Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-10, 22:01   #3601
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Haha kto wie

Morelle , ale długie zwolnienia Ci daje u mnie maks. 4 tygodnie super, że dziewczynka pozostała dziewczynką będą sukieneczki i kucyki

Do mnie dzisiaj przyszła pieluszka muślinowa z aliexpress. Nie macałam nigdy "prawdziwej" muślinowej więc ciężko mi powiedzieć czy faktycznie taka jest, ale jest miła w dotyku, ogromna i chyba zamówię jeszcze jedną.

Załącznik 6906976
Też nad nimi myślę. A powiedz, ona się mocno różni od tetry? bo się boję ze to taka ladniejsza wersja

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Gratuluję udanych wizyty i potwierdzonych plci😙

Ja kupuję kilka rzeczy na 56 a więcej bs 62. Dziś moja Paulinka jak wpadła do pepco to pakowala do koszyka wszystkie ubranka. I mówi mi ze "to dla lulu" ale miała wyczucie i brała dla chlopca😍moja kochana dwulatka❤❤ az się wzruszylam ze tak myśli i dzidziusia bo dla siebie nic nie chciała 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jakie słodziutkie

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Mój mały dziś pierwszy raz sam z siebie dał buziaka dla dzidzi, po tym jak TZ mi pocałował brzuch. Tak dawał tylko, gdy pytałam czy da buzi dzidziusiowi. Bardzo mnie tym rozczulil

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 22:05   #3602
Mała!
Zakorzenienie

Moj synek też mnie rozczula, całuje i głaska brzuszek, i zawsze mówi dobranoc siostrzyczko dobranoc braciszku hehe dobrze że to juz potwierdzone że jedno dziecko, bo jakby wykrakał

Znowu.mnie wzięło na orientalne żardełko ...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 22:22   #3603
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sukienka

O karuzeli jeszcze nie myślałam kupię na koniec
Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Super ta kiecka

O jaka kochana Ja dziś znalazłam liscik w notatniku na lodówce od siostrzenicy "od M dla Cioci, Wujka i Małego" i trzy serduszka narysowane rozczulila mnie mała. Nawet nie wiem kiedy ona to napisała swoja drogą nie wiem czemu napisala Malego a nie Małej bo mówiłam jej ze będzie dziewczynka i śmiejeny sie z siostrą ze może ma 6 zmysł i jednak coś mojej małej wyrośnie między nogami

Biedna współczuję tych dolegliwości. Tez tak mialam z tym wstrętem. Zwłaszcza na jajka smażone i mięso

morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 23:27   #3604
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Też nad nimi myślę. A powiedz, ona się mocno różni od tetry? bo się boję ze to taka ladniejsza wersja

Jakie słodziutkie

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Mój mały dziś pierwszy raz sam z siebie dał buziaka dla dzidzi, po tym jak TZ mi pocałował brzuch. Tak dawał tylko, gdy pytałam czy da buzi dzidziusiowi. Bardzo mnie tym rozczulil
Wiesz co... nie mam pojęcia tetrę ostatni raz dotykałam i widziałam jakieś 14 lat temu nie chciałabym Cię w błąd wprowadzić
Ale ta "ładniejsza wersja" to chyba dobre określenie muszę się wybrać do sklepu i porównać bo aż wstyd nie wiedzieć

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 00:25   #3605
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Haha, im jestem starsza, tym częściej mi się zdarzają podobne zachwyty
ciesze się ,że nie jestem sama ale to się chyba nazywa starość?
ale przestałam się dziwić starszej siostrze ,że zamiast ciuchów ogląda w necie miksery itp. a później przeżywa.

dla wszystkich pytających mop jest zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty ja miałam dosyć płukania i wyciskania a teraz rach ciach i rączki czyste

mój malec dokazuje od kilku dni wieczorami niesamowite uczucie

a co do pieluszek to czekam na promocję tych motherhood bo cena detaliczna zabija..
a wyciskarke z biedry ma bratowa i jest bardzo zadowolona tylko trzeba ją odrazu myć bo cos tam może zardzewieć ale z tego co wiem to ze wsszystkimi tak jest...Ja wyciskałam nią soczek i piłam i był to najlepszy po moim kochanym piwku (którego teraz oczywiście nie napiję się przez jakiś rok czasu ) napój w życiu hehe
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 04:56   #3606
morelle_
Zakorzenienie

Ja stwierdziłam, że jak urodze to odciągnę pokarm na 48h. Calma juz czeka. W końcu się napiję
Stary 2017-02-11, 07:40   #3607
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Wow niezły!

Hehe dzis jest ciut mniejszy. Zależy ile zjem

Tak wyszło

Urósł trochę

Ja już po wizycie.

Lekarz mnie zbadał. Zmierzył długość szyjki macicy. Zrobił usg. Dziewczynka jest dziewczynką,

Pytał o alergologa i astmę.

Zlecił te same badania co Luxmed + crp.

L4 do 07.04

Pow , że to normalne że nie czuję ruchów.

1 ciąża po 21t

2 ciąża po 18t

Wcześniej to podobno jelita.

No i tyle
Mój sie pytał, czy czuje ruchy, wiec moze i 19t (czy 20t zależy jak kto liczy) da sie wyczuć

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Haha kto wie

Morelle , ale długie zwolnienia Ci daje u mnie maks. 4 tygodnie super, że dziewczynka pozostała dziewczynką będą sukieneczki i kucyki

Do mnie dzisiaj przyszła pieluszka muślinowa z aliexpress. Nie macałam nigdy "prawdziwej" muślinowej więc ciężko mi powiedzieć czy faktycznie taka jest, ale jest miła w dotyku, ogromna i chyba zamówię jeszcze jedną.

Załącznik 6906976

Cytat:
A byłam ubrana w ludową sukienkę; )

Fajny otulacz w pandy
Cytat:
Napisane przez electric blue Pokaż wiadomość
Hej!

Wróciłam do żywych po przeziębieniu Ostatnie dwa dni przeleżałam w łóżku, myśląc że zaraz umrę przez korek w nosie i lejący się katar, dzisiaj na szczęście już jest o niebo lepiej

Jeśli macie u siebie tk maxxa zajrzyjcie na dział dziecięcy, kupiliśmy tam prześliczne i świetne jakościowo body 3paki za 39zł 4paki - 49 zł

A powiedzcie, jakie rozmiary kupujecie? Ja na razie kupiłam 56 i 62, ale zastanawiam się których brać więcej Jak się urodziłam miałam 57 cm, więc jeśli maluch też przyjdzie taki długi, to 56tki mogą być na styk
Ja raz byłam w tk maxx i akurat nie było nic ciekawego - jedynie mięciutki ręcznik kupiłam i mini ręczniki. Ale na pewno warto zachodzić bo co jakis czas coś dokładają.

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Na wczorajszym USG wszystko ok z dzieckiem. Mam sie jeszcze zglosic za 3 tyg zeby sprawdzić parametry serca (jakieś przepływy?), bo teraz było za wcześnie.
Dziecko po czekoladzie było mega ruchliwe. Lekarz zapytał czy chcemy poznać płeć, powiedziałam ze tak i przybliżył ujecie na krocze i zapytał co widać. Jakoś tak niefortunnie coś sie zaplątało, ze pielęgniarka powiedziała ze chłopak, TZ ze chłopak, a ja nic tam nie widziałam, wiec nie zgadywalam nawet. Pomyslałam tylko, ze jak chłopak to fajnie. Lekarz na to, ze jemu to na chłopaka raczej nie wyglada. Potem mały za bardzo sie ruszał, wiec lekarz zaczął mierzyć inne parametry i po chwili wrócił jeszcze raz do określenia płci. Tym razem nic sie nie zaplątało i nic miedzy nogami nie było. Na wiadomość o dziewczynce jakoś tak ciepło mi się zrobiło, tak wlasnie czułam, ze bedzie córeczka.

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Warsztaty Bezpieczny Maluch ciekawe. Najbardziej podobała mi sie cześć o bezpieczeństwie. Tylko trochę mnie ta pierwsza pomoc przeraża - w sensie postępowanie przy udławieniu nie jest takie intuicyjnie i trzeba by sobie mocno zakodować wszystkie czynności. Do wygrania były zestawy kosmetyków, sesja noworodkowa, akcesoria Fiku Miku (nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę firmy) - poduszka do karmienia, poduszka wąż, poduszka do spania przy ulewaniu, podkład nieprzemakalny na łóżko.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 08:21   #3608
myszowata1313
Rozeznanie

Wczoraj wieczorem dosyc wyraznie czulam "ruchy". Tz przylozyl reke i tez czul. <3

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 08:34   #3609
Mała!
Zakorzenienie

Xzora gratuluje udanej.wizyty i córeczki oraz fajnego dnia.

Myszowata ja wlasnie zjadłam.śniadanko i.czekam aż bąbel przywita sie z mamusią

Dziewczyny też mi się tak strasznie chce drinka, napiłabym się ginu z tonikiem i tona cytryny!!! że nikt nie wymyślił drinkow bez alko, ale z aromatem alkoholu ... totalnie nie rozumieniu, tyle już wymyślili smaków zastepczych a tego nikt!

Stary 2017-02-11, 08:48   #3610
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja stwierdziłam, że jak urodze to odciągnę pokarm na 48h. Calma juz czeka. W końcu się napiję
niecny plan ale jestem ciekawa czy faktycznie Cie weźmie po porodzie czy jednak trochę później
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość

Dziewczyny też mi się tak strasznie chce drinka, napiłabym się ginu z tonikiem i tona cytryny!!! że nikt nie wymyślił drinkow bez alko, ale z aromatem alkoholu ... totalnie nie rozumieniu, tyle już wymyślili smaków zastepczych a tego nikt!

nooo myślałam ,że tylko ja mam takie ciągoty w ciąży ja kocham dobre piwo takie cierpkie ehhh

Xzora super wieści gratuluję córci to chyba różowe rośnie w siłę jednak
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 08:56   #3611
AnnaPaula87
Zadomowienie

Xzora gratuluję poznania płci

Mi się tez chce drinka a jak mąż otworzył piwko to mnie naszła ogromna chęć na nie
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 09:03   #3612
Carolles
Zadomowienie

Bry!
Nie mówicie o alko ja mam zapędy na czerwone wino

Xzora gratuluje córeczki

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 09:17   #3613
xzora
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny tez bym sie czegoś dobrego napiła - zawsze można pokombinować z drinkami bezalkoholowymi. W sylwestra piłam marakuja+ melon + odrobina miodu + kruszony lód - pychota. Mohito bezalkoholowe tez jest dobre.

Moje zamowienie ze Smyka + różowe body z taniej odzieży - na szczęście sie przyda no chyba, ze dziewczyna sie wielka urodzi, bo to rozmiar 56.

Ja kupuje głownie na 62, ale 56 tez chce kilka sztuk. Dziewczynki zazwyczaj tez trochę mniejsze sie rodzą, wiec moze i gondola długość wew 75cm by wystarczyła?

Na warsztatach Bezpieczny Maluch była położna ze szpitala i uczulala, zeby za duzo nie przytyć. Podobno zupełnie jest inna jakość porodu jak dziewczyna przytyje te kilkanaście kilo, a nie 20 i wiecej, do tego tez zupełnie inaczej jest jak dziecko wazy 3 z przodu a nie 4.
Mówiła tez, ze przy prawidłowym BMI wzrost wagi powinien wynieść 20%, obliczyłam, ze u mnie to powinno byc 10,9kg. Do tego najwiecej tyje sie w 9 miesiącu na co ciężarna nie ma wpływu, bo wówczas dziecko nabiera masy mięśniowej.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 09:20   #3614
pestycyda
Zakorzenienie

Za mna chodzi piwo od wczoraj
Mam taki apetyt od jakiegos czasu ze az strach sie bac o wage. Niby chuda zawsze bylam ale teraz czuje ze sie powiekszam. A mąż tylko klepie po brzuszku i dokarmia:p
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 09:21   #3615
Agg_s
Wtajemniczenie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Xzora, gratuluje córeczki! super ze się ujawniła. I dzięki za relacje z warsztatów, ja jadę dopiero w marcu i jestem ich bardzo ciekawa.

Mnie do alko w ogóle nie ciągnie. Ufff jedna zachcianka z głowy

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Stary 2017-02-11, 09:31   #3616
Mała!
Zakorzenienie

Ja w ogóle jestem raczej nie pijaca, ale teraz to drink za mna chodzi ze hej...

Ja z synem przytylam 12-13 z czego tak na prawdę ok 8-10 to, to co powinnaś miec! W 5 miesiecy same całkiem zeszły, krew schodzi.powoli, macica też, i woda też ale przy tych 12 kg to tluszczu jest ze dwa, ale juz przy 20 jest 10 a to juz bardzo dużo.

Ja pilnuje wagi, zawsze jadłam zdrowo, to.u.mnie normalne i tak.samo.jem.w ciąży... nigdy nie wysyłałam.męża w nocy po lody i teraz też nie zamierzam ale też jem to czego.organizm.potrzebuje ... jak chciał chleba to dostawał teraz widzę ze wiecej warzyw i owocow wola chleb odstawiłam... a co będzie za dwa miesiące to nie mam.pojęcia :/

Co do ciuszków ja kupuje 52 jedno body, 56 i 62 bo synek mial 54 a puerwsze body miał 46 potem 52 i dopiero 56.

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-02-11 o 09:40
Stary 2017-02-11, 09:36   #3617
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Lekarz zapytał czy chcemy poznać płeć, powiedziałam ze tak i przybliżył ujecie na krocze i zapytał co widać. Jakoś tak niefortunnie coś sie zaplątało, ze pielęgniarka powiedziała ze chłopak, TZ ze chłopak, a ja nic tam nie widziałam, wiec nie zgadywalam nawet. Pomyslałam tylko, ze jak chłopak to fajnie. Lekarz na to, ze jemu to na chłopaka raczej nie wyglada. Potem mały za bardzo sie ruszał, wiec lekarz zaczął mierzyć inne parametry i po chwili wrócił jeszcze raz do określenia płci. Tym razem nic sie nie zaplątało i nic miedzy nogami nie było. Na wiadomość o dziewczynce jakoś tak ciepło mi się zrobiło, tak wlasnie czułam, ze bedzie córeczka.
gratuluję

Też za mną chodzą driny
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 09:50   #3618
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Mój sie pytał, czy czuje ruchy, wiec moze i 19t (czy 20t zależy jak kto liczy) da sie wyczuć

Fajny otulacz w pandy

Ja raz byłam w tk maxx i akurat nie było nic ciekawego - jedynie mięciutki ręcznik kupiłam i mini ręczniki. Ale na pewno warto zachodzić bo co jakis czas coś dokładają.

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Na wczorajszym USG wszystko ok z dzieckiem. Mam sie jeszcze zglosic za 3 tyg zeby sprawdzić parametry serca (jakieś przepływy?), bo teraz było za wcześnie.
Dziecko po czekoladzie było mega ruchliwe. Lekarz zapytał czy chcemy poznać płeć, powiedziałam ze tak i przybliżył ujecie na krocze i zapytał co widać. Jakoś tak niefortunnie coś sie zaplątało, ze pielęgniarka powiedziała ze chłopak, TZ ze chłopak, a ja nic tam nie widziałam, wiec nie zgadywalam nawet. Pomyslałam tylko, ze jak chłopak to fajnie. Lekarz na to, ze jemu to na chłopaka raczej nie wyglada. Potem mały za bardzo sie ruszał, wiec lekarz zaczął mierzyć inne parametry i po chwili wrócił jeszcze raz do określenia płci. Tym razem nic sie nie zaplątało i nic miedzy nogami nie było. Na wiadomość o dziewczynce jakoś tak ciepło mi się zrobiło, tak wlasnie czułam, ze bedzie córeczka.

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Warsztaty Bezpieczny Maluch ciekawe. Najbardziej podobała mi sie cześć o bezpieczeństwie. Tylko trochę mnie ta pierwsza pomoc przeraża - w sensie postępowanie przy udławieniu nie jest takie intuicyjnie i trzeba by sobie mocno zakodować wszystkie czynności. Do wygrania były zestawy kosmetyków, sesja noworodkowa, akcesoria Fiku Miku (nie wiem czy dobrze zapamiętałam nazwę firmy) - poduszka do karmienia, poduszka wąż, poduszka do spania przy ulewaniu, podkład nieprzemakalny na łóżko.

Moje gratulacje! !!!! super

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
niecny plan ale jestem ciekawa czy faktycznie Cie weźmie po porodzie czy jednak trochę później

nooo myślałam ,że tylko ja mam takie ciągoty w ciąży ja kocham dobre piwo takie cierpkie ehhh

Xzora super wieści gratuluję córci to chyba różowe rośnie w siłę jednak
Nie wiem, ja generalnie jestem z tych pijących i to raczej dużo. Mam 9 kuzynów, więc ten tego boję się, że zrobię się bardzo ekonomiczna czego bym nie chciała.
Od zrobienia testu wypiłam jedynie 2 szampany i 2 piwa. Oczywiście wszystko bez alko.
Stary 2017-02-11, 10:58   #3619
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
ciesze się ,że nie jestem sama ale to się chyba nazywa starość?
ale przestałam się dziwić starszej siostrze ,że zamiast ciuchów ogląda w necie miksery itp. a później przeżywa.

dla wszystkich pytających mop jest zaâ�☠â�☠â�☠isty ja miałam dosyć płukania i wyciskania a teraz rach ciach i rączki czyste

mój malec dokazuje od kilku dni wieczorami niesamowite uczucie

a co do pieluszek to czekam na promocję tych motherhood bo cena detaliczna zabija..
a wyciskarke z biedry ma bratowa i jest bardzo zadowolona tylko trzeba ją odrazu myć bo cos tam może zardzewieć ale z tego co wiem to ze wsszystkimi tak jest...Ja wyciskałam nią soczek i piłam i był to najlepszy po moim kochanym piwku (którego teraz oczywiście nie napiję się przez jakiś rok czasu ) napój w życiu hehe
O widzisz, to super z tą wyciskarka

XZORA gratuluję córeczki!

Za mną też chodzi winko

jestem mamą
Stary 2017-02-11, 11:59   #3620
Gosiutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
O widzisz, to super z tą wyciskarka

XZORA gratuluję córeczki!

Za mną też chodzi winko
Jeśli chodzi o winko, w supermarkacie Piotr i Paweł jest bezalkoholowe 0,0% Na początku niezbyt mi podchodziło, ale podczas spotkania z koleżanki, podczas którego one piły normalne a ja te, nawet mi zasmakowało, niezły efekt placebo

Na początku ciązy od samego zapachu alkoholu było mi niedobrze, ale teraz to się zmieniło.. wczoraj mąż piwkował ale zaopatrzył mnie w Bavarie Wit 0,0% również całkiem niezłe jak na wszystkie 0,0 %.
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 12:02   #3621
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajny otulacz w pandy

Gratuluję córeczki 😍😍 ok będę sukieneczki😍

Cytat:

Oj ja bym się nspila redsa porzeczkowego...

U nas dziś śliczna pogoda pomimo chłodu. Aż chce się żyć😊

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 12:17   #3622
karolinuuusia
Zakorzenienie

A ja mam dziś dobry nastrój, bo bardzo wyraźnie poczułam rano leżąc w łóżku wypychanie się maluszka teraz jestem pewna, że to na pewno On a nie moje widzi misie leżałam na lewym boku z lekko podkulonymi nogami, a Mu chyba było niewygodnie i się rozpychał

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 12:35   #3623
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiutka Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o winko, w supermarkacie Piotr i Paweł jest bezalkoholowe 0,0% Na początku niezbyt mi podchodziło, ale podczas spotkania z koleżanki, podczas którego one piły normalne a ja te, nawet mi zasmakowało, niezły efekt placebo

Na początku ciązy od samego zapachu alkoholu było mi niedobrze, ale teraz to się zmieniło.. wczoraj mąż piwkował ale zaopatrzył mnie w Bavarie Wit 0,0% również całkiem niezłe jak na wszystkie 0,0 %.
No właśnie wiem o tym winie, tylko zawsze jak tam jestem zapominam o nim. Ponoć jest też w Rossmannie. A Bavarie znam

jestem mamą
Stary 2017-02-11, 12:45   #3624
baby2
Rozeznanie

Witam w ten piękny dzionek szkoda że jeszcze nie najlepiej sie czuję bo jakiś spacerek by się przydał,
pisałyscie o karuzelach, ja nie kupuję, u synka to był zbędny gadżet który go wogóle nie interesował
Ciuszki kupuję głównie 62, ale zaopatrzę się też w 56, Misiek miała bardzo niewiele takich małych ciuszków i efekt był taki że po porodzie latałam po sklepach i dokupowałam małe rozmiary bo nie miał w czym chodzić, we wszystkim pływał
Widzę kolejna dziewczynka się ujawniła, gratulacje rośniemy w siłę

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Przyszły ciuszki z cocordillo, pózniej wrzucę foty, ale są prześliczne
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 12:57   #3625
emmos
Zakorzenienie

Ja niby nie mam ochoty na alkohol, ale jak byłam u mamy to podniosłam do powąchania kieliszek z Sheridansem

Cytat:
Moj synek też mnie rozczula, całuje i głaska brzuszek, i zawsze mówi dobranoc siostrzyczko dobranoc braciszku hehe dobrze że to juz potwierdzone że jedno dziecko, bo jakby wykrakał

Znowu.mnie wzięło na orientalne żardełko ...

Jakie to musi być słodkie
Stary 2017-02-11, 13:06   #3626
baby2
Rozeznanie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170211_125556.jpg (82,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170211_125648.jpg (87,6 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170211_125713.jpg (76,0 KB, 56 załadowań)
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 13:07   #3627
Agg_s
Wtajemniczenie

Baby, śliczne ciuszki <3

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Stary 2017-02-11, 13:08   #3628
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Wszystko śliczne, ale sukienka i body z kołnierzykiem to
Stary 2017-02-11, 13:17   #3629
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
piękne

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-11, 13:17   #3630
taedio
MerDer 4ever

Xzora gratuluje córeczki

Baby prześliczne ubranka

Ja trochę ogarnęłam mieszkanie, teraz chwila odpoczynku i chyba zrobię dobie nowe hybrydy. O 16 jadę z teściami na urodziny do chrzestnego mojego męża oby tym razem była dobra wyżerka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości