|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.I
Jeny dziewczyny, tak leci wątek, że nie dam rady czytać chyba wszystkiego
Ale same chciałyśmy połączenia!Ukrajinka - wow, nie słyszałam jeszcze takiej historii. Byłaś mega dzielna. Ja nie wiem, co bym zrobiła, jakbym zobaczyła główkę
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam wywolywany porod, bez skurczy partych, musialam sobie sama radzic bo organizm nie pomagal 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
Nie dam rady nadrobić, "przeleciałam" Was tylko po łebkach
![]() Chciałam tylko napisać Iclosemyeyes: gratuluję pełzania Dobrusi! Widzisz, wszystko jest w porządku, a tak się martwiłaś
Edytowane przez agatka222 Czas edycji: 2016-07-15 o 04:49 |
|
|
|
#334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5-6.00 mleko 180ml 9.00 kaszka na wodzie z owocem 12.00 obiadek 190g 15.00 mleko 180ml 17.30 chrupek/owoc 19.00 kaszka na mleku 90ml + dopija mlekiem ok 60ml Cytat:
![]() Cytat:
)))
|
|||
|
|
|
#335 |
|
po drugiej stronie szafy
|
OMG, co za noc, to że było fąfnaście moich wstawań do niej płaczącej przez sen to jedno, ale o 3 mi się po prostu obudziła :/ Pielucha zlana jak po całej nocy, mega potrzeba tulenia, godzinę ją nosiłam przytuloną zanim się dała odłożyć, musiałam włączyć lampkę nocną i siedzieć przy niej aż zasnęła. Obłęd. Oczywiście obudziła się po 5 radosna jak skowronek
A ja nie wiem jak się nazywam.
|
|
#336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Mój spał ok...ale za to jadł o 1.30 i o 5!!! W dzień mleko jest beee a w nocy nadrabiamy...
Elve współczuję nocki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#338 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Zęby trochę drażnią na pewno, bo w dzień się ostro ślini i grzebie łapkami w buzi, ale jeszcze nie ma rozpulchnionych dziąseł, więc raczej ząbkowanie do takiego stanu jej nie doprowadziło...bardziej jednak skok obstawiam, książkowo by było :/
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
A moj dzis tez nieprzepisowe pobudki o 12 i 3 i znowu nie dalam butelki 😳 matko święto co za pogoda, nawet do sklepu boje się wyjść a musze. Od listopada chodze dzien w dzien na spacer i nigdy nie bylo takiej pogody zebym nie mogła wyjść, no i przyszlo lato i masz babo plecak
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy jak pochwalę swoje dziecko za spanie w ostatnim tygodniu to zły los zechce mi pokazać, że nic nie jest na zawsze?
Bo nie wiem, czy ryzykować
|
|
|
|
#341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci należy chwalić. A przekorny los trzeba zaczarować jakoś by nie był taki przekorny. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
ELVE współczuję nocki
Moja jak już zasnęła po tej 22!! to spala w miarę ok, poza tym, że kilka razy kaszlała w nocy, co mnie i męża wybudzało. DIABLICA moja też w nocy nadrabia jedzenie. Czy któraś z mam kp ma tak jak ja, że dziecko ssie normalnie jak człowiek i je tylko przez sen? Nieważne czy w dzień czy w nocy, ale tylko we śnie... Jak nie śpi to tylko ciumka chwilę zamiast porządnie ssać. NOVAKIA u nas też pogoda do d... Wczoraj zamiast na spacer poszłyśmy do sąsiadki ;P Najgorszy ten wiatr!! Dziś kończymy 9 miesięcy. ACIDKA nie ryzykuj!! Przecież dopiero co pochwaliłam moje dziecko, że żadnych problemów ze spaniem nie ma i masz babo placek wczoraj nie mogłam jej uspac wieczorem
Edytowane przez olilina Czas edycji: 2016-07-15 o 09:29 |
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknie
3/4 roku za Wami Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#345 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ja naiwna liczylam ze im starsze dziecko tym mniej pobudek a tu jak narazie sie nie zapowiadaCytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- [QUOTE=olilina;63041441]ELVE współczuję nocki Moja jak już zasnęła po tej 22!! to spala w miarę ok, poza tym, że kilka razy kaszlała w nocy, co mnie i męża wybudzało. DIABLICA moja też w nocy nadrabia jedzenie. Czy któraś z mam kp ma tak jak ja, że dziecko ssie normalnie jak człowiek i je tylko przez sen? Nieważne czy w dzień czy w nocy, ale tylko we śnie... Jak nie śpi to tylko ciumka chwilę zamiast porządnie ssać. NOVAKIA u nas też pogoda do d... Wczoraj zamiast na spacer poszłyśmy do sąsiadki ;P Najgorszy ten wiatr!! Dziś kończymy 9 miesięcy. ACIDKA nie ryzykuj!! Przecież dopiero co pochwaliłam moje dziecko, że żadnych problemów ze spaniem nie ma i masz babo placek wczoraj nie mogłam jej uspac wieczorem [/QUOTE] No wlasnie moja przy kp to ostatnio wariacje wyprawia noe potrafi spokojnie zjesc tylko mnie klepie,ciagnie za co sie da,rozgląda sie wali nogami no ciezko jest ![]() Sto lat dla Lilki:-* poprosze jakies zdjecie jesli to nie problem;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
KASIULA dlatego ja zawsze bralam urlop w sierpniu, bo mimo, że dni krótsze, to na brak pogody zwykle nie narzekałam
![]() Lipiec bywa nieprzewidywalny ![]() To u nas hitem jest ostatnio jedzenie na czworaka! w dzień. Poza tym tak samo cuduje przy piersi, kopie, ciągnie, drapie itp. Jak mi się uda z telefonu, to wstawie zdjęcie 😛 Edytowane przez olilina Czas edycji: 2016-07-15 o 09:35 |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, u nas wieczorne usypianie to wieczna walka,wczoraj też..
Za to noc niezla. kolo 1 ryk, ale wzielismy go do siebie jak zawsze i pospal do 5, a potem do 7:30. O 9 marudzenie, wzielam go na rogala, dalam smoka, przytulilam a on doslownie za moment po prostu zamknal oczy i zasnal
|
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
Olilina mój musi mieć coś w rączce, najlepiej smoka. Wtedy sobie macha i w miarę spokojnie je. Jak nie to ciumka chwilę i naciąga mi suty 😂😂
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez olilina Czas edycji: 2016-07-17 o 16:29 |
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pogoda moze bedzie ok a i ludzi juz mniejO Kochana u nas takie akcje z jedzeniem na czworaka tez sa,maz to sie tak z tego smieje ze szok,cudaczki male ![]() NIE WIEm dlaczego mi sie foto nie wyswietla:-( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
![]() GRYZELDA muszę wypróbować Twój sposób
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Oli - 100 lat dla córeczki
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł ochraniacz na łóżeczko,jak któraś poszukuje, to polecam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6285154462 Jest na całe łóżeczko (120x60, ale jest też na 140x70 i na niewymiarowe babka szyje), z fajnej grubej gąbki, pokrowce można prać. |
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
ACIDKA dzięki
![]() KASIULA jak korzystasz z apki to może się nie wyświetlać, musiałabyś wejść przez przeglądarkę. Daleko macie nad morze? My może w góry na weekend się wybierzemy. |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Olilina - śliczna dziewczynka!
Ja też przeżywam ostatnio swoje kp. Mała ciągnie mnie za włosy, łapie za nos, próbuje wsadzać paluszki do ust. Bierze się też za rozpracowywanie zapięć stanika, co jest akurat dla mnie najprzyjemniejsze. Niech kombinuje ![]() My jedziemy z końcem sierpnia. Mam nadzieję, że będzie ładniejsza pogoda niż dziś chociażby. |
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Olilina, jaka cudna lalunia
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz sie boje chwalić dziecia - zaraz jest na opak😳 ale trzeba to robic mimo wszystko
![]() Olilina sto latek dla Lili! Masz nową wersje apki? Bo wtedy widac foty. A Twoja mala jest Liliana? Moja siostra bedzie miala dziewcze i chce nazwac Lilka ![]() Moj maz dzis zaczyna urlop, bedzie bosko czuje
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale u nas odpada... już za duży i służyłby za kolejną zabawkę - wolę już te zaklinowane nogi ze szczebelków wyciągać
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Olilina, ależ ona jest cudna 😍😍
Moja jak ssie cysia to macha nóżką, drapie mnie po dekolcie i dłubie w zapięciu stanika😁 chyba im się nudzi podczas jedzenia, ale ona je efektywnie na szczęście tak samo w dzień jak i w nocy, najada się w kilka minut Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję wieczornego usypiania...u nas to jest jedyne, które jest bezpłaczkowe...reszta to bunt łóżeczkowy ostatnio
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

Ale same chciałyśmy połączenia!

Widzisz, wszystko jest w porządku, a tak się martwiłaś

dzieci należy chwalić. A przekorny los trzeba zaczarować jakoś by nie był taki przekorny.