Mamy majowe 2017 cz. III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-21, 12:34   #3601
mileena5
Zadomowienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Tez muszę kupić te kocyki <3
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 12:36   #3602
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Tez muszę kupić te kocyki <3

Dziewczyna w UK szyje na zamowienie :p ja za te dwa jeden wymiary do łóżeczka a drugi do wózka plus poduszka to dałam 42 funty z przesyłka

Dzięki dziewczyny

Chyba po obiedzie sie zdrzemnę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 12:40   #3603
mileena5
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6996501 6]Dziewczyna w UK szyje na zamowienie :p ja za te dwa jeden wymiary do łóżeczka a drugi do wózka plus poduszka to dałam 42 funty z przesyłka

Dzięki dziewczyny

Chyba po obiedzie sie zdrzemnę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Ja wlasnie poszperałam na fejsie i tez juz do jakiejś napisałam <3 narazie wybrałam ten :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5487.jpg (90,2 KB, 61 załadowań)
Stary 2017-01-21, 12:43   #3604
Konto usunięte

Ale przesłodkie

Stary 2017-01-21, 12:45   #3605
mileena5
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6996523 1]Ale przesłodkie

Wejdź sobie na ta stronkę, mnóstwo takich jest <3
Stary 2017-01-21, 12:49   #3606
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy musicie ciagle miec ten sam pojemnik na mocz??
Nie rozumiem pytania ja za każdym razem mam nowy pojemnik z apteki, sterylny i otwieram go dopiero przed napełnieniem.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 12:49   #3607
decorail
Zakorzenienie

U nas nie ma faworyzowania w rodzinie - rodziców mamy kochanych, zawsze możemy liczyć na ich pomoc. Jakoś to dla mnie nie do pomyślenia, że może być inaczej. Dla moich rodziców to pierwszy wnuk, a dla teściów drugi Wszyscy jakoś liczyli, że będzie dziewczynka, a mój tata długi czas upierał się, że "jeszcze nic nie wiadomo" haha Dopiero ostatnio zaczął mówić o dziecku w męskiej osobie

U nas niestety "białe małżeństwo"... Mam straszne opory - boję się, że będzie bolesne, albo, że coś się złego wydarzy po tym. Szkoda mi Tz, bo sobie biedny nie poużywał za długo, bo tylko miesiąc się staraliśmy, a wcześniej przez tabletki moje libido było dosłownie na minusie. Ostatnio już miałam się przemóc, bo nawet mam ochotę Ale kot z nami spał i przy kocie nie bardzo, bo by nas atakowała, haha A nie miałam sumienia jej budzić. Chcę bardzo się przemóc, żeby mój Tz nie wpadł w depresję :P

Bunnybe - haha, dobry koteł Tv ogląda

Effpe - super, że na wizycie wszytko było ok
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-21, 12:56   #3608
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Bambi uszak tez z ikei ale tez kosztuje prawie 900 ale jest cudownie wygodny, siedzialam na nim ostatnio no i poezja http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E517964_S4.JPG
To mój faworyt, ale nie mam miejsca na niego

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 12:58   #3609
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Dziewczyny, baraszkujcie poki jeszcze brzuszki nie az takie wielkie, po porodzie zmeczenie, roznie moze byc, ktore moga to figlujcie. Dzidzia jest dobrze chroniona, wiadomo to nie czas na przerabianie calej kamasutry i stanie na glowie, ale romantyczne przytulaski warto

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 13:14   #3610
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
Wejdź sobie na ta stronkę, mnóstwo takich jest <3

Ja juz zero kocykow :p
Mam dwa małe jeden duży i jeszcze dwa inne nie minky no i rożek hahaha
Teraz przeglądam apteczne rzeczy i wrzucam sobie tylko do koszyka online :p

Stary 2017-01-21, 13:25   #3611
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość

Milutek ja to pewnie bym się obraziła na tesciów za takie zachowanie czy oni nie widzą swoich błędów???

Niestety mimo naszych próśb i sugestii nic nie pomaga. A obrażanie się tylko pogorszy sprawę, ze względu na dobro synka staram się żeby kontakty były chociaż minimalne,bo zawsze synek ma z nich radość.

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Dziewczyny, baraszkujcie poki jeszcze brzuszki nie az takie wielkie, po porodzie zmeczenie, roznie moze byc, ktore moga to figlujcie. Dzidzia jest dobrze chroniona, wiadomo to nie czas na przerabianie calej kamasutry i stanie na glowie, ale romantyczne przytulaski warto

Racja

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6996400 1]Hahahahha

Dzisiejsze zakupy i kocyki Załącznik 6862656Załącznik 6862661Załącznik 6862666

Piękne

Edytowane przez milutek
Czas edycji: 2017-01-21 o 13:42
milutek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-21, 13:43   #3612
bunnybe
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Effpe super rzeczy z minky do mnie niestety babka zadzwonila rano, ze musimy przelozyc odbior na poniedzialek bo zauważyła jakis blad na materiale i musi to poprawic za to maz zlozyl komode i pokoj malucha zaczyna sie zapelniac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170121_143405.jpg (59,8 KB, 52 załadowań)
Stary 2017-01-21, 13:44   #3613
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Co do baraszkowania to racja, dobrze jest się rozluźnić myśmy w środę się poprzytulali pod prysznicem i dostałam nieziemskich skurczy macicy. Wczoraj jak byłam u lekarza to o to zapytalam i powiedział że przy skracającej szyjce najlepiej jak kobieta leży a facet robi co do niego należytakże mamy szlaban na każdą pozycję oprócz na tzw. misjonarza

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 13:50   #3614
decorail
Zakorzenienie

bunnybe - super wyglądają te mebelki nie mogę się doczekać aż my też kupimy i już coś będzie stało
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 14:00   #3615
Melka88
Zakorzenienie

Fajnie, ze mnie rozumiecie, choc przykro mi, ze u niektorych z was te relacje sa tak smutne. Pewnie, ze nie chodzi mi o pieniadze, ale o takie gesty. Jak bratowka meza byla w ciazy to od samego poczatku tesciowie obwieszczali, ze kupuja wozek, wszystkim sie chwalili. Mnie sami z siebie nie zapytaja, jak sie czuje, czy maly jest zdrowy.
Moi rodzice moze faktycznie czekaja, az ciaza bedzie bardziej zaawansowana. Mama i tata z zona pytaja, co tam u nas.

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2017-01-21 o 14:04
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 14:02   #3616
inezz6
Zadomowienie

Hej hej 😊
Czytam w miarę na bieżąco, ale pisać nie mam kiedy... Właśnie ogarnęłam dom i siadlam z kawą, a Tz wziął młodego do dziadków, więc mam chwilę dla siebie 😀 ale mają mi przywieźć łazanki i lody, więc już trochę czekam...
Widziałam ,że sporo było o Tztach, mój to czasem teraz jakieś fochy i muchy w nosie ma, czasem się zastanawiam kto tu jest w ciąży, tym bardziej że drzemki sobie robi na zmianę ze mną 😀 ale ma nową pracę i stresuje się, pewnie to dlatego...
Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
Niestety mimo naszych próśb i sugestii nic nie pomaga. A obrażanie się tylko pogorszy sprawę, ze względu na dobro synka staram się żeby kontakty były chociaż minimalne,bo zawsze synek ma z nich radość.

Racja

Piękne
Przykre to... A próbowaliście kiedyś jasno powiedzieć jak Wam jest z tym źle i jak bardzo Was rania? Bo może nie zdają sobie z tego sprawy... Czasem takie akcje biorą się z tego, że może nie chcą się narzucać..

Moi rodzice mają 3 wnuczkow- chłopaków, wszystkich bardzo kochają i traktują równo, ale aż się teraz boję jakie szaleństwo będzie z wyczekana wnuczka 😀

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 14:03   #3617
Melka88
Zakorzenienie

Bambi, maz pojechal w koncu tylko z Mela. Zeby jej nie denerwowac bardziej. Pojedziemy z nia odrebnie ( mamy jeden transporter nadal ).

My juz po wizycie u dziadkow. Kawka, obiad i tort za nami

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2017-01-21, 14:06   #3618
Konto usunięte

Cytat:
Effpe super rzeczy z minky do mnie niestety babka zadzwonila rano, ze musimy przelozyc odbior na poniedzialek bo zauważyła jakis blad na materiale i musi to poprawic za to maz zlozyl komode i pokoj malucha zaczyna sie zapelniac
widzę przygotowania pełną parą

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

zjadłam troszeczke obiadu bo jakos nie mam apetytu dziś za bardzo.. chyba idę się położyć do sypialni
Stary 2017-01-21, 14:07   #3619
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Melka, głowa do góry :-* u nas też jest już podział a będzie jeszcze większy. Teściowa mieszka ze swoją córką, jej mężem i dzieciami. My mieszkamy u moich rodziców. Jej oczkiem w głowie była zawsze córka a mój mąż to ten najgorszy. Z resztą wczoraj zauważyłam nawet coś co wcześniej jakoś przeoczyłam. A mianowicie- jak moi rodzice dzwonią do mojego brata ktory mieszka z narzeczoną to pytają "co u Was słuchać", "kiedy przyjedziecie" a teściowa jak jej się wspomni że ma syna to dzwoni i tylko "co u ciebie" "kiedy przyjedziesz" mimo że już rok jestesmy po ślubie zawsze w l.poj mówi. Wczoraj na to zwróciłam uwage. Ale mnie to lotto jakoś nie ubolewam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-21, 14:13   #3620
milutek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inezz6 Pokaż wiadomość
Przykre to... A próbowaliście kiedyś jasno powiedzieć jak Wam jest z tym źle i jak bardzo Was rania? Bo może nie zdają sobie z tego sprawy... Czasem takie akcje biorą się z tego, że może nie chcą się narzucać..

Moi rodzice mają 3 wnuczkow- chłopaków, wszystkich bardzo kochają i traktują równo, ale aż się teraz boję jakie szaleństwo będzie z wyczekana wnuczka 😀

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
nigdy nie powiedzieliśmy im że nam tak bardzo przykro, raczej mówimy takie rzeczy jak: "Jasio tak bardzo lubi z Wami spędzać czas, tak fajnie jest jak przyjeżdżacie, przyjeżdzajcie częściej" czasami jak musimy z kimś synka zostawić i już wykorzystamy wszelkie inne możliwości to prosimy "czy moglibyście zająć się chwilę Jasiem" ale niestety zazwyczaj słyszymy NIE, bo my jedziemy gdzieś tam z dziewczynkami, nie, bo dziewczynki przychodzą do nas na noc, nie, bo jesteśmy u dziewczynek itd. Cóż nie będę pisać więcej szczegółów ale strasznie nierówno nas traktują i to się raczej nie zmieni.
Stary 2017-01-21, 14:29   #3621
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Mój TŻ kocha koszule i jara się, że będzie mógł z synem tak samo wyglądać Na szczęście też lubię małych elegancików, ale będzie strojony na wyjścia, po domu może leżeć jak matka, w dresie

I pochwale się jak już otrzymam te dary, póki co sama zbieram do specjalnego pudełka wszystkie rzeczy malucha.

Małemu na pewno dobrze zrobi, że mama tak pięknie przykłada się do nauki, mam nadzieje, że młodemu wystarczy moje czytanie książek i forum

Praktycznie 3 tygodnie temu mój maluch już był bardzo wysoko, nawet doktor się zdziwiła, bo takie położenie jest właśnie około 24 tc.

Pewnie bym popłakała się po takim śnie, ostatnio zrobiłam się okropnie zazdrosna o tż mimo że nie mam wielkich podstaw, oprócz jednej koleżanki, która po alkoholu stanowczo za często się na nim wiesza

A teściowie się jarają bo sami mają jedynaka i to ich pierwszy ( i według tż ostatni wnuk).
Za to u moich rodziców też pierwszy wnuk, ale oni już podchodzą spokojnie i to mi każą nie spieszyć się z zakupami bo przecież mam tyyyyle czasu yhy

Moje dziecko ułożyło się jakoś bokiem pod żebrami i sobie kopie ( w miejscu w którym kiedyś były żebra bo teraz ich nawet nie czuje )
Przyjelam ten sen ze spokojem, bo w sumie co on moze za to, co mi sie sni wiem, ze by tego nie zrobil, zwlaszcza teraz
Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Pocieszę Cię, że nie tylko u Ciebie tak jest głowa do góry, damy radę i bez pomocy innych nasze maleństwa będą szczęśliwe dzieciństwo
Ach, no pewnie, ze tak nasze maluszki sa, bo MY tego chcielismy, a nie ktokolwiek inny

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
rozumiem Cię, ja mam tylko mamę i niestety nawet gdyby chciała to po prostu nie ma pieniędzy na prezenty i w ogóle nie mam jej tego za złe, ale wiem że kocha swoich wnuków ponad wszystko i to jest najważniejsze. Za to moi teściowie mają pieniędzy w brud, i nawet nie chce od nich prezentów, ale najbardziej szkoda mi tego że swojego jedynego wnuka mają gdzieś... a on ich tak bardzo kocha, to takie przykre, jak ciągle się rozczarowuwuje. Najważniejsze są dla nich dwie wnuczki które mieszkają pod nosem, ciągle spędzają z nimi czas, zabierają na wycieczki, jak już czasem się spotykamy to w kółko o nich gadają, a o moim synku nic nie wiedzą, nawet nie chcą wiedzieć.... Nie interesują się wnukiem którego mają, a co dopiero tym w brzuchu, to w ogóle jakaś abstrakcja.
Mnie kiedys tesciowa i niedawno tesc oznajmili, ze moje bedzie traktowane inaczej 😎 wiec rozumiem Cie. I wspolczuje przezyc malucha, ktory nie rozumie, czemu tak jest..

Cytat:
Dzien dobry

Melka bardzo sie ciesze, ze z kicią wszystko ok i ze wraca do pelni sil co do zaangażowania rodzicow/ tesciow to bardzo przykre jest to co piszesz, tez by mi bylo smutno. U nas pod tym wzgledem jest naprawde super i to nawet nie chodzi o finansowanie pewnych rzeczy ale po prostu o to zainteresowanie i taka autentyczna radosc z tego malucha moze tak jak piszesz jest jeszcze po prostu za wczesnie? Kiedys mowilo sie ze dopoki dziecko sie nie urodzi to nie mozna nic kupowac i przygotowywac, bo to przynosi pecha, wiesz takie zabobony mysle ze jak maly sie urodzi to skradnie serca wszystkim, no bo jak tu nie zwariować na punkcie takiego malego cudu?

Moj maz mnie wczoraj rozczulil bo wrocil z pracy i spytal czy zrobie mu na poniedzialek jakies ciacho do pracy, ja mowie ze pewnie ale z jakiej okazji a on na to, ze ma zamiar sie w koncu wszystkim pochwalic ze zostanie tata i chce to uczcic

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Feliciti ja juz sie tak przyzwyczaiłam, ze bedzie Grześ ze nie wyobrazam sobie zmienic mu imienia -zadne inne mi juz nie pasuje, z reszta czy popularność imienia to wystarczajacy powod by go nie dawac? Wazne ze Wam sie podoba
Mam taka smutna historie.. nasza Mela miala cos kolo roku, jak miala wypadek i w nocy jechalismy z nia do weta. Tesciowa zadzwonila do mojego meza i slyszac gdzie jedziemy zazyczyla sobie, zeby kupic u weta cos dla ich psa ja sie balam czy Mela przezyje, a ona..
Jak ja adoptowalismy to odstawila B. przedstawienie, ze ona jej nie chce u siebie w domu widziec..
Ale powiem wam, ze karma wraca.
Cytat:
Jakby ktos byl ciekawy co nasz kot robi od rana w sobotę

Bambi swietnie, ze z mała wszystko dobrze bardzo ladne to lozeczko, ktore wybraliście nas tym fotelem tez sie zastanawialam ale wygodniej mi sie siedzialo w uszaku no i cena mnie skutecznie odstraszyla Oczywiscie tesciowa powiedziala, ze fotel do karmienia musi byc i ze oni nam go kupia ale powidzialam, ze to juz przesada i ze sie nie zgadzam
Bombastycznie!!

Cytat:
Kurde az mi lzy do oczu naplynely Twojemu mezowi to dopiero musi byc przykro z tego powodu moi rodzice nigdy u nas nikogo nie faworyzowali, rodzice meza tak samo i nie wyobrazam sobie ze przy wnukach by mogli, z reszta moja tesciowa jest taka ze ostatnio do mnie dzwonila jaki przysmak dajemu kotu bo jest w zoologu i chce mu kupic, ja mowie ze jest na diecie i ma nie kupowac a ona na to ze kupuje chrupki dla psa od mojego szwagra i ona nie moze tak zrobic ze jednemu kupi a drugiemu nie
Pomylilam cytowane wypowiedzi Twoj maz mnie rozczulil !!!

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Melka, głowa do góry :-* u nas też jest już podział a będzie jeszcze większy. Teściowa mieszka ze swoją córką, jej mężem i dzieciami. My mieszkamy u moich rodziców. Jej oczkiem w głowie była zawsze córka a mój mąż to ten najgorszy. Z resztą wczoraj zauważyłam nawet coś co wcześniej jakoś przeoczyłam. A mianowicie- jak moi rodzice dzwonią do mojego brata ktory mieszka z narzeczoną to pytają "co u Was słuchać", "kiedy przyjedziecie" a teściowa jak jej się wspomni że ma syna to dzwoni i tylko "co u ciebie" "kiedy przyjedziesz" mimo że już rok jestesmy po ślubie zawsze w l.poj mówi. Wczoraj na to zwróciłam uwage. Ale mnie to lotto jakoś nie ubolewam

To jak babka mojego meza. Nie raz mąż musial jej przypominac, ze on juz ma żone
Glupi przyklad: co napisac na wieńcu pogrzebowym dla jego kuzyna. Wymyslila: " Od cioci X z wnukiem". Maz sie zapieklil wtedy

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2017-01-21, 14:48   #3622
Mohnka
Rozeznanie

Kurde Wy na prawdę macie niezłe tempo. Przez ten szpital głowy nie mam..
Nie pamiętam, kto o mnie pytał, ale dziękuję już trochę lepiej psychicznie. Jeśli chodzi o badania to nie wiem co i jak bo dopiero w poniedziałek będziemy na usg. Nie można za często więc co tydzień będę chodzić, brzuch mi się trochę spina ale wydaje mi się, że już mniej niż w zeszłym tygodniu.
Miałam na trzy doby fenoterol w kroplówce 2ml na godzinę i przy tym staveran no i bez zmian trzy razy dziennie nospa dwie tabletki, luteina dwie tabletki rano i jedna wieczorem dopochwowo, no i duphaston. Teraz jestem na tych lekach bez kroplówki i staveranu. Wenflon dziś ściągnięty. wczoraj Tz pomógł się umyć, przyszły mi wczoraj koszule ciążowe to już się ubrałam i leżę. Na nogach warkocze można pleść nie mam jak i nie będę golić... Trudno. Mam teraz inne priorytety chociaż nie powiem, że bym chciała czuć się kobieco.. Moc ugotować w domu obiad. Moc się naszykować i wyjść.. No nic. niech nam będzie dane wyleżeć te trzy miesiące! ❤❤❤

Ktoś dodał zdjęcie fotela.. Piękny! Też o takim myślałam..chociaż Tz chciałby dwa fotele w pokoju no ale ja mówię, że to przesada. 😜

Moja głupia koleżanka codziennie narzeka ale ja już nie oszczędzam słów i zdążyło paść parę słów np

Ogarnij się bo zmienisz szpital na psychiatryczny... Bo już nie mogę jej słuchać.

Lekarz na obchodzie mówi do niej że ma leżeć i żeby pilnowała higieny bo jak pękł pęcherz płodowy i nie ma czopa to infekcja nie pomoże, a ta wariatka do każdego kto przyjdzie (położna, lekarz, panie które obiad przynoszą, koleżanka z innej sali) mówi..że ona nie wie jak ma to zrobić. Nie wie jak ma się umyć.no koniec świata... Wiecie co.. Dziewczyna chce być matką, a tutaj panika! Bo ona nie wie jak się umyć..
Dzisiaj przyszła jej matka ją umyć

Nie wiem czy pisałam ale hit taki też, że wodę mam niegazowaną a jej matka przywiozła gazowana. Ja nie pije nic gazowanego bo nie lubię.. A ona mówi do mamy że nie lubi gazewanej wody, na co mamusia żeby wzięła ode mnie a mi dała gaz. No kur##&... Dałam jej butelkę to miały mi oddać. Przyszła matka i nie oddała mi wody a jej przyniosła zgrzewkę..
Zepsuła jej matka rolete i nie naprawiła. Jutro będę mieć za☠☠☠istą pobudkę bo mam głowę na wprost okna a rano daje że hej.
Wzięłam sobie przedłużacz do ładowarki a koleżanka nie miała jak sięgnąć do ładowarki to raz jej dałam przedłużacz ale drugim razem mówię że jak ktoś do niej przyjedzie to ma jej przywieźć to w końcu że nie ona nie potrzebuje. Przyjechali moi rodzice a ona ze ma tylko 9 procent baterii... A mój tato dobra dusza zabrał mi przedłużacz i dał między dwa łóżka przez co nie mogę swobodnie używać telefonu tylko położyć żeby się ładował.

Denerwują mnie one..
Wczoraj u niej była psycholog, tłumaczy, że nie ma co płakać nad żywym dzieckiem a ona ze
Tak tak rozumie. Wyszła a ta tekst do mnie ze nic jej to nie dało .. Ściana...

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 14:55   #3623
Baambi
Zadomowienie

Vicunia może więcej magnezu jedz? Odkąd biorę magneb6 nie mam już takich kłuć.
Mój lekarz mówił że takie kłucia i też bóle w pachwinach ( bo o to pytałam) mogą się zdarzać bo wszystko się tam na dole rozciąga

Kiwaczka ja pomykam w chyba 7 ale w sportowych koturnach
uwielbiam takie <3

Effpe śliczne łowy! ja sobie wymyśliłam że chcę kocyk minky - beżowy polarek a na drugiej stronie delikatny róż z białymi serduszkami, i kurcze nie mogę takiego połączenia znaleźć :/

Bunny
też śliczny ten "uszatek" ale też nie tanie takie są, kurcze niby tylko fotel a jednak trzeba na taki wydać trochę.
Ale ładnie wyglądają te mebelki pasują do siebie!

Przytulanki ech ;( ja mam od miesiąca ochotę ale mój mąż już nie chce :/ mówi że się boi i że jak to że przecież tam w środku dzieciaczek co się już rusza i czuje. wczoraj już sie prawie rzucilam na niego :P ale się opanowałam, a potem miałam sen o jakimś hotelu co w nim zamieszkaliśmy i że tam jakieś były igraszki innych ludzi ciągle i je widzieliśmy

Rozumiem Milutek i bardzo mi przykro że dziadkowie tacy są, oby się im w końcu oczy otworzyły.

Melka daj znać jakbyś coś wiedziała z Malwinką.
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 14:56   #3624
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Mohnka, nie zazdroszczę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła o zmianę sali

Stary 2017-01-21, 15:02   #3625
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Mohnka, nie zazdroszczę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła o zmianę sali

To jedyna sala z toaletą .. 😉

Stary 2017-01-21, 15:12   #3626
Baambi
Zadomowienie

ech Mohnka a nie jest czasem tak że ona jest jedna z tych osób co po prostu lubi tak narzekać i snuć czarne scenariusze? bo są takie osoby co im logicznie tłumaczysz i w sumie one rozumieją ale i tak dalej swoje..... bo mają taka potrzebę i wiesz, nie liczą się z tym że dolują kogoś innego swoim paplaniem.
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 15:14   #3627
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Vicunia może więcej magnezu jedz? Odkąd biorę magneb6 nie mam już takich kłuć.
Mój lekarz mówił że takie kłucia i też bóle w pachwinach ( bo o to pytałam) mogą się zdarzać bo wszystko się tam na dole rozciąga

Kiwaczka ja pomykam w chyba 7 ale w sportowych koturnach
uwielbiam takie <3

Effpe śliczne łowy! ja sobie wymyśliłam że chcę kocyk minky - beżowy polarek a na drugiej stronie delikatny róż z białymi serduszkami, i kurcze nie mogę takiego połączenia znaleźć :/

Bunny
też śliczny ten "uszatek" ale też nie tanie takie są, kurcze niby tylko fotel a jednak trzeba na taki wydać trochę.
Ale ładnie wyglądają te mebelki pasują do siebie!

Przytulanki ech ;( ja mam od miesiąca ochotę ale mój mąż już nie chce :/ mówi że się boi i że jak to że przecież tam w środku dzieciaczek co się już rusza i czuje. wczoraj już sie prawie rzucilam na niego :P ale się opanowałam, a potem miałam sen o jakimś hotelu co w nim zamieszkaliśmy i że tam jakieś były igraszki innych ludzi ciągle i je widzieliśmy

Rozumiem Milutek i bardzo mi przykro że dziadkowie tacy są, oby się im w końcu oczy otworzyły.

Melka daj znać jakbyś coś wiedziała z Malwinką.

Dlatego ja wlasnie szukałam kogoś kto szyje na zamowienie bo chciałam konkretny wzór

Moje erotyczne sny mnie ostatnio przerażają albo jakies trójkąty albo jakies dziwne miejsca

Stary 2017-01-21, 15:54   #3628
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
To jedyna sala z toaletą .. 😉

A to ta sama co jest w 29 tygodniu ciąży?

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 16:01   #3629
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Mohna wspolczuje, juz bym pewnie nerwowo nie wytrzymala. Nie cackalabym sie z nia na pewno, przedluzacz kazalabym podlaczyc tz tak, zeby mi bylo wygodnie.

Bambi, wytlumacz mezowi, ze dzidzius przy seksie czuje przyjemne kolysanie i pozytywne emocje mamy i zazwyczaj idzie spac, nie rozumie i nie widzi co robicie, moze to pomoze mu sie przelamac.

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-21, 16:01   #3630
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
A to ta sama co jest w 29 tygodniu ciąży?

Tak, tak. Jutro zaczyna 30 tydzień.
Ja myślałam, że od poniedziałku mam 7 miesiąc a patrzę, że to 27+0 to 7 miesiąc. W poniedziałek będę 26+0. Grr szkoda... 😞

Haha ona się nawet pyta mamy jak ma zrobić kupę zrobić 😂😂 no błagam!!! Kręci ją po brzuchu i mówi, że nie chce jej pójść lekko tylko musi cisnąć a tak nie wolno prawda mamo? ☠☠☠☠a boję się wysrać. 😂😂

Współczuję jej dziecku. 😉

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości