Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 17:27   #3571
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Klauduska a dlaczego? co zrobiła? jakie ma podejście do wesela?
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:29   #3572
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Moje drogie majóweczki! życzę Wam mnóstwa miłości i szczęścia!!! Oby dzisiejszy dzień był piękny i niezapomniany!! Niech każdy dzień u boku męża będzie przepełniony radością
ps. u mnie pogoda piękna mam nadzieję, że u Was też słonko świeci i jest ciepło.
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na mnie przyjdzie pora za 2 tygodnie ale jestem z siebie dumna bo dziś dopięłam wszystko na ostatni guzik

wczoraj zapłaciliśmy za salę, zamówiliśmy barmana, dogadaliśmy ustawienie stołów i osobny dla szkrabów (dzieciaki będą mieli swoje menu, owoce, picolo itd ), dostaliśmy dodatkowe 2 pokoje gratis

dziś zamówiłam przystrój kościoła (będzie bosko kwiaty i świece), zamówiłam dla siebie bukiet, butonierki i bukiet dla świadkowej u tej mojej najukochańszej florystki o której Wam ostatnio opowiadałam, że idzie do szpitala ale obiecała, że bukiety mi zrobi

zamówiłam ciasta i tort weselny no i to wszystko na dziś

JESTEM ZWARTA I GOTOWA NA 19 MAJA
za załatwione sprawy

Marylko - świetnie, że fotoksiążka jest już gotowa i jesteście z niej zadowoleni

Uf... ale wczoraj miałam pracowity dzień. Jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka ważnych i naglących spraw:
-zamówiłam mszę za rodziców. miałam niespotykane szczęście, bo wszystkie "terminy" są już pozajmowane, a ja przeszło 3 m-ce przed się za to zabieram ksiądz sam był w szoku, że kilka dni po naszym ślubie jest jeszcze jakaś wolna intencja
- kupiłam buty ślubne ! pierwsze, które przymierzyłam
- kupiłam stanik do sukni ślubnej musiałam się za nim trochę nachodzić, bo zamiast zwykłego zapięcia musiałam mieć silikonowy pasek. ale kupiłam w atlanticu za 100 zł zwykły, biały, bez żadnych koronek. fajnie mi w nim cycki wyglądają (a nie mam się czym chwalić). poza tym dowiedziałam się, jaki naprawdę powinnam nosić rozmiar stanika

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:37   #3573
carmelova
Zakorzenienie

tusia pokaż buty i stanik!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:44   #3574
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
mam pytanie dość nietypowe

czy któraś z Was była by chętna na mój panieński 11 maja
kindziuś nawet nie wiesz, jak chętnie bym się wybrała do Wa-wy i nawaliła w trzy

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:44   #3575
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Klauduska a dlaczego? co zrobiła? jakie ma podejście do wesela?
będąc w cukierni z moją mamą nie chciała wybierać ciasta bo stwierdziła, że ona się na tym nie zna
gdy moja mama chciała z nią porozmawiać o weselu i szczegółach to ona przez godzinę gadała sobie przez telefon

ogólnie najchętniej zrzuciłaby całe przygotowania na moją mamę, tłumacząc się tym, że ona wyjeżdża za granicę a moja mama jest tu na miejscu i w każdej chwili może cos uzgadniać z kucharką

a przed swoim wyjazdem zarzuciła mi i Tż-towi, że zle zajmujemy się dzieckiem bo na szafce w kuchni jest rysa

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:48   #3576
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
tusia pokaż buty i stanik!
zrobię fotki i wstawię zdjęcia
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
będąc w cukierni z moją mamą nie chciała wybierać ciasta bo stwierdziła, że ona się na tym nie zna
gdy moja mama chciała z nią porozmawiać o weselu i szczegółach to ona przez godzinę gadała sobie przez telefon

ogólnie najchętniej zrzuciłaby całe przygotowania na moją mamę, tłumacząc się tym, że ona wyjeżdża za granicę a moja mama jest tu na miejscu i w każdej chwili może cos uzgadniać z kucharką

a przed swoim wyjazdem zarzuciła mi i Tż-towi, że zle zajmujemy się dzieckiem bo na szafce w kuchni jest rysa
co za kobita wrrr

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:49   #3577
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kindziuś nawet nie wiesz, jak chętnie bym się wybrała do Wa-wy i nawaliła w trzy
o nocleg nie musisz się obawiać wal jak w dym
a teraz gadaj co tam się dzieje, że taki masz nastrój co??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 17:52   #3578
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
o nocleg nie musisz się obawiać wal jak w dym
a teraz gadaj co tam się dzieje, że taki masz nastrój co??

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-05, 18:09   #3579
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Wśród kwiatów zieleni,
I słońca płomieni.
Żyjcie długo i szczęśliwie,
Nowozaślubieni.

Madziu, Jagato i Aniu_M

wszystkiego najlepszego na Nowej Wspólnej Drodze. I kochajcie się co najmniej tak bardzo jak dzisiaj

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 18:39   #3580
Kabriela
Zadomowienie

Jestem w trakcie robienia zaproszeń dla swojej części rodziny....pokłóciłam się z Mamą, z teściową ostatnio też mi się nie układa....jest dziwnie....bardzo dziwnie....
Stary 2012-05-05, 18:46   #3581
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w trakcie robienia zaproszeń dla swojej części rodziny....pokłóciłam się z Mamą, z teściową ostatnio też mi się nie układa....jest dziwnie....bardzo dziwnie....
a o co się pokłóciłaś?

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 18:49   #3582
DobraDusza88
Zakorzenienie

Mam dla Was zdjęcie Co prawda tylko 1, bo na reszcie widać twarz... Dajcie znać co myślicie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PIC_0186.jpg (48,9 KB, 93 załadowań)
Stary 2012-05-05, 18:59   #3583
Kabriela
Zadomowienie

ładne uczesanie w porównanie do mojego....ech dlaczego ja mam takie problemy z fryzurą...
a będziesz miała wpięty jakiś kwiatek? czy tylko welon?
Stary 2012-05-05, 18:59   #3584
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
kochanym moim majówkom
wszystkiego najlepszego, pięknej pogody tej na zewnątrz i tej w środku Was, aby Wasi mężowie stanęli na wyskości zadania i kochali Was do końca świata

na mnie przyjdzie pora za 2 tygodnie ale jestem z siebie dumna bo dziś dopięłam wszystko na ostatni guzik

wczoraj zapłaciliśmy za salę, zamówiliśmy barmana, dogadaliśmy ustawienie stołów i osobny dla szkrabów (dzieciaki będą mieli swoje menu, owoce, picolo itd ), dostaliśmy dodatkowe 2 pokoje gratis

dziś zamówiłam przystrój kościoła (będzie bosko kwiaty i świece), zamówiłam dla siebie bukiet, butonierki i bukiet dla świadkowej u tej mojej najukochańszej florystki o której Wam ostatnio opowiadałam, że idzie do szpitala ale obiecała, że bukiety mi zrobi

zamówiłam ciasta i tort weselny no i to wszystko na dziś

JESTEM ZWARTA I GOTOWA NA 19 MAJA
teraz to już tylko cierpliwie czekać

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

Paulinka czytałam że szukasz prostej fryzury na bok upiętej moja znajoma miała taką i wyglądała super, ale nie będę wstawiać tu jej zdjęć
oo jestem bardzo ciekawa.. a moglabyś jakoś na priva prezeslac? albo na maila prywatnego...
Cytat:
mam pytanie dość nietypowe

czy któraś z Was była by chętna na mój panieński 11 maja
też bym chetnie wpadla, szkoda, ze tak daleko

Cytat:
Dzisiejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego najlepszego, żeby ten dzień był pierwszym z niekończącej się serii niezapomnianych i najszczęśliwszych dni w życiu!

Stworzyłam plik z moimi inspiracjami. Do kogo mogę go podesłać???

Cytat:
Dziewczyny byłam na próbnej, poszłam na 10 wyszłam o 13 jestem w szoku ale ruch był jak na Marszałkowskiej, nie wiem....mam straszne mieszane uczucia, teraz Wam pokażę jak wygląda próba druga a wieczorem wrzucę próbę pierwszą....serio sama nie wiem czego chcę....
hm.. mi też sie ta grzywka nie podoba a spiąć ją jakoś do góry? czolo mozna zatuszować makeupem ta pierwsza Twoja probna bardziej mi sie podoba, ale mam też wrazenie, ze są niestarannie zrobione..

