Meridia - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-19, 23:44   #331
nnnnecia
Raczkowanie

Dot.: Meridia

A ile zamierzacie stracić kg?
Stary 2008-02-20, 08:18   #332
Madziatweety
Przyczajenie

Chciałabym chociaż 10 no a jak by się dało ciut wiecej byłoby dobrze
Madziatweety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 11:42   #333
dziuba85
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!!!
Dawno się nie odzywałam...bo jestem w domu
Meridie zaczełam brac od poniedziałku,przerzuciłam sie na bialkowa diete i cwicze
Nie mam zadnych skutkow ubocznych Jesc sie nie chce a jak chce,to zjadam jakies warzywka i czuje sie najedzona
Miałam problem z wieczornym objadaniem sie ale teraz nie jem,nawet jak w brzuchu mi burczy,ale dopinguje mnie fakt,ze wydalam te 65 zlotych i w koncu musze cos ze soba zrobic

Pozdrawiam

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 12:46   #334
paooolka23
Raczkowanie

ja juz w sumie drugi miesiac ale jakos nie czuje po sobie nic

israel boycott ...
www.viva-palestyna.pl

Jestem Twoją klątwą i przekleństwem
niedokończoną przyjemnością
przegryziona wargą do krwi

poszukuje zapachów:
Serge Lutens
paooolka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 13:30   #335
Madziatweety
Przyczajenie

paooolka23a ćwiczysz tez ? Masz jakas diete ? Bo same tabletki cudów nie zdziałąja (choc szkoda hehe)

dziuba85 ja też miałąm problem z wieczornym objadaniem a teraz...godzina 18 i nic już mi sie nie chce...najgorzej było jak maz otwierał o 22 lodówke bo zgłodniał to ja z nim jadłam a teraz mi sie nie chce poprostu SUKCESIK mały jest
Stary 2008-02-20, 13:37   #336
paooolka23
Raczkowanie

dieta 1000 kcal no i siłownia. od poczatku stracilam 8 kg-to dziwne uczucie starcic tyle tluszczyku, ja tego nie widze po swoim ciele, nie czuje tego-tyle te wielkie ciuchy a co do meridii ja moge jesc normalnie. moze na mnie nie dziala?

israel boycott ...
www.viva-palestyna.pl

poszukuje zapachów:
Serge Lutens
Stary 2008-02-20, 13:46   #337
Madziatweety
Przyczajenie

może nie działa tez mozliwe...ale skoro straciłas 8 kg i widzisz to po ciuszkach tych za duzych tylko sie cieszyc
Stary 2008-02-20, 19:22   #338
PANIUSIA69
Raczkowanie

Jutro będzie tydzień jak biorę M.Nie wiem czy jakieś wymierne efekty są no chyba ,że tylko te że nie mam apetytu.Wszystko co do jedzenia jakoś wzbudza we mnie wstręt.Powoli zaczynam chyba przyzwyczajać się do tego ,że jedzenie to taka niewielka część mojego dnia.Muszę chłopcom zrobić posiłki bo w przeciwnym razie wcale by mnie to nie pociągało.Byłam dziś na zakupach i dla poprawy nastroju kupiłam sobie spódnicę o jakieś 3nr mniejsza.Jakoś nie czuje się atrakcyjnie bo ciuchy powoli stają się dla mnie jakoś za mało atrakcyjne,i rozglądam się za tymi w sexi stylu.Mam nadzieję ,że do wiosny spadnę chodż parę kg.W maju jadę z synem do W-wy na konsultację i chciałabym już wyglądać bardziej pozytywnie.Pozdrawiam i trzymam za was wszystkich kciuki.
PANIUSIA69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 22:35   #339
Shakira_19
Raczkowanie

na poczatek lepiej 10mg czy 15mg --ogólnie jak długo przyjmuje się meridie?
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 23:23   #340
kazika20
Przyczajenie

te tabletki kosztuja niecale 100zlotych ja place72 dokladnie!! musisz szukac tam gdzie jest promocja a to sie czesto zdarza
kazika20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 23:30   #341
kazika20
Przyczajenie

dziewczyny powiedzcie mi ile dziala jedna tabletka?? ile godzin ?? i czy wystarczy zebym brala miesiac zeby schudnac okolo10 kg?? NAPISZCIE PROSZE!!!
Stary 2008-02-20, 23:33   #342
Shakira_19
Raczkowanie

musi być recepta prawda?
Stary 2008-02-20, 23:37   #343
kazika20
Przyczajenie

Musi Byc Recepta Ale Nawet Lekarz Rodzinny Ci Wypisze!!
Stary 2008-02-21, 10:04   #344
Shakira_19
Raczkowanie

a można ją gdzieś przez neta kupić? bo widziałam ogłoszenia i nie wiem czy to prawdziwe te tabletki?
Stary 2008-02-21, 15:18   #345
Oliwka76
Raczkowanie

Witajcie! Zważyłam się.Po dwóch tygodniach 4 kg mniej! Kilogramów mi ubyło, ale wyrosły mi skrzydła! Wiecie wszystkie co to znaczy, prawda? Do dziś żadnych efektów ubocznych, czuję się doskonale. Mam nadzieję, że dalej będzie podobnie. Nareszcie czuję, że może mi się udać. Trzymajcie się i piszcie jak tam u Was.

U mnie działanie jednej tabletki jest odczuwalne dobę, może nawet dłużej. Na pewno zależy to od dawki, ale też od organizmu. Wydaje mi się, że nie da rady schudnąć 10 kg w ciągu miesiąca., a jeśli nawet, to po odstawieniu efekt jo-jo murowany. Tego byś nie chciała, prawda? Pozdrawiam.

Dziewczyny, nie kupujcie M, ani żadnych leków w necie! Przecież nie macie absolutnie żadnej gwarancji, że to jest to, co chciałyście kupić! Same tego nie sprawdzicie! To głupota! Jeśli nie chce jej przepisać lekarz, to może są jakieś powody? Może nie jesteście otyłe, ale macie kilka kg nadwagi? M to lek na OTYŁOŚĆ. Pozdrawiam.

Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2008-02-21 o 19:52 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów.
Oliwka76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 19:51   #346
PANIUSIA69
Raczkowanie

Im częściej zastanawiam się nad swoim życiem tym bardziej chce spaść z wagi.nie wiem dlaczego ale bardzo pragnę być zgrabniejsza,może podświadomie chcę zacząć nowe lepsze życie?
PANIUSIA69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 20:08   #347
Oliwka76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PANIUSIA69 Pokaż wiadomość
Im częściej zastanawiam się nad swoim życiem tym bardziej chce spaść z wagi.nie wiem dlaczego ale bardzo pragnę być zgrabniejsza,może podświadomie chcę zacząć nowe lepsze życie?
Hej! Bo to jest chyba tak, przynajmniej ze mną, że wydaje nam się, że wszystkie nasze problemy skończą się wraz ze zniknięciem naszych zbędnych kg. Tak jakby świat miał stać się piękniejszy, jeśli my wypiękniejemy. Ale czy to do końca prawda? Ja w zeszłym roku przekonałam sie na własnej skórze, że nie.
Stary 2008-02-21, 20:15   #348
monika733
BAN stały

GG do monika733

Cytat:
Napisane przez PANIUSIA69 Pokaż wiadomość
Życze powodzenia !!!
Ja musze schudnąć dla zdrowia i aby muc chodzić. Mam chorą noge i tusza ( ok. 15 kg) powoduje problemy w samodzielnym chodzeniu. Nie jestem strasznie otyła ale kg. odkładają mi sie przede wszystkim w ok. pupy i bioder , które mnie bardzo bolą. Także u mnie chodzi o coś innego ale jeszcze raz życze osiągnięcia zamieżonych celów !!!!:roza :
monika733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 20:35   #349
Oliwka76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika733 Pokaż wiadomość
Życze powodzenia !!!
Ja musze schudnąć dla zdrowia i aby muc chodzić. Mam chorą noge i tusza ( ok. 15 kg) powoduje problemy w samodzielnym chodzeniu. Nie jestem strasznie otyła ale kg. odkładają mi sie przede wszystkim w ok. pupy i bioder , które mnie bardzo bolą. Także u mnie chodzi o coś innego ale jeszcze raz życze osiągnięcia zamieżonych celów !!!!:roza :
A mogę zapytać jakie problemy masz z chodzeniem? Bo ja z podobnych powodów łykam M.
Stary 2008-02-21, 20:36   #350
kazika20
Przyczajenie

U mnie działanie jednej tabletki jest odczuwalne dobę, może nawet dłużej. Na pewno zależy to od dawki, ale też od organizmu... a ja mam wykupiona 15 czyli ten najsilniejszy. a ty jaka dawke przyjmujesz?? pozdrawiam
Stary 2008-02-21, 20:53   #351
ABRA_ABRA
Zadomowienie

Ja od konca wrzesnia biore meridke 15... schudlam do dzisiaj 26kg!!!
ABRA_ABRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 20:58   #352
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja tak czytam ile chudniecie to normalnie czuje ze na mnie ona nie działa... przy diecie od listopada (bo wczesniejszego brania meridi nie liczę ponieważ nie mogła ona zadziałać bo nie była do końca skoordynowana z chorobą) schudłam tylko 5 kg

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 21:07   #353
kazika20
Przyczajenie

dziewczyny odpiszcie mi na moje pytanie prosze...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 21:39   #354
nnnnecia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kazika20 Pokaż wiadomość
dziewczyny odpiszcie mi na moje pytanie prosze...
Myślę, że nie ma jednej konkretnej odpowiedzi, bo na każdego działa inaczej. Wpływa na to waga, wzrost, kondycja fizyczna i psychiczna itd. Myślę, że napewno działa skutecznie.
Stary 2008-02-21, 22:35   #355
kazika20
Przyczajenie

A Jaka Diete Przy Tym Stosowac?? Co Dokladnie Jesc Ile Posilkow Dziennie I Co Ile Godzin?? Bo Slyszalam Ze Nalezy Stosowac Jakas Dietke??\
Stary 2008-02-22, 00:19   #356
nnnnecia
Raczkowanie

Patrząc na twoje pytania dochodzę do wniosku, że nie masz żadnego pojęcia o M. W takim razie nasuwa mi sie jedno pytanie: Ty tak na własną rękę?
Stary 2008-02-22, 02:25   #357
kazika20
Przyczajenie

mozna tak powiedziec!! wiec dlatego chcialam sie dowiedziec co i jak??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 11:03   #358
Artibasia
Przyczajenie

Talking Dot.: Meridia

Witam dziewczynki. Ja mam poważne problemy z tuszą moje BMI 34,95 ,mam 30 kilo do zrzucenia mam 164 cm.Od 1 Stycznia nie palę, nie piję kawy, a ze względu na Meridię odstawiłam alkohol.
Meridie zażywam od 9 dni.
Przez pierwsze dni chodziłam jak nakręcona, jak bym wypiła z 4 kawy naraz, i miałam problemy ze snem ale czułam się dobrze. Trochę dziwne uczucie miałam, jak po pierwszym papierosie takie oszołomienie.
Przeszłam automatycznie na dietę 1000-1200 kcal i spalam dziennie na ćwiczeniach jakieś 1100 kcal. Ciśnienie mam dobre 120/80
Ale wczoraj zaczęłam się dziwnie czuć, serce mi zaczęło kołatać i dostałam zawrotów głowy. Dziś postanowiłam przerwać ćwiczenia do poniedziałku, zażyłam meridię i czuję się nadal dziwnie ale znacznie lepiej niż wczoraj. Poczekam jeszcze kilka dni jak nic się nie poprawi to odstawie lek.
Przez 7 dni schudłam ponad 4 kg.
Stary 2008-02-22, 11:44   #359
ABRA_ABRA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Artibasia Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki. Ja mam poważne problemy z tuszą moje BMI 34,95 ,mam 30 kilo do zrzucenia mam 164 cm.Od 1 Stycznia nie palę, nie piję kawy, a ze względu na Meridię odstawiłam alkohol.
Meridie zażywam od 9 dni.
Przez pierwsze dni chodziłam jak nakręcona, jak bym wypiła z 4 kawy naraz, i miałam problemy ze snem ale czułam się dobrze. Trochę dziwne uczucie miałam, jak po pierwszym papierosie takie oszołomienie.
Przeszłam automatycznie na dietę 1000-1200 kcal i spalam dziennie na ćwiczeniach jakieś 1100 kcal. Ciśnienie mam dobre 120/80
Ale wczoraj zaczęłam się dziwnie czuć, serce mi zaczęło kołatać i dostałam zawrotów głowy. Dziś postanowiłam przerwać ćwiczenia do poniedziałku, zażyłam meridię i czuję się nadal dziwnie ale znacznie lepiej niż wczoraj. Poczekam jeszcze kilka dni jak nic się nie poprawi to odstawie lek.
Przez 7 dni schudłam ponad 4 kg.

Ja mialam na samym poczatku podobnie... ale po 2 tygodniach wszystko ustapilo... Z rozmiaru 44-46 (zalezy od firmy) doszlam do 38 (sa luzne!!!) waga 52 kg Nareszcie mam swoj rozmiar z LO
ABRA_ABRA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-22, 12:10   #360
paooolka23
Raczkowanie

wazyłam sie wczoraj i waga ani drgnie.biore meridie, przestrzegam diety i przez 2 tyg nic. za pare dni mam dostac miesiaczke, mam nadzieje ze to dlatego

israel boycott ...
www.viva-palestyna.pl

poszukuje zapachów:
Serge Lutens
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości