxem nie dawał.za bardzo smarowac, gdzie normalnie bardzo to lubi. Obudził nas rano o 8.30 wiec nieźle. No i dziś już czuje się dobrze, normalnie szabrowal po domu zjadł też owsianke, a wczoraj bidok ze stałych pokarmów zjazdl niecałą porcję zupki i że trzy plasterki banana.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

MADZIXX ale mialas extra weekend!

U nas z zabawek to najlepszą jest tubka kremu, drzwi i kable (ale to odganiam)
Z tradycyjnych zabawek lubi grający autobus i jezdzik. Zamiłowanie do aut ewidentnie odziedziczył po tatusiu 😉

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 09:42   #343
violka848
Zakorzenienie

Hej! Noc fajna bo trwała od 19 do 9 szoook a bałam się imprezy bo w dzień wczoraj jedna drzemka była. O 5 zjadła butlę i spała pięknie, wzięłam do siebie to mąż uciekł na kanapę, ale nie robię już tak więcej bo strach miałam że spadnie, choć poobstawiane łóżko było, ale ona tak się wierci, że bałam się że przez nogi przeleci Ale od rana niechce jeść, kaszki 3 łyżki z przymusem, mleka tylko 60 ml... Tak to zachowuje się normalnie i niewiem o co chodzi, chora będzie czy jak.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Madzia to ekstra wypad tak do rana jak kieeedyś )
Cashmere to fajnie że już wszystko na dobrej drodze! Nocy nie zazdroszczę.
Sylwia obyś była zadowolona z fryzowania!

To patrząc na Was to ja często fryzury zmieniam, nie dałabym rady cały czas w tej samej długości
Stary 2016-02-22, 09:55   #344
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Kaszle. Sinecod, neosine i inhalacja dwa razy dziennie. Dziś ten kaszek nie jest taki suchy. Innych objawów brak

Biedny Jasiu,oby szybko mu przeszło,zdrowka!
Szymkowi Cashmere też zdrowia zycze,mam nadzieję że nocka spokojna była

Cytat:
moja Lubin zabawki z przyciskami ostatnio, taką książeczka obrazki dla maluszka,piloty no i szczeniaczka uczniaczka polubilla tarmosic i przyciskac. A propozycję zabawek to wczoraj robilam moją impreze i teściową oczywiście "musiała" jakieś klamoty dla Hanki kupić 😕 książeczka od 3 lat "z elementami grożącym zadlawieniu"-napisane na niej jak byk,ale po co czytać?! Plus grzechotko-gryzak jak dla noworodka, już dawno taką zabawka niezbyt atrakcyjna dla 10miesieczniaka.
U nas nocka tragiczna,już nawet nurofen rady nie dał i Hania co 10minut ryk trudny do uspokojenia.
Aaa i ostatnio jeździk to jest hicior,lazi przy nim,za nim siedzi obok i sobie wkłada zabawki do siodełka,siada i każe się wozic lub podskakuje jak na bujaku

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2016-02-22 o 09:59
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 09:59   #345
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

Dziękuje jeszcze raz za wszystkie kciuki i życzenia zdrowia! 😙 Wczoraj pod wieczór już było widać ze Szymek się lepiej poczuł. Na noc padł ok 18.15. Spał już spokojnie. Ale to chyba była cisza przed burza, bo po drugiej urządził nam 3 godzinne rodeo płaczu i krzyku... Wydaje mi się że chyba ząb go męczył, bo mi przygryzal pierś podczas karmien. Widać było że cos męczy. Nawet dentinoxem nie dawał.za bardzo smarowac, gdzie normalnie bardzo to lubi. Obudził nas rano o 8.30 wiec nieźle. No i dziś już czuje się dobrze, normalnie szabrowal po domu zjadł też owsianke, a wczoraj bidok ze stałych pokarmów zjazdl niecałą porcję zupki i że trzy plasterki banana.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

MADZIXX ale mialas extra weekend!

