![]() |
#3571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Ona była z bajki dla dzieci.
On z filmów dla dorosłych. ` Są tacy, którzy uciekają od cierpienia miłości. Kochali, zawiedli się i nie chcą już nikogo kochać, nikomu służyć, nikomu pomagać. Taka samotność jest straszna, bo człowiek uciekając od miłości, ucieka od samego życia. ` |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Rozeznanie
|
Za łatwo było mi zdobyć twoje serce .
Żyjemy jak w bajce . Nasze współne fotografie, napatrzeć się nie mogę , że kiedyś byliśmy tacy ... szczęsliwi . - Kochasz mnie ? - wyszeptała . - A jak myślisz ? - odparł . - Że tak , ze nie potrafisz bezemnie żyć? - Oczywiście - uśmiechnął się . ful bajera ainshtain remix . ![]()
#3573 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi miło
![]() BoTylkoTyPotrafiszByc x3, ciiri, kiceknh, Onax3, Paralogiczna (na podpis), ZakreconaNaMaxa - okradłam ![]() Najlepsze z najlepszych, perełki:
agatkq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _______________ 'Pytam boga czy rozdał lepsze karty, bo kur!# mam wrażenie, że to jakieś żarty. Nic na siłę i nie zawsze idealnie. Uciec gdzieś, gdzie da się spokojnie żyć. Czasami chce się uciec gdzieś daleko. Nie widzieć tego syfu, brudu, kłamstwa. Chodź do mnie, ja nie pozwolę Cię skrzywdzić nigdy. Nigdy nie poddam się naciskom złych ludzi, tych, którzy nie chcą się opamiętać i zbudzić. Móc szczęśliwym być'.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-10-13 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Raczkowanie
|
śniłeś mi się ..
- tak ? to pewie koszmary miałaś - nie. śniło mi się, że tańczymy na deszczu, a pod koniec był pocałunek..i stało się najgorsze.. - tzn.? co się stało ? -obudziłam się ..; * ![]() - Tak bardzo przywiązałaś się do mojej ręki ? Moze Ci ja zotawie - Nie wolała bym coś innego - Co ? - Twoje serce ... ![]() ![]() - Kochasz Ją ? - Tak - Na ile procent ? - 99 % - a ten 1 % ? - Nienawidzę jej - ale dlaczego ? - za to, że kocha takiego dupka jak Ja.
#3575 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Słyszysz jego kroki i nawet nie wiesz kiedy,
oglądasz się i widzisz ze nikogo nie ma obok. To już nie ma sensu, a powoli przestaje mieć również znaczenie. Twój obojętny głos niczym miecz przebija moje serce. Chciałabym by choć raz nazwał mnie `swoją księżniczką`, Obrzydza mnie określenie ` moja dupa`. Kocham Cię to takie piękne słowa. Tak cudownie brzmiące z Twoich ust. Tak bardzo za nimi tęsknie... Jeżeli tak wygląda szczęście, to chyba się pogubiłam... Te dwa dni szczęścia są nic warte, Tygodnie cierpienia... Mam dość. Patrze na nasze zdjęcia, I nie mogę uwierzyć że byliśmy tak szczęśliwi. Co się z nami stało ?
![]() |
#3576 |
BAN stały
|
marikab
oj miło.miło mi ![]() zabieram ![]() ... każdy z nas patrzy teraz na jedną z gwiazd i choć jest ich miliony, to każdy z nas patrzy właśnie na tą jedną, tą jedną jedyną wyjątkową . nie pytaj bo odpowiedzi nie usłyszysz, nie przepraszaj bo przebaczenia nie uzyskasz, a jeśli już tak bardzo chcesz coś dla mnie zrobić po tym wszystkim to kur.va zniknij mi z oczu raz na zawsze . przyjdę do Ciebie jak się upije, opowiem Ci wszystko, na trzeźwo nie podejmuję desperackich kroków . każdym spojrzeniem komplikujesz jej życie na następne 2 dni, jedną głupią głębsza wymiana spojrzeń wywracasz jej świat do góry nogami, pobudzasz nadzieje . wole żyć ze świadomością, że jesteś gejem niż z tą że kochasz bardziej inną . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-13 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
scorpius - nawet nie wiesz jak bardzo mnie oczarowałaś swoimi
opisami ! zabieram wszystkie, a ten ostatni już ląduje na moim gg. ![]() malinowy kisiel - hah i kto to mówi ![]() ![]() kamisha - nie będę wymieniała, które zabieram bo musiałabym zacytować wszystkie ! myszko <3 marikab - dziękuję <3 i tak w ogóle skradłaś moje serce wiesz? ![]() _________ wiem, że między nami nigdy już nic nie będzie. ale może mogłabym Cię przytulić ostatni raz? :smarkam-becze: ej ty chłopcze ! skradłeś moje serce ! <3 niby taka głupia, brzydka dziewczyna a jednak dostała to o czym zawsze marzyła - miłość swojego życia. bo przecież każdy ma prawo do tego aby być szczęśliwym !
![]() |
#3578 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jejciu, nie wierzę. ![]() _______________ rytuał jakim jest Twoje życie, uważam za skończony . brudne myśli na codzienny sposób życia . ratując świat, skazujesz się na samozagładę . już teraz wszystko mi jedno, stan emocjonalny sięga dna.
![]() |
#3579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________ "I szkoda, że los tak zakpił z nas, kazał nam czekać aż tyle lat..." "Dziś mocniej wdycham życie, chcę dogonić to co mi umknęło. Ty pomagasz mi odnaleźć wszystkie wiersze, które pogubiłam." Weno! I need You!!! ![]()
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-10-13 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zadomowienie
|
Mam wyłączność na sarkazm, więc wystąp o licencję.
Uwielbiasz być przy mnie. Po co to ukrywać?
![]() |
#3581 |
Raczkowanie
|
powrót na stare śmieci , choć pewnie nikt nie pamięta ; ) Jestem dobra w marnowaniu czasu . Zwłaszcza na Ciebie . nie wiem czy wiesz , ale Twoje 'nara' niszczy nasze relacje . Wiem , że mimo tego , że z nią rozmawiałeś patrzyłeś się na mnie . Wiem czego oczekujesz , pytając 'co z tego będę miał ?' , ale nie powiem Ci tego bo nic już nie będziesz robił bezinteresownie . 'kocham Cię gdy mówisz moje imię' i chyba Ci zależy skoro nie potrafisz wymówić bez zająknięcia mojego imienia i nazwiska .
![]() |
#3582 |
Raczkowanie
|
wczoraj było do dupy , dzisiaj jest do dupy , jutro pewnie też będzie do dupy . czyżby upragniona stabilizacja ?
Trzech rzeczy potrzebuję do życia: słońce, księżyc i Ty. Słońce za dnia, księżyc nocą, a Ciebie na zawsze. `Gdyby nie było jutra, pewnie zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała że Kur.wa mi zależy. ` Zanim odejde to chciałabym Ci tylko powiedzieć , że nie jesteś inteligenty ani śliczny też nie . Że nie zawsze rozumiesz co chce Ci powiedzieć, ze może czasem mam Cię dość, ale wiesz co ? Tylko Ciebie tak naprawde kocham . `kiedyś , ktoś powiedział mi , że życie jest niesprawiedliwe - i Wiesz co ? dziś przyznałabym mu rację . Bo jest nie sprawiedliwe . Cholernie , K.urwa niesprawiedliwe .
#3583 |
Rozeznanie
|
Artistic soul - zabieraj, po to jest <3 Toogether93 - nie mazać mi się ![]() z nadzieją nam bardziej do twarzy. <całe życie w nawiasach> jutro możemy być szczęśliwi, jutro by mogło być w tej chwili.
#3584 |
Raczkowanie
|
'Bóg to komik grający przed widownią,
która boi się śmiać.'
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Raczkowanie
|
Chcialabym serdecznie przeprosić . Za to , że nie używam cudzyslowa ... nie wiedzialam , że trzeba i , że zwracacie uwagę na takie , rzeczy bylam pewna , iż najważniejsze są opisy a nie gramatyka czy autor . Dziękuje wszystkim , którzy znaleźli chwilę czasu aby mi o tym powiedzieć . A tak poza tym to nigdy nie twierdzilam , że opisy są dodawane , prze ze mnie . Nigdy nie mówiłam , które sama wymyślilam a które mam na komputerze od X czasu . "
Dziękuje za uwagę Frus?a tzn. słodka cytrynka
#3586 |
Przyczajenie
|
naiwnie__ - zabieraj ile popadnie
![]() slodka cytrynka ![]() ![]() ![]() ______________ kochać i szaleć . - eh. dalej stoje bez rozwiązania... - misiek napisz mu..czy dalej chce z Tobą pisać..jeśli Ci nie odpisze ro wyj*b sobie go...cały czas o nim myślisz... - napisałam... -odpisał.? - tak.. " powiem Ci tak : gratuluje naprawde wytrzymałości nie znam drugiej takiej co, by tak długo miała jaką kolwiek nadzieje .. ![]() poszedł... - nie pisz nic... musisz dać rade ! Niech wie jakie potrafimy być dzielne.. ( wczorajsza rozmowa z koleżanką...)
" - przecież lubisz musli ... - ale nie jak tęsknie " ![]() Edytowane przez malinowy kisiel Czas edycji: 2010-10-13 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdy powiedziałam, że płakałam Ty mnie wyśmiałeś. Wiesz co to oznacza? Że nigdy nie miałeś przyjaciela, Na którym Ci zależało, Aż pewnego pięknego dnia dowiadujesz się, Że ta osoba ma Cię gdzieś i tylko udaję Twojego kumpla. Widocznie nigdy nikt nie zranił Cię tak bardzo. A strata osoby której ufaliśmy jest najboleśniejsza. Szczęśliwa? Tak, bez niego zdecydowanie Emanuję szczęściem - Powiedziała z sarkazmem . Zapomnieć? Jak mam zapomnieć 3 lata, które spędziłam z Tobą. Jak wymazać kilka lat z pamięci? Jak mam to zrobić skoro ja nadal pamiętam co dostałam Na 7 urodziny! Powinnam być szczęśliwa z tego co mam, A nie narzekać na to, że czego mi brak. Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-10-13 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Raczkowanie
|
Jej życie jest serią wzlotów i upadków - z przewagą tych ostatnich. Jej życie nie układa się tak jak sobie wyobrażała - tworząc w głowie własny film.To nie ona,tylko pozostali aktorzy okazali sie dupkami!
No niestety, od samej siebie nie ucieknę. Herbata już zawsze będzie zimna, a pobudka zbyt wczesna. Na dworze za zimno lub za gorąco, a w sercu zbyt pusto. - i nagle rodzi się ta pie*rzona potrzeba, żeby z kimś być, bo samemu nie daje się rady. ![]()
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2010-10-13 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Przyczajenie
|
Malinowa rozkosz malinowym pozytywem pisana!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Raczkowanie
|
Coś z dzisiejszego dnia !!
-Z czym Ci się kojaży kupa?? -Kanapka! -No tak jak nosisz takie gówniane kanapki do szkoly!! ![]() -O jaka fajna laska!<sexy boy> - kurcze to bylo o tobie ja nie jestem laska ![]() -A ja nie jestem fajna !! <my step sister> -o boże! prawie Cię nie poznalem w tej sukience ! - to przez to , że mialeś zamknięte oczy! -Ten dekold to dla mnie?? <my boy> -Nie dla Martyny!
#3591 | |
Rozeznanie
|
[SIZE="3"]
Cytat:
dziękuję perełko! ![]() Szatan ściskał mnie mocno za rękę. Nie kazał mi do Ciebie iść. - Proszę Cię! Oddychaj! - Nie! To zbyt trudne! - Dlaczego?! - No bo kur*a go nie ma! Chcę zostać przewodnikiem Twego serca
i pokazać Ci jak pięknie pachnie róża. Mogę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Przyczajenie
|
Czuję smak chwili, choć była tak krótka..
A kiedy zobaczysz już jak bardzo mi na Tobie zależy, zrobisz coś dla mnie ? Po prostu stań, popatrz mi prosto w oczy i powiedz że kochasz , potem pocałuj i niech świat kręci się tylko wokół nas.. Chce być najszczęśliwszą kobietą pod słońcem. Pomożesz mi? Cokolwiek się zdarzy, bądź przy mnie i niech życie pachnie mi zapachem Twoich azjatyckich perfum.. _________________________ ____ absurdalna zależność.. ![]() Edytowane przez NieLubieKuby Czas edycji: 2010-10-13 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Wtajemniczenie
|
'Po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią nie jak na przedmiot, nie jak na piękną kobietę, lecz w sposób nieuchwytny, jakby przenikał na wskroś jej duszę, jej strach, jej kruchość, jej niezdolność do walki ze światem, nad którym pozornie dominowała, choć tak naprawdę niczego o nim nie wiedziała.' więcej niż przyjaźń, mniej niż miłość . 'żałuję, że nie można zakopać uczuć, mając tą pewność, że już nigdy nie wrócą' 'najbardziej bolą Twoje obietnice, które dały mi nadzieję najpiękniejszych chwil.'
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Zacznę od nowa z całkiem nowym imieniem
I oczyma, które przeszywają nieskończoność. Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza, jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem. Przez ostatnie dni ta dusza obserwuje moje ciało bez chwili przerwy. Nie mówi nic, nie krytykuje, nie lituje się - po prostu mu się przygląda. Raczej migotanie powiek raczej nic do końca jasne i figury niemożliwe niż równania z wiadomymi. Szeptem na ucho powiem że Że ja, ja się tego wyrzekam... porozmawiać. po cichu, pomału, najpiękniej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zadomowienie
|
1. pokłóciłam się ze szczęściem .
2. pamiętasz, kiedyś Ci powiedziałam, że się boję. obiecałeś, że nigdy mnie nie skrzywdzisz, nie zadasz bólu. dlaczego kłamałeś? myślisz, że złamane serce swędzi albo łaskocze ? 3. przecież wiesz, że.... ona lub i być sobą . .
#3596 |
Zadomowienie
|
![]()
My immaculate bride you will be
Będziesz moją nieskazitelną panną młodą. You will drink of my lips Będziesz pić z moich ust Say my name Wypowiedz moje imię Six o'clock already I was just in the middle of a dream I was kissin' Valentino By a crystal blue Italian stream To już 6.00... Byłam właśnie w środku snu Całowałam Valentino Przez kryształ niebieskiego włoskiego strumienia It's just another manic Monday To jest tylko kolejny szalony poniedziałek Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-10-13 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Przyczajenie
|
Chciałabym z tąd uciec, z tego świata opartego na kłamstwie i nienawiści .
To wcale nie jest tak jak myślisz, wcale nie jesteś mi obojętny. Kocham Cię. Nic i nikt nigdy tego nie zmieni. Już na zawsze pozostaniesz w moim sercu . Największa ulewa, najstraszniejsza burza nic nie ma prawa zmienić tego uczucia . to doskonale określa moją sytuację . lucyferowa = zabieram . mad_woman = moje serducho jest twoje . ![]() scorpius = to na pewno do mnie ? Dziękuję słońce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle punktów widzenia budowało naszą miłość
Teraz oboje czujemy czym jest drabina miłości Jedna radośc przepędza wiele trosk... Tak trudno pamięć w niepamięć przemienić 'Ile razy o czymś pomyśle, Ile razy się zamyśle, Ukazuje się niczym zdjęcie. Twarz,uśmiech,gesty,fatal ne ujęcie.'
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
BAN stały
|
... matematy, lubiał schematy, więc mu napisała: ♡ + ♡ = ❤ i wiecie, że idiota tego pojąć nie potrafił, a niby taki zdolny z niego matematyk . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-13 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
marikab - ![]() ![]() wczorajsze śniadanie podchodzi do gardła, krew miesza się z adrenaliną i złością, wszystko się kręci i mąci w głowie prawda. Używając pięści o mnie nie zapomnisz, najwyżej mnie uśmiercisz. byłeś galaktyką, której nie odkrył jeszcze nikt, w twych oczach odkrywałam codziennie nowy gwiazdozbiór. Staję na palcach z nadzieją, że urosłam na tyle by sięgnąć szczęście. Śpij słodko i bezproblemowo.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.