![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Kasia, ja też bym nie wiedziała co to za cudo
![]() ![]() ja dziś kupiłam w moim osiedlowym sklepiku niemiecką chemię bo znów się wsio pokończyło ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
chyba tylko ja tu nie używam płynów do płukania
![]() jeden mam już z rok chyba i zużyć nie mogę,bo dodaję tylko do prania sztruksów z nadzieją,że mniej się będzie ich coś czepiać - ale to tylko nadzieja ![]() goście będą po 16., leżę już do góry brzuchem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
hm Jowiszowa jak to nie używasz
![]() ![]() jak mam pranie bez płynu do płukania to masakra takie twrde włóka się robią że szok może u Was jest woda bardziej miękka ![]() ![]() płyny lenory, niemieckie wymiatają zapachami, nadal twierdzę, że mają mocniejsze stężenia niż nasze polskie na razie mam na stanie polskie E i jakis silan, ale efekt nie jest zbyt zadowalajacy moj nos ![]() ![]() coś czuję, że jak będę zamawiać kiedyś niemiecką kawę to i o chemię sie znowu połaszę ![]() A Kasiulka , ja też kiedyś robialm zakupy u tego sprzedawcy co Ty ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo szybko i solidnie ![]() nie mam takiego sklepiku , a jak ktoś sprzedaje na bazarku osiedlowym to masakra ale przebitkę robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
no ja skora byłabym w lecie nie użwać płynów, bo pranie szybko schnie na balkonie, ale teraz w zimie to koszmar , capiło by mi skisielizną
![]() ![]() ![]() a Judi jak masz za dużo rosy na oknach to znak że wentylacja nie działa na cały gwizdek, trzeba rozszczelniać okna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
w każdym nowym mieszkaniu miałam ten problem. w obecnym również - głównie w małym pokoju. małż już kombinował nie raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Ja odkad mam suszarke uwielbiam robic pranie
![]() Po pierwsze zelazka uzywalam ostatnio nie pamietam kiedy, wystarczy wyjac jeszcze cieple ubrania z suszarki i ladnie zlozyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe czy pralko-suszarki 2w1 są tak samo skuteczne co same suszarki ? można wziąć pod uwagę jak będę pralkę za jakieś 10lat zmieniać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak funkcjonuje ta pralka 2 w 1, mozna zawsze poczytac opinie. A jesli o miejsce chodzi, to niektorzy stawiaja jedno na drugie - ponoc tak mozna robic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio klient tz mial taki wlasnie w aucie, wiec domyslilam sie coz to ![]() co do wilgoci, my mamy osuszacz powietrza u nas w pokoju postawiony, wlasciwie to pochlaniacz wilgoci taki ło http://www.unicell.pl/produkty/inne/pochlaniacz-wilgoci chyba z castoramy. dziala tak samo jak te drozsze i faktycznie wilgotnosc w pokoju nam spadla. wczesniej mielismy 60-70% teraz ok 45-55%. pozatym widze, jak co jakis czas wylewam z niego wode ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
ja tez bez płynu do płukania ani rusz
![]()
#3583 |
Zakorzenienie
|
ojezu,ale mamy tu polewkę. Iga "usypia" czyli non stop nawija z Krzyśkiem
![]() ![]() ![]() edit. już po drzemce. wyłoniła się i oczywiście "już się wyśpałam mamusiu". ja "taaaaaa? i jak było" "było świetnie mamusiu" ![]() ja szukam już małej torebki na wiosnę/lato bo zeszłoroczna po lecie, Chorwacji i zimie też, już mocno wysłużona. coś takiego znalazłam: http://allegro.pl/8-torebka-gwiazd-l...480059182.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-26 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
ja juz czarna, skórzaną listonoszkę posiadłam
![]() ![]() ale przydałaby się jakaś jasna własnie na lato ![]() bo nawet jak mam przy wózku jakąś mała na bobasowe rzeczy, to dokumenty wolę jednak trzymać przy tyłku ![]() wolałabym też skórzaną,bo jasne z ekoskórki jakoś mi tandetnie wyglądają ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-26 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Jowisz -
![]() ![]() moja za to przegina w drugą stronę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Wtajemniczenie
|
Witam weekednowo !
Gino nie pospal dzis , wiec siedzimy i juz nie wiem co z nim robic. ![]() Cos mi sie wydaje, ze zaraz sie to skonczy jakas bajka na dvd..... bo juz pomysly mi sie skonczyly. Wieczorem mamy gosci, wiec zupelnie bedzie padniety. Beznadzieja. Z dobrych wiesci : gdzies zgubilam dodatkowy kilogram.... ![]() To juz - 13 ! A celem teraz bylo juz tylko utrzymywanie nowej wagi. To mi sie zaczyna podobac ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa super torebka, klikaj podoba mi się
![]() ![]() Aniu ![]() ![]() ![]() Maluśna jak ja Ci zazdroszczę tego spania Majosławy, Ola dziś minut 40... z resztą od bobasa pamiętam tej jej drzemki góra 28-30 minut ![]()
#3588 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam wczoraj na nartach w Szczyrku. Pierwszy raz w zyciu ![]() uczylam sie jezdzic w "pługu" inaczej jechalam jak popieprzona ze stoku na maksymalnej predkosci, oczywiscie darlam ryja by suneli sie z drogi ![]() a potem wdziecznie zaliczalam glebe ![]() Dzisiam mam takie zakwasy, ze chyba tylko na twarzy ich nie mam ![]()
#3589 |
Zakorzenienie
|
no i kliknęłam
![]() ![]() tylko wziąć jasny beż czy ten brązik taupe? hmmm w zeszłym sezonie miałam jasną szarą. chyba zupełnie jasną wezmę bo to ma być jedna do wszystkiego, i letniej kiecki, i spodni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
hm na lato ja bym brała tę beżową, bo w lecie ubrania jaśniejsze
![]() Kasiulko, Miki jak zaśnie na południowej drzemce to schodzi mu do 2 godzin ![]() więcej teraz śpi , niż jak był bobasem ![]() Poulette , no gratki ![]() ![]() Oj Anisia, wniosek z tego że częsciej musisz trenować żeby może kiedyś w alpach zaszusować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
widzialam tam 4 latki smigajace po stoku, ze az szczena opadala
![]() Piterosa bankowo chce pozniej nauczyc, najpierw sama musze opanowac je i zapanowac nad nimi, bo mowiac szczerze to wcale nie takie proste ![]()
#3592 |
Zakorzenienie
|
mam pojęcie o takich dzieciakach , moja siostra cioteczna ze swoim małym dość wcześnie wyruszała na śnieżne stoki , najpierw własnie polskie koniakowe, wiślane, ale ostatnio to jakieś dolomity i inne zagramaniczne, bo tam dlużej śnieg leży jak im sie zamani w późną zimą jechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
w końcu się wykąpałam i odpoczywam!
małż z kumplem z pracy nażłopał się Finlandii i już padł nieżywy ![]() Iga dała popis swoich możliwości i była strasznie dzika, wykończyła mnie. ona ma taki charakter,że jak ktoś przyjdzie albo my kogoś odwiedzamy to pierwsze 2-3h jest nie do życia i musi się oswoić, a dziś jeszcze mi wyła o byle g. za tydzień (jak się Iga znów nie rozchoruje) re-wizyta. może przeżyję, ufff a teraz w końcu wina sobie nalałam, wypachniłam jakąś próbką i chłonę ciszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
u Jowiszowa
![]() u mnie po takiej bibce raczej o ciszy mogłabym pomarzyć ![]() po alkoholu małż zaczyna chrapać ![]() więc mam wyjście, albo zasypiam przed nim , albo ląduję w pokoiku Mikiego ![]() dla świętego spokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak pada to na amen. jak chrapie - szturcham. żeby nie napisać kopię ![]() słucham sobie właśnie Dublin Sky Darrena i tak mi błooooooooooogo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez pije winko ![]() no to stuk kielonkiem! ![]() a jak ktora chce se tez posluchac, to prosze http://www.youtube.com/watch?v=BOEhtiE8MIA
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze tortille serową z Lidla z dipem pikantnym
![]() nie wiedzialam, ze to takie dobre ![]() pyszne są! ![]() ![]()
#3600 |
Zakorzenienie
|
woda z sokiem 100% mocno kopie
![]() ja pije swojskie winko rocznik 2010 ![]() nie lubie slodkich win, ale to jest przecudne ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.