|
|
#331 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
masz jakies jej zdjecie gdzie widac jaka jest mala??
ooooo juz znalazlam! wow ona ma.... 150 cm!!! wow... |
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Soledad jestes slicznym malenstwem
- a tak w ogole to zgrabniutka bardzo jestes- i ładna buzia fajna sukienka ta zl at 50 -tych w groszki biale
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Ja też jestem maleństwo! Mam 159. Już zaczynam się przyzwyczajać do mojego wzrostu, ale kiedyś naprwde baardzo go nie lubiłam! Z czasem widzę pewne +
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
ja jedyne dlaczego zaluje ze nie mam wiecej to to ze mam dobra figure i lubie pozowac do zdjec i marze o pracy modelki.
ale tak poza tym to nie zamienilabym sie wzrostem, no chyba ze pare cm |
|
|
|
|
#336 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja nienawidziłam swojego wzrostu do czasu poznania obecnego TŻa, czyli do początku studiów. Kompleksy mi przeszły, odrzuciłam obcasy i nic a nic mi wzrost nie przeszkadza, chyba że na zakupach albo w zatłoczonym autobusie, grrr...
Soledad - a nie możesz się zakręcić koło fotomodelingu? Aparat Cię kocha |
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
ja też jestem niewielka (156) ale na brak powodzenia nie narzekam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
z doswiadczenia wiem, ze facetom niski wzrost nie przeszkadza. ja, majac 150 kilka
, kiedys bylam z chlopakiem mierzacym jakies 190 kilka, potem ok 184 dla mnie wygodniej jest, kiedy moj men jest nizszy bo moge sobie w adidaskach polatac zatem moj 'TZ forever' ma 173
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
hejka
no ja mam 155 chyba hehhehe a moj facet jest ode mnei wyzszy o dwie glowy i jest super kiedys mi strasznie przeszkadzal moj wzrost, najbardziej jak ktos podchodzil i mowil "ale ty mala jestes" i patrzyl na mnie z goty z ironicznym usmiechem, wtedy powtarzama ze w kolejce do Boga stanelam po rozum a nie po wzrost teraz juz mi to nie przeszkadza hehe chyba od momentu gdy uslyszalam ze jestem taka fajna kieszonkowa
|
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
mnie właśnie strasznie wkurzają takie teksty typu "ale jesteś mała" .przecież wiem że nie jestem wielka,nikt mi nie musi o tym przypominać!!
|
|
#341 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
ja tez slyszalam ze kieszonkowa ^^ i lubie byc mala
i lubie male gadzety tak do wzrostu (ipod mini, mini komorki, mini kosmetyki, mini laptop 12 cali^^)co do fotomodelingu to trzeba miec znajomosci ktorych nie mam bo jak maja wybrac mala a wysoka to i tak wezma wysoka jak sie nie zalatwi inaczej wiec... |
|
|
|
|
#343 |
|
Nie depcze krokusów
|
Soledad - A na Wizażu nie ma żadnych ogłoszeń typu "szukam modelki do zdjęć"? U mnie w mieście te co ładniejsze są zgarniane przez fotografów na ulicy albo jak idą robić zdjęcia do legitki, czyli przypadkiem. Agencje tylko kasę wyciągają, pamiętam że mój były chłopak wydał 750 zł na różne zdjęcia i papiery i do tej pory nie dostał żadnej oferty
Wszystko MINI jest słodkie, nie da się ukryć
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzisz bardzo ładnie ![]() Mój kolega który ma 197 też mówi,że jestem rozmiar kieszonkowy |
|
|
|
|
|
#345 |
|
Rozeznanie
|
hehe no to kieszonkowe łączmy się
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
chyba jednak nie tak samo. osobom grubym sie tak nie mowi bo jest to uwazane za niemile bo pokazuje sie wade... a niski wzrost dla wiekszosci ludzi jest taki slodki po prostu i dlatego tak mowia
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
skoro jest taki słodki to czego da sie ta ironie w glosie wyczuc? tez nie nawidze tego " ales ty jestes mala" wrrrr
|
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
oj tam ironie ;P moze sa zazdrosni? osobiscie wole byc mala, miec swietna figure, maly jedrny biust niz wielka, z wiszacym biustem i oponka
|
|
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
echhh znowu poczulam jaka jestem mala ;P
caly dzien lazilam i szukalam jeansow. niektore na dlugosc dobre. ale nawet najmniejsze w kazdym sklepie za szerokie! :| a na zdjeciach wychudzone modelki a gdzie takie rozmiary jak one nosza?! skonczylo sie na tym ze kupilam jedne w cubusie na dzieciecym ;P i drugie w bikboku xxs rozmiar ;P ale nogawki za dlugie o 20 cm ;P |
|
|
|
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja swegp czasu (tzn. niedawno) zakochałam się w Ricie z tych wszechobecnych plakatów BigStara... Na plakacie szczuplutka modelka, to sobie myśle, że może raz zrobili dopasowane spodnie... Nie dość, że musiałam się nabłagać pań w sklepach o sprowadzenie 25 (przy czym za każdym razem gdy o nią pytałam, to panie z "niezauważalną" ironią "uprzedzały" mnie, że 25 występuje tylko w długości 32 wrrr...) i czekałam jakoś 2 tygodnie ( Ogólnie polowałam wtedy na rurki... 1,5 miesiąca!! I nic W końcu kupiłam sobie xxs w Tally Weijl i mam fajne luźne, mocno podwinięte i niezabardzo spadające jeansy!!!)
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
oooo mamo tez marzylam o rita!!!!!! przymierzalam dzisiaj, byly 25!!! i wlozylam bez rozpinania wogole! na modelce byly opiete a na mnie? jakbym byla skejtem!!
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Soledad widze sa jeszcze na swiecie malenstwa takie jak ja
Jednak ty w przeciwisntwie do mnie wygladasz na buzi powazniej A mozna wiedziec ile wazysz?
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
ta to sie zdolowalam bo mimo niskiego wzrostu mam na czym siedziec i czym oddychac
dla mnie nie ma spodni bo jak w tylku jakims cudem dobre to nogawki ciagna sie za mna kilometrami
|
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
o matko ja wygladam powazniej!!!!! xDDD aaaa kocham cie!!!
*** zawsze mi wszyscy mowia ze jak dziecko wygladam!!! xDwaze 38 kg dla wszystkich malenstw zainteresowanych modelem RITA od Big Stara - idzcie do Cubusa na dzial dzieciecy, tam sa spodnie takie granatowe ciemne o nazwie isyis czy jakos tak (pisane dziwna czcionka i nie moge rozczytac) i wygladaja tak jak rita na tym plakacie!! sama zakupilam! mam na 158 i wygladaja super!
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi tez mowia ze jak dziecinka wygladam niedosc ze jestem malutka szczuplutka to jeszcze mam dziecinny wyraz twarzy =]A waze 2-3 kg wiecej od Ciebie. Brakuje mi tylko troche tych kobiecych kształtów tu i tam.....
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie narzekam
mam 70A i nie chcialabym wiekszego biustu.. bo moja kumpela jest taka mala jak ja i ma b-c i to wyglada slabo...jakby sobie stanik wypychala czyms albo miala sztuczne. co do tylka nie narzekam moglby byc bardziej podniesiony ale nie jest zle ;P generalnie mi sie podobaja figury modelek mega szczuplych z malym biustem i malym tylkiem ^^
|
|
|
|
|
#358 |
|
Nie depcze krokusów
|
Soledad - 38kilo?! O matko, ja przy 153cm ważę 40kg i gdyby nie biust z miseczką C-D, to by mnie wszyscy od anoreksji wyzywali
Nie dziwię się, że masz proporcje modelki!Co do małych rurek - mam takie z Americanosa, ale nie dżinsy, tylko takie no nie wiem, chyba z cieniutkiego sztruksu, gładkie, miękkie jak aksamit. Uwaga, uwaga - nie musiałam nawet ich podwijać!! Też mnie zastanawia chudość modelek w porównaniu z rzeczywistymi rozmiarami odzieży. Ludzie narzekają, że za małe ciuszki w sklepach zachęcają dziewczyny do odchudzania, a na mnie wszystko wisi... Najmniejsze spodnie mogę ubrać bez rozpinania, a bluzeczki niby do pępka sięgają mi do uda, porażka ;] |
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie ja bym w biuscie chiala troszke wiecej, bo niestety pelnego A nie mam. Pod biustem niecale 70. Tylek nie jest najgorszy, ale tak moglby troszke miec wiecej ;P Ale moje slonce mowi ze mam jedrny i ladny
A jakie nosisz rozmiarowki ? Kurcze ciezko mi spotkac gdziekolwiek 34, jedynie w markowych sklepach XS...
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj 38 kg wazysz tylko? a masz pare cm wiecej ode mnie- to chyba zamalo troche? ja mam 154 cm a waze 46-47 stala waga ,tez mam male A ale wolalabaym miec pelne B albo nawet male by mnie zadowolilo tez
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

fajna sukienka ta zl at 50 -tych w groszki biale

, kiedys bylam z chlopakiem mierzacym jakies 190 kilka, potem ok 184

W końcu kupiłam sobie xxs w Tally Weijl i mam fajne luźne, mocno podwinięte i niezabardzo spadające jeansy!!!)

*** zawsze mi wszyscy mowia ze jak dziecko wygladam!!! xD
Nie dziwię się, że masz proporcje modelki!