|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
No na obu się ważyłam dość długo, ale sobie już darowałam, bo przecież i tak obie w efekcie dają ten sam wynik.
![]() Nie przejmuj się, mi idzie podobnie, wczoraj zjadłam lody i pół czekolady. Nie. |
|
|
|
|
#3572 | |||
|
Zakorzenienie
|
najgorzej jest na poczatku, potem nie bedziesz mogla pic slodzonej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mi sie spora górka z papierków od słodyczy zrobiła a mi wypadałoby pocwiczyc przed spaniem, 10 brzuszków moze
|
|||
|
|
|
|
#3573 | |
|
Konto usunięte
|
Ja normalnie słodzę herbaty, najczęściej czarne, a zielona z cukrem mi po prostu nie smakuje.
Ciekawość to pierwszy... ![]() Nie no, wynik jest bardzo dobry, choć ostatnio poszedł w górę i trzeba chyba trochę popracować nad nim. ![]() No co, każde wytłumaczenie jest dobre. Cytat:
Ej no co! Zimę mamy w koncu, więc nam się nalezy trochę dodatkowego tłuszczu. Zrób za mnie Zmijko dodatkowo 10, bo mi się nie chce. |
|
|
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolejne papierki do kolekcji ide zrobic brzuszki ![]() tak ide ale moze hmm ![]() zjadłabym cos, ale... ![]() dobra ide, moze za Ciebie tez zrobie edit: zrobiłam 20 :d 10 za Ciebie
|
||
|
|
|
|
#3575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajnie będzie się czytać. ![]() ------------------------------------------------ Hmm spociłaś się?To musiały być nieźle wyczerpujące. |
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na studiach miałam problemy z ciagami , dopiero teraz daje rade nawet nie wiesz jak bardzo były wyczerpujace ![]() strasznie przytyłam na brzuchu
|
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cóż, trzeba się trochę wysilić, nie ma innego wyjścia. :/ Jak ja nie znoszę brzuszków robić, nawet tych zmodyfikowanych dla kobiet. Pojeździłabym za to na łyżworolkach, oo to tak. Uwielbiam, uwielbiam. |
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedys umiałam zrobic ponad 100 ![]() a ja na łyżwach , mnie wywalenie boli |
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bym 100 nigdy nei zrobiła, nawet w jeden dzień zapewne. A na łyżwach nie jeździłam jeszcze. Jakie wywalenie? Jak się wywalisz?No to wiadomo, własnie dlatego unikam łyżew.
|
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na łyżwach byłam może z 3 razy i sa lepsze od łyzworolek, a tak samo sie jeździ, a upadek jest łagodniejszy, bo masz na sobie wiecej ubrania, ale siniaki i tak są. Poszłabym sobie pojeździć spróbuj, a polubisz |
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No, ale jak jezdzisz na lyzworolkach to i tak masz na sobie ochraniacze i można jezdzic latem, wiosna i jesienią, więc lyzwy tutaj sie chowają A poza tym na lyzwach chyba szybciej mozna wywinąć koziołka. W koncu to lód. Jak jak jezdzę zazwyczaj zakładam również kask. Mam ochraniacze na nadgarstki, na łokcie i na kolana. Tak więc w sumie za dużo to ja się nie pooobijałam. :p Wydaje mi się, że lepszą stabilność ma się na łyżworolkach. |
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz zaczelam obelweac Sylwestra Wszystkiego naj w nowym 2008 roku |
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(tylko bez skojarzeń![]() Dzięęęki ![]() Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku 2008! Ciekawy opis Zmijko masz na padu-padu. |
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji zbliżającego się nowego roku (a właściwie dobijającego się dość mocno) pragnę wam życzyć wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności i ......................... ................. wszystkiego co sobie tylko wymaźycie
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo! Jestem pierwsza w Nowym 2008 Roku!?
Wszystkiego Najlepszego!
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A opis skopiowałam od brata, mamie się nie podobał ![]() Jestem druga Ja juz pierwsza zilona wypiłam, ale chyba mi sie nie udała
|
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
U nas spadło trochę śniegu i zrobiło się jaśniej, ale już więcej niech nie pada. Tyle wystarczy. Zieloną tetley piłam o smaku pomarańczy.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie ma sniegu
![]() a ja piłam twiginsa czyjak to sie tam nazywa z ananasem i grejpfrutem, jakas nie dobra mi wyszła ![]() chyba przejdę sie po sok pomarańczowy
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Konto usunięte
|
A ja trzecia yeee.
A ja nie piłam, nie mam ochoty, w sumie to na nic nie mam ochoty. Wstałam o 15. i poszłam znowu spać. No i w końcu wstałam, ale sobie siedzę w piżamkach. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
Zielone dziewczynki
Pozdrawiam serdecznie i przesyłam najlepsze życzenia noworoczne
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
|
|
|
#3593 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie spadlo dużo i ja się ciesze z tego. Ale jest tak czyściutko, bielutko.
Juz wrocilam z pracy. Moge sobie spokojnie posiedziec przed okienkiem, bo chlopaki oglądaja ... co?.... "Kevin..." dalej juz pewnie wiecie.
|
|
|
|
#3595 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdałam już dwa kolokwia na pięć, jestem na trzech kursach językowych i w dodatku organizuję Festiwal Kultury Wschodniej już w lipcu... Jestem zakręcona i nawet radosna. Nie ma jak praca, od reszty można się odizolować Cytat:
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
||
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się ile razy mozna ten film w jednym zyciu obejrzeć? Jutro następna część Kevina.
Pewnie nocne mraki wstaniecie niedlugo, a ja idę spać - dobrej nocki i milego paplania.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-01-01 o 22:47 |
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Elittle kope lat Ciebie nie było, dziekuje za zyczenia
Super, że Ci dobrze idzie wpadaj do nas częściej ![]() Ja Kevina pare lat temu oglądałam i nie tesknie za nim ide spac jutro do pracy, a ja taka zmeczona
|
|
|
|
|
#3598 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A już wszyscy myśleli,że TV dała sobie spokój z Kevinem. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w 2008 roku
Ja właśnie popijam zieloną herbatkę A Kevin to już daaaaaawno dawno temu się przejadł.
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja ide sobie zaparzyć herbatkę. Kevina niestety nie obejrzałam w tym roku, ale nie żałuję jakoś specjalnie. Obejrzę sobie za to chętnie za chwilę jakiś horror.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Fajnie będzie się czytać.

A poza tym na lyzwach chyba szybciej mozna wywinąć koziołka.
i poszłam znowu spać.