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Mam dla Was zdjęcie Co prawda tylko 1, bo na reszcie widać twarz... Dajcie znać co myślicie

mi sie bardzo podoba! starannie wykonana szkoda, ze z przodu nie wiemy jak wygląda moze zamaż buzie tak zeby tylko fryz byl widac?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 19:13   #3585
kasia_kuku
Zakorzenienie

Hejo
Wylądowałam dziś u Neny Ale piękne jest teraz to miasto

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 19:35   #3586
Kabriela
Zadomowienie

Nie no ja się zastrzelę nikomu nie podoba się moja druga fryzura a pierwsza mi się wydaje, że dałam ciała ponieważ robiłam ją w Wielki Piątek przed wyjazdem do Częstochowy na rozdawanie zaproszeń po stronie mojego TŻ.
I mam wrażenie, że moja fryzjerka zrobiła to tak na odczepnego....zwłaszcza, że zajęło mi to godzinę, gdzie dzisiejsza fryzura zajęła mi 3 godzinki...( z przerwami na innych klientów) ( siedziałam pod suszarką)...

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

i ja bez grzywki nie dam rady, nawet nie ma szans!!!!
Stary 2012-05-05, 19:48   #3587
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
My kupowalismy w Aparcie i tam na wstepie powiedzieli mi ze nie zmniejsza i niepowieksza mi obraczki.. Szczerze to mi kopara opadla ale pomyslalam ze niech sie bujaja, najwyzej oddam do zwyklego jubilera i na pewno sie podejmie. Najwyzej przetopimy i zrobimy Nowa

A wlasnie przypomnialo mi sie. Wczoraj w nocy dostalam zalamki z powodu sukni... Nie wiem czy dobrze wybralam i czy niepowinnam zmierzyc jeszcze jednej ktora kiedys mierzylam..
I czuje sie fatalnie z ta mysla i niepewnoscia. Moze dlatego ze mam fatalne zdjecia z przymiarki gdzie suknia wyglada dziwnie i jest za duza i nie moge na siebie patrzec w niej... Ale wiem ze jak w salonie babka mnie scisnela to byly pieknie... chyba
Bardzo ładne obrączki Mój Mężulo przyszły też chce z białego złota, ja jakoś nie przekonana ale jak tak pacze na Wasze to sobie myslę, że w sumie białe złoto mogłoby być Zobaczymy

Melody, kurka ja mam to samo.. Siedzi mi w głowie jeszcze jedna suknia i cały czas o niej myślę Tylko o tyle mam gorzej, że tamta o tysia droższa, gdyby nie to to juz bym ją w szafie miała a tak to myślę czy warto czy nie warto 1000 dodatkowow w weselicho pakować na moją jakby zachciankę Czuję się jak egositka trochu
Ale ale Twoja suknia jest naprawdę piękna! Skromna& elegancka
Nie widziałam zdjęć z przymiarek ale powiem Ci tyle Melodyjko, że jak tylko będziesz miała czas umów się na mierzenie i weź ze sobą mamę, siostry, najlepsze przyjaciółki, świadkową ogólnie jak najwięcej życzliwych Ci babek i może to pomoże. Niech się każda wypowie i wtedy zadecydujesz I koniecznie zmierz te drugą a wtenczas na pewno się przekonasz, że Twoja pikniejszo A nad którą się jeszcze zastanawiasz jeśli można wiedzieć?

Fablous fajna ta tablica Pogratulować

Tusia hej Za załatwione sprawunki A gdzie są zdjęcia butków?

klaudusko widzę, że też masz ciekawie z szanowną teściówką. Skąd się takie babsztyle biorą? Te wonty nie wiedzieć skąd.. nie ogarniam tego.
Trzymaj się Jesteśmy z Tobą!

Dobra_Duszo Podoba mi się to uczesanie Elegancko i tak starannie właśnie Supert

Nena84 Sukienka Ty to masz nosa do dobrych lumpików nie ma co

Kabriela Obie fryzuki takie o, do Twojej twarzyczki można by coś lepszego dobrać A może niech fryzjerka najpierw wyprostuje włosy a potem trochę podkręci na lokówce czy prostownicy i dopiero ułoży bo mam wrażenie, że nie były prostowane i to może przez ta niestaranność fryzurki

Paulinka fryzurka całkiem fajna tylko mam jakieś ale, może że taka "przylizana" no nie wiem Na pewno znajdziesz co fajniejszego Ja tez chce na bok tylko chyba włoski lekko skręcę ale tak leciutko bo tez źle się czuję w loczkach, mam wrażenie że mi twarz pogrubiają

No no Trinny&Susanne wiedzą gdzie przyjechać Choć mi się wydaje, że Norwezki śliczne są Blondyneczki, niebieskie oczy, długie włosy, wysokie - tylko wszystkie do siebie bardzo podobne i na to samo kopyto ubrane. Tak z moich obserwacji Zazdraszczam im czasem

Wszystkim dzisiejszym Żonciom i ich Mężom Wszystkiego najlepszego! Szczęścia, Miłości, Zgodności a i Zdrowotności Zdrowie młodych par!!

A ja po pracy uknysiłam obiadzik i teraz ogladam "Lincz" na Canal+
- dobry film a dobry bo polski
U mnie bez większych zmian, nie mam się czym pochwalić Więc zapodajcie choc jakie focie co bym miała czym oko nacieszyć

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Dzisiejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego najlepszego, żeby ten dzień był pierwszym z niekończącej się serii niezapomnianych i najszczęśliwszych dni w życiu!

Stworzyłam plik z moimi inspiracjami. Do kogo mogę go podesłać???
Fajne inspiracje Ten bukiecik też mam zapisany na swoim komputerku
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 19:53   #3588
MARGIDA
Wtajemniczenie

to ja wklejam kilka inspiracji* dotyczących manicure ślubnego ( u mnie french odpada, nie lubię go na swoich pazurach)
* jedno zdjęcie było już tu na wątku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CYRKONIE.jpg (8,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KSIĘŻYCOWY.jpg (9,0 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MANICURE.jpg (7,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z cyrkoniami.jpg (55,9 KB, 40 załadowań)

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-05, 19:56   #3589
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
to ja wklejam kilka inspiracji* dotyczących manicure ślubnego ( u mnie french odpada, nie lubię go na swoich pazurach)
Ślicznee Szczególnie dwójka i trójka Ja tez nie chce frencza, bo mam ochotę na coś innego Takiego jak w załączniku mianowicie tylko, że iskierki srebrne bo przy sukni srebrne kryształki będą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazurki.jpg (20,9 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez CarrieBradshaw86
Czas edycji: 2012-05-05 o 20:00

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 20:02   #3590
karolinka85
Rozeznanie

Dzisiejszym PM-kom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 20:08   #3591
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Ślicznee Szczególnie dwójka i trójka Ja tez nie chce frencza, bo mam ochotę na coś innego Takiego jak w załączniku mianowicie tylko, że iskierki srebrne bo przy sukni srebrne kryształki będą
też śliczny

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-05, 20:13   #3592
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

No no Trinny&Susanne wiedzą gdzie przyjechać Choć mi się wydaje, że Norwezki śliczne są Blondyneczki, niebieskie oczy, długie włosy, wysokie - tylko wszystkie do siebie bardzo podobne i na to samo kopyto ubrane. Tak z moich obserwacji Zazdraszczam im czasem

serio??? ja mam zupelnie odwrotne odczucia mi te kobiety sie nie podobają, a szczegolnie te w wieku 40lat.. są takie zapuszczone.. zaniedbane.. nie wiem.. takie mam wrazenie.. ubierają sie nijak.. te mlode to troche lepeij, ale i tak szalu nie ma nie to co Polki heh wkleje Ci zdjecie mojej nauczycielki z norweskiego:P moze dlatego mi sie nie podobają fryzura i brak jakiegokolwiek makijazu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg norsk.jpg (25,8 KB, 64 załadowań)

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-05-05 o 20:14
Stary 2012-05-05, 20:22   #3593
Kabriela
Zadomowienie

No i jeszcze pazurki nie ja ewidentnie mam dzisiaj bardzo zły dzień....co ja mam zrobić ze swoimi pazurami....buuuuuuuuuuuu uuuuuu
Stary 2012-05-05, 20:23   #3594
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
serio??? ja mam zupelnie odwrotne odczucia mi te kobiety sie nie podobają, a szczegolnie te w wieku 40lat.. są takie zapuszczone.. zaniedbane.. nie wiem.. takie mam wrazenie.. ubierają sie nijak.. te mlode to troche lepeij, ale i tak szalu nie ma nie to co Polki heh wkleje Ci zdjecie mojej nauczycielki z norweskiego:P moze dlatego mi sie nie podobają fryzura i brak jakiegokolwiek makijazu
przepraszam, a ile ta pani ma lat?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
No i jeszcze pazurki nie ja ewidentnie mam dzisiaj bardzo zły dzień....co ja mam zrobić ze swoimi pazurami....buuuuuuuuuuuu uuuuuu
a co od nich chcesz?

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-05, 20:28   #3595
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie wlasnie zakupila ta odrzywkę, ktorą ktoś tutaj polecal http://moda.allegro.pl/odzywka-herom...301215706.html mam nadzieje, ze sie wzmocnią i da sie z nimi cos zrobic

Cytat:
przepraszam, a ile ta pani ma lat?

45 o ile dobrze pamietam
Stary 2012-05-05, 20:39   #3596
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie

Myślę jednak, że to jeszcze nie to... 23 czerwca idziemy na wesele i wtedy chyba wypróbuję fryzurę z kręconych włosów też jakiś koczek... podobają mi się też podpięcia z kręconych, ale nie wiem czy mi nie będzie za gorąco

Zrobiłam właśnie blachę tiramisu na jutro Któraś chętna?;>
Stary 2012-05-05, 20:40   #3597
Kabriela
Zadomowienie

po pierwsze moje pazury są bardzo uszkodzone ponieważ ja ciągle pracuję plastycznie i jakoś nie mam weny żeby o nie dbać na zasadzie nie wcieram kremów
nie martwię się kiedy mam coś zrobić ręcznie nie zakładam rękawiczek
poza tym ja nie mam wyprowadzonego kształtu paznokcia
ja je obcinam i jak odrastają to znowu obcinam
nie maluję
kiedy tipsy założyłam na studniówkę to w połowie zerwałam bo mnie tak irytowały
a teraz nie mam koncepcji na swoje pazurki na ślub....nie dość że fryzura nie pasuje to jeszcze pazury coś czuję że z malowaniem też będzie ciężka sprawa...

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Ja poproszę tiramisu a jak Ty robisz że On się trzyma i nie rozlatuje?
Stary 2012-05-05, 20:52   #3598
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze moje pazury są bardzo uszkodzone ponieważ ja ciągle pracuję plastycznie i jakoś nie mam weny żeby o nie dbać na zasadzie nie wcieram kremów
nie martwię się kiedy mam coś zrobić ręcznie nie zakładam rękawiczek
poza tym ja nie mam wyprowadzonego kształtu paznokcia
ja je obcinam i jak odrastają to znowu obcinam
nie maluję
kiedy tipsy założyłam na studniówkę to w połowie zerwałam bo mnie tak irytowały
a teraz nie mam koncepcji na swoje pazurki na ślub....nie dość że fryzura nie pasuje to jeszcze pazury coś czuję że z malowaniem też będzie ciężka sprawa...

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Ja poproszę tiramisu a jak Ty robisz że On się trzyma i nie rozlatuje?
To może załóż sobie paznokcie żelowe, ale takie bardzo delikatne, by tylko kształt nadać?

A co do tiramisu to robiłam pierwszy raz i mam nadzieję, że wyjdzie, bo jak nie to klops jutro goście po gałce lodów na deser zjedzą
Stary 2012-05-05, 20:54   #3599
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
śliczne są, fajna alternatywa dla zwyklego frencza...

Cytat:
Ja kobiet z wizyty w Norwegii w ogóle nie pamiętam, ale faceci byi boscy^^ (jak na gust 17latki)

Cytat:
ja sobie wlasnie zakupila ta odrzywkę, ktorą ktoś tutaj polecal http://moda.allegro.pl/odzywka-herom...301215706.html mam nadzieje, ze sie wzmocnią i da sie z nimi cos zrobic
Ja polecałam Mam nadzieję, że Ci pomoże

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za opinie

Myślę jednak, że to jeszcze nie to... 23 czerwca idziemy na wesele i wtedy chyba wypróbuję fryzurę z kręconych włosów też jakiś koczek... podobają mi się też podpięcia z kręconych, ale nie wiem czy mi nie będzie za gorąco

Zrobiłam właśnie blachę tiramisu na jutro Któraś chętna?;>
Ty o tiramisu... A ja pokutuję zjedzoną paczkę czipsów;(
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 20:58   #3600
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
A no, tu się zgadzam Sporo jest pań s wieku 40/50, które kompletnie o sobie nie myślą i dodatkowo lubię zjeść ale młode tubylczynie to juz co innego, no przynajmniej jak na moje oko choć tak jak mówiłam 0 jakiejs oryginalności nie ma mowy, wszystkie maja legginsa na nodze, rozciągniętą, długa chubę na grzbiecie plus brązowa torba przez ramię i biały trampek Nie żeby to nie wyglądało fajnie ale taki zestaw razy ileś to już za dużo

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
też śliczny

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
śliczne są, fajna alternatywa dla zwyklego frencza...

Ja kobiet z wizyty w Norwegii w ogóle nie pamiętam, ale faceci byi boscy^^ (jak na gust 17latki)
thank You, thank You
A i tu masz rację, panowie niczego sobie. Nie zebym się rozgladała ale raz gdzieś tam widziałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości