![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Tez muszę kupić te kocyki <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Konto usunięte
|
Dziewczyna w UK szyje na zamowienie :p ja za te dwa jeden wymiary do łóżeczka a drugi do wózka plus poduszka to dałam 42 funty z przesyłka ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Chyba po obiedzie sie zdrzemnę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6996501 6]Dziewczyna w UK szyje na zamowienie :p ja za te dwa jeden wymiary do łóżeczka a drugi do wózka plus poduszka to dałam 42 funty z przesyłka
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Chyba po obiedzie sie zdrzemnę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja wlasnie poszperałam na fejsie i tez juz do jakiejś napisałam <3 narazie wybrałam ten : |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Konto usunięte
|
Ale przesłodkie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6996523 1]Ale przesłodkie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wejdź sobie na ta stronkę, mnóstwo takich jest <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem pytania
![]()
#3607 |
Zakorzenienie
|
U nas nie ma faworyzowania w rodzinie - rodziców mamy kochanych, zawsze możemy liczyć na ich pomoc. Jakoś to dla mnie nie do pomyślenia, że może być inaczej. Dla moich rodziców to pierwszy wnuk, a dla teściów drugi
![]() ![]() ![]() U nas niestety "białe małżeństwo"... Mam straszne opory - boję się, że będzie bolesne, albo, że coś się złego wydarzy po tym. Szkoda mi Tz, bo sobie biedny nie poużywał za długo, bo tylko miesiąc się staraliśmy, a wcześniej przez tabletki moje libido było dosłownie na minusie. Ostatnio już miałam się przemóc, bo nawet mam ochotę ![]() ![]() Bunnybe - haha, dobry koteł ![]() ![]() Effpe - super, że na wizycie wszytko było ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, baraszkujcie poki jeszcze brzuszki nie az takie wielkie, po porodzie zmeczenie, roznie moze byc, ktore moga to figlujcie. Dzidzia jest dobrze chroniona, wiadomo to nie czas na przerabianie calej kamasutry i stanie na glowie, ale romantyczne przytulaski warto
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Konto usunięte
|
Ja juz zero kocykow :p Mam dwa małe jeden duży i jeszcze dwa inne nie minky no i rożek hahaha ![]() Teraz przeglądam apteczne rzeczy i wrzucam sobie tylko do koszyka online :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety mimo naszych próśb i sugestii nic nie pomaga. A obrażanie się tylko pogorszy sprawę, ze względu na dobro synka staram się żeby kontakty były chociaż minimalne,bo zawsze synek ma z nich radość. Cytat:
Racja ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6996400 1]Hahahahha ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze zakupy i kocyki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Piękne ![]() Edytowane przez milutek Czas edycji: 2017-01-21 o 13:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
![]()
Effpe super rzeczy z minky
![]() ![]() ![]()
#3613 |
Wtajemniczenie
ski
|
Co do baraszkowania to racja, dobrze jest się rozluźnić
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
bunnybe - super wyglądają te mebelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze mnie rozumiecie, choc przykro mi, ze u niektorych z was te relacje sa tak smutne. Pewnie, ze nie chodzi mi o pieniadze, ale o takie gesty. Jak bratowka meza byla w ciazy to od samego poczatku tesciowie obwieszczali, ze kupuja wozek, wszystkim sie chwalili. Mnie sami z siebie nie zapytaja, jak sie czuje, czy maly jest zdrowy.
Moi rodzice moze faktycznie czekaja, az ciaza bedzie bardziej zaawansowana. Mama i tata z zona pytaja, co tam u nas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-01-21 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Hej hej 😊
Czytam w miarę na bieżąco, ale pisać nie mam kiedy... Właśnie ogarnęłam dom i siadlam z kawą, a Tz wziął młodego do dziadków, więc mam chwilę dla siebie 😀 ale mają mi przywieźć łazanki i lody, więc już trochę czekam... Widziałam ,że sporo było o Tztach, mój to czasem teraz jakieś fochy i muchy w nosie ma, czasem się zastanawiam kto tu jest w ciąży, tym bardziej że drzemki sobie robi na zmianę ze mną 😀 ale ma nową pracę i stresuje się, pewnie to dlatego... Cytat:
Moi rodzice mają 3 wnuczkow- chłopaków, wszystkich bardzo kochają i traktują równo, ale aż się teraz boję jakie szaleństwo będzie z wyczekana wnuczka 😀 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Bambi, maz pojechal w koncu tylko z Mela. Zeby jej nie denerwowac bardziej. Pojedziemy z nia odrebnie ( mamy jeden transporter nadal ).
My juz po wizycie u dziadkow. Kawka, obiad i tort za nami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- zjadłam troszeczke obiadu bo jakos nie mam apetytu dziś za bardzo.. chyba idę się położyć do sypialni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
ski
|
Melka, głowa do góry :-* u nas też jest już podział a będzie jeszcze większy. Teściowa mieszka ze swoją córką, jej mężem i dzieciami. My mieszkamy u moich rodziców. Jej oczkiem w głowie była zawsze córka a mój mąż to ten najgorszy. Z resztą wczoraj zauważyłam nawet coś co wcześniej jakoś przeoczyłam. A mianowicie- jak moi rodzice dzwonią do mojego brata ktory mieszka z narzeczoną to pytają "co u Was słuchać", "kiedy przyjedziecie" a teściowa jak jej się wspomni że ma syna to dzwoni i tylko "co u ciebie" "kiedy przyjedziesz" mimo że już rok jestesmy po ślubie zawsze w l.poj mówi. Wczoraj na to zwróciłam uwage. Ale mnie to lotto jakoś nie ubolewam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak ja adoptowalismy to odstawila B. przedstawienie, ze ona jej nie chce u siebie w domu widziec.. ![]() Ale powiem wam, ze karma wraca. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() Glupi przyklad: co napisac na wieńcu pogrzebowym dla jego kuzyna. Wymyslila: " Od cioci X z wnukiem". Maz sie zapieklil wtedy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
Kurde Wy na prawdę macie niezłe tempo. Przez ten szpital głowy nie mam..
Nie pamiętam, kto o mnie pytał, ale dziękuję ![]() Miałam na trzy doby fenoterol w kroplówce 2ml na godzinę i przy tym staveran no i bez zmian trzy razy dziennie nospa dwie tabletki, luteina dwie tabletki rano i jedna wieczorem dopochwowo, no i duphaston. Teraz jestem na tych lekach bez kroplówki i staveranu. Wenflon dziś ściągnięty. ![]() ![]() ![]() Ktoś dodał zdjęcie fotela.. Piękny! Też o takim myślałam..chociaż Tz chciałby dwa fotele w pokoju no ale ja mówię, że to przesada. 😜 Moja głupia koleżanka codziennie narzeka ale ja już nie oszczędzam słów i zdążyło paść parę słów np Ogarnij się bo zmienisz szpital na psychiatryczny... Bo już nie mogę jej słuchać. Lekarz na obchodzie mówi do niej że ma leżeć i żeby pilnowała higieny bo jak pękł pęcherz płodowy i nie ma czopa to infekcja nie pomoże, a ta wariatka do każdego kto przyjdzie (położna, lekarz, panie które obiad przynoszą, koleżanka z innej sali) mówi..że ona nie wie jak ma to zrobić. Nie wie jak ma się umyć. ![]() Dzisiaj przyszła jej matka ją umyć Nie wiem czy pisałam ale hit taki też, że wodę mam niegazowaną a jej matka przywiozła gazowana. Ja nie pije nic gazowanego bo nie lubię.. A ona mówi do mamy że nie lubi gazewanej wody, na co mamusia żeby wzięła ode mnie a mi dała gaz. No kur##&... Dałam jej butelkę to miały mi oddać. Przyszła matka i nie oddała mi wody a jej przyniosła zgrzewkę.. Zepsuła jej matka rolete i nie naprawiła. Jutro będę mieć za☠☠☠istą pobudkę bo mam głowę na wprost okna a rano daje że hej. Wzięłam sobie przedłużacz do ładowarki a koleżanka nie miała jak sięgnąć do ładowarki to raz jej dałam przedłużacz ale drugim razem mówię że jak ktoś do niej przyjedzie to ma jej przywieźć to w końcu że nie ona nie potrzebuje. Przyjechali moi rodzice a ona ze ma tylko 9 procent baterii... A mój tato dobra dusza zabrał mi przedłużacz i dał między dwa łóżka przez co nie mogę swobodnie używać telefonu tylko położyć żeby się ładował. ![]() Denerwują mnie one.. Wczoraj u niej była psycholog, tłumaczy, że nie ma co płakać nad żywym dzieckiem a ona ze Tak tak rozumie. Wyszła a ta tekst do mnie ze nic jej to nie dało .. Ściana... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Vicunia może więcej magnezu jedz? Odkąd biorę magneb6 nie mam już takich kłuć.
Mój lekarz mówił że takie kłucia i też bóle w pachwinach ( bo o to pytałam) mogą się zdarzać bo wszystko się tam na dole rozciąga ![]() Kiwaczka ja pomykam w chyba 7 ale w sportowych koturnach ![]() uwielbiam takie <3 Effpe śliczne łowy! ja sobie wymyśliłam że chcę kocyk minky - beżowy polarek a na drugiej stronie delikatny róż z białymi serduszkami, i kurcze nie mogę takiego połączenia znaleźć :/ Bunny też śliczny ten "uszatek" ![]() Ale ładnie wyglądają te mebelki ![]() Przytulanki ech ;( ja mam od miesiąca ochotę ale mój mąż już nie chce :/ mówi że się boi i że jak to że przecież tam w środku dzieciaczek co się już rusza i czuje. wczoraj już sie prawie rzucilam na niego :P ale się opanowałam, a potem miałam sen o jakimś hotelu co w nim zamieszkaliśmy i że tam jakieś były igraszki innych ludzi ciągle i je widzieliśmy ![]() Rozumiem Milutek i bardzo mi przykro że dziadkowie tacy są, oby się im w końcu oczy otworzyły. Melka daj znać jakbyś coś wiedziała z Malwinką. |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mohnka, nie zazdroszczę. Ja bym na Twoim miejscu poprosiła o zmianę sali
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
ech Mohnka a nie jest czasem tak że ona jest jedna z tych osób co po prostu lubi tak narzekać i snuć czarne scenariusze? bo są takie osoby co im logicznie tłumaczysz i w sumie one rozumieją ale i tak dalej swoje..... bo mają taka potrzebę i wiesz, nie liczą się z tym że dolują kogoś innego swoim paplaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego ja wlasnie szukałam kogoś kto szyje na zamowienie bo chciałam konkretny wzór ![]() Moje erotyczne sny mnie ostatnio przerażają ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Rozeznanie
|
Mohna wspolczuje, juz bym pewnie nerwowo nie wytrzymala. Nie cackalabym sie z nia na pewno, przedluzacz kazalabym podlaczyc tz tak, zeby mi bylo wygodnie.
Bambi, wytlumacz mezowi, ze dzidzius przy seksie czuje przyjemne kolysanie i pozytywne emocje mamy i zazwyczaj idzie spac, nie rozumie i nie widzi co robicie, ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja myślałam, że od poniedziałku mam 7 miesiąc a patrzę, że to 27+0 to 7 miesiąc. W poniedziałek będę 26+0. Grr szkoda... 😞 Haha ona się nawet pyta mamy jak ma zrobić kupę zrobić 😂😂 no błagam!!! Kręci ją po brzuchu i mówi, że nie chce jej pójść lekko tylko musi cisnąć a tak nie wolno prawda mamo? ☠☠☠☠a boję się wysrać. 😂😂 Współczuję jej dziecku. 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.