![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Czy ktoś się oreintuje jaki skład mają te tabletki, nie mogę znaleźć go w internecie, a w żadnej aptece nie ma w ogóle tych tabletek. chciałabym wiedziec coś poza tymi czterema rzeczami, ktore widnieja wszedzie, napewno czegos tam jeszcze napakowali.
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Hej, właśnie przeszukuję forum, żeby sie dowiedzieć czegos więcej n/t tych tabletek - nie ukrywam, że jestem mega zalatana i chyba wolę mieć przy sobie tabletki, niz herbatę, zwlaszcza, że herbatka zawiera anyż, którego nie moge znieść
![]() Może sie skusze i wypróbuje te tabletki ![]()
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
a jak pijecie herbatki? 3 w ciagu dnia- spalanie, oczyszczanie, stabilizacja? czy najpierw przez 2 tyg spalanie a potem tydzien oczyszczanie i tak dalej ? sama nie wiem jak to pic
![]() |
#334 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
ja stosuję- dopiero od dwóch dni, więc na razie się nie wypowiadam. żadnych cyrków z żołądkiem czy jelitami nie mam. ale jestem na diecie i zazywam ruchu ![]() dam znać, jak juz minie trochę czasu ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
ile kosztuja te tabletki bo szybciej mi odpowiecie niz ja do apteki dojde:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
49,98 zł, 84 kapsułki (3 razy dziennie):
- 42 kapsułki SPALANIE (na 2 tygodnie) - 21 kapsułek OCZYSZCZANIE (na tydzień) - 21 kapsułek STABILIZACJA (na tydzień) SPALANIE skład: sorbitol - substancja wypełniająca, suchy wyciąg z Garcinia camobogia zawierający 50% HCA (kwasu hydroksycytrynowego) (23,8%), winian L-karnityny (7%), suchy wyciąg z ananasa zawierający 0,3% bromeliny (5,6%), celuloza mikrokrystaliczna - substancja wypełniająca, drożdże chromowe (2,1%), stearynian magnezu - substancja przeciwzbrylająca, otoczka - hydroksypropylometylocelu loza, gliceryna, dwutlenek tytanu, krzemian glinowo-potasowy, barwniki: tlenek żelaza, laki glinowe: czerwieni Allura, żółcieni pomarańczowej, indygotyny. OCZYSZCZANIE skład: skrobia kukurydziana preżelowana - substancja spulchniająca, suchy wyciąg z herbaty Pu-Erth 10:1 (19,5%), inulina (15,1%), celuloza mikrokrystaliczna - sunstancja wypełniająca, suchy wyciąg z ziela pokrzywy 5-7:1 (10,8%), suchy wyciąg z ziela skrzypu (2-3:1 (5,4%), suchy wyciąg z zielonej herbaty zawierający 95% polifenoli (5,4%), sodowy glikolan skrobi - substancja spulchniająca, steraynian magnezu - substancja przeciwzbrylająca, otoczka - hydroksypropylometylocelu loza, gliceryna, dwutlenek tytanu, krzemian glinowo-potasowy, barwnik: tlenek żelaza. STABILIZACJA skład: inulina (39,7%), suchy wyciąg z Griffonia simplicifolia zawierający 20% 5-HTP (15,9%), celuloza mikrokrystaliczna - sunstancja wypełniająca, winian L-karnityny (6,3%), skrobia kukurydziana - substancja spulchniająca, sodowy glikolan skrobi - substancja spulchniająca, wyciąg z Guarany zawierający 10% kofeiny (4,8%), ocet jabłkowy (2,4%), kwas stearynowy - nośnik, algi (0,8%), otoczka - hydroksypropylometylocelu loza, gliceryna, dwutlenek tytanu, barwnik: lak glinowy indygotyny. Jestem w trakcie drugiego tygodnia SPALANIA. Na pewno: - zmniejszył się apetyt - bardzo zmniejszył się apetyt na słodzycze (chrom w składzie) - trochę nieprzyjemny smak w ustach, bardzo chce się pić Nie ważyłam się jeszcze. Spodnie trochę luźniejsze. Od dwóch miesięcy chodzę na aerobic dwa razy w tygodniu. Jeśli pojawią się jakieś efekty (muszą się pojawić!!!) na pewno napiszę ![]()
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2008-04-10 o 17:59 Powód: literówki w składzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziś znalazłam te tabletki w Superpharmie. Kosztowały chyba 49 zł za 4 tygodnie ,,kuracji". Na pewno wypróbuję. Nie cierpię tych wszystkich herbatek- wykręcają mi buzię
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
![]()
Od dzisiaj poję swój organizm tym specyfikiem. Jestem ciekawy efektów.
Wiem, że moja Mama swego czasu piła Slim Figurę i spełniła jej oczekiwania; pomimo małych wysiłków Mamy schudnięcie (brak ograniczeń i mały zestaw ćwiczeń); Oprócz tego mam zamiar ograniczyć do maksimum słodycze i inne tego typu mało korzystne dla wagi posiłki. Dodatkowo razem z kumpelą biegamy ![]() Miejmy nadzieje ze schudnę 5 kilogramów do 27 czerwca <'3 Bardzo zależy mi na spadnięciu z 'męskich cycków' i brzucha. Znacie jakiś specjalny zestaw ćwiczeń ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
hej wlasnie skonczylam 2 opakowanie tej herbaty z fazy 1 i od wieczora zaczynam faze 2
co do fazy pierwszej - kilka pierwszych dni bylo buszowanie w brzuchu no i mega przyspieszona przemiana materii ![]() ale zeby nie bylo ze samo picie herbatki tak dziala - najlepsze sa cwiczenia na schudniecie - szczerze polecam cwiczenia modelki z agencji FORD = Kim Strother jednym slowem - DZIALAJA!! nareszcie mam widoczne miesnie nog ![]() ![]() z tego co czytalam wiekszosc z was wypila kilka herbatek i podsumowala ja tak - PIC na wode. a to chyba nie oto chodzi ![]() ![]() co do efektow jak mowilam - Są! ale tylko wtedy gdy picie herbatki poparte jest cwiczeniami ![]() wiecej napisze za tydzien kiedy to juz bedzie 7dzien 2 fazy ![]() pozdrawiam
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Doszlam do 3-ej fazy herbatek System Slim Figura. Pomino instensywnych cwiczen oraz diety, NIC NIE POMOGLY. Watpie, by 3 faza mnie zaskoczyla skoro jej zadaniem jest zapobieganie efektowi jo-jo, a nic nie schudlam. Pilam sumiennie Spalanie przez 3 tyg. i Oczysczanie przez tydzien. Wyrzucone pieniadze!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
koktajl-SLIM FIGURA
dzis na zakupach dostrzegłam koktajl slim figura w 3 smakach :waniliowym,truskawkowym i bananowym ocvzewiscie wziełam waniliowy i hmm teraz zastanawiam sie czy to wypić
![]() na opakowaniu informacja "Koktajl SlimFigura Dieta to posiłek na bazie siemienia lnianego i soi. Dzięki temu zawiera wszystkie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu składniki odżywcze: białko, węglowodany, tłuszcz, błonnik pokarmowy, witaminy i minerały. Dobrze zbilansowana dieta dostarcza organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych i jest niezbędna dla zachowania zdrowia. " Skład: len mielony odtłuszczony, cukier, izolat białka sojowego, proszek bananowy, aromat, witaminy: C, niacyna, E, kwas pantotenowy, B2, B6, B1, A, folacyna, biotyna, D, B12, składniki mineralne: żelazo, cynk, miedź, mangan, jod, selen Myslicie że warto zastapic posiłek takim "koktajlem" ![]()
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Dot.: koktajl-SLIM FIGURA
Kochana co najwyżej II śniadanie, lub podwieczorek. Podstawowych dań, typu śniadanie, obiad, kolacja nie zamieniaj na coś takiego. Czy ja wiem czy to takie fit? A w składzie ma cukier. Jak ja to nazywam, dobry chwyt marketingowy.
Wydaje mi się, że on może "robić" jako zamiennik czegoś słodkiego, bo zapewne jest słodkie. Jak koktajl, to też sycące. Więc na II śniadanie, lub podwieczorek w sam raz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
zrobiłam bardziej z ciekawosci niż faktycznie zastepowania posiłków -WSTRETNE chemiczny smak owszem ma cukier w składzie ale jak dla mnie nie wyczuwalny (a nie uzywam wogole cukru wiec wyczuwalnosc dobra
![]() Moj koktail wyladował w zlewie!!! Marzeniatko! racja 100% dobry chwyt marketingowy. ![]() Nie ma to jak zmiksowac swieze owoce i zalac jakims chudym mlekiem czy jogurtem a w ostatecznosci owoce i woda mineralna i pyszny muuss ![]()
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A koktajle z owoców, to pychotka. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
o to nie kupie, a sie przymierzalam, dobrze- przynjamniej kasa nie poszla w blotko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
naprawde nie polecam niby wydaje sie zdrowe i wogole pełno witamin (informacja na opakowaniu) 250g to tylko ok 100 kalorii
ale ja tego nie mogłam przełknąc -kupiłam waniliowa niby neutralny smak ale ![]() "trąci chemią" robia sie grudki i ta konsystencja ble 100razy lepiej jesc normalne posiłki NIGDY WIECEJ ![]()
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
a jak z innymi smakami? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
jest jeszcze bananowy i truskawkowy -ja tylko waniliowy probowałam
hmm nie skusze sie na inne smali bo wydaje mi sie ze ten "chemiczny" smak bedzie sie przebijał przez niby truskawke czy banana ![]()
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
hm wiecie co.. kupiłam wczoraj bananowy i wypiłam.. może nie jestem aż tak wybredna, ale piło się fajnie:P A konsystencja gluta jest tylko i wyłącznie dlatego, bo zawiera 39% lnu mielony, a kto jadł, pił siemię lniane wie jaką postać przybiera gdy zaleje się go wodą, a patrząc na pozostałe składniki wydaje się być to zdrowe rozwiązanie dla tych którzy nie mają czasu robić sobie koktajle z owoców..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Wiec dzisiaj pierwszy raz wypiłam koktajl, smak nie jest za bardzo dobry. Ale co do "glutka" z stuły opakowania jest napisane, ze mogą porobić się grudki/glutki.
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
konsystencja tego "koktajlu" raczej nie pozwala na okreslenie "wypilam" bo jest to zawiesinka cos miedzy kisielkiem a budyniem....jednak musze przyznac,ze calkiem smaczna zwlaszcza bananowa rozrobiona w mleczku. Pycha!
Idealne na podwieczorek,albo przekaske, jako posilek niekoniecznie. Jednak zapycha dzieki siemieniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
zjadłam właśnie waniliowy glutek. Mi w sumie smakuje, zapycha i jest idealny jak nie ma czasu na II śniadanie czy w ramach lekkiej kolacji może. Szkoda, że tak mało błonnika...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
zakupilam tez dzisiaj i jeszcze nie probowalam, ale mam nadzieje ze to bedzie mój ratunek na atak glodu pomiedzy śniadaniem w pracy (ok 11-12) a obiadem w domu przed 17. Zawsze tu mam problem bo jestem glodna a jakos głupio 3 sniadanie jesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
dla mnie to jest okropne, po jednym łyku wywaliłam do zlewu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Ja też :/ pozatym skład wcale nie jest taki zachwycający no i jakby pić to tak czesto jak każą to strasznie duzo kosztuje....
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Raz skusiłam się na ten koktajl. Nie wmęczyłam nawet połowy kubka- po kilku łykach wylądował w kibelku. Paskudny jest
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Paskudny, po polowe składu zajmuje siemie lniane, a zrobione siemie to taka klejąca maź:P ja jakoswyp/zjadłam, ale nie zachwycilo:P przeszło przez gardło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
można kupić te koktajle na sztuki czy trzeba kupić cały kartonik?
ile kosztuję? nie widziałam tego nigdzie :P a chętnie bym spróbowała :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
ja raz w sklepie widzialam na sztuki, ale jak chcialam kupic to bylo cale opakowanie. U mnie kosztowało ok 28 zł za 10 saszetek. Wole w sumie zaplacic za to niz zapychac sie jakims batonem w podobnej cenie. Ale fakt, smak nie zachwyca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.