![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VI
jelonku, teraz mnie olsnilo vo to za hiatoria byla. haaahaha. jak moglam o tym zapomniec
![]() namarela, bmi 22 to super wynik ![]() ja ostatnio kupilam Jasiowi w hm spodnie 92 i pol nogawki ciagnie za soba. mysle, ze 80 byluby na styk. albo karlil albo rozmiarowka duza. ale zeby 104? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
aczka na moją M rozmiarówka w h&m jest sporo zawyżona
![]() M jak nie spi przed reha. to duzo lepiej współpracuje!!
#333 |
Rozeznanie
|
Jakiś problem Z logowaniem i pisaniem miałam i wreszcie się udało
Iwona- gratuluję!! Ja wierzę że imiona mają coś w sobie# szykuj się na małego szaleńca w domu, to już zdaje się będą dwie sztuki ;-) Zdrówka małym i dużym życzę!! Byłam dziś na polowaniu W lidlu i jak się okazalo tz też, w wyniku tego mam w domu 3 kurtki, 3 pary butów, i 2 pary spodni. I nie wiem która kurtkę wybrać, bo gadzina przymierzyć nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Pepa nie strasz bo jeszcze Iwona imię zmieni😁
Ale tak dla niektórych imion jest "przypisany"dany charakter😊 A to macie ciuchów teraz😁
#335 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swojej strony powiem, że ten mój szaleniec jest również najbardziej całuśnym i przytulańskim dzieckiem, więc Iwona nie ma się co martwić. Tak wogóle to Hania przez pierwsze pół roku była najgrzeczniejszym dzieckiem pod słońcem, nie płakała, nie marudziła. Potem jej się dopiero odmieniło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
na szczęście bez antybiotyku, na oskrzelach czysto.
dostaliśmy Mucofluid-aerozol do nosa i robiony syrop. do tego Pyrantelum na robaki ![]() to pyrantelum nic się nie zmieniło przez 30 lat-do dziś pamiętam ten zapach i konsystencję jak mi mama na owsiki podawała ![]() eee 104 to wprawdzie mam reklamówkę takich ciuszków ale dopiero na sezon lettni przyszłoroczny - też od T. ![]() a ja nie pojechałam do lidla no bo jak z zaziębionym Jaśkiem. a teraz cimno, zimno, wieje - no "ni psa wygonić" . wysłałabym tż, ale jesteśmy pogniewani. ![]() namarel-graty za BMI! Hanka-moje 2 kumpele to Hanki. Obie góralki prawdziwe. Hancyk! tylko tak się na nie woła i tylko tak pasuje. pieruny nie baby! twarde, wesołe kobity!
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-10-03 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Iwona nie ma to jak w domu
![]() Maz dzis pojechał z córka na polowanie do lidla i nic nie upolował bo podobno rozmiary były powybierane a chcieliśmy śniegowce. Namarel powiem Ci ze ja mam bmi 21,67 (przed chwila policzylam) a zal patrzec w lustro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Aczka my z h&m nosimy 86 spodnie ale mysle ze 92 były by spoko bo 86 jak zegnie nogi powoli za krotkie sie robia. To zalezy u nich od modelu i fasonu szczerze mowiac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Ewka nie imię zmieniać tylko na żywioł się nastawiać- będzie szalona rodzinka
![]() Ja tam się nie znam na dietach, Wskaźnikach, ale skoro dziewczyny piszą ze dobrze to chyba dobrze ;-) Dziś stwierdziłam ze musze się odchudzać po czym otworzyłam szafkę w pracy a tam siatka słodkości na "w razie kryzysu":-P chyba wiec nie jest mi dane Linda dobrze ze chociaż bez antybiotyków- oby szybko Jan do zdrowia wrócił. U mnie syropki nie przechodzą- ostatnio wlewalam jej dosłownie po kilka kropli a ona toczyła ślinę i z nią wypluwala..za słodkie te syropy. Nawet miodu nie chce, bo za słodki Zostawiam sobie kurtkę w kotki ![]() Jeszcze musze dobrze buta powierzyć |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
ta w kotki najfajniejsza
![]() a w cocodrillo są rewelacyjne rajstopy i pasowałyby do niej - białe w czarne koty - super są! możesz sobie zerknąć pepa-w sklepie internetowym ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-10-03 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Linda, dobrze, że nic poważnego się nie zalęgło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Linda do kurtki mam jasno różowa czapkę w granatowe koty, a przynajmniej mam nadzieje ze mam z tamtego roku, a jak nie to został mi materiał i uszyje.
Ale rajstopki super, tylko chyba cienkie, ale jak będę w galerii zajde do sklepu i pomacam jakie są takie wiosenne |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
My do lidla nie dojechalysmy dzisiaj bo cały dzień lało wiec nie chciałam z młodą wychodzić a też nie miałam jej z kim zostawić. Znając życie jutro już nie będzie po co jechać. Chciałam zobaczyć śniegowe bo kurtki juz mamy.
W hm jest mocno zawyzona rozmiarowka, nam pasuje hm-owe 86, mimo że nosi juz 92 a nawet czasem kupie coś 98 jeżeli jest zaniżona rozmiarowka. Iwona super ze tak szybko do domku, przespanych nocy życzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2016-10-03 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ci dobra kobieto za tę informację!!! Byłam dzisiaj w tym sklepie w poszukiwaniu kapci dla małej. Ale ja myślałam, że tak się nazywa lokalny sklep z dziecięcymi ubraniami, najbliżej mojej pracy. Nie wiedziałam, że to sieć!!! Ale ze mnie nieogar!!! 😁 Już obczajam asortyment na kompie i jutro wpadam z patyczkiem 😁
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
Monia przed chwila tz był i buty wymiecione, ale jutro i na dniach pewnie coś się pojawi, bo mnóstwo takich jak ja pomierzy i odda to co nie pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Policzylam swoje bmi i pisze "brawo masz idealna wagę" 😅 kon by się uśmiał 😁
#346 |
Zadomowienie
|
Bylismy w domu przed 18 dopiero. Bo musieli nas wypisac w 3 dobie, czyli najwcześniej po 16...
Zosia nie wiedziala co ma robic, czy dzidzie ogladac, czy do mnie się przytulac... ogolnie bieganina i popisowka ![]() A z tym charakterem idacym za imieniem to prosze nie dobijac... ogarnąć takie dwie szarancze to nie lada wyzwanie ![]()
#347 |
Zakorzenienie
|
Iwona, będziesz miała już wprawę w opanowaniu łobuziaka. Daj znać jak Wam noc minęła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Iwona gwarantuję, że będziesz bardziej zorganizowana przy dwójce niż przy jednym
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Linda dobrze, że nic poważnego. Kurujcie się!
#349 |
Zakorzenienie
|
Iwonka ja wierze ze w życiu musi byc zachowana równowaga i drugie dziecko bedzie spokojniejsze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Jak narazie ogarnelismy obie przy kapaniu, najpierw Hania (Zosia sie przygladala co i jak) a pozniej Zosia. W czasie jak maz myl Zosie to ja karmilam Mala... teraz Hania jest juz po kolejnym cycuchowaniu a matka wykapana lezy juz w lozku... ciekawe tylko czy jak Mala będzie plakac w nocy to czy Zosia sie nie bedzie budzic...
Zobaczymy jak nam minie pierwsza wspolna noc...
#351 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka no właśnie BMI spoko i fajny wynik ale brzuchol i uda chyba wyszły z pomieszczenia podczas ważenia
![]() Mąż oddał kurtkę i wziął 92. Jest dobra i jutro pewnie znów będzie wybór bo będą zwroty. Może jeszcze upoluję buty.. Na Werkę Lidl i H&M ma zawyżoną rozmiarówkę, powiem wam ze ma jedno body, w które wchodzi do tej pory a rozmiar... 68! ![]() Linda dobrze, że nic poważnego, kurujcie się ![]() Iwona jak znalazłaś czas by napisać co u Was to i tak uważam, że już jesteś dobrze zorganizowana ![]()
#352 |
Zakorzenienie
|
Namarel na nogi nie narzekam chociaz cellulit sie pojawił ale brzuch to zawsze był słaby punkt a teraz bedzie juz tylko rosnąć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Iwona dlatego ja córke chce na 2 latka eksmitować do jej pokoju by sie oswajala. Kolezanka miała 2,5roku różnicy,wszyscy spali w jednym pokoju i niestety młodsza wybudzala starsza siostrę .. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
pepa-a, myślałam że to takie dzianinowe są te rajty
jagna-haha. to ja miałam podobnie z ubrankami z C&a. jak dostałam kedyś od znajomych ubranka z metką "Palomino" to sądziłam że mi z Włoch z wycieczki wieźli ![]() jej iwona-ależ teraz macie wspaniały czas. te pierwsze dni miały w sobie ogromną magię, pamiętam zimno za oknem, okropnie gorąco w domu i dosłownie jakby świat za oknem się zatrzymał ![]() ![]() a z prozaicznych rzeczy - fajnie że znalazłaś czas również i na swoją kąpiel! ![]()
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
![]()
Iwona, dobrze ze juz w domu jesteście 😊 ja w Was wierze 😊 u nas w rodzinie jest bardzo spokojna, grzeczna i pojetna trzyletnia Hania, ktora ma mlodsza siostrę łobuziarę 😊
buty upolowane w Lidlu, kurtkę w koty lidlowska mamy z tamtego roku 92. Z hm nosimy 92, teraz kupiłam leginsy 98 i sa ok. Natalia miała jakos masakrę na skórze. Zeszlo po antybiotyku i maściach ze sterydami i mam nadzieje, ze to juz koniec. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Bmi 20,15 |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
A idźcie wy z tym waszym BMI
![]() Iwona, zazdroszczę bardzo tej pierwszej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() w szczególności Ty aczka czasem nie wjedź ze swoim bmi ![]()
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Nocka minela nam wzglednie... Hania budzila sie co jakies 2 godziny na jedzenie, jedynie od 3 do 5 nad ranem mieliśmy maly kryzys bo w kolko bylo jedzenie, ulanie, kupa
![]() Zosia o dziwo sie nie budzila mimo tego ze Mala ma glosik konkretny jak zacznie plakac... Teraz Zosia poszla z tata po pieczywo, Hania jeszcze spi a ja jeszcze leze ![]() Korzystam z każdej wolnej chwili... A jak dzieci spia to mam chwile żeby sie do Was odezwać ![]()
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Iwona, serdeczne gratulacje
![]() ![]() Ja już się nie mogę doczekać, aż syn będzie z nami ![]() ![]() Dusiolka, ja też liczę, że następne będzie spokojniejsze dla równowagi haha Aniela rozmiar z hm ma 80. W lidlu kupiłam śniegowce, super są, bardzo mi się podobają. Rozmiar 22. Tak w ogóle to ona chyba jeszcze do 10 kg nie dobiła. Wyjechaliśmy z mężem na weekend bez Anieli, było super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
mmgi, niedobra Ty
![]() ![]() ja to sie nie nadaje na rozstania nocne z moją huba drzewna. Jas moze i by sobie poradzil, ale ja niekoniecznie :P w ogole stwierdzam, ze gdzies sie zatracilismy z mezem i brak nam czasu dla siebie samych. musimy sie jakos zresetowac. upic do odciecia albo cos ![]() iwona, brawo za nocke! jak ja sobie przypomne pierwsze noce z Jasiem i stres zeby go nie udusic i i stres zeby nie ulal i te pobudki szalone i szukanie dziecka w lozeczku a on w lozku obok mnie! jeej emocje byly. |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
oj tak, ile ja się napenetrowałam łóżka, szukając go. pod kołdrą, pod poduszką, wszędzie, wszystko w jakimś amoku hehe
iwona-dajesz radę kobieto!
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-10-04 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.