Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-16, 08:15   #3601
kapeluszka17
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to kapeluszka17
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

ole ten portret śliczny* też taki chce))
kapeluszka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:46   #3602
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Zawsze można spróbować xD Tylko źle u mnie z czasem
Zostały mi tylko 2 tygodnie, a jeszcze musze dokończyć TŻ to moje 'pudło' ,o ktorym pisałam wczesniej i poprawić sobie średnią...
Może macie jakieś pomysły jeszcze...?
I dziekuje za pochlebstwa, nie spodziewałam sie hihi
Stary 2009-05-16, 12:28   #3603
Ta jedyna
Rozeznanie

Może każda z nas napisze co dotąd kupiła w prezencie swojemu TŻetowi? Oczywiście na ile jesteśmy w stanie sobie przypomnieć. Zacznijmy od tych które najbardziej się im podobały. Co wy na to?
Stary 2009-05-16, 15:52   #3604
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Może każda z nas napisze co dotąd kupiła w prezencie swojemu TŻetowi? Oczywiście na ile jesteśmy w stanie sobie przypomnieć. Zacznijmy od tych które najbardziej się im podobały. Co wy na to?
ja wypisze te co pamietam..;p
*pościel w serducha z jednej str ciemne kolory z drugiej jasne
*łancuszek srebrny
*antyrama z big zdjeciem;
*perfumy;
*jakis tam zestaw do golenia;
*kubek z moim zdjeciem;
*buziiiiiihihi
*slodycze...(on kocha słodycze)czekoladki:P

hmmm...a teraz wymysliłam co jeszcze...zegrek:P pomogłybyscie mi poszukac cena do 100zł))
wynalazłam cos takiego:
http://www.allegro.pl/item628635562_...ier_od_ss.html

co o nim myslicie??a może znajdziecie cos ciekawszego???
prosze o propozycje))

pozdrawiam
Stary 2009-05-16, 21:37   #3605
Vikitoria
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Hej .Mam problem z amiesiąc moj chlopak ma urodziny. znamy sie 4 miesiace i nie wiem co mu dac. ma 22 lata , interesuje sie grami rpg, capoeira lubo jesc i spac . pomozcie cos wybrac
Vikitoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 22:20   #3606
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Moje prezenty dla TŻ:
-Portfel
-Bokserki
-moje zdjęcia (akty ) w ramce
-perfum
-mp3 z głośnikami
-koszulka
-razem kupiliśmy sobie obrączki i mamy identyczne z grawerem xD

Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę

Edytowane przez ZiomMO
Czas edycji: 2009-05-22 o 12:09
ZiomMO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 07:55   #3607
kapeluszka17
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez ZiomMO Pokaż wiadomość
Moje prezenty dla TŻ:
-Portfel
-Bokserki śmieszne
-moje zdjęcia (akty ) w ramce
-perfum
-mp3 z głośnikami
-koszulka
-razem kupiliśmy sobie obrączki i mamy identyczne z grawerem xD

Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę
a moj nie chce obrączek... mowi,że dla niego to symbol ale już po ślubie(((
Stary 2009-05-17, 09:23   #3608
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vikitoria Pokaż wiadomość
Hej .Mam problem z amiesiąc moj chlopak ma urodziny. znamy sie 4 miesiace i nie wiem co mu dac. ma 22 lata , interesuje sie grami rpg, capoeira lubo jesc i spac . pomozcie cos wybrac
Vikitoria może przejrzyj cały nasz wątek prezentowy. Tutaj jest naprawdę masa pomysłów i jestem pewna, że znajdziesz coś co Ci się spodoba. Sama już kilka pomysłów mam zamiar wykorzystać w najbliższej przyszłości. A jeśli nic nie znajdziesz wtedy postaramy się razem coś wymyślić.
Stary 2009-05-17, 09:57   #3609
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
Napisane przez kapeluszka17 Pokaż wiadomość
a moj nie chce obrączek... mowi,że dla niego to symbol ale już po ślubie(((

Ja mojego nie chciałam obrączkować, bo myslałam, ze nie bedzie chciał nosic, bo on jest prezciwny biżuterii- nosił jedynie maleńki krzyżyk na delikatnym łańcuszku, że ledwo było go widać.
Ale ku mojemu zdziwieniu sam zaproponował, żebyśmy sobie kupili
Wybraliśmy na allegro, bo u nas w mieście tandeta sama była na dodatek droga... Mamy takie: http://allegro.pl/item627283860_wzor...mentowany.html
Polecam obrączki z tej firmy, są solidne
Mój grawer wygląda: Kocham (serduszko) Erwinek
A mojego TŻ: Kocham (serduszko) Martynka
Nic oryginalnego, ale miłe xD
Stary 2009-05-17, 10:06   #3610
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Ja mojego nie chciałam obrączkować, bo myslałam, ze nie bedzie chciał nosic, bo on jest prezciwny biżuterii- nosił jedynie maleńki krzyżyk na delikatnym łańcuszku, że ledwo było go widać.
Ale ku mojemu zdziwieniu sam zaproponował, żebyśmy sobie kupili
Wybraliśmy na allegro, bo u nas w mieście tandeta sama była na dodatek droga... Mamy takie: http://allegro.pl/item627283860_wzor...mentowany.html
Polecam obrączki z tej firmy, są solidne
Mój grawer wygląda: Kocham (serduszko) Erwinek
A mojego TŻ: Kocham (serduszko) Martynka
Nic oryginalnego, ale miłe xD
bardzo ładne))a mogłabys powiedziec co myslisz o Tym zegarku co podałam wyzej w linku????
Stary 2009-05-17, 10:49   #3611
inc0rrect
Zakorzenienie

Kochanie, chcę kupić mojemu chłopakowi zegarek.

Nie mam tak dobrego gustu jak On, więc proszę o pomoc

na branzolecie

http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/68

http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/397

http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/917

http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480

na pasku

http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87

http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/526

http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/521

na branzolecie sama nie wiem jak to będzie wyglądało, czy pasek będzie pasował...wiem po sobie że ja paska na branzolecie mieć nie mogę bo wsztskie za duże, nie wiem czy paski z tej strony mozna regulować, mój chłopak ma taką niczego sobie rękę wiec powinno pasować, ale sama nie wiem czy ryzykowc? Te na branzolecie są ładniejsze niż te na paskach...
Jeszcze jedno, może któraś z was zamawiała coś z tej stronki?? Czy produkty wyglądają tak jak na zdjęciach?

Może coś powiem o nim; lubi hip-hop, nosi łancuszki, branzoletki, lubi diamenty w uszach, ostatni jego zegarek był złoty z ceklinami, bardzo rzucający się w oczy, on ogólnie lubi rzucać się w oczy i lubi być orginalny, ale bardzo krytykuje tandete więc musze z tego typu zegarków wybrać taki ktory nie będzie tandetny a to trudne.

proszę o pomoc, który z tych zegarków jest ładny

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2009-05-17 o 10:51
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 11:06   #3612
zawszeboska
Zakorzenienie

Mój TŻ ma niedługo urodziny. Bardzo lubi słodycze typu gumy Mamba, Fruitella, żelki itd. Chciałabym zrobić własnoręcznie z grubego kartonu czerwone pudełko w kształcie serca, wielkości mniej więcej kartki a4. Do środka planuję wrzucić mnóstwo jego ulubionych słodyczy. Na wierzchu pudełka będzie napis "Kocham Cię...", a do cukierków doczepione karteczki z powodami, za co go kocham. Coś takiego jak "...za to, że...", tak, żeby razem z tym napisem na wierzchu tworzyły całość.
Do tego chciałabym dać mu nasze zdjęcie, powiększone do jakiegoś sporego formatu i ciekawie przerobione. Może włożę je do antyramy, jeszcze nie wiem.

Co sądzicie o tym pomyśle? Niby mi się podoba, ale nie jestem do niego w 100 procentach przekonana.

inc0rrect, według mnie najładniejszy jest ten http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87.

Edytowane przez zawszeboska
Czas edycji: 2009-05-17 o 11:11 Powód: literówka
zawszeboska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 12:37   #3613
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
hmmm...a teraz wymysliłam co jeszcze...zegrek:P pomogłybyscie mi poszukac cena do 100zł))
wynalazłam cos takiego:
http://www.allegro.pl/item628635562_...ier_od_ss.html

co o nim myslicie??a może znajdziecie cos ciekawszego???
No no...Moim zdaniem spoko xD Też chciałam kiedyś mojemu TŻ kupić zegarek, ale nie moglam nic ciekawego i taniego znaleźć, a Ty znalazłaś- nie dość, że z Casio, to jeszcze tylko za 88zł
Ja bym brała z czarną tarczą
Tylko jeśli się zdecydujesz na niego, zapytaj się sprzedawcy w końcu jakie są dostępne tarcze, bo w opisie pisze koleś raz tak, a raz tak... Niech się zdecyduje...
Mi się podoba... Gdybym miała pieniądze teraz to też bym go zamówiła hihi xD

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Incorrect: http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480 Moim zdaniem ten najładniejszy... Ale czy nie są za bardzo "blink blink" ?
Moim zdaniem troszkę za mało praktyczny, cyrkonie mogą wypaść po czasie, lub stracić połysk...
Chyba do faceta bardziej pasuje ten zegarek, który znalazła Kapeluszka 17... Zastanów się, zanim też kupisz
Oczywiście nie narzucam zdania xD

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zawszeboska Pokaż wiadomość
Co sądzicie o tym pomyśle? Niby mi się podoba, ale nie jestem do niego w 100 procentach przekonana.
Moim zdaniem świetny pomysł
Stary 2009-05-17, 13:50   #3614
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Mój TŻ ma niedługo urodziny. Bardzo lubi słodycze typu gumy Mamba, Fruitella, żelki itd. Chciałabym zrobić własnoręcznie z grubego kartonu czerwone pudełko w kształcie serca, wielkości mniej więcej kartki a4. Do środka planuję wrzucić mnóstwo jego ulubionych słodyczy. Na wierzchu pudełka będzie napis "Kocham Cię...", a do cukierków doczepione karteczki z powodami, za co go kocham. Coś takiego jak "...za to, że...", tak, żeby razem z tym napisem na wierzchu tworzyły całość.
Do tego chciałabym dać mu nasze zdjęcie, powiększone do jakiegoś sporego formatu i ciekawie przerobione. Może włożę je do antyramy, jeszcze nie wiem.

inc0rrect, według mnie najładniejszy jest ten http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87.
Jak najbardziej podoba mi się ten pomysł. Ja bym dała to zdjęcie w antyramie, znalazła pudło mniej więcej wielkości tej antyramy lub ramki, jak tam wolisz. Włożyłabym na dno pudełka i przysypała tymi wszystkimi słodkościami. Będzie taka mała niespodzianka, gdy pod tymi wszystkimi cukierkami znajdzie jeszcze jeden prezent. To taka moja luźna propozycja.

inc0rrect ja bym wybrała
http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87
http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480

Najbardziej te 2 mi się podobają.

Edytowane przez Ta jedyna
Czas edycji: 2009-05-17 o 13:53
Ta jedyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 15:50   #3615
chocolatemousse
Raczkowanie

Dziewczyny pomożcie! Mój bardzo dobry kolega obchodzi niedlugo 20-ste urodziny.Interesuje sie bardzo motoryzacją...komputerami .I tu jest problem..bo on wszystko ma Macie jakies pomysły? chlopak jest bardzo romantyczny..wiec nie musi byc to zwiazane z jego pasjami)

'numer jeden mistrz świata tylko dla mnie teraz zatańcz'
chocolatemousse jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 16:00   #3616
inc0rrect
Zakorzenienie

Dzięki dziwczyny za rady Ja wieczokiem siąde i się zastanowie, jak ktoś ma jeszcze jakąś sugestie to niech pisze odnośnie zegarkow

Myślę, że spodoba mu sie tego typu zegarak, bo on miał już 2 takie tego typu, chyba preferencji nie zmienil ;d

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 17:05   #3617
zawszeboska
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie. Mam nadzieję, że TŻ-towi też będzie się podobało.

Ta jedyna, bardzo fajny pomysł z tym zdjęciem, ale planowałam zrobić pudełko w kształcie serduszka, a takiej antyramy nie znajdę. Chyba że wkleję to zdjęcie na spód pudełka bez antyramy.

zawszeboska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 17:25   #3618
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
Chyba że wkleję to zdjęcie na spód pudełka bez antyramy.
Nie wklejaj w pudełko Włóż w antyramę, żeby mógł sobie twoj tż powiesić.Bo z pudełka nie powiesi...