U nas z zabawek to najlepszą jest tubka kremu, drzwi i kable (ale to odganiam)
Z tradycyjnych zabawek lubi grający autobus i jezdzik. Zamiłowanie do aut ewidentnie odziedziczył po tatusiu 😉
współczuję nocki ale oby już było dobrze!

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! Noc fajna bo trwała od 19 do 9 szoook a bałam się imprezy bo w dzień wczoraj jedna drzemka była. O 5 zjadła butlę i spała pięknie, wzięłam do siebie to mąż uciekł na kanapę, ale nie robię już tak więcej bo strach miałam że spadnie, choć poobstawiane łóżko było, ale ona tak się wierci, że bałam się że przez nogi przeleci Ale od rana niechce jeść, kaszki 3 łyżki z przymusem, mleka tylko 60 ml... Tak to zachowuje się normalnie i niewiem o co chodzi, chora będzie czy jak.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

To patrząc na Was to ja często fryzury zmieniam, nie dałabym rady cały czas w tej samej długości
super nocka! pięknie
a jaką kaszkę teraz dajesz? Ala dziś owsianą holle i całą porcję zjadła a jaglanej hippa już chyba dość miała, przejadła się może
W ogóle to w sb byłam w eko sklepie i kupiłam płatki owsiane, jaglane, kaszkę orkiszową-jako mannę i tę holle właśnie.
jak kieeedyś-dobrze powiedziane
co do fryzur to fajnie, że jesteś odważna ! jaką masz teraz długość?
Stary 2016-02-22, 10:01   #346
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
też polecam wit C
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 10:04   #347
gosiak0512
Zakorzenienie

My po drzemce pierwszej. wiatr paskudny wieje i nici ze spaceru

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 10:12   #348
Majka232
Zakorzenienie

Madzixxx - szalałas oj szalałas
Fajne te pudełka prezentowe

Violka - przy krótkich włosach to co chwilę można trochę zmieniać fryzurę. Jak sie chce miec długie to się nie poszaleje

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cashmere - oby juz było tylko lepiej

Goczek - przekichane takie nocki :/
Stary 2016-02-22, 10:14   #349
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
My po drzemce pierwszej. wiatr paskudny wieje i nici ze spaceru
moja mama dzwoniła wczoraj i jak usłyszała, że Ala bez spaceru (dodam, że jeden dzień) to stwierdziła, że dziecko kiszę w domu także tego...

Cytat:

Violka - przy krótkich włosach to co chwilę można trochę zmieniać fryzurę. Jak sie chce miec długie to się nie poszaleje
dokładnie

miałam pytać-ile dajesz mm na 170 wody do kaszki holle??

Alcia na drzemce, miałam Was pytać co robicie jak dziecko niby spiące ale non stop na brzuch i wstaje w łóżeczku ale już znalazłam sposób-wzięłam na ręce, mocno przytuliłam i zaczęłam śpiewać nasze 'aaa kotki dwa" w moment się wyciszyła i jak widziałam, że oczy zaczynają lecieć to odłożyłam z królikiem no i zasnęła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 10:17   #350
kana158
Zakorzenienie

Ż
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 10:19   #351
madzixx88
Zakorzenienie

co myślicie o tym wzorze wkładki??
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...4e&oe=575622C3
Stary 2016-02-22, 10:23   #352
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Oj oby wizazowa plaga nie dopadła Adulki! ✊✊

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

My teraz będziemy też bez spacerku i to pewnie kilka dni. Boje się teraz wychodzić, a jeszcze taka pogoda

jestem mamą
Stary 2016-02-22, 10:23   #353
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama dzwoniła wczoraj i jak usłyszała, że Ala bez spaceru (dodam, że jeden dzień) to stwierdziła, że dziecko kiszę w domu także tego...

dokładnie

miałam pytać-ile dajesz mm na 170 wody do kaszki holle??

Alcia na drzemce, miałam Was pytać co robicie jak dziecko niby spiące ale non stop na brzuch i wstaje w łóżeczku ale już znalazłam sposób-wzięłam na ręce, mocno przytuliłam i zaczęłam śpiewać nasze 'aaa kotki dwa" w moment się wyciszyła i jak widziałam, że oczy zaczynają lecieć to odłożyłam z królikiem no i zasnęła
Ja teraz Holle nie daję ale niezależnie od kaszki robię rano 150ml wody + 5 miarek i wychodzi ok.170ml mleka i do tego daję kaszkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 10:23   #354
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję nocki ale oby już było dobrze!

super nocka! pięknie

a jaką kaszkę teraz dajesz? Ala dziś owsianą holle i całą porcję zjadła a jaglanej hippa już chyba dość miała, przejadła się może

W ogóle to w sb byłam w eko sklepie i kupiłam płatki owsiane, jaglane, kaszkę orkiszową-jako mannę i tę holle właśnie.

jak kieeedyś-dobrze powiedziane

co do fryzur to fajnie, że jesteś odważna ! jaką masz teraz długość?

Teraz też owsianą Holle daję, jeszcze z gryczaną Nominal mieszam. Wczoraj dla odmiany dałam Bobovity mleczną ryżowo- kukurydzianą i też wmuszanie było, ale dzisiaj to wogole porażka. Moje dziecko nie lubi chyba kaszek poprostu, ale będę próbować ciągle dzielnie.
Dla mnie włosy to tylko włosy odrosną, mam teraz takie za brodę, obecnie zapuszczam tak do ramion chociaż

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56134568]Biedny Jasiu,oby szybko mu przeszło,zdrowka!
Szymkowi Cashmere też zdrowia zycze,mam nadzieję że nocka spokojna była

moja Lubin zabawki z przyciskami ostatnio, taką książeczka obrazki dla maluszka,piloty no i szczeniaczka uczniaczka polubilla tarmosic i przyciskac. A propozycję zabawek to wczoraj robilam moją impreze i teściową oczywiście "musiała" jakieś klamoty dla Hanki kupić 😕 książeczka od 3 lat "z elementami grożącym zadlawieniu"-napisane na niej jak byk,ale po co czytać?! Plus grzechotko-gryzak jak dla noworodka, już dawno taką zabawka niezbyt atrakcyjna dla 10miesieczniaka.
U nas nocka tragiczna,już nawet nurofen rady nie dał i Hania co 10minut ryk trudny do uspokojenia.
Aaa i ostatnio jeździk to jest hicior,lazi przy nim,za nim siedzi obok i sobie wkłada zabawki do siodełka,siada i każe się wozic lub podskakuje jak na bujaku[/QUOTE]

Oj kochana biig kula mocy!

Cytat:

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cashmere - oby juz było tylko lepiej

Goczek - przekichane takie nocki :/
To prawda że przy długich aż tak się nie poszaleje chociaż jest opcja grzywy, stopniowania, malowania

O tak fajne te pudełka prezentowe.
Stary 2016-02-22, 10:24   #355
cashmere
Zakorzenienie

A widziałam dziś w prognozie że we Wrocku 14 stopni. Wielkie wow!

jestem mamą
Stary 2016-02-22, 10:25   #356
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Ż

Uuuuu

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:

Słodki kolory takie barbiowe hi
Stary 2016-02-22, 10:25   #357
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuuu

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Słodki kolory takie barbiowe hi
To akurat Zosia się wypowiedziała 😉
Stary 2016-02-22, 10:25   #358
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Ż
Ż jak żartownisia

Cytat:

Ładna ale b.jasna

Cytat:

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

My teraz będziemy też bez spacerku i to pewnie kilka dni. Boje się teraz wychodzić, a jeszcze taka pogoda
U mnie leje :/
Julo kichnal kilka razy i nos musiałam mu wycierać buuu
Stary 2016-02-22, 10:27   #359
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

No teraz lepiej odczekać kilka dni.

Oby dzięki! Dałam witaminę c i wapno, dzisiaj też nie wychodzimy bo padac ma cały dzien.
Stary 2016-02-22, 10:27   #360
kana158
Zakorzenienie

Madzixx, jak dla mnie wkładka za jasna, mało praktyczna. Nie wiem jak Ala, ale Zosia teraz lubi w wózku zjeść chrupka, wafelka i zaraz wszystko jest wysmarowane.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości