|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
ole ten portret śliczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Zawsze można spróbować xD Tylko źle u mnie z czasem
![]() Zostały mi tylko 2 tygodnie, a jeszcze musze dokończyć TŻ to moje 'pudło' ,o ktorym pisałam wczesniej i poprawić sobie średnią... ![]() Może macie jakieś pomysły jeszcze...? I dziekuje za pochlebstwa, nie spodziewałam sie ![]() ![]()
![]() |
#3603 |
Rozeznanie
|
Może każda z nas napisze co dotąd kupiła w prezencie swojemu TŻetowi? Oczywiście na ile jesteśmy w stanie sobie przypomnieć. Zacznijmy od tych które najbardziej się im podobały. Co wy na to?
![]()
![]() |
#3604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*pościel w serducha z jednej str ciemne kolory z drugiej jasne ![]() *łancuszek srebrny *antyrama z big zdjeciem; *perfumy; *jakis tam zestaw do golenia; *kubek z moim zdjeciem; *buziiiiii ![]() *slodycze...(on kocha słodycze)czekoladki:P hmmm...a teraz wymysliłam co jeszcze...zegrek:P pomogłybyscie mi poszukac cena do 100zł ![]() wynalazłam cos takiego: http://www.allegro.pl/item628635562_...ier_od_ss.html co o nim myslicie??a może znajdziecie cos ciekawszego??? prosze o propozycje ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej .Mam problem z amiesiąc moj chlopak ma urodziny. znamy sie 4 miesiace i nie wiem co mu dac. ma 22 lata , interesuje sie grami rpg, capoeira lubo jesc i spac . pomozcie cos wybrac
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
Moje prezenty dla TŻ:
-Portfel -Bokserki -moje zdjęcia (akty ![]() -perfum -mp3 z głośnikami -koszulka -razem kupiliśmy sobie obrączki i mamy identyczne z grawerem xD Jak jeszcze coś sobie przypomnę, to napiszę ![]()
Edytowane przez ZiomMO Czas edycji: 2009-05-22 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mojego nie chciałam obrączkować, bo myslałam, ze nie bedzie chciał nosic, bo on jest prezciwny biżuterii- nosił jedynie maleńki krzyżyk na delikatnym łańcuszku, że ledwo było go widać. Ale ku mojemu zdziwieniu sam zaproponował, żebyśmy sobie kupili ![]() Wybraliśmy na allegro, bo u nas w mieście tandeta sama była na dodatek droga... Mamy takie: http://allegro.pl/item627283860_wzor...mentowany.html Polecam obrączki z tej firmy, są solidne ![]() Mój grawer wygląda: Kocham (serduszko) Erwinek A mojego TŻ: Kocham (serduszko) Martynka Nic oryginalnego, ale miłe xD
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Kochanie, chcę kupić mojemu chłopakowi zegarek.
Nie mam tak dobrego gustu jak On, więc proszę o pomoc na branzolecie http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/68 http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/397 http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/917 http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480 na pasku http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87 http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/526 http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/521 na branzolecie sama nie wiem jak to będzie wyglądało, czy pasek będzie pasował...wiem po sobie że ja paska na branzolecie mieć nie mogę bo wsztskie za duże, nie wiem czy paski z tej strony mozna regulować, mój chłopak ma taką niczego sobie rękę wiec powinno pasować, ale sama nie wiem czy ryzykowc? Te na branzolecie są ładniejsze niż te na paskach... Jeszcze jedno, może któraś z was zamawiała coś z tej stronki?? Czy produkty wyglądają tak jak na zdjęciach? Może coś powiem o nim; lubi hip-hop, nosi łancuszki, branzoletki, lubi diamenty w uszach, ostatni jego zegarek był złoty z ceklinami, bardzo rzucający się w oczy, on ogólnie lubi rzucać się w oczy i lubi być orginalny, ale bardzo krytykuje tandete więc musze z tego typu zegarków wybrać taki ktory nie będzie tandetny a to trudne. proszę o pomoc, który z tych zegarków jest ładny ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-05-17 o 10:51 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma niedługo urodziny. Bardzo lubi słodycze typu gumy Mamba, Fruitella, żelki itd. Chciałabym zrobić własnoręcznie z grubego kartonu czerwone pudełko w kształcie serca, wielkości mniej więcej kartki a4. Do środka planuję wrzucić mnóstwo jego ulubionych słodyczy. Na wierzchu pudełka będzie napis "Kocham Cię...", a do cukierków doczepione karteczki z powodami, za co go kocham. Coś takiego jak "...za to, że...", tak, żeby razem z tym napisem na wierzchu tworzyły całość.
Do tego chciałabym dać mu nasze zdjęcie, powiększone do jakiegoś sporego formatu i ciekawie przerobione. Może włożę je do antyramy, jeszcze nie wiem. Co sądzicie o tym pomyśle? Niby mi się podoba, ale nie jestem do niego w 100 procentach przekonana. inc0rrect, według mnie najładniejszy jest ten http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87. Edytowane przez zawszeboska Czas edycji: 2009-05-17 o 11:11 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym brała z czarną tarczą ![]() ![]() Tylko jeśli się zdecydujesz na niego, zapytaj się sprzedawcy w końcu jakie są dostępne tarcze, bo w opisie pisze koleś raz tak, a raz tak... Niech się zdecyduje... Mi się podoba... Gdybym miała pieniądze teraz to też bym go zamówiła ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Incorrect: http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480 Moim zdaniem ten najładniejszy... Ale czy nie są za bardzo "blink blink" ? ![]() Moim zdaniem troszkę za mało praktyczny, cyrkonie mogą wypaść po czasie, lub stracić połysk... Chyba do faceta bardziej pasuje ten zegarek, który znalazła Kapeluszka 17... Zastanów się, zanim też kupisz ![]() Oczywiście nie narzucam zdania xD ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() inc0rrect ja bym wybrała http://www.holla.pl/product_info.php...products_id/87 http://www.holla.pl/product_info.php...roducts_id/480 Najbardziej te 2 mi się podobają.
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-05-17 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomożcie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziwczyny za rady
![]() ![]() Myślę, że spodoba mu sie tego typu zegarak, bo on miał już 2 takie tego typu, chyba preferencji nie zmienil ;d
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za opinie. Mam nadzieję, że TŻ-towi też będzie się podobało.
Ta jedyna, bardzo fajny pomysł z tym zdjęciem, ale planowałam zrobić pudełko w kształcie serduszka, a takiej antyramy nie znajdę. Chyba że wkleję to zdjęcie na spód pudełka bez antyramy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Raczkowanie
|
Nie wklejaj w pudełko
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Albo poczytaj wcześniejsze posty, jest wieeele pomysłów. Albo załatw mu bilety na jakies wyścigi, czy coś w tym stylu...
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem że moja znajoma robiła fajną sesję zdjęciową i czytałam że jedna z wizażanek zrobiła podobnie. Ubierasz się w jakiś ładny strój. A na każdym kolejnym zdjęciu ubywa jednej części garderoby aż do samej bielizny.
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-05-17 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
Ja już chyba przetestowałam wszystko co możliwe, od sweterków, zegarków, breloczków i gadżetów samochodowych i komputerowych po płyty z ulubioną muzyką
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
znalazłam jeszcze cos takiego...mój chyba nawet woli taki całkiem zwykły..bez elektronicznego;p dzis go podpytalam..i mowil,ze mial sobie zamiar kupic;p juz nie bedzie musial ![]()
![]() |
#3623 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo naprawde nie wiem co innego;p
![]() |
#3625 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I gwarancja baardzo długa xD ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale jesteśmy ze soba szczesliwi...przez ten czas co jestesmy razem byla tylko jedna klutnia i to bardzieje takie droczenie;/ obrazeni na siebie zaledwie pol godz;p potrafimy dojsc do kompromisu.. jest jak w BAJCE ![]()
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
Nie przesadzajmy. Faceci to nie są aż tacy materialiści. Z resztą liczy się czy dajemy prezent od serca i nie ważne ile na niego wydaliśmy.
![]()
![]() |
#3628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale skoro TŻ daje prezenty wartościowe..to ja jestem tego zdania,że ja również w maire możliwosci powinnam.. ![]() a moj powiedzial,że wystarczy jak dam mu buzi.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Rozeznanie
|
Mój za każdym razem gdy wspomnę coś o prezencie mówi że on nic nie chce i że mam nie wydawać na niego kasy oraz że i tak dałam mu największy prezent czyli siebie.
![]()
![]() |
#3630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja lubie sprawia komuś radośc..i obdarowywac "czyms" druga osobe ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.