|  2009-01-15, 11:36 | #331 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dot.: disco polo- sluchacie? :)

Też mam sporo ulubionych piosenek, zawsze bawie się rewelacyjnie przy tej muzyce   Moja lista: - Drossel - Mariolka - 4Ever- Następna laska - 4Ever- Tańcz - 4Ever- Kochanków miałaś wielu - Effect- Kochaj - Centrum- Dziewczyna ze snu  - Cliver- Pokaż jak się kręcisz - Cliver- Chodź kochanie - Dance Express- Wiem - Viper- Co za noc - Domino- Filmowa miłość - Drossel - Bliska Moim Myslom 2008 - Etna- Możesz mnie mieć - Etna- Drań - Factor- Sama - Impuls- Eksplozja - Long & Junior- Uśmiechnij się - Lond & Junior- Śpiewać uczę się - Lovers- W moich myślach ty - Żono moja - Mega Dance- Znalazłem ciebie - Model MT- Nie płacz Agnieszko - Sekret- Samotna - Tarzan boy - Złociste promienie - Time- Bez słów i łez - Time- Łzy rozstania - Time- To ty - Vip- Zostań - Cliver- Famme Fatale (dj reverse remix) - Cliver- Co za noc - Cliver - Mega Jump DJ REVERSE REMIX To chyba tyle  pomijając klasyki takie jak Boys, Akcent. Mam nadzieje, że komuś się przyda   Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2009-01-15 o 11:38 | 
|     |   | 
|  2009-01-15, 12:46 | #332 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: "zawsze tam gdzie Ty" ;) 
				 | 

Dot.: Disco Polo;)

| 
|     |   | 
|  2009-01-17, 00:29 | #333 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Dot.: Disco Polo;)

ja też lubię disco polo. przy tym się człowiek najlepiej bawi

| 
|     |   | 
|  2009-10-02, 13:49 | #334 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

NIE jako dziecko dorastające w latach 90-tych byłam tym ze wszech stron katowana na okragło (także przez moją siostrę), a że mam dobrą pamięć, to chcąc (a bardziej) nie chcąc, kojarzę niektóre teksty. Mimo tego, jak tylko zaczyna leciec disco polo, to od razu spierniczam z parkietu (i ilość % we krwi nic tu nie zmienia)   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | 
|     |   | 
|  2009-10-02, 14:40 | #335 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Niebiańska kraina 
				 | 

nie spodziewałem się, że tyle ludzi słucha tej muzyki. Dla mnie jest wiejska i bez przekazu. http://www.youtube.com/watch?v=eRZ5NcEJNLY to jest bardzo ciekawy wyczyn | 
|     |   | 
|  2009-10-02, 16:37 | #336 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: DISCO POLO - HIT czy KIT? ;)

ta muzyka załącza u mnie agresora.słuchanie tego to wioska. zdecydowanie KIT, kiedyś doszłam do wniosku że nigdy na moim weselu nie poleci disco polo. 
 Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-10-02 o 16:38 | 
|     |   | 
|  2010-11-23, 13:46 | #337 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Słucham disco polo,lecz nie jestem aż tak wielką fanką tej muzyki. Częsciej słucham popu. Na moim weselu będzie zespół disco polo. Jednak będą grali różne piosenki, tak aby trafić w każdy gust.Uważam że przy takiej muzyce można się świetnie bawić   Gdybym usłyszała na swoim weselu  ' jesteś szalona' to bym nie wytrzymała i zeszła z parkietu. To jest strasznie przereklamowane. | 
|     |   | 
|  2010-11-23, 15:08 | #338 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Różany ogród 
				 | 

Jasne ze slucham choc bardzo rzadko ale jednak   ) mój maz nie lubi tego typu muzyki wiec sobie slucham jak go nie ma   
				__________________ "Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  2011-09-27, 16:16 | #339 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

ja również słucham i lubię   
				__________________ Życie nie jest mierzone przez oddechy, ale przez momenty, które zapierają nam dech w piersiach... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.