|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() jaaaaaaaaasne ![]() wiesz co ja miałam z tymi chrzcinami... myślałam, że w dżinsach pójdę. szukałam sukienki 3 dni, bo w każdym sklepie rozmiarówka kończyła się na 42, a ta sukienka to 44 i ledwo się w nią wcisnęłam... ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- patrzcie, co na roczek kupiłam ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1894913521
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. O 7;30 Misia zaczela kwekac, dalam smoczek. Obudzila sie o 8:45. Zjadla mleczunio, podokazywalysmy w lozku do 10:30, a nastepnie ... wstalysmy o 13.
W zwiazku z powyzszym ubieramy dresiwko i zasuwamy do Bieduni na zakupy, przespane mega i marudne. Tez bede tak jeczec jak ona, co mi tam ![]() SAŁATA?! |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
Daisy Mam nadzieje, ze Gabryni tez szybko przejdzie
![]() Ja to dzisiaj nie poznaje swej corki...Sama nie wie czego chce, malo co jej pasuje, okropnie rzuca sie przy UU. Catia88 ![]() Super nocki ![]() ![]() Paulizia ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj probowala przewrotu przez drugie ramie ale sie nie udal. Fajnie, ze wozek do Was wraca ![]() rany, pisalam tego posta jedna reka bo u mnie na brzuchu marudka spi ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-10-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Agus, ofc ze wykorzystamy. Mąż przyjedzie w sobote i pojedziemy do 5-10-15 na zakupy
![]() Amarcia, a Jubilatka nie ma już takiego czegoś? I jesteś pewna, że rodzice nie są przeciwni chodzikom? Paulizia, no to proszę się poprawić i zrobić Antosiowi zdjęcie. Którego Ty dokłądnie do Pl wylatujesz? Ale to już na dłuzej? Nie na tydzień czy dwa ![]() Asiak, Zosiaa - bardzo Wam współczuję, że już musicie do pracy.. ale nas też to czeka. Najgorsze chyba te pierwsze dni. Asiak, jak czytałam Twój opis, jak Wojtuś się cieszył to miałam łzy w oczach.... Catia, ślicznie Ci waży Kubuś ![]() ![]() To już ostatnie szczepienie? Oby ubocznych skutków nie było !!! Udoiłam jednorazowo 120ml ale jest szczęśliwa : ![]() Dziewczynki od chwili dostrzeżenia w pysiach Waszych Dzieciaczków białych kropeczek na dziąsełkach to po jakim czasie wykluł się ząbek? Własnie wykukałam malutką biała kropeczkę jakby lewa dolna jedynka... ale naprawdę niewielka. Myślę, że to może jeszcze serek został od ulania w buźce ale ścieram i nic.. Może też dlatego Malutka taka marudna
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-10-27 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Wtajemniczenie
|
ddaaiissyy to pchacz bardziej, a jubilatka już świetnie sama chodzi
![]() wymyśliliśmy sobie lalę i wózeczek, bo tego jeszcze nie miała, a wszystkie inne są praktycznie od 2 latek, większe takie
#3576 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki do 31.10. w SuperPharm promocja - przy zakupie kosmetykow za 30zl [nie dotyczy lekow na recepte] Pampersy Economy+ za 29.90.
Lece do SP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
daisyy kochana to super
ja Smyka mam u siebie, ale 5-10-15 nie otwarli jeszcze ![]() uciekam pracowac dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Wtajemniczenie
|
hmmm
może jutro do SP zajrzę... a ile tych pieluszek w paczce?
#3579 |
Rozeznanie
|
Hej,
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów!!! ![]() ![]() ![]() My już po szczepieniu, bez łez się nie obeszło, ale na szczęście był z nami TŻ. Mój mały mężczyzna waży już 7900, rozwija się bardzo ładnie, główkę mocno trzyma i podobnież bardziej szykuje się do stania, a niżeli do siedzenia. Jednak ta lekarka działa na mnie jak płachta na byka, nie wiem czy jej poziom wiedzy jest tak niski, czy ignorancja tak wysoka, ogólnie jest mega dziwna. ![]() Daisy Ty nie na zlocie? Idę troszkę nadrobić co u Was... Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-10-27 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
Mimbi coz za rozpusta
![]() Gusia pewnie lada dzien i w druga strone sie przekreci ![]() Amarcia no co Ty powiesz... wyobraz sobie, ze ja nie wiem jak ta kiecke kupowalam co mialam na chrzcinach. Jak zalozylam majty wyszczuplajace to poszla mi do gory i w kosciele sie tetra zakrywalam ![]() ![]() Daisy mam wykupiony bilet w jedna strone. Lece 6 listopada zamierzam wrocic gdzies w styczniu ![]() To sa zwykle kruche ciasteczka ![]() 3 szklanki maki szklanka cukru pudru kostka masla dwa zoltka jedno cale jajko lyzeczka proszku do pieczenia ciasto zagniatamy, wkladamy na godzine do lodowki, wyciagamy, walkujemy, wycinamy ciasteczka i do piekarnika. 180 stopni 10/15 minut [zalezy od piekarnika ![]() cukier waniliowy kilka kropel olejku migdalowego lub waniliowego ja widzialam kropke na dziasle, ale nie na gorze tylko z przodu [kumasz nie? ![]() ![]() ![]()
#3581 |
Wtajemniczenie
|
Paulizia
![]() ![]() cudnie ![]() kochanego ciałka ... witaj w klubie ![]()
#3582 |
Zakorzenienie
|
a może to afta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Wtajemniczenie
|
#3584 |
Wtajemniczenie
|
tez tak pomyslalam
#3585 |
Rozeznanie
|
Mango-
![]() ![]() Daisy- lubię robić zakupy w Smyku,ale w sumie kupuję tam tylko jak są wyprzedaże ![]() Tak,to było trzecie szczepienie. nie wiem kiedy jakieś kolejne. muszę sprawdzić.mam nadzieję,że nie prędko bo stresują mnie te szczepienia. 120 udoiłaś? Super! ![]() A moi mężczyźni spią ![]() Aha!Paulizia! Uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne! właśnie obejrzałam twoje na fb- CUDNE! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
pauliziu
poczytaj Ola miała i zanim zdążyłam jej posmarować tym płynem - zeszło tak jak niektóre dzieciaczki mają pleśniawki, tak niektóre mają afty ![]() nic sie nie denerwuj |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Wtajemniczenie
|
Agus, Amarcia wlasnie przeczytalam o tym i obejrzalam zdjecia, a potem zajrzalam w otwor gebowy mego syna
![]() To mi nie wyglada na ta afte. Poza tym to na dziaselku, a w artykule nie ma mowy o dziaslach.. to wyglada jakby zab przeswitywal. Jak dotykam to twarde... moze uda mi sie fote zrobic ![]() Catia ale jestes przekochana ![]() ![]() Amarcia, ale Tobie pieknie idzie spadek, a mi nic buuuuuu ![]()
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ola tez takie cos miala albo to plesniawka, ale moj maz mial afte na dziasle ![]() albo faktycznie ząbek ![]() ej słyszałyście nową reklamę schleckera - radiową? gdzie babka reklamuje szampon head & shoulders - i to słowo tak fajnie wymawia szołłłlllderls, no nie moge rycze ze smiechu ![]() ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-10-27 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Wtajemniczenie
|
Paulizia ostatnio praktycznie wcale nie ćwiczę...
całkiem nieźle się bez słodyczy trzymałam, ale... mąż kupił wczoraj michałki... białe... ##$%^&*()_ mać
#3590 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona
![]() ![]()
#3591 |
Wtajemniczenie
|
Agus87 ta afta to wyglada jak nalot? Antek ma cos takiego, ze jak sama np dotkiesz sobie dziasla to widac biale i on ma takie cos. dotykalam mu tego milion razy i nie boli go to, jest twarde... ja nie wiem jak wyglada zabek, ktory sie wybija czy widac go przez dziaslo czy nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Amarcia ja tez daje rady bez slodyczy, ale... marzy mi sie fast food, pizza, pierogi [MoniaK ![]() ![]()
#3592 |
Zakorzenienie
|
Catia, Mango
![]() ![]() A u nas wychodza zeby ![]() Ciekawa jestem ile to bedzie trwac ![]() Ale jestem niemal pewna, ze zabki sa przyczyna dzisiejszego rzucania sie przy UU |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, czasami to chyba możesz sobie pozwolić na pieroga co?
![]()
#3594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tam zdjecie afty, popatrz jeszcze w necie pleśniawki to raczej na jezyku i wewnetrznej stronie ust wychodza na dziaslach chyba nie ![]() obserwuj to jak nie zejdzie za pare dni to moze idz do lekarza z antosiem tu masz o pleśniawkach tu moga wystapic na dziaslach poczytaj przemyj wodą przegotowaną w srodku dziąsełka namocz pieluszkę tetrową lub ggazik cos z tych dwoch rzeczy to musi być ![]() albo zęęęębol ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
i do dzisiaj zęba ni ma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Wtajemniczenie
|
u nas tez ząbków ani widu...
a ślinienie jest kosmiczne!
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wrazenie, ze prawa jedynka to juz prawie na wierzchu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Raczkowanie
|
MoniaK - jaki pulpet? Ten zgrabny tyłek nazywasz pulpetem? Ja Cię widziałam na żywo, mnie nie oszukasz Kochana
![]() Gusia - rzeczywiście coś Mamaoptymistka wspominała o wizycie swojej mamy, ale tak długo? Daisy - a Ty skąd wiesz, że Mamaoptymistka była na szczepieniu rano, co? I co Ty w ogóle w domu robisz? Na zlocie miałaś być.... Andziot - jak po spotkaniu organizacyjnym? Udało się? Mam nadzieję, że Cię nie zawalą dyżurami od pierwszego dnia w pracy. Paulizia - a Ty nie przyjeżdżasz już na stałe do PL? Amarcia - białe Michałki ![]() My już też po spacerze, Kubuś szaleje na macie, turla się w prawo i w lewo ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Jak to? Malutka Nadia ma ząbka??? OMG!!! To mój Kuba daleko za Murzynami w tym temacie, ślini się owszem, ale dziąsła ma miękkie. No nie wierzę, Nadusia będzie miała ząbka.... świetnie ![]()
#3598 |
Zakorzenienie
|
a nie pamietasz jak od 3 miesiecy pisze, ze zeby idą ?
![]() u nas to jest masakra jakas jak sie usmiecha ola to ma takie dwie spuchniete gorki na dole nie zdziwie sie, jak pojda 2 na raz ![]() bedzie dobrze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Pamietam, pamietam jak pisalas, ze u Olenki dziasla biale i twarde a zabkow nie ma
![]() Zabki tez u niej juz przeswituja? blueberry ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.