|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś zalogowany na www.fotka.pl ? | |||
| tak |
|
294 | 43,43% |
| nie |
|
383 | 56,57% |
| Głosujący: 677. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: www.fotka.pl
miałam konto, bo potrzebowałam trzymać fotki w 1 miejscu.
ale jak tylko znalazlam sobie inne miejsce na to, usunęłam. nie lubię tej strony..
|
|
#332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz racje Nie dlatego, że zależało mi na średniej ale jest to kolejną oznaką głupoty jaka opętała ten portal Znam swoje zarówno dobre jak i złe strony i nie obchodzi mnie opinia pustego, zapatrzonego w siebie kolesia, który myśli, że nabawię się depresji z powodu jego ehem jakże niskiej oceny![]() Na początku mialam tam konto z fotkami, zaznaczam NORMALNYMI fotkami i poznalam tam kilku fajnych ludzi, ale przyznaję rację Wizażankom, że większość ludzi tam przebywających to narcystyczne lalki Barbie i Keny Poziom też jest na poziomie yhm... bez komentarza. Ale zgadzam się z tym, że nie należy uogolniać, zdarzają się istoty przypominające normalnych, zdrowych ludzi![]() Nie raz nie dwa chciałam usunąć konto ale skończyło sie na usunięciu fotek. Zostawiłam je, żeby obserwować znajomych i to mi wystarcza
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś się w to bawiłam ale już mi przeszło i kompletnie mnie to nie bawi. Kiedyś może miało sens ale teraz pełno pustych laluń i spalonych na solarium kolesi - i to jest żałosne... |
|
|
|
|
|
#334 |
|
La Moderatoiure
|
Nie jestem tam zalogowana i nigdy nie byłam.
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś miałam tam konto, ale już dawno skasowałam. Wkurzają mnie te wytapetowane dziewczyny i wyżelowani kolesie i umieszczanie fotek swoich dziewczyn/chłopaków z podpisami 'kC dUuupOO mAaa" ipt.
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam
ale nie jestem taka fotkowa laska :P
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, ja jeszcze widziałam jak laska zrobiła sobie foto z przyjaciółką i podpis: "with my bitch - koFFam ciem"
|
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Nie.
I w ógle wg mnie ta fotka to straszna chała
|
|
|
|
|
#339 |
|
BAN stały
|
miałam dawno dawno konto, jak jeszcze serwis nie był taki popularny. Później drugie.. no i usunęłam zdjęcia, jak się zaczęły pojawiać te rozebrane dziewczyny i chłopcy z gołymi klatami
a te podpisy "with my bitches.." to mnie po prostu powalają ![]() Wydaje mi się, że ktoś, kto teraz zakłada konto i wstawia zdjęcia, to musi się strsznie nudzic, żeby się w takie gówno pakowac;] |
|
|
|
|
#340 |
|
Konto usunięte
|
o taak. dawanie tych edykacji pod zdjeciami. ;\
|
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
również mam konto z fotka ... ale uwazam to wyłacznie za zabawe
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze rozbrajalo mnie to jak jakiś synulek śmiertelnie na poważnie traktował oceny jakie mu inni wystawiają
Raz jakis wystawił mi zdaje się 10 ale, ze jego fotki były średnie on sam z reszta też wystawiłam mu 7 Jezus...jak mi się wtedy dostało Dosłownie poczułam jak ziemia się pode mną ruszyła![]() Najpierw wypisał mi stek wyzwisk jak ja raczyłam wystawić mu TYLKO 7 ![]() Naprawdę czułam się zaszczycona ![]()
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
mam.
konto było raczej założone pod oznaką nudy. później dałam tam zdjęcia. nie dlatego, że jestem w siebie zapatrzona czy też mam masę kompleksów. po prostu poznałam tam kilka wspaniałych osób z mojej miejscowości, z którymi nie miałabym możliwości zapoznania się w rzeczywistości. a tak najpierw kontakt internetowy, a później spotkania. oczywiście są to już prędzej znane mi osoby z widzenia. ![]() może to głupie, ale pierwszy właśnie kontakt z moim, teraz już, ex pojawił się na tym portalu. może też dlatego mam jeszcze jakieś nadzieje związane z tą stroną?
|
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Byłam zarejestrowana na fotka.pl, ze zdjęciami, opisami, bajerami. I stało się dnia pewnego tak, że poznałam przez ten portal swojego Tż i nieskromnie stwierdzam - szczęsciara ze mnie, że go mam. Vivat fotka.pl!
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
po prostu...co kto lubi
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu na fotce właśnie znalazłam zdjęcie dziewczyny która wygląda jak Ewa Longoria.. uderzające podobieństwo -
http://www.fotka.pl/profil/T0oTylk0o...6cdbd0aa9d2677 to ta sama osoba ale na innym portalu http://www.buziaczki.pl/akakii same zobaczcie
|
|
#348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy ja wiem czy ona taka podobna
|
|
|
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6955547]ja bym uznala ze na pewno nie nie nie
[/quote]Może tak trochę na pierwszym zdjęciu z profilu... Więcej podobieństw nie widzę
|
|
|
#353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jestem inna w takim razie, że widzę tam podobieństwo
|
|
#355 |
|
Konto usunięte
|
moze troche oczy ale tylko TROCHE ;p
|
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam fotkexD
|
|
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam;p chociaz juz mnie nie bawi nawet ta strona....baaardzo szybko sie nudzi...baardzo
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tam konto
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
nie mam konta, przede wszystkim dlatego, że nie podoba mi się tamtejszy klimat
pozatym mimo wszystko portalale tego typu odbieram po swojemu: służą albo żeby się pochwalić swoją urodą (a ja chwalić się nie mam ani ochoty ani czym) albo do szukania faceta/ panny (a ja mam faceta/pannę który z racji podobnego rozumowania by mnie zdzielił za konto na fotce.pl). nokwestia podejścia
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tam konto ale bez zdjec.
Od pewnego czasu widze, ze rejestruja sie tam coraz mlodsze osoby. Na oko ok.8-10lat ![]() Ostatnio natrafilam wlasnie na konto takiej dziewczynki, ktora dala zdjecia w stroju kapielowym.Raj dla pedofilow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Nie dlatego, że zależało mi na średniej ale jest to kolejną oznaką głupoty jaka opętała ten portal
Znam swoje zarówno dobre jak i złe strony i nie obchodzi mnie opinia pustego, zapatrzonego w siebie kolesia, który myśli, że nabawię się depresji z powodu jego ehem jakże niskiej oceny