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez chocolatemousse Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomożcie! Mój bardzo dobry kolega obchodzi niedlugo 20-ste urodziny.Interesuje sie bardzo motoryzacją...komputerami .I tu jest problem..bo on wszystko ma Macie jakies pomysły? chlopak jest bardzo romantyczny..wiec nie musi byc to zwiazane z jego pasjami)
Może dasz radę zamówić jakiś kask z grawerem w środku....?
Albo poczytaj wcześniejsze posty, jest wieeele pomysłów.
Albo załatw mu bilety na jakies wyścigi, czy coś w tym stylu...
Stary 2009-05-17, 17:52   #3619
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za opinie. Mam nadzieję, że TŻ-towi też będzie się podobało.

Ta jedyna, bardzo fajny pomysł z tym zdjęciem, ale planowałam zrobić pudełko w kształcie serduszka, a takiej antyramy nie znajdę. Chyba że wkleję to zdjęcie na spód pudełka bez antyramy.

Nie wklejaj. Będzie musiał je odrywać i się zniszczą. Jeśli już tak to może zrób sobie jakąś ładna sesję, i włóż do ładnie ozdobionej koperty i wtedy daj na dno pudełka, jeśli nie chcesz tej antyramy,

Wiem że moja znajoma robiła fajną sesję zdjęciową i czytałam że jedna z wizażanek zrobiła podobnie. Ubierasz się w jakiś ładny strój. A na każdym kolejnym zdjęciu ubywa jednej części garderoby aż do samej bielizny.

Edytowane przez Ta jedyna
Czas edycji: 2009-05-17 o 17:55
Ta jedyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 20:07   #3620
magdamlynek
Raczkowanie

Ja już chyba przetestowałam wszystko co możliwe, od sweterków, zegarków, breloczków i gadżetów samochodowych i komputerowych po płyty z ulubioną muzyką ostatnio kupiłam płyte z audio sesją 4sleep z serii mind4you. Spodobało się, bo akurat ma problem zasypianiem ciekawe co dalej?? Hmm
magdamlynek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 20:18   #3621
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdamlynek Pokaż wiadomość
Ja już chyba przetestowałam wszystko co możliwe, od sweterków, zegarków, breloczków i gadżetów samochodowych i komputerowych po płyty z ulubioną muzyką ostatnio kupiłam płyte z audio sesją 4sleep z serii mind4you. Spodobało się, bo akurat ma problem zasypianiem ciekawe co dalej?? Hmm
Madziu chyba my wszystkie tutaj mamy ten sam problem. Myślę, że powinnaś przeszukać ten wątek. To naprawdę skarbnica pomysłów. A jeśli nie znajdziesz nic co Ci się spodoba będziemy starać się pomóc i wymyślić coś innego.
Stary 2009-05-17, 21:31   #3622
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
No no...Moim zdaniem spoko xD Też chciałam kiedyś mojemu TŻ kupić zegarek, ale nie moglam nic ciekawego i taniego znaleźć, a Ty znalazłaś- nie dość, że z Casio, to jeszcze tylko za 88zł
Ja bym brała z czarną tarczą
Tylko jeśli się zdecydujesz na niego, zapytaj się sprzedawcy w końcu jakie są dostępne tarcze, bo w opisie pisze koleś raz tak, a raz tak... Niech się zdecyduje...
Mi się podoba... Gdybym miała pieniądze teraz to też bym go zamówiła hihi xD

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Incorrect: http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480 Moim zdaniem ten najładniejszy... Ale czy nie są za bardzo "blink blink" ?
Moim zdaniem troszkę za mało praktyczny, cyrkonie mogą wypaść po czasie, lub stracić połysk...
Chyba do faceta bardziej pasuje ten zegarek, który znalazła Kapeluszka 17... Zastanów się, zanim też kupisz
Oczywiście nie narzucam zdania xD

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Moim zdaniem świetny pomysł
http://www.allegro.pl/item636976222_hit_nowy_ze garek_casio_klasyczny_mtp 1183a_6lgwar.html
znalazłam jeszcze cos takiego...mój chyba nawet woli taki całkiem zwykły..bez elektronicznego;p dzis go podpytalam..i mowil,ze mial sobie zamiar kupic;p juz nie bedzie musialD
Stary 2009-05-17, 21:46   #3623
Ta jedyna
Rozeznanie

Cytat:
http://www.allegro.pl/item636976222_hit_nowy_ze garek_casio_klasyczny_mtp 1183a_6lgwar.html
znalazłam jeszcze cos takiego...mój chyba nawet woli taki całkiem zwykły..bez elektronicznego;p dzis go podpytalam..i mowil,ze mial sobie zamiar kupic;p juz nie bedzie musialD
Ten naprawdę bardzo ładny. Ja byłabym zachwycona takim prezentem tym bardziej jeśli chciał kupić sobie podobny kupić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 21:59   #3624
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Ten naprawdę bardzo ładny. Ja byłabym zachwycona takim prezentem tym bardziej jeśli chciał kupić sobie podobny kupić.
dziękuje..też mi sie podoba..niby taki zwykły ale ma w sobie to "coś" no i firma ok i cena też na moją kieszeń..jestesmy ze soba prawie 9 miesiecy i myśle,że wystarczajacy taki zegarek plus kolacja

bo naprawde nie wiem co innego;p
Stary 2009-05-18, 10:40   #3625
ZiomMO
Raczkowanie

GG do ZiomMO

Cytat:
Kategorycznie się zgadzam xD
I gwarancja baardzo długa xD

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
dziękuje..też mi sie podoba..niby taki zwykły ale ma w sobie to "coś" no i firma ok i cena też na moją kieszeń..jestesmy ze soba prawie 9 miesiecy i myśle,że wystarczajacy taki zegarek plus kolacja

bo naprawde nie wiem co innego;p
Myślę, że to co chcesz dać wystarczy W pierwszym roku nie wydaje się dużo na faceta xD Żeby się nie przyzwyczajał
Stary 2009-05-18, 10:55   #3626
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Kategorycznie się zgadzam xD
I gwarancja baardzo długa xD

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Myślę, że to co chcesz dać wystarczy W pierwszym roku nie wydaje się dużo na faceta xD Żeby się nie przyzwyczajał
nom ale on mi takie prezetny kupuje,że ooo..;p tak wiec wypada cos kupic lepszego))

no ale jesteśmy ze soba szczesliwi...przez ten czas co jestesmy razem byla tylko jedna klutnia i to bardzieje takie droczenie;/ obrazeni na siebie zaledwie pol godz;p potrafimy dojsc do kompromisu.. jest jak w BAJCE
Stary 2009-05-18, 12:31   #3627
Ta jedyna
Rozeznanie

Nie przesadzajmy. Faceci to nie są aż tacy materialiści. Z resztą liczy się czy dajemy prezent od serca i nie ważne ile na niego wydaliśmy.
Stary 2009-05-18, 12:48   #3628
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Nie przesadzajmy. Faceci to nie są aż tacy materialiści. Z resztą liczy się czy dajemy prezent od serca i nie ważne ile na niego wydaliśmy.
masz racje
ale skoro TŻ daje prezenty wartościowe..to ja jestem tego zdania,że ja również w maire możliwosci powinnam..
a moj powiedzial,że wystarczy jak dam mu buzi.. a zadowolony by był gdyby dostał mnie obziazaną kokardą:P i nic wiecej nie chce bo ma wszytsko
Stary 2009-05-18, 13:04   #3629
Ta jedyna
Rozeznanie

Mój za każdym razem gdy wspomnę coś o prezencie mówi że on nic nie chce i że mam nie wydawać na niego kasy oraz że i tak dałam mu największy prezent czyli siebie.
Stary 2009-05-18, 13:15   #3630
kapeluszka17
Raczkowanie

Cytat:
Mój za każdym razem gdy wspomnę coś o prezencie mówi że on nic nie chce i że mam nie wydawać na niego kasy oraz że i tak dałam mu największy prezent czyli siebie.
mój tez podobnie...

Ale ja lubie sprawia komuś radośc..i obdarowywac "czyms" druga osobe i jak jest okazja i mam kase to poprostu kupuje

